ben korkutmadım .sana güçlendirmeye geç ama yarım bırakma dedim .kalıcı olması açısından ama sen istersen aman ne iyi bravo da derim sonra benim vijdanım rahatsız olur seninde kilolar geri gelir.valla ben böyle doğrucu davut olmaya devam edicem.sonuçda senin iyiliğin için yazdım bu arada 1-1 yada 5-5 sonucu değiştirmez uzun vadede sonuç aynı oluyor.hangisini uygun bulursan onu yaparsın.
Selam kızlar
size irandan bildiriyorum. şu anda tahrandayım dün gece saat 4 sularında otele girişi yaptım ve 4 saatlik uyku ile müşterilerimi ziyaret ettim. neyse ki bugünlük işim bitti birazdan otele dönücem. ufak tefek kaçaklar dahil dukana devam ediyorum. ama tam olarak yapabilmem için Tr ye dönmem şart tabi. pilav filan yemedim ama şnitzel filan yedim oda kızartma yanında da thousand island sosu ile birlikte oda mayonezli ama ne demişler misafir umduunu değil bulduunu yer o yüzden artık gelince telafi edicem hepinizi özledim
sitedeki dukan diyetinde ki yemek vs tariflerine nasıl ulaşacağım. ben bilmiyorum bulamadım.. :)
kolay gelsin sevgili yolanda. seni burada görmek ne güzel. inşallah en az zayiatla atlatırsın bu seyahatini.
inanmıyorum ya tickerim görünüyo. yine görünmez sanmıştım. yaşasınnnn.bu arada sevinçten kendimden alıntı yaptığımın farkındayım.
kolay gelsin sevgili yolanda. seni burada görmek ne güzel. inşallah en az zayiatla atlatırsın bu seyahatini.
uuuuuuufffffff((((( koca göbeğim benden önde gidiyo ((( artık herkesin bana baktığını düşünüyorum.kilo vermeyi düşündükçe,hergün 200 300 gram daha alıyorum ((
Günaydın bugun itibarı ile dukan diyetine başlamış bulunmaktayım .
Sabah az yağda pişmiş salam yedim yanında yulaf ekmeği ve su . ( bılıyorum şarkuteri yasak fakat evde yumurta vs kalmamıstı sadece bunu uygun buldum )
Oglen ıcın tavuk cıkardım haslıycam yanında az yaglı yogurt yıycem .
Aksama ise yıne tavuk bu sefer fırında kızartmayı dusunuyorum .
Bırazdan da markate gidip ; yagsız yogurt yagsız süt ve yumurta almayı dusunuyorum bu dıyette baska ne alabılırım yemek ıcın kızlar bıraz ilginc bı dıyet ınsanın aklına ne yemesı gerektıgı gelmıyor . yardımcı olursanız cok sevınırım ozellıkle atak dönemi icin
woow tickerınıza baktım da siz ne kadar güzel zayıflamışsınız, aynı durumdayız, ben de sizin civarınızda bir kiloyla başladım daha yeni, ne kadar sürede verdiniz acaba bu kadar kiloyu?
ya ben sizlerin bu azmini görünce iyice gaza geliyorum, çok hoşsunuz valla hepiniz :)
teşekkür ederim sevgili mustlu. cevap yazan parmaklarınız dert görmesin. cevaplarınıza bakarak yeniden deniycem.
güle güle kullan canım... inşallah hergün ileri doğru değiştirmek nasip olur...
Günaydın bugun itibarı ile dukan diyetine başlamış bulunmaktayım .
Sabah az yağda pişmiş salam yedim yanında yulaf ekmeği ve su . ( bılıyorum şarkuteri yasak fakat evde yumurta vs kalmamıstı sadece bunu uygun buldum )
Oglen ıcın tavuk cıkardım haslıycam yanında az yaglı yogurt yıycem .
Aksama ise yıne tavuk bu sefer fırında kızartmayı dusunuyorum .
Bırazdan da markate gidip ; yagsız yogurt yagsız süt ve yumurta almayı dusunuyorum bu dıyette baska ne alabılırım yemek ıcın kızlar bıraz ilginc bı dıyet ınsanın aklına ne yemesı gerektıgı gelmıyor . yardımcı olursanız cok sevınırım ozellıkle atak dönemi icin
teşekür ederim canım.aaa bir de değiştirmek var di mi.peki onu nasıl yapıyoruz. offff ya. ggirly burda mısın help me please.....
üSalam yerine jambon alabilirsiniz. Bir de tarifler sayfamızı ziyaret edin. Çok yaratıcı şeyler var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
Selam kızlar
size irandan bildiriyorum. şu anda tahrandayım dün gece saat 4 sularında otele girişi yaptım ve 4 saatlik uyku ile müşterilerimi ziyaret ettim. neyse ki bugünlük işim bitti birazdan otele dönücem. ufak tefek kaçaklar dahil dukana devam ediyorum. ama tam olarak yapabilmem için Tr ye dönmem şart tabi. pilav filan yemedim ama şnitzel filan yedim oda kızartma yanında da thousand island sosu ile birlikte oda mayonezli ama ne demişler misafir umduunu değil bulduunu yer o yüzden artık gelince telafi edicem hepinizi özledim
Selam kızlar
teşekür ederim canım.aaa bir de değiştirmek var di mi.peki onu nasıl yapıyoruz. offff ya. ggirly burda mısın help me please.....
Salam yerine jambon alabilirsiniz. Bir de tarifler sayfamızı ziyaret edin. Çok yaratıcı şeyler var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
sitedeki dukan diyetinde ki yemek vs tariflerine nasıl ulaşacağım. ben bilmiyorum bulamadım.. :)
teşekkür ederim sevgili mustlu. cevap yazan parmaklarınız dert görmesin. cevaplarınıza bakarak yeniden deniycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?