Eki Görüntüle 218842
eveet listemiz hazır.
bu haftanın şampiyonu -2.8 kilo ile baharmm
bu haftanın ikincisi -1.7 kilo ile melodi1970
bu haftanın üçüncüsü -1.5 kilo ile penac82
hepinizi canı gönülden kutluyorum kızlar
şimdi o yukarıda gördüğünü kırmızı ise benim, kendimi de haftanın yüz karası seçtim +0,3 kilo ile ben kendimi tokatlamaya başladım bi el de siz verinben bu cezayı hakettim.
liste hakkında bir uyarı listemiz çok kalabalık oldu yeni gelen arkadaşlar bizi mutlu ediyor fakat bir hafta katılıp bir daha katılmayacak var ise hiç girmesin listeye oldu mu canlar.
Zeynep aplaam listede bilgilerin eksik onları bi ara veriverirsin.
OCD ve destijl sizde listeye girmek istemişsiniz fekat bilgiler eksik OCDnin bildilerinin yine biraz tamamladım ama destijlcim sende hiç bilgi yoktu. haftaya tamamlarsınız.
hayde öperim herkesii
Eki Görüntüle 218842
eveet listemiz hazır.
şimdi o yukarıda gördüğünü kırmızı ise benim, kendimi de haftanın yüz karası seçtim +0,3 kilo ile ben kendimi tokatlamaya başladım bi el de siz verinben bu cezayı hakettim.
liste hakkında bir uyarı listemiz çok kalabalık oldu yeni gelen arkadaşlar bizi mutlu ediyor fakat bir hafta katılıp bir daha katılmayacak var ise hiç girmesin listeye oldu mu canlar.
OCD ve destijl sizde listeye girmek istemişsiniz fekat bilgiler eksik OCDnin bildilerinin yine biraz tamamladım ama destijlcim sende hiç bilgi yoktu. haftaya tamamlarsınız.
hayde öperim herkesii
kızlar bu diyetin kabızlık yaptığına eminmisiniz zira ben tuvaletten çıkamıyorum...:78:
yeşil çay günde 4-5 bardak içiyorum ondan mı acaba...
Uf ya karar veremedim ben. napcem ben napcemBerkmine korkutup durmasana benii korktum valla seyire devam kararı aldım Bari farklı taktikler deneyim hep 1 artı 1 yapıyordum 5-5 yapayım.
Eki Görüntüle 218842
eveet listemiz hazır.
hayde öperim herkesii
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html burada diyete uygun tarifler var, bakabilirsiniz...
PRIMERAcım; yulaf ekmeği yiyemiyoruz bu diyette...hatta dukan ekmeği haricinde hiçbi ekmeği yiyemiyoruz, tariflerde var, bi bak istersen
dukan yapiyorsan gobeginin senden once gitme sansi yok canim :)) birde pilates ve callan egzersizlerini tavsiye ederim.
hayirli olsun sekerim lop lop yaglar erisin insallah.
Salam yerine jambon alabilirsiniz. Bir de tarifler sayfamızı ziyaret edin. Çok yaratıcı şeyler var:
Saol cnm aslında bu diyette salam sucuk turevi sarkuterı urunlerı onerilmiyor dıye okumustum ama ne bıleyım bazı yerlerde de yazıyor jambonu da deneyım zaten sureklı aynı seylerı yıyemem : ))
Bu arada ben emzırdıgım ıcın ufak tefek eklemeler yapmayı dusunuyorum mesela 1 dilim cavdar ekmegı kahvaltıda yımeyı dusunuyorum ..Insallah buna ragmen kılo verırım sızlerle eger verırsem paylasacagım kızlar ..
canım ellerine sağlık ben bu haftaki kilo kaybımı yazmayı unuttumEki Görüntüle 218842
eveet listemiz hazır.
hayde öperim herkesii
siteden tickeri kopyala sonra kk ya geri dön sayfann yukarsında sağda kontrol panelini tıkla, profil düzenleye gir, ortalarda çizelgeyi bulacaksın, oraya yapıştır. Dene bakalım tatlı oluyo mu??
Berkmine'nin huyu bu zaten,herkesi korkutur o sen daha yeni mi korktun:18::18:
sağol zeynep aplammm...yazdım kenara bilgilerini,yapımcı olsam ilk alacağım dukandaş sensin :)))
arkadaşlar herkese merhaba, ben bu sabah 65.8 'i gördüm düşünebiliyormusunuz,65.8
tualetimi yapsım sabah sabah herhalde ondan oldu biraz da ama yine de sevinçliyim çok..tickerımı değiştiremedim..çünkü bugün işe gidemedim,evdeyim..neden mi dedinizçünkü bana nazar değdi...dün akşam çok pis bisikletten düştüm..bacağım şişti baya..neyse bugün daha iyiyim merak etmeyin..hepinizi öpüyorum geçmişi daha şimdi okuyacağım,hepinizi merak ediyorum vermiş mi diye...listemiz olmasa da bugün cuma ne de olsa..yine yolanda ilk merak ettiğim tabii,içimize dert oldu bu kızın kiloları ayyy
Selam kızlar
size irandan bildiriyorum. şu anda tahrandayım dün gece saat 4 sularında otele girişi yaptım ve 4 saatlik uyku ile müşterilerimi ziyaret ettim. neyse ki bugünlük işim bitti birazdan otele dönücem. ufak tefek kaçaklar dahil dukana devam ediyorum. ama tam olarak yapabilmem için Tr ye dönmem şart tabi. pilav filan yemedim ama şnitzel filan yedim oda kızartma yanında da thousand island sosu ile birlikte oda mayonezli ama ne demişler misafir umduunu değil bulduunu yer o yüzden artık gelince telafi edicem hepinizi özledim
hoşgeldin sevgili karameli. "diyete talimli bünye"nin aslında bundan sonra yapacağın her diyete direnç gösterecek bir bünye olduğunu biliyorsun. ayrıca canım sen dukan yapmamışsın. çünkü hergün eklediğin sebze ve meyvenin seyirde yeri yok. normal sütlü tatlılara ise gözümüzün ucuyla dahi bakmıyoruz ama kendi yaptığımız dukan tatlılarını dukan pudingini sütlacını filan yiyoruz. simite hiç yaklaşmıyoruz. bence sen geçmişe bir sünger çek ve gerçekten kararlıysan en başından 1. evreden başla .
Eki Görüntüle 218842
eveet listemiz hazır.
hayde öperim herkesii
Merhabaaaa :))
Bende aranıza yeni katıldım diyete 2 temmuz da 84.3 olarak başladım yani 2 gun önce ve bu sabah tartıldım 83kg yim 1.3 kg gitmiş yani, bu beni motive etti fakat coğunun da sudan gittigini biliyorum :) Sürekli diyet yapıp bırakıp kilo alan biriyim en son ki diyetisyenle yaptıgımda da sıkılıp bırakmıstım ama bu dukan diyeti cok net sınırlar koydugu için dunyada baska yiyecek yokmus gibi sanki sadece orda olanları düşünüyor insan. :) yasım 22 boyum 1.71 bu diyet cok zorlamaz rahat veririm diye düşünüyorum, umarım öyle olur. dun gece biraz zorlandım meyve istedi canım soguk soguk, onun yerine soda içtim kitap okudum.İnşallah en kısa zamanda kurtuluruz bu fazlalıklardan, Allah hepimizin yardımcısı olsun. :82:
Eki Görüntüle 218850
Merhabalar,
Sizleri kasım ayından beri okuyorum.Aranıza katılmak için kısmet bu güneymiş.Aralık ayında kitabımı alıp okudum.Atak dönemini 1 hafta uyguladım,itiraf ediyorum o bir hafta çok zorlandım.Aslında diyete talimli bir bünyem var herşeye dayanabilirimde meyve yememek çok zorladı beni.Atak döneminde 2 kilo gitmiş gözüküyordu ama gidenin su olduğunu biliyordum.Daha sonra bir müddet de seyir evresini uyguladım ama sanırım aceleci biriyim o evrede kilo veremeyince bıraktım.Mayıs ayında sizlere heveslenip yeniden başladım ama kendime uyarlıyarak yapıyordum.Yani kahvaltıda proteinlerin yanında domates salatalık,aralarda da çok az meyve yedim.Uzun sürede bu şekilde takıldım.Sonra yumruk yaptım ama sadece 100 gr verebildim.Moralimi bozmadım ama yumruğun ertesinde kaçamak yapmadığım halde 1 kilo fazla çıktım.Son 1 haftadırda bilerek metabolizmamı şaşırtmak için meyve,1-2 lokma sütlü tatlı,çok az simit falan yedim.Şimdi ben kaldığım yerden seyir evresine devam edeyim değil mi?Sizlerden anladığım kadarıyla azimle bozmadan devam edince sonunda kilo veriliyor.Sizler bu konuda daha tecrübelisiniz.Benim bünyem uzun yıllar[10 yıl]3 ana,3 ara şekline alıştığı için diyete çok çabuk direnç gösteriyor.Metabolizmamı çok yordum yani.Bu diyet bende de etkisini gösterir mi?Aranızda benim gibi olan var mı?Bu konuda sizlerden yardım bekliyorum.
Hepinize selamlar,
Canım yardımın için sağol ama aynen dediğin gibi yapıyorum görünmüyor burada
Canım yardımın için sağol ama aynen dediğin gibi yapıyorum görünmüyor burada
selam canım yazık boşuna vakit kaybetmişsin.neyse nerden başlasan kardır diyelim.BUSONOLSUN arkadaşımızın söylediklerine bende katılıyorum.kitabında varmış bence biraz uymaya çalış kitaba.bizlerde özledik saydıklarını ilk zamanlar şimdi yanımızda yeselerde etkilenmiyoruz hatta eşlerimize çocuklarımıza hazırlıyoruz ve tadına bakma gereği duymuyoruz.eğer doğru uygularsan karnında gözünde tok oluyor merak etme.biraz uzun sürsede sabırlı olursan sende başarırsın.hadi gayret başşla:13:[/Q
Sanada selam canım,sizlere nasıl imreniyorum bir bilseniz.Ben çok uzun zamandır hep aynı şekilde beslendiğim için kilo veremiyorum.Çok çabuk bağışıklık gösteriyor.Bunda da öyle oldu.Neyse tekrar vira bismillah dedim bugün.İnşallah birazcık kıpırdanma olurda banada moral olur.Benim çok fazlam yok.5 kilo versem yeteri ama işte o 5 kilo benim metabolizmaya 5 tane dağın arkasında.Sizede kendimede bol şans diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?