Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kilo çizelgesi yapmaya çalışanlar en son evrede hazır olan çizelgenin üzerine sağ tıklayıp özellikler derseniz orada http ile başlayan link çıkacaktır oradan kopyalarsanız daha kolay olur sizin için...

bu arada çok şükür benim yulaf kepeklerim de geldi..
yanlız bu simlanın bloğunda gösterdiği gibi değil toz halinde...
yanlış mı gönderdiler acaba...

heyooo listede ben de varım
kilo verenlere tebrikler,yerinde sayanlara ve + olanlara da yarın - görmeyi diliyorum

evet canım. öyle daha uygun görünüyor.

yaa ben de heveslendim ticker için oluşturdum da hatta ama işin komiği ben imza ayarlarını bulamıyorum

yaa ben de heveslendim ticker için oluşturdum da hatta ama işin komiği ben imza ayarlarını bulamıyorum

imzanıza değil profilinizde çizelge bölümüne yapıştıracaksınız linki...

kontrol panelin de profili düzenle derseniz aşağı doğru çizelge alanını görebilirsiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bir de 500 gr yulaf kepeği kaç gün gidiyor...
benim gözüme çok az geldi de ondan sordum...
bir de akşama şu yayla çorbanızdan yapıcam olur değil mi atak evresinde...

canım imza ayarlar değil. şu an okumakta olduğun sayfanın en üstünde sağda kontol paneli var. oraya tıkla. gelen sayfada azıcık aşağıya doğru in ve sol tarafta bir yerde profil düzenle var. hah tam orası. şimdi oraya tıkla. açılan sayfada aşağı in in in. kişisel bilgiler başlığı altında çizlge yazısının karşısındaki boşluğa yapıştır.

imzanıza değil profilinizde çizelge bölümüne yapıştıracaksınız linki...

kontrol panelin de profili düzenle derseniz aşağı doğru çizelge alanını görebilirsiniz...

karıştıra karıştıra orayı buldum denedim ama uygun değil dedi canım şimdi geçmişe dönüp bi daha bakıcam kızların anlattığına

oldu galiba yada inşallah olmuştur

eveet başarmışım
çok sağolun kızlar yardımlar için hazır bu kadar bahsi geçerken ben de yapiim de sonra sık sık aynı şey sorulmasın istedim ama zorlanarak da olsa oldu neyse ki ben şimdi çıkıp biraz yürüyeyim size ii sohbetler forumumuza ii bakın

kızlar bir de 500 gr yulaf kepeği kaç gün gidiyor...
benim gözüme çok az geldi de ondan sordum...
bir de akşama şu yayla çorbanızdan yapıcam olur değil mi atak evresinde...

olur tabii çok da güzel olur...afiyet olsun..tavuksuyu çorbası ya da kıymalı-salçalı çorbalar da yapabilirsin ataktayken..hatta balık çorbası..
canım 500 gram bana en fazla 10 gün dayanıyor walla..kaç paket istemiştin sen? ama buğday kepeğin de varsa daha yavaş biter.

teşekkür ederim canım salça serbestmi...
kitapta hiç salçayla ilgili bişeye rastlamayınca yasak sandım ben...
ozaman akşam tavuk çorbası yapayım yaw...
gündüz tavuk haşlamıştım öylece yavan yavan yiyorum...

3 yulaf, 3 buğday kepeği 3 de buğday ruşeymi geldi canım...
ruşeymi de kulanabiliyomuyuz...

walla canım o ruşeym benim elimde olsa herşeye katıp tüketirdim ben..sadece diğerlerinden daha çok kullanırdım..örneğin kek mi yapıyorum 4 kaşık y.kepeği+3 kaşık b.kepeği+1-2 kaşık da ruşeym koyardım...sen de öyle daha az az tüketirsin..ama bence atakda riske atma,seyirde kullanırsın canım.
canım ben salça abartmamak kaydıyla kullanıyorum ya da domates sularından koyuyorum yaptığı yemeklere,sotelere filan..o yüzden kıymayı az saçlayla kavurursun, yaparsın çorbanı..
Bu arada kıymalı çorbayı ben kenarda süt ile kepekten beşamel sos gibi hazırlayarak yapıyorum,sebze çorbalarını da öyle ypıyorum zaten..sonra blendırdan geçiyorum...yoğurt yakışmayan çorbaları bu şekilde sütle yapıyorum.

tamam canım anladım çoookkk teşekkür ederim...
aslında ben atak dönemini 3 gün yapacaktım ama dün kaçamak yapıp hem de mısır yediğim için 5 güne çıkarmaya karar verdim...artık ataktan sonra yaparı kekleri falan ben...
bu arada Allah razı olsun çok yardımın dokunuyo bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…