canım benim kilo bu sabah 65.9 :)
cinocuk aynıyız yani,dünden sonra +100 çıktım..ama c.tesi sabahı 65.7'yi bile görmüştüm düşün,o kadar yirsen olcağı bu işte
arkadaşlar ticker ı yaptıktan sonra neyi nereye yapıştıracağım biri açık ve net olarak söyleyebilir mi. profil düzenlede imza ayarları diye biryer yok ki nereye yapıştıracam ben bunu. tickerimı yaptım duruyo öylle melul melul. çok utaanıyorum ya tiçkersız bir dukandaş olarak... :95: :95: :95: :95:
arkadaşlar ticker ı yaptıktan sonra neyi nereye yapıştıracağım biri açık ve net olarak söyleyebilir mi. profil düzenlede imza ayarları diye biryer yok ki nereye yapıştıracam ben bunu. tickerimı yaptım duruyo öylle melul melul. çok utaanıyorum ya tiçkersız bir dukandaş olarak... :95: :95: :95: :95:
ankara rossman'da kalmamış canım,şu an afyon'da oturuyorum malesef burda hiç duyulmamış diyebilirim,dukan diyeti kitabını bile zar zor buldum:) o derece yanimgros var büyük market olarak ama orada da bulamadım... Hazır kuzenimde Almanya'dan gelecekken ondan isteyim dedim,en olmadı internetten alıcam artık...
kitabınız olsaydı bu konuda düşündüklerinizin bi kısmının doğru bi kısmının size kötü döneceğini bilirdiniz .yazık emeklerinize bence kitabı alın okuyun.güçlendirmeye geçebilirsiniz .16 kilo verince durmak normal.güçlendirmeniz zaten 160 gün sürecek onu bitirin sonra karar verin devamına.ama güçlendirme bitirilmesse kilolar geri geliyor.sizi kutlarım iyi kilo vermişsiniz
kızlar bu diyetin kabızlık yaptığına eminmisiniz zira ben tuvaletten çıkamıyorum...:78:
yeşil çay günde 4-5 bardak içiyorum ondan mı acaba...
Günaydın arkadaşlar, ben de bir adet 72,6 kg. Herkesi öpüyorum.
Gunaydin. Ben de kendimi dun halsiz hissedince biraz kayisiyla kiraz yedim ve sadece protein gunum olmasina ragmen yogurtlu semizotu yedim. Dun 69 dum. Bugun 69.9. Bu gecici midir acaba? Yarin normale doner mi kilom?
sabah tartıldım.76,2((( 12 gün sonra tatile gidicem ama kocaman bi göbeğim var selülitli bacaklarım var.uuuuuuuff napcam ben yaa (((
Bak canim surayi kopyalayacaksin;
Eki Görüntüle 218415
Yani sadece kirmizi cizgili yeri, onun kenarlarindaki img olan yerleri degil. (resmin uzerine tiklarsan büyük halini görebilirsin.)
Sonra aynen o dedigim yere yapistirip degisiklikleri kaydete tiklicaksin.
çizelge diye bir bölüm var, oraya kopyala şeker
Canım, cevap veren oldu mu bilmiyorum ama tickerını hazırladıktan sonra aşağıda kutucuklar içinde kodlar çıkıyor. Onların içinde http:...... ile başlayıp .png ile biten yeri kopyalayıp yapıştıracaksın. Yalnız png'den sonraki birkaç karakteri almayacaksın. Yani şöyle birşey olacak:
http://..............png
Bunu da profilde çizelge yazan yere yapıştıracaksın.
Umarım doğru hatırlamışımdır.
Önce kendini olduğun gibi sevip sonra tatilin tadını çıkarıcan kuzum başka ne yapcan ki? İyi tatiller herşey gönlünce olsun.
kızlar bu diyetin kabızlık yaptığına eminmisiniz zira ben tuvaletten çıkamıyorum...:78:
yeşil çay günde 4-5 bardak içiyorum ondan mı acaba...
uuuuuuufffffff((((( koca göbeğim benden önde gidiyo ((( artık herkesin bana baktığını düşünüyorum.kilo vermeyi düşündükçe,hergün 200 300 gram daha alıyorum ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?