Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım benim kilo bu sabah 65.9 :)
cinocuk aynıyız yani,dünden sonra +100 çıktım..ama c.tesi sabahı 65.7'yi bile görmüştüm düşün,o kadar yirsen olcağı bu işte

olsun canım gelen +100 giden -500 ossssun inşallaaaahhh:)) arada bir böyle yapıp metoyu şaşırtmak lasımmm üzüüüüüüüüüüüüülmeeeeeeeee üzüüüüüüüülmeeeeeee 65 leri de gördük ya işteee oooh yandan yandaaannn

çizelge diye bir bölüm var, oraya kopyala şeker

Canım, cevap veren oldu mu bilmiyorum ama tickerını hazırladıktan sonra aşağıda kutucuklar içinde kodlar çıkıyor. Onların içinde http:...... ile başlayıp .png ile biten yeri kopyalayıp yapıştıracaksın. Yalnız png'den sonraki birkaç karakteri almayacaksın. Yani şöyle birşey olacak:

http://..............png

Bunu da profilde çizelge yazan yere yapıştıracaksın.

Umarım doğru hatırlamışımdır.

Canım hiç uğraşma, Ankara'da fitiz diyet marketi ara. Kargoyla yolluyorlar. ben hep onların kepeğini kullandım. Çok memnunum. Web adresini aşağıda veriyorum:

Fitiz Diet Market

kızlar bu diyetin kabızlık yaptığına eminmisiniz zira ben tuvaletten çıkamıyorum...:78:
yeşil çay günde 4-5 bardak içiyorum ondan mı acaba...

Uf ya karar veremedim ben. napcem ben napcem Berkmine korkutup durmasana benii korktum valla seyire devam kararı aldım Bari farklı taktikler deneyim hep 1 artı 1 yapıyordum 5-5 yapayım.

kızlar bu diyetin kabızlık yaptığına eminmisiniz zira ben tuvaletten çıkamıyorum...:78:

:))) sizin düzenli bir sisteminiz var demek ki, benim hiçbir zaman böyle olmadı, diyet yapmadığım zamanlarda bile sorun yaşadım, diyet zamanı iyice kötü duruma geliyorum.

Günaydın arkadaşlar, ben de bir adet 72,6 kg. Herkesi öpüyorum.

woow tickerınıza baktım da siz ne kadar güzel zayıflamışsınız, aynı durumdayız, ben de sizin civarınızda bir kiloyla başladım daha yeni, ne kadar sürede verdiniz acaba bu kadar kiloyu?

ya ben sizlerin bu azmini görünce iyice gaza geliyorum, çok hoşsunuz valla hepiniz :)

sabah tartıldım.76,2((( 12 gün sonra tatile gidicem ama kocaman bi göbeğim var selülitli bacaklarım var.uuuuuuuff napcam ben yaa(((

Gunaydin. Ben de kendimi dun halsiz hissedince biraz kayisiyla kiraz yedim ve sadece protein gunum olmasina ragmen yogurtlu semizotu yedim. Dun 69 dum. Bugun 69.9. Bu gecici midir acaba? Yarin normale doner mi kilom?

canım hemen yarın dönmez ama bir kaç güne kadar döner merak etme.

çok teşekkür ederim canm yaa uğraşmış cevap vermişsin . deniycem tekrar.

teşekkür ederim sevgili mustlu. cevap yazan parmaklarınız dert görmesin. cevaplarınıza bakarak yeniden deniycem.

Önce kendini olduğun gibi sevip sonra tatilin tadını çıkarıcan kuzum başka ne yapcan ki? İyi tatiller herşey gönlünce olsun.

uuuuuuufffffff((((( koca göbeğim benden önde gidiyo((( artık herkesin bana baktığını düşünüyorum.kilo vermeyi düşündükçe,hergün 200 300 gram daha alıyorum((

wooooowww süpermiş walla, bence sen şanslı olan gruptansın, ne güzel iştee:)) ama bak yeşil çayın fazlası zararlıdır, yani 3 fincandan fazla içmesen iyi olur bence...

uuuuuuufffffff((((( koca göbeğim benden önde gidiyo((( artık herkesin bana baktığını düşünüyorum.kilo vermeyi düşündükçe,hergün 200 300 gram daha alıyorum((

dukana rağmen mi 200 300 alıyorsun anlamadım kiii??:26: eğer öyle değilse hemen dukana başla, en azından tatile kadar ödemini atar, biraz olsun moral bulursun bence...

dukana rağmen mi 200 300 alıyorsun anlamadım kiii??:26: eğer öyle değilse hemen dukana başla, en azından tatile kadar ödemini atar, biraz olsun moral bulursun bence...[/QUOTE]

masa başı çalışıyorum.bazen akşama kadar hiçbişey yemiyorum.sadece ıhlamur ve adaçayı içiyorum.sadece akşamları yiyorum.ama bazende sabah işe gelir gelmez yemeye başlıyorum.akşam yatana kadar boğazım hiç durmuyo((((....bel fıtığı ve astım hastasıyım.görünüşü geçtim.artık sağlığımı olumsuz yönde etkiliyo.((((((((( diyet listeleri veriliyo ama iş yerlerinde bunlara uymamız oldukça zor.sabah 1 simit ve 10 15 tane zeytin yedim.kola fanta gazoz haddi hesabı yok tabi((( ah şu koca boğazım(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…