Selam kızlar
size irandan bildiriyorum. şu anda tahrandayım dün gece saat 4 sularında otele girişi yaptım ve 4 saatlik uyku ile müşterilerimi ziyaret ettim. neyse ki bugünlük işim bitti birazdan otele dönücem. ufak tefek kaçaklar dahil dukana devam ediyorum. ama tam olarak yapabilmem için Tr ye dönmem şart tabi. pilav filan yemedim ama şnitzel filan yedim oda kızartma yanında da thousand island sosu ile birlikte oda mayonezli ama ne demişler misafir umduunu değil bulduunu yer o yüzden artık gelince telafi edicem hepinizi özledim
Selam kızlar
size irandan bildiriyorum. şu anda tahrandayım dün gece saat 4 sularında otele girişi yaptım ve 4 saatlik uyku ile müşterilerimi ziyaret ettim. neyse ki bugünlük işim bitti birazdan otele dönücem. ufak tefek kaçaklar dahil dukana devam ediyorum. ama tam olarak yapabilmem için Tr ye dönmem şart tabi. pilav filan yemedim ama şnitzel filan yedim oda kızartma yanında da thousand island sosu ile birlikte oda mayonezli ama ne demişler misafir umduunu değil bulduunu yer o yüzden artık gelince telafi edicem hepinizi özledim
Elisa Dayi gören var mı? uyuya mı kaldı acaba?
Canim hadi gözün aydin yapmissin tickerini bak :) Degistirirken de ayni islemleri yapiyosun, ayni ticker sitesine giriyosun, ilk yaparken sectigin sifreni su alt resimde görünen yere giriyosun; "Edit/Update ...." secenegine tikliyosun. O yine seni bastan ticker hazirlama adimlarina getiriyor, ilk tickerini yaptigin gibi ayni islemleri yapiyorsun sadece tek farki suanki kilonu degisen yeni kilon olarak giriyorsun. (ama rejime baslangic kilon, baslangic tarihin, vb. ayni), sonra yine cikan adresi o http ile baslayan kisimdan kopyalayip KKdaki cizelge yerine yapistiriyosun. Bu kadar :)
Eki Görüntüle 218755
allahım allahım hollleeyyy benimde çizelgm oldu..bi türlü becerememiştim...bida denedim kızların açıklamalarıyla bu defa olduu..çok tşkler mustlucum ve ggirlyciiim...sen naptın busonolsuncum
ayy nerden bildin yahu cidden uyuya kaldım
bu arada başladım çizelgeyi yapmaya.
Merhabalar,
Sizleri kasım ayından beri okuyorum.Aranıza katılmak için kısmet bu güneymiş.Aralık ayında kitabımı alıp okudum.Atak dönemini 1 hafta uyguladım,itiraf ediyorum o bir hafta çok zorlandım.Aslında diyete talimli bir bünyem var herşeye dayanabilirimde meyve yememek çok zorladı beni.Atak döneminde 2 kilo gitmiş gözüküyordu ama gidenin su olduğunu biliyordum.Daha sonra bir müddet de seyir evresini uyguladım ama sanırım aceleci biriyim o evrede kilo veremeyince bıraktım.Mayıs ayında sizlere heveslenip yeniden başladım ama kendime uyarlıyarak yapıyordum.Yani kahvaltıda proteinlerin yanında domates salatalık,aralarda da çok az meyve yedim.Uzun sürede bu şekilde takıldım.Sonra yumruk yaptım ama sadece 100 gr verebildim.Moralimi bozmadım ama yumruğun ertesinde kaçamak yapmadığım halde 1 kilo fazla çıktım.Son 1 haftadırda bilerek metabolizmamı şaşırtmak için meyve,1-2 lokma sütlü tatlı,çok az simit falan yedim.Şimdi ben kaldığım yerden seyir evresine devam edeyim değil mi?Sizlerden anladığım kadarıyla azimle bozmadan devam edince sonunda kilo veriliyor.Sizler bu konuda daha tecrübelisiniz.Benim bünyem uzun yıllar[10 yıl]3 ana,3 ara şekline alıştığı için diyete çok çabuk direnç gösteriyor.Metabolizmamı çok yordum yani.Bu diyet bende de etkisini gösterir mi?Aranızda benim gibi olan var mı?Bu konuda sizlerden yardım bekliyorum.
Hepinize selamlar,
ayy nerden bildin yahu cidden uyuya kaldım
bu arada başladım çizelgeyi yapmaya.
valla ben çok kabızlık çektim,yeşil çayı bende çok içiyorum günde 4-5 kupa içtiğimi söyleyebilirdim,sanırım çok zararı varmış... ama alıştım kopamıyorum da :18: :18:kızlar bu diyetin kabızlık yaptığına eminmisiniz zira ben tuvaletten çıkamıyorum...:78:
yeşil çay günde 4-5 bardak içiyorum ondan mı acaba...
Merhabalar,
Sizleri kasım ayından beri okuyorum.Aranıza katılmak için kısmet bu güneymiş.Aralık ayında kitabımı alıp okudum.Atak dönemini 1 hafta uyguladım,itiraf ediyorum o bir hafta çok zorlandım.Aslında diyete talimli bir bünyem var herşeye dayanabilirimde meyve yememek çok zorladı beni.Atak döneminde 2 kilo gitmiş gözüküyordu ama gidenin su olduğunu biliyordum.Daha sonra bir müddet de seyir evresini uyguladım ama sanırım aceleci biriyim o evrede kilo veremeyince bıraktım.Mayıs ayında sizlere heveslenip yeniden başladım ama kendime uyarlıyarak yapıyordum.Yani kahvaltıda proteinlerin yanında domates salatalık,aralarda da çok az meyve yedim.Uzun sürede bu şekilde takıldım.Sonra yumruk yaptım ama sadece 100 gr verebildim.Moralimi bozmadım ama yumruğun ertesinde kaçamak yapmadığım halde 1 kilo fazla çıktım.Son 1 haftadırda bilerek metabolizmamı şaşırtmak için meyve,1-2 lokma sütlü tatlı,çok az simit falan yedim.Şimdi ben kaldığım yerden seyir evresine devam edeyim değil mi?Sizlerden anladığım kadarıyla azimle bozmadan devam edince sonunda kilo veriliyor.Sizler bu konuda daha tecrübelisiniz.Benim bünyem uzun yıllar[10 yıl]3 ana,3 ara şekline alıştığı için diyete çok çabuk direnç gösteriyor.Metabolizmamı çok yordum yani.Bu diyet bende de etkisini gösterir mi?Aranızda benim gibi olan var mı?Bu konuda sizlerden yardım bekliyorum.
Hepinize selamlar,
Eki Görüntüle 218842
eveet listemiz hazır.
bu haftanın şampiyonu -2.8 kilo ile baharmm
bu haftanın ikincisi -1.7 kilo ile melodi1970
bu haftanın üçüncüsü -1.5 kilo ile penac82
hepinizi canı gönülden kutluyorum kızlar
şimdi o yukarıda gördüğünü kırmızı ise benim, kendimi de haftanın yüz karası seçtim +0,3 kilo ile ben kendimi tokatlamaya başladım bi el de siz verinben bu cezayı hakettim.
liste hakkında bir uyarı listemiz çok kalabalık oldu yeni gelen arkadaşlar bizi mutlu ediyor fakat bir hafta katılıp bir daha katılmayacak var ise hiç girmesin listeye oldu mu canlar.
Zeynep aplaam listede bilgilerin eksik onları bi ara veriverirsin.
OCD ve destijl sizde listeye girmek istemişsiniz fekat bilgiler eksik OCDnin bildilerinin yine biraz tamamladım ama destijlcim sende hiç bilgi yoktu. haftaya tamamlarsınız.
hayde öperim herkesii
Eki Görüntüle 218842
eveet listemiz hazır.
şimdi o yukarıda gördüğünü kırmızı ise benim, kendimi de haftanın yüz karası seçtim +0,3 kilo ile ben kendimi tokatlamaya başladım bi el de siz verinben bu cezayı hakettim.
liste hakkında bir uyarı listemiz çok kalabalık oldu yeni gelen arkadaşlar bizi mutlu ediyor fakat bir hafta katılıp bir daha katılmayacak var ise hiç girmesin listeye oldu mu canlar.
OCD ve destijl sizde listeye girmek istemişsiniz fekat bilgiler eksik OCDnin bildilerinin yine biraz tamamladım ama destijlcim sende hiç bilgi yoktu. haftaya tamamlarsınız.
hayde öperim herkesii
Eki Görüntüle 218842
eveet listemiz hazır.
hayde öperim herkesii
aaa ben geçen hafta tüm bilgilerimi verdim, listede de vardım ya o yüzden bu hafta sadece şimdiki kilomu yazmıştım :)) Geçen haftaki listede varım ben tüm bilgilerimle hehehehe
neyse mühim değil ben geçen haftadan bu yana -900 gr ım :)) haftaya tekrar yazarım bilgilerimi :)
Liste upuzun olmuş, elinize sağlık
kilo veren dukandaşları tebrik ederim ben de buranın motivasyonuyla her hafta biraz daha küçülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?