Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım intten ara callenetic var egzersiz proğramı çok etkili sen sadece göbek için olan hareketleri yap günde beş dakkanı almaz gitmene epey varmış sen gidene kadar göbeğin baya bi forma girer.

uuuuuuufffffff((((( koca göbeğim benden önde gidiyo((( artık herkesin bana baktığını düşünüyorum.kilo vermeyi düşündükçe,hergün 200 300 gram daha alıyorum((

Günaydin herkese :)

Elisacim, bu da benim bu haftalik rapor;

Boy : 1.61
Başlangıç tarihi : 6 Haziran 2011
Evre : seyir
Başlangıç kilo : 61
Hedeflenen kilo : 48-50
Geçen haftaki kilo : 56.7
Su anki klio : 55.6

Haftalik kilo kaybi : 1.1 kg

Kizlar ben yine 3-4 gündür takildim 55.6 ya, uff her hafta böyle 3-4 gün takilmalarla mi gidicem nedir. Sabaha - ile uyananlar tebriklerrrr, sabitler, bize de sabiiiiiirrrrr :) + lar hadi azcik spoooorrr :) Hepinizi öptüm; mujjjxxx...

Son düzenleme:
hepinize iyi haftalar benim işler çok yoğun olduğu için hemen kilo bildirimi yapıyım
geçen haftaki kilom:92,6
bu haftaki kilom:91,4

aslında bişey yemediğim zaman kendimi rahat hissediyorum.göbeğimi içine çektiğim zaman dümdüz oluyo.seviniyorum açıkçasıDD... ona bile razıyım hee:S allahım ne günlere kaldım.bi zamanlar kilo almak için allaha yalvarıyodum.şimdi 3 5 kilo vermek için yalvarıyorum.ne nankör kuluz biz((

Canım dukan diyetinde izin verilen yiyeceklerden doyana kadar yiyebiliyorsun . sınır koymamış ve yiyerek kilo veriyorsun üstelik protein yoğunluklu olduğu için selülitleride gideriyor nasıl beceriyorsa. onun için eğer başlamadıysan bir an önce başla tarifler kısmında da çok güzel tarifler var arkadaşların eklediği onlardan hazırla iş yerine de götürüp orda rahat rahat yersin . kek kurabiye tarzı olanları yada diğerlerinii hem yer. hem çalışır. hemide zayıflarsın ne küsel işte dimi.

dukana rağmen mi 200 300 alıyorsun anlamadım kiii??:26: eğer öyle değilse hemen dukana başla, en azından tatile kadar ödemini atar, biraz olsun moral bulursun bence...

masa başı çalışıyorum.bazen akşama kadar hiçbişey yemiyorum.sadece ıhlamur ve adaçayı içiyorum.sadece akşamları yiyorum.ama bazende sabah işe gelir gelmez yemeye başlıyorum.akşam yatana kadar boğazım hiç durmuyo((((....bel fıtığı ve astım hastasıyım.görünüşü geçtim.artık sağlığımı olumsuz yönde etkiliyo.((((((((( diyet listeleri veriliyo ama iş yerlerinde bunlara uymamız oldukça zor.sabah 1 simit ve 10 15 tane zeytin yedim.kola fanta gazoz haddi hesabı yok tabi((( ah şu koca boğazım((([/QUOTE]

Son düzenleme:

geçmiş olsun.terk ettiği birini yanına çağırabiliyor ?sende kalıyorsan ben yorum yapmıyım.hayırlı olsun sanada onada.

Seyirde de veriliyor arkadaşlar ben 8 kiloyu seyirde verdim

seyir asıl kilo verme süreci arkadaşlar tabii atakdaki gibi 1-1 gitmeyecek zaten öyle olsa sağlığımız bozulurdu.asıl kilolar ortalama haftada 800 gr-1000gr arası verilmeli sağlıklısı ve önerilen bu.biz atakda alışdığımız hızı bekliyoruz.bende seyirde 9 kilo verdim.sabırla ve inatla

tarifleri nerden alıcamki(...siteye takılıyorum ama ne nerdedir bilmiyorum.yardımcı olabilecek bi hayırsever var mıD

:28
kızlar bu diyetin kabızlık yaptığına eminmisiniz zira ben tuvaletten çıkamıyorum...:78:
yeşil çay günde 4-5 bardak içiyorum ondan mı acaba...

aman aman yeşil çay veya bitki çaylarını günde 2 fincandan fazla içmeyin arkadaşlar.google dan araştırabilirsin fazla içince olacak zararları.geçmiş olsun.

Günaydın bugun itibarı ile dukan diyetine başlamış bulunmaktayım .
Sabah az yağda pişmiş salam yedim yanında yulaf ekmeği ve su . ( bılıyorum şarkuteri yasak fakat evde yumurta vs kalmamıstı sadece bunu uygun buldum )
Oglen ıcın tavuk cıkardım haslıycam yanında az yaglı yogurt yıycem .
Aksama ise yıne tavuk bu sefer fırında kızartmayı dusunuyorum .

Bırazdan da markate gidip ; yagsız yogurt yagsız süt ve yumurta almayı dusunuyorum bu dıyette baska ne alabılırım yemek ıcın kızlar bıraz ilginc bı dıyet ınsanın aklına ne yemesı gerektıgı gelmıyor . yardımcı olursanız cok sevınırım ozellıkle atak dönemi icin

dukana rağmen mi 200 300 alıyorsun anlamadım kiii??:26: eğer öyle değilse hemen dukana başla, en azından tatile kadar ödemini atar, biraz olsun moral bulursun bence...

masa başı çalışıyorum.bazen akşama kadar hiçbişey yemiyorum.sadece ıhlamur ve adaçayı içiyorum.sadece akşamları yiyorum.ama bazende sabah işe gelir gelmez yemeye başlıyorum.akşam yatana kadar boğazım hiç durmuyo((((....bel fıtığı ve astım hastasıyım.görünüşü geçtim.artık sağlığımı olumsuz yönde etkiliyo.((((((((( diyet listeleri veriliyo ama iş yerlerinde bunlara uymamız oldukça zor.sabah 1 simit ve 10 15 tane zeytin yedim.kola fanta gazoz haddi hesabı yok tabi((( ah şu koca boğazım((([/QUOTE]

dukana başlamadan önce aşağı yukarı aynı durumdaydım, uzzuuuuuuun saatler aç kalır, akşam yemek yerdim, hareketsiz de bir yaşam tabii...ondan sonra da su içsem yarıyor, nasıl bir metabolizmam var diyordum..ama meğer metom da sıkıntı yokmuş, yeme düzenim yanlışmış... bak canım dukan da diyet listesi yok, her türlü hayvansal proteini -yağsız olmak şartıyla- istediğin zaman yiyebiliyorsun...kesinlikle aç kalmıyorsun...bak ekmek tarifimiz, kekler, poğaçalar yapabiliyoruz, izinli malzemelerle...bunlardan bol bol yapar, işyerinde simit felan yemek yerine onardan yersin...kola felan çok tüketiyorsan da en azından sıfır şekerli olandan iç, hiç değilse şeker almamış olursun...sıcaklarda yumurta felan yemen zor, tavuk felan haşla, yağsız yoğurtla tüket mesela....gerçekten istiyorsan da hemen harekete geç...herşeyden önce sağlığın için...ama ben üşenirim, uğraşamam diyorsan da o zaman kendinle ve vücudunla barış

dukana başlamadan önce aşağı yukarı aynı durumdaydım, uzzuuuuuuun saatler aç kalır, akşam yemek yerdim, hareketsiz de bir yaşam tabii...ondan sonra da su içsem yarıyor, nasıl bir metabolizmam var diyordum..ama meğer metom da sıkıntı yokmuş, yeme düzenim yanlışmış... bak canım dukan da diyet listesi yok, her türlü hayvansal proteini -yağsız olmak şartıyla- istediğin zaman yiyebiliyorsun...kesinlikle aç kalmıyorsun...bak ekmek tarifimiz, kekler, poğaçalar yapabiliyoruz, izinli malzemelerle...bunlardan bol bol yapar, işyerinde simit felan yemek yerine onardan yersin...kola felan çok tüketiyorsan da en azından sıfır şekerli olandan iç, hiç değilse şeker almamış olursun...sıcaklarda yumurta felan yemen zor, tavuk felan haşla, yağsız yoğurtla tüket mesela....gerçekten istiyorsan da hemen harekete geç...herşeyden önce sağlığın için...ama ben üşenirim, uğraşamam diyorsan da o zaman kendinle ve vücudunla barış[/QUOTE]

iyide tarifleri nerden alıcam ben((

tarifleri nerden alıcamki(...siteye takılıyorum ama ne nerdedir bilmiyorum.yardımcı olabilecek bi hayırsever var mıD

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html burada diyete uygun tarifler var, bakabilirsiniz...
PRIMERAcım; yulaf ekmeği yiyemiyoruz bu diyette...hatta dukan ekmeği haricinde hiçbi ekmeği yiyemiyoruz, tariflerde var, bi bak istersen

Uf ya karar veremedim ben. napcem ben napcem Berkmine korkutup durmasana benii korktum valla seyire devam kararı aldım Bari farklı taktikler deneyim hep 1 artı 1 yapıyordum 5-5 yapayım.

ben korkutmadım .sana güçlendirmeye geç ama yarım bırakma dedim .kalıcı olması açısından ama sen istersen aman ne iyi bravo da derim sonra benim vijdanım rahatsız olur seninde kilolar geri gelir.valla ben böyle doğrucu davut olmaya devam edicem.sonuçda senin iyiliğin için yazdım bu arada 1-1 yada 5-5 sonucu değiştirmez uzun vadede sonuç aynı oluyor.hangisini uygun bulursan onu yaparsın.

yanlış yerdesin bence ,yada yanlış anlamışsın bu diyette salam ve ekmek yok geçmiş sayfaları okusan ve kitabı edinsen senin için daha kolay ve doğru olurdu.

Selam kızlar
size irandan bildiriyorum. şu anda tahrandayım dün gece saat 4 sularında otele girişi yaptım ve 4 saatlik uyku ile müşterilerimi ziyaret ettim. neyse ki bugünlük işim bitti birazdan otele dönücem. ufak tefek kaçaklar dahil dukana devam ediyorum. ama tam olarak yapabilmem için Tr ye dönmem şart tabi. pilav filan yemedim ama şnitzel filan yedim oda kızartma yanında da thousand island sosu ile birlikte oda mayonezli ama ne demişler misafir umduunu değil bulduunu yer o yüzden artık gelince telafi edicem hepinizi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…