Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

1+1 yapıyorum. Hiç kilo vermedim ki duraklama evresine gireyim...Bunye dukana direncli galiba...

ben de seyir evresinde hiç verememekten korkuyorum..
atak evresi beklediğimden çok fazla verdirdi çünkü...
vücut korumaya geçecek sanki..

ben de seyir evresinde hiç verememekten korkuyorum..
atak evresi beklediğimden çok fazla verdirdi çünkü...
vücut korumaya geçecek sanki..

evet canım atak gibi fazla gitmicek belki ama yağdan vereceğin için seyirde atakta verdiğinden daha öenmli olacak ve sen daha ince görüneceksin...o yüzden moralini yüksek tut asıl zayıflamaya şimdi başlıyosuun:)

merhaba kızar günaydın..4 kişlo vermiştim 2 hafta önce ama tatile gittim döndüğümde eski klio hopp gelmiş..şimdi tekrara atakla başladımm...hadi bakalım..

Gunaydin. Ben de kendimi dun halsiz hissedince biraz kayisiyla kiraz yedim ve sadece protein gunum olmasina ragmen yogurtlu semizotu yedim. Dun 69 dum. Bugun 69.9. Bu gecici midir acaba? Yarin normale doner mi kilom?

KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN.Elisacım yolanda bugün yok onun bilgilerini de ben yazıyorum

kızlar ben pazartesi olmucam buralarda. biri benim için raporumu elisaday'e iletebilir mi ?
işte raporum :

YOLANDA
boy: 165 cm
başlangıç tarihi: 25.05.2011
başlangıç kg: 62.6
hedeflenen kg: 52
geçen haftaki kg: 61.6
şu andaki kg: 59.6
2 haftalık fark: 1000 gr.
toplam verilen kilo : 3000 gr.
Dönem : Seyir
Yumruk sayısı : 1

Saygılarımla
Yolly

walla yedikten sonra çok kötü bi tat bıraktı ağzımda, belki mısır nişastam mı kalitesizdi acaba?? pek kullandığım bişi değildir açık kalınca bayatlamış mı ki acaba?? çoook özenerek yaptım aslında, kıvamı felan da nefis oldu, içine vanilya da koydum...kocam aroma kullanmama izin vermiyor, kendisinin katkılı ürünlere karşı antipatisi var da1: ben de mecburen şekerli vanilya kullandım...aslında en güzeli çubuk vanilya bulup içini kullanmak..böööyyyük şehirdekiler işte size görevvv, ilk hedefiniz çıbıkk vanilya ileriiiiiiiiiiii

şu kurabiyelere sırf lor ve kepekmi koydunuz başka ne var içinde bi yazarsanız.yımırta yort falan yokmu kabartma tozu neyin hııı

ben cevap yazana kadar zaten tarifçisi açıklamış bileeeeeeeee

hoşgeldiiiin aramızaaaa, yol uzun, sabır ve kararlılık şart, motivasyonunun düştüğünü hissettiğin anda ise buraya sarıl, hatta bence düzenli takip et, kızlar sağolsun herbirinden hergün yeni bişi öğreniyos wallaaa bu arada bir de tarif sayfamız var, çok tatlı krizin olduğunda tarçınlı süt kesinlikle süper tercih, o da kesmediyse nefis tatlı tariflerimiz var oraya bir göz atarsın

okadarini bende yaptim canim, sitelerden arastirdim okudum, hatta yemek tariflerine bile baktim, ben fikir almak istedim burdan, zorlaniyormusunuz, kendinizi nasil hissediyorsunuz vs

canım sen de hoooşgeldiiinnn:)) ilk başlarda tabii ki zor oluyor, çünkü biz aslında pek de diyet yapmıyoruz yani beslenme alışkanlığımızı değiştiriyoruz...tabii kendi adıma söylüyorum..yeme düzenimi Dukandan önce (D.Ö) ve Dukandan Sonra (D:S) olarak 2 ye ayırdım ben alışmakta en çok güçlük çektiğim şey fazlaca su içmek oldu çünkü D.Ö günde 1 lt bile içmiyordum neredeyse, şimdi ise 3-3,5 lt buluyor bu da sadece su tüketimim:)))

mesela D.Ö. her yemekten sonra inanılmaz bir tatlı yeme isteğim olurdu, elime ne geçerse yutardım ki bunun sebebi de uzun süren açlıklarmış, şimdi anlıyorum...sabah kahvaltı alışkanlığım yoktu, artık var vs. vs...

netice de bişileri kökten değiştiriyorsun, bu nedenle evet zorlukları oluyor ama emin ol ilk 10 günü atlattıktan sonra kendini çooook daha sağlıklı ve zinde hisssediyorsun:))

heeeee bi de ilk sırada onu yazmam lazımdı aslında bir kabızlık durumu oluyor efeeemm, hepimiz yaşadık, normal bir süreç, 10 gün içinde düzene giriyor...ki ben de bu iş D.Ö kronik haldeydi, şimdi maşallah hiç sorun yok motordaaa

heeee bi de nefsimize yenildiğimiz olmuyor mu?? tabii ki de oluyor, insanız netice de ama burada eli maşalı, oklavalı bi arkadaş var, walla korkusundan kaçamak yapamas oldukkk dukandan önce cezamızı o kesiyoooo muuccccccckkk Berrinciiim

biraz uzun oldu biliyorum ama bunlar ilk etapta karşılaşabileceğin ( en azından) benim ve bir kısmımızın yaşşadığı zorluklar, şimdiden hazırrlıklı olmanda fayda var ama istekli ve kararlı olduktan sonra inan ki herşey çok güzel devam edecek... şimdiden başarılar...:82:

ivviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit kaçırmışım, h. sonu misafirlerim vardı ara ara girdim baktım ama gözümden kaçmış herhalll... 65,8 süüüüpppeeeeeeeer, bu sabah da tartım benimle kafa buldu resmeeenn, 66 ile 65,9 arasına gitti geldi gittti geldi en son 66 da duracak gibi oldu amaaaaaaaaaaaaaa 65,9 da küt dedi durduuuuuuuuu
en son 3 sene önce felandı ,evlendiğimde 65 li bişilerdeydimmm, resmen yılları geri sarıyoruz yaaaaaaaaa seninki de güçlendirme gibin olmuş ben ce ( cornette i saymassak tabiisi deeeeee) berrine havale ediyos artık seniiiiiiiiii

kızlarrrr ben çok hızlı bi şekilde zayıflıyorum sanırım...a
atak evresinin 1. günü 1.8
2. günü 1.3 kilo gitti...
ve kilom bu gün 55.9

canım atakta gidenlerin çooook büyük bir kısmı suu, o yüzden endişelenme...vücudunda ne kadar sıvı tututlumu varmış demek ki...esas kilo vermeye seyirde başlıyorsun, ama atakta gidenler de sana çok moral oluyr tabii...seyirin ilk günlerinde +100,200 ya da bi gün + bi gün - görebilirsin tartıda, çok normal...heuhuehue ben isyan ediyordum o zaman yaaa bu ne böyle kurallara uygun gidiyorum bi gün pat 300 gitmiş, ertesi gün hop 500 gelmiş felan ama bir süre sonra düzeliyor, bak bugun benim 42. günüm 5,7 kilo oldu giden...haaa çok hızlı değil evet kimisi bunu ilk 15-20 günde veriyor ama olsun, sonuçta gittiler yaa

ben aranıza dün katıldım. güzel bi hafta diliyorum herkeze atak evresnde 4 gün süre verilmişti dukanın sitesnde cevapladığım sorular sonucunda ve bugün ilk seyir günüm neler yapsam daha iyi olur yardımlarınızı bekliyorum..tşkler
yaşım :43
boy : 165
dukan'a başlangıc kilom :84
şuan kilom :81.200
hedef kilom :70
daha yolun çok başındayım inşallah sizlerle beraber çok güzel olack herşey...

Elisa cım bende raporumu veriyim.

bu sabah itibariyle 62.500
bilgilerim var önceki haftalardan diye bu kadarını yazdım yeterli olmassa yazarım.şimdiden teşekkürler emeklerin için.bizim için uğraşmanın karşılığı fazladan kilo gidişi olsun sana canım:

canım benim kilo bu sabah 65.9 :)
cinocuk aynıyız yani,dünden sonra +100 çıktım..ama c.tesi sabahı 65.7'yi bile görmüştüm düşün,o kadar yirsen olcağı bu işte

Günaydın kızlar ben bugün güçlendirme evresine geçmeye karar verdim zira menapoz dönemim başladığından beri ne yaparsam yapayım 64'de kala kaldım atak yapsam bile 100 gr 100 gr oynuyor birde meyvelere dayanamaz hale geldim dedim en iyisi sen geç nurcum güçlendirme evresine belkim orda da bir kaç kilo verirsini 80 le başladım 64'e kadar geldim ama gönlüm arzu eder idi ki şöyle bir 60cık olayım :84:

Güçlendirme evresinde olanlari acaba güçlendirmede de kilo verilmeye devam ediliyor mu ?

Ben şöyle düşündüm güçlendirme yaparken arada üç dört günlük atak uygulayarak kilo vermeye devam edebilrimiyiz ne dersiniz kıslar ne yapsam acep karar veremedim.

Son düzenleme:

hoşgeldin aramıza.neler yapacağın geçmiş sayfalarda ayrıntılarıyla var.kolay gelsin:

Bugün atak evresinde 4. günüme uyandım, 3 günlük çabanın ardından tartıdan 2.7 kilo eksik görmek sevindirici, keşke hep böyle sular seller gibi gitse kilolarımız :)))

ben bir şey sormak istiyorum, benim zaten diyette olmadığım dönemlerde de kabızlık sorunum vardı, diyet zamanında iyice şiddetleniyor, ben arada sırada doğadan form içsem bir sorun olur mu diyetim açısından, kabızlığa cidden iyi geliyor çünkü

Kizlar gunaydin, dun gece hastanede kaldim, hem de beni umursamadan terk etmis olan kisinin yaninda..

Kolu kirildi ve ilk ameliyati kotu gecince 2. ameliyata aldilar ve dun yaninda kalmami istedi, annesi de cok yasli oldugu icin kaldim, tek saniye bile uyumadim cok agrisi vardi. Su anda da yanindayim, bu gece de burdayiz..

kitabınız olsaydı bu konuda düşündüklerinizin bi kısmının doğru bi kısmının size kötü döneceğini bilirdiniz .yazık emeklerinize bence kitabı alın okuyun.güçlendirmeye geçebilirsiniz .16 kilo verince durmak normal.güçlendirmeniz zaten 160 gün sürecek onu bitirin sonra karar verin devamına.ama güçlendirme bitirilmesse kilolar geri geliyor.sizi kutlarım iyi kilo vermişsiniz

Geçmiş olsan canım.İnsanlık sende kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…