1+1 yapıyorum. Hiç kilo vermedim ki duraklama evresine gireyim...Bunye dukana direncli galiba...
ben de seyir evresinde hiç verememekten korkuyorum..
atak evresi beklediğimden çok fazla verdirdi çünkü...
vücut korumaya geçecek sanki..
canım zaten tarifte de mısır nişastası yazıyo ben o şekilde yaptım tarifi çok da beğendim tabi damak tadına göre değişiklik olabilir..bide ben mesela nişasta tadı basılsın diye 1 vanilya aroması + 1 limon aromasının tamamını koydum ona rağmen hafif nişasta tadı alıyodum bi dahakine 2 kaşık nişastadan yapıcam..acaba sen aroma filan kullanmadan mı yaptın belki ondan kötü olmuştur tadı..ben de bu aromaları bol bol kullanıyorum ama var mıdır bi zararı acaba kızlar?
şu kurabiyelere sırf lor ve kepekmi koydunuz başka ne var içinde bi yazarsanız.yımırta yort falan yokmu kabartma tozu neyin hııı
ben bahar herkese selam.. buraya ilk girşim dukan diyetine başlayalı bugün 4. günümdeym 2600 kg verdm. henüz kitabı alma şansım olmadı ama burda v e biçok sitede günlerdr okuduklarımla yola çıktım.. sizlerin yazdıklarınızı gördükçe azim geldi banada. henüz bi sitede ve diyette çok acemiyim ama inşallah sizlerle başaracağıma inandım. 84 kilo ile yola çıktım hedefm 70.. şansıma regl döneminede denk geldm ama vazgecmek yok sadece tatlı kirizi arada yordu sabki iki gündür. ama dayanacağım napalım..
okadarini bende yaptim canim, sitelerden arastirdim okudum, hatta yemek tariflerine bile baktim, ben fikir almak istedim burdan, zorlaniyormusunuz, kendinizi nasil hissediyorsunuz vs
canımcım çoookkk sevindimmm süpersiiinnnn
ama canımcım kaçırmışsın benim yazılarımı,tickerımı değiştiremiyorum evde olduğumdan ama 65.8'i gördüm ben ayıptır söylemesi
ama canım eminim yarın sabaha yetişmiş olacaksın çünkü verimsiz bir haftasonu geçirdim..oklava değil merdane paklar beni...yağmurumun magnumuna karışırken allah cezamı verdi,bir arkadaş cornette almış getirmiş bana da ve yedim ben de..üstelik h.sonu 2 gün p+s yapmak zorunda kaldım..üstelik bugün de 1 kadeh rakı içtim..üstelik 3 gündür hergün meyve yiyorum
güçlendirme gibi birşey oldu bu h.sonu bana..inşallah sabit kalmıştır 66 ları görmem..geçmişi okumaya çalışıyorum arkadaşlar..bu hafta da yoğun olacağım baya..size nasıl yetişcem bilmiyorum..yağmurcuk sen özet geçersin olmazsa
kızlarrrr ben çok hızlı bi şekilde zayıflıyorum sanırım...a
atak evresinin 1. günü 1.8
2. günü 1.3 kilo gitti...
ve kilom bu gün 55.9
ben aranıza dün katıldım. güzel bi hafta diliyorum herkezeatak evresnde 4 gün süre verilmişti dukanın sitesnde cevapladığım sorular sonucunda ve bugün ilk seyir günüm neler yapsam daha iyi olur yardımlarınızı bekliyorum..tşkler
yaşım :43
boy : 165
dukan'a başlangıc kilom :84
şuan kilom :81.200
hedef kilom :70
daha yolun çok başındayım inşallah sizlerle beraber çok güzel olack herşey...
ben de seyir evresinde hiç verememekten korkuyorum..
atak evresi beklediğimden çok fazla verdirdi çünkü...
vücut korumaya geçecek sanki..
Günaydın kızlar ben bugün güçlendirme evresine geçmeye karar verdim zira menapoz dönemim başladığından beri ne yaparsam yapayım 64'de kala kaldım atak yapsam bile 100 gr 100 gr oynuyor birde meyvelere dayanamaz hale geldim dedim en iyisi sen geç nurcum güçlendirme evresine belkim orda da bir kaç kilo verirsini 80 le başladım 64'e kadar geldim ama gönlüm arzu eder idi ki şöyle bir 60cık olayım :84:
Güçlendirme evresinde olanlari acaba güçlendirmede de kilo verilmeye devam ediliyor mu ?
Ben şöyle düşündüm güçlendirme yaparken arada üç dört günlük atak uygulayarak kilo vermeye devam edebilrimiyiz ne dersiniz kıslar ne yapsam acep karar veremedim.
Kizlar gunaydin, dun gece hastanede kaldim, hem de beni umursamadan terk etmis olan kisinin yaninda..
Kolu kirildi ve ilk ameliyati kotu gecince 2. ameliyata aldilar ve dun yaninda kalmami istedi, annesi de cok yasli oldugu icin kaldim, tek saniye bile uyumadim cok agrisi vardi. Su anda da yanindayim, bu gece de burdayiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?