Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Elisa Daye teşekkürler. Altın gümüş ve bronz olanlara tebrikler listeye artı olarak yansıyanlara sabırlar...

Ellerine emeğine sağlık teşekkür ederim tüm kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenlerde yakında verirler inş

kızlar bu diyetin kabızlık yaptığına eminmisiniz zira ben tuvaletten çıkamıyorum...:78:
yeşil çay günde 4-5 bardak içiyorum ondan mı acaba...

maşallah de nazar değmesin..benim de iyi maşallah..normalden daha iyigoji ve yulaf kepeği yarıyor bana..bir de bitki çayları,form çayı,yeşil çay filan içiyorum ben de hergün 3-4 bardak.
atak evresinin başlarında çoğu kişide olmuştu canım,ben kepek yemiyordum,goji yemiyordum..e çorba yapabileceğim filan gelmiyordu aklıma kepek de olmadığından o yüzden oluyordu..sen daha bilinçli başlamışsındır ondandır...

Uf ya karar veremedim ben. napcem ben napcem Berkmine korkutup durmasana benii korktum valla seyire devam kararı aldım Bari farklı taktikler deneyim hep 1 artı 1 yapıyordum 5-5 yapayım.

Berkmine'nin huyu bu zaten,herkesi korkutur o sen daha yeni mi korktun:18::18:

ellerine emeğine sağlık canım
başarmış arkadaşlara tebrikler
haftayı kötü kapatmış olanlarada sakın yılmayın devam diyorum.iyi dukanlar arkadaşlar:13:

Sagol canım tarıflere bakacagım şimdi..

dukan yapiyorsan gobeginin senden once gitme sansi yok canim :)) birde pilates ve callan egzersizlerini tavsiye ederim.

hayirli olsun sekerim lop lop yaglar erisin insallah.

Sağol cnm ınsallah hepimiz bir an önce veririz : )) Pilates olarka neo plates yapıyorum hani şu maxi plus kanalında 3 bayanın sessiz sedasız yaptıgı beni cok fazla yormuyor cunku dogum yapmıstı aşırı zor hareketlerden sımdılık kacınıyorum ..

canım ellerine sağlık ben bu haftaki kilo kaybımı yazmayı unuttum şuan 98,1 kiloyum tüh ya yazsaydım kesin birinci bendim :86:

siteden tickeri kopyala sonra kk ya geri dön sayfann yukarsında sağda kontrol panelini tıkla, profil düzenleye gir, ortalarda çizelgeyi bulacaksın, oraya yapıştır. Dene bakalım tatlı oluyo mu??

Canım yardımın için sağol ama aynen dediğin gibi yapıyorum görünmüyor burada

cANIM GEÇMİŞ OLSUN NAZAR DEĞMİŞ VALLA KIYAMAM:26:

kilo çizelgesi için kızlar gg da kilo çizelgesi kadınlar kulubu yazın orda ilk çıkan sayfaya girin,orada püsküüt arkadaşımız açıklamış,onun dediklerini uygulayın sonra en altında da "yeni formata göre yazılı açıklama" yazıyor altında link var oraya tıklayın ,ordada denilenleri uygulayın hemen yapın kilo çizelgenizi,benim 5 dakikamı bile almadı

biz de seni özledik canım.:92:kilo bilgilerini elisaya verdim canım.listeye girdin yaniçabuk dön özledik seni

Hoş buldum BUSONOLSUN,teşekkür ederim.Haklısın 1. evreden başlayımda bu 3. denemem olacak.Bir müddet 1p,1sp şeklinde mi devam edeyim diye onun için sordum.3.atağı geçen hafta yaptım çünkü.Olmadı 2 gün atak yapıp sonra tekrar 1p,1sp devam edeyim değil mi?Tekrar teşekkür ederim canım,sağol..

ellerine sağlık birtanem

hoşgeldin tatlım aramıza

tatlım busonolsun haklı bence de ilk baştan başla

Selam kızlar öğlen yemeğinde ne yediğimi yazayım ;

2 adet ufak haşlanmış tavuk budu ( derisi alınmış ) yanında yogurt ve ayran ... tavugu tuz ve karabiberle sosladım cok guzel oldu suanda karnım cok tok . . Sımdı neskafe ıcıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…