uuuuuuufffffff((((( koca göbeğim benden önde gidiyo ((( artık herkesin bana baktığını düşünüyorum.kilo vermeyi düşündükçe,hergün 200 300 gram daha alıyorum ((
dukana rağmen mi 200 300 alıyorsun anlamadım kiii??:26: eğer öyle değilse hemen dukana başla, en azından tatile kadar ödemini atar, biraz olsun moral bulursun bence...
Kizlar gunaydin, dun gece hastanede kaldim, hem de beni umursamadan terk etmis olan kisinin yaninda..
Kolu kirildi ve ilk ameliyati kotu gecince 2. ameliyata aldilar ve dun yaninda kalmami istedi, annesi de cok yasli oldugu icin kaldim, tek saniye bile uyumadim cok agrisi vardi. Su anda da yanindayim, bu gece de burdayiz..
Seyirde de veriliyor arkadaşlar ben 8 kiloyu seyirde verdim
kızlar bu diyetin kabızlık yaptığına eminmisiniz zira ben tuvaletten çıkamıyorum...:78:
yeşil çay günde 4-5 bardak içiyorum ondan mı acaba...
dukana rağmen mi 200 300 alıyorsun anlamadım kiii??:26: eğer öyle değilse hemen dukana başla, en azından tatile kadar ödemini atar, biraz olsun moral bulursun bence...
masa başı çalışıyorum.bazen akşama kadar hiçbişey yemiyorum.sadece ıhlamur ve adaçayı içiyorum.sadece akşamları yiyorum.ama bazende sabah işe gelir gelmez yemeye başlıyorum.akşam yatana kadar boğazım hiç durmuyo((((....bel fıtığı ve astım hastasıyım.görünüşü geçtim.artık sağlığımı olumsuz yönde etkiliyo. ((((((((( diyet listeleri veriliyo ama iş yerlerinde bunlara uymamız oldukça zor.sabah 1 simit ve 10 15 tane zeytin yedim.kola fanta gazoz haddi hesabı yok tabi ((( ah şu koca boğazım (((
tarifleri nerden alıcamki(...siteye takılıyorum ama ne nerdedir bilmiyorum.yardımcı olabilecek bi hayırsever var mı D
Günaydın bugun itibarı ile dukan diyetine başlamış bulunmaktayım .
Sabah az yağda pişmiş salam yedim yanında yulaf ekmeği ve su . ( bılıyorum şarkuteri yasak fakat evde yumurta vs kalmamıstı sadece bunu uygun buldum )
Oglen ıcın tavuk cıkardım haslıycam yanında az yaglı yogurt yıycem .
Aksama ise yıne tavuk bu sefer fırında kızartmayı dusunuyorum .
Bırazdan da markate gidip ; yagsız yogurt yagsız süt ve yumurta almayı dusunuyorum bu dıyette baska ne alabılırım yemek ıcın kızlar bıraz ilginc bı dıyet ınsanın aklına ne yemesı gerektıgı gelmıyor . yardımcı olursanız cok sevınırım ozellıkle atak dönemi icin
Uf ya karar veremedim ben. napcem ben napcemBerkmine korkutup durmasana benii korktum valla seyire devam kararı aldım Bari farklı taktikler deneyim hep 1 artı 1 yapıyordum 5-5 yapayım.
tarifleri nerden alıcamki(...siteye takılıyorum ama ne nerdedir bilmiyorum.yardımcı olabilecek bi hayırsever var mı D
Günaydın bugun itibarı ile dukan diyetine başlamış bulunmaktayım .
Sabah az yağda pişmiş salam yedim yanında yulaf ekmeği ve su . ( bılıyorum şarkuteri yasak fakat evde yumurta vs kalmamıstı sadece bunu uygun buldum )
Oglen ıcın tavuk cıkardım haslıycam yanında az yaglı yogurt yıycem .
Aksama ise yıne tavuk bu sefer fırında kızartmayı dusunuyorum .
Bırazdan da markate gidip ; yagsız yogurt yagsız süt ve yumurta almayı dusunuyorum bu dıyette baska ne alabılırım yemek ıcın kızlar bıraz ilginc bı dıyet ınsanın aklına ne yemesı gerektıgı gelmıyor . yardımcı olursanız cok sevınırım ozellıkle atak dönemi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?