Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

He anladım. ben zaten yarım bırakmıcaktım kuzum. seyir evresini 60 a gelmeden bırakacaktım ve güçlendirmeye gececektim ama gelmek istediğim kiloya gelemeden seyir evresini bırakmış olacaktım. neysem sayende seyire devam etme kararı aldım bakalım 63 olursam ilk iş sana haber vericem arkadaşcım sayende 63 oldum die Öpüyorum seni çok .çokkkk

kolay gelsin sevgili yolanda. seni burada görmek ne güzel. inşallah en az zayiatla atlatırsın bu seyahatini.

yine göründü yine göründü. neyse kusura bakmayın görmemişin bir tickerı olmuş onu göstericem diye durmadan mesaj yazmış . yardım eden herkese özellikle ggirly, elettra ve mmustluya teşeekkürü borç bilirim.

inanmıyorum ya tickerim görünüyo. yine görünmez sanmıştım. yaşasınnnn. bu arada sevinçten kendimden alıntı yaptığımın farkındayım.

güle güle kullan canım... inşallah hergün ileri doğru değiştirmek nasip olur...

kolay gelsin sevgili yolanda. seni burada görmek ne güzel. inşallah en az zayiatla atlatırsın bu seyahatini.

evet canım inşalla en az zayiatla atlatırım. dün sabah 60.50 geldim ama bugünde regl oldum. telafi edicem edicemmm :)

uuuuuuufffffff((((( koca göbeğim benden önde gidiyo((( artık herkesin bana baktığını düşünüyorum.kilo vermeyi düşündükçe,hergün 200 300 gram daha alıyorum((

dukan yapiyorsan gobeginin senden once gitme sansi yok canim :)) birde pilates ve callan egzersizlerini tavsiye ederim.

hayirli olsun sekerim lop lop yaglar erisin insallah.

Ben ilk 15 kilomu ocak sonundan itibaren 3 ayda farklı bir diyet ve sporla verdim. Kalanını da 23 mayıstan beri dukanla veriyorum. Şunu söyleyebilirim ki dukan çok daha kolay ve keyifli geliyor. Hiç acıkmıyorum ve en önemlisi diyeti bozmadığım gibi bitse de şunu bunu yesem demiyorum.

Salam yerine jambon alabilirsiniz. Bir de tarifler sayfamızı ziyaret edin. Çok yaratıcı şeyler var:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html

teşekür ederim canım.aaa bir de değiştirmek var di mi.peki onu nasıl yapıyoruz. offff ya. ggirly burda mısın help me please.....

en son şifre girdiğin kısmı sık kullanılanlarına kaydediyosun...
eğer geçmişi silmezsen sadece oradan değiştirmek yetiyor...kullandığın yerlerde otomatik değişiyor... ama sildiysen geçmişi malesef baştan yapıyorsun...
ya da ben bilmiyorum başka yolunu..

Salam yerine jambon alabilirsiniz. Bir de tarifler sayfamızı ziyaret edin. Çok yaratıcı şeyler var:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
ü

ben hiç bu tarz şeyler yemedim bu güne kadar az önce bime gittim adı aklıma gelmedi baton diye bişey vardı herhalde bu dedim çok da yağlı görünüyo ama dukan amca yanılmaz ya dedim aldım geldim...
meğer jambonmuş...baton değilmiş...
artık eşim yicek

bu kadarını yemişsin pilavlarınıda ye bencegelince toptan telafi edersinbizde özledik yokluklar hissediliyor.

Yolandacım harikasın. Berrincim de bu sabah senin kilo bildirimini yaptı; gözün arkada kalmasın. Kilo almadan döneceğin güzel bir seyahat dilerim.:80:

teşekür ederim canım.aaa bir de değiştirmek var di mi.peki onu nasıl yapıyoruz. offff ya. ggirly burda mısın help me please.....

Canim hadi gözün aydin yapmissin tickerini bak :) Degistirirken de ayni islemleri yapiyosun, ayni ticker sitesine giriyosun, ilk yaparken sectigin sifreni su alt resimde görünen yere giriyosun; "Edit/Update ...." secenegine tikliyosun. O yine seni bastan ticker hazirlama adimlarina getiriyor, ilk tickerini yaptigin gibi ayni islemleri yapiyorsun sadece tek farki suanki kilonu degisen yeni kilon olarak giriyorsun. (ama rejime baslangic kilon, baslangic tarihin, vb. ayni), sonra yine cikan adresi o http ile baslayan kisimdan kopyalayip KKdaki cizelge yerine yapistiriyosun. Bu kadar :)

bizdeki jambonlarda yağ tuz ve fazlasıyla koruyucu içeriyor dikkat edin.başta o hataya bende düşdüm neden kilo verişim durdu diye panik olmuşdum sonra farkettim bilmeden küçük hatalar yapıp dukanın dediği balonu patlatıyoruz.biraz fazla tuz,farkedilmeden alınan yağlar,hazır ürünlerdeki nışasta-şeker.

Son düzenleme:
teşekkür ederim sevgili mustlu. cevap yazan parmaklarınız dert görmesin. cevaplarınıza bakarak yeniden deniycem.

allahım allahım hollleeyyy benimde çizelgm oldu..bi türlü becerememiştim...bida denedim kızların açıklamalarıyla bu defa olduu..çok tşkler mustlucum ve ggirlyciiim...sen naptın busonolsuncum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…