Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yoliiiiiiiiiiiii yoliiiiita yoliiii yolliiiiii yolllitaaaaaaaa
tatlım teeeeez zamanda burada görelim seniii, biz de çoook özledik walla yeşil yazılarınıııııııı:)) canım benim kiloyu kafana takma, zati regl i de olmuşsun, regli sonrasında tıkııııııır tıkırrrrrrrrr gidecekler nasıl olsaaa hasretle gözlerinden öperiiiimm

canım hayırlısıyla gitmişsin hayırlısıylada dön inş. dönünce normalede dönersin cnm...artık yapacak bişi yok sen nerde durman gerektiğini biliyosun..tatlılardan uzak dur yeter...kolay gelsin tatlım umarım işlerin düşündüğünden kolay olur ve aramıza dönersin..:81::81:

çok sağol ccanım ggirlycim. ilk kilo değişikliğinde bu söylediklerini yapıcam.

Elisacım
Benim bilgiler de şöyler

başlangıç tarih:17/05/2011
başl kg : 83kg

boy .168 cm

hedef kg : 63
tüm verilen kg : 7 kg
geçen hafta verilen kg:1 kg

Love and thnx

Merhabalar,
Sizleri kasım ayından beri okuyorum.Aranıza katılmak için kısmet bu güneymiş.Aralık ayında kitabımı alıp okudum.Atak dönemini 1 hafta uyguladım,itiraf ediyorum o bir hafta çok zorlandım.Aslında diyete talimli bir bünyem var herşeye dayanabilirimde meyve yememek çok zorladı beni.Atak döneminde 2 kilo gitmiş gözüküyordu ama gidenin su olduğunu biliyordum.Daha sonra bir müddet de seyir evresini uyguladım ama sanırım aceleci biriyim o evrede kilo veremeyince bıraktım.Mayıs ayında sizlere heveslenip yeniden başladım ama kendime uyarlıyarak yapıyordum.Yani kahvaltıda proteinlerin yanında domates salatalık,aralarda da çok az meyve yedim.Uzun sürede bu şekilde takıldım.Sonra yumruk yaptım ama sadece 100 gr verebildim.Moralimi bozmadım ama yumruğun ertesinde kaçamak yapmadığım halde 1 kilo fazla çıktım.Son 1 haftadırda bilerek metabolizmamı şaşırtmak için meyve,1-2 lokma sütlü tatlı,çok az simit falan yedim.Şimdi ben kaldığım yerden seyir evresine devam edeyim değil mi?Sizlerden anladığım kadarıyla azimle bozmadan devam edince sonunda kilo veriliyor.Sizler bu konuda daha tecrübelisiniz.Benim bünyem uzun yıllar[10 yıl]3 ana,3 ara şekline alıştığı için diyete çok çabuk direnç gösteriyor.Metabolizmamı çok yordum yani.Bu diyet bende de etkisini gösterir mi?Aranızda benim gibi olan var mı?Bu konuda sizlerden yardım bekliyorum.
Hepinize selamlar,

hoşgeldin sevgili karameli. "diyete talimli bünye"nin aslında bundan sonra yapacağın her diyete direnç gösterecek bir bünye olduğunu biliyorsun. ayrıca canım sen dukan yapmamışsın. çünkü hergün eklediğin sebze ve meyvenin seyirde yeri yok. normal sütlü tatlılara ise gözümüzün ucuyla dahi bakmıyoruz ama kendi yaptığımız dukan tatlılarını dukan pudingini sütlacını filan yiyoruz. simite hiç yaklaşmıyoruz. bence sen geçmişe bir sünger çek ve gerçekten kararlıysan en başından 1. evreden başla .

biraz önce uyandım ve tartıda bir kilonun daha gittiğini gördüm atak evresinde toplamda 3 kilo gitti,biliyorum seyirde böyle olmayacak belki başlarda hiç veremem bile :2: yarında atak yapıp seyire geçmeyi düşünüyorum artık

kızlar bu diyetin kabızlık yaptığına eminmisiniz zira ben tuvaletten çıkamıyorum...:78:
yeşil çay günde 4-5 bardak içiyorum ondan mı acaba...
valla ben çok kabızlık çektim,yeşil çayı bende çok içiyorum günde 4-5 kupa içtiğimi söyleyebilirdim,sanırım çok zararı varmış... ama alıştım kopamıyorum da :18: :18:

kızlar bir de çizelgeye yeni başlayanlarda katılabiliyor mu :26:

selam canım yazık boşuna vakit kaybetmişsin.neyse nerden başlasan kardır diyelim.BUSONOLSUN arkadaşımızın söylediklerine bende katılıyorum.kitabında varmış bence biraz uymaya çalış kitaba.bizlerde özledik saydıklarını ilk zamanlar şimdi yanımızda yeselerde etkilenmiyoruz hatta eşlerimize çocuklarımıza hazırlıyoruz ve tadına bakma gereği duymuyoruz.eğer doğru uygularsan karnında gözünde tok oluyor merak etme.biraz uzun sürsede sabırlı olursan sende başarırsın.hadi gayret başşla:13:

eveet listemiz hazır.

bu haftanın şampiyonu -2.8 kilo ile baharmm

bu haftanın ikincisi -1.7 kilo ile melodi1970

bu haftanın üçüncüsü -1.5 kilo ile penac82

hepinizi canı gönülden kutluyorum kızlar

şimdi o yukarıda gördüğünü kırmızı ise benim, kendimi de haftanın yüz karası seçtim +0,3 kilo ile ben kendimi tokatlamaya başladım bi el de siz verin ben bu cezayı hakettim.

liste hakkında bir uyarı listemiz çok kalabalık oldu yeni gelen arkadaşlar bizi mutlu ediyor fakat bir hafta katılıp bir daha katılmayacak var ise hiç girmesin listeye oldu mu canlar.

Zeynep aplaam listede bilgilerin eksik onları bi ara veriverirsin.

OCD ve destijl sizde listeye girmek istemişsiniz fekat bilgiler eksik OCDnin bildilerinin yine biraz tamamladım ama destijlcim sende hiç bilgi yoktu. haftaya tamamlarsınız.

hayde öperim herkesii

elisa cııım, ellerine kollarına emeğine sağlık canım, teşekkür ederik wallaaa:))

ilk 3 dereceyi de tebrik ederim ayrıcanaaaaaaa:))

Merhabaaaa :))
Bende aranıza yeni katıldım diyete 2 temmuz da 84.3 olarak başladım yani 2 gun önce ve bu sabah tartıldım 83kg yim 1.3 kg gitmiş yani, bu beni motive etti fakat coğunun da sudan gittigini biliyorum :) Sürekli diyet yapıp bırakıp kilo alan biriyim en son ki diyetisyenle yaptıgımda da sıkılıp bırakmıstım ama bu dukan diyeti cok net sınırlar koydugu için dunyada baska yiyecek yokmus gibi sanki sadece orda olanları düşünüyor insan. :) yasım 22 boyum 1.71 bu diyet cok zorlamaz rahat veririm diye düşünüyorum, umarım öyle olur. dun gece biraz zorlandım meyve istedi canım soguk soguk, onun yerine soda içtim kitap okudum.İnşallah en kısa zamanda kurtuluruz bu fazlalıklardan, Allah hepimizin yardımcısı olsun. :82:

aaa ben geçen hafta tüm bilgilerimi verdim, listede de vardım ya o yüzden bu hafta sadece şimdiki kilomu yazmıştım :)) Geçen haftaki listede varım ben tüm bilgilerimle hehehehe
neyse mühim değil ben geçen haftadan bu yana -900 gr ım :)) haftaya tekrar yazarım bilgilerimi :)
Liste upuzun olmuş, elinize sağlık

kilo veren dukandaşları tebrik ederim ben de buranın motivasyonuyla her hafta biraz daha küçülüyorum

Elisacım çok sağol, ellerin dert görmesin :)

ups pardon pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…