canım görünmesin ne olur. yoksa sen de yaparsan tickerı olmayan tek kişi en olucam. ben de yapıyorum , iş yapıştırmaya geline apışıp kalıyorum ya. imza ayarları diye bişey görünmüyo profil düzenle kısmında. çizelge bölümüme yapıştırdığımda da bu öngörülen foratta değil diyo.off ya çok beceriksizim.[/Q
Güzelim benim tatlım senin ki görünüyo ya tek görünmeyen benim şu an herhal:26:
Eki Görüntüle 218842
eveet listemiz hazır.
bu haftanın şampiyonu -2.8 kilo ile baharmm
bu haftanın ikincisi -1.7 kilo ile melodi1970
bu haftanın üçüncüsü -1.5 kilo ile penac82
hepinizi canı gönülden kutluyorum kızlar
şimdi o yukarıda gördüğünü kırmızı ise benim, kendimi de haftanın yüz karası seçtim +0,3 kilo ile ben kendimi tokatlamaya başladım bi el de siz verinben bu cezayı hakettim.
liste hakkında bir uyarı listemiz çok kalabalık oldu yeni gelen arkadaşlar bizi mutlu ediyor fakat bir hafta katılıp bir daha katılmayacak var ise hiç girmesin listeye oldu mu canlar.
Zeynep aplaam listede bilgilerin eksik onları bi ara veriverirsin.
OCD ve destijl sizde listeye girmek istemişsiniz fekat bilgiler eksik OCDnin bildilerinin yine biraz tamamladım ama destijlcim sende hiç bilgi yoktu. haftaya tamamlarsınız.
hayde öperim herkesii
Hoş buldum BUSONOLSUN,teşekkür ederim.Haklısın 1. evreden başlayımda bu 3. denemem olacak.Bir müddet 1p,1sp şeklinde mi devam edeyim diye onun için sordum.3.atağı geçen hafta yaptım çünkü.Olmadı 2 gün atak yapıp sonra tekrar 1p,1sp devam edeyim değil mi?Tekrar teşekkür ederim canım,sağol..
canım görünmesin ne olur. yoksa sen de yaparsan tickerı olmayan tek kişi en olucam. ben de yapıyorum , iş yapıştırmaya geline apışıp kalıyorum ya. imza ayarları diye bişey görünmüyo profil düzenle kısmında. çizelge bölümüme yapıştırdığımda da bu öngörülen foratta değil diyo.off ya çok beceriksizim.[/Q
Güzelim benim tatlım senin ki görünüyo ya tek görünmeyen benim şu an herhal:26:
evet benimki oldu canım aylardan sonra. yanlış hatırlamıyorsam 1393. sayfada ggirly ve daha sonraki sayfada da mustlu açıklamıştı. oraya bir bak istersen ve ggirly nin altını kırmızıyla çizdiği yeri sadece orayı kopyaladığından emin ol. Allahım ne kadar mesudum tickerımı yaptım da başkalarına öğretiyorum.
kilo çizelgesi için kızlar gg da kilo çizelgesi kadınlar kulubu yazın orda ilk çıkan sayfaya girin,orada püsküüt arkadaşımız açıklamış,onun dediklerini uygulayın sonra en altında da "yeni formata göre yazılı açıklama" yazıyor altında link var oraya tıklayın ,ordada denilenleri uygulayın hemen yapın kilo çizelgenizi,benim 5 dakikamı bile almadı
selam canım yazık boşuna vakit kaybetmişsin.neyse nerden başlasan kardır diyelim.BUSONOLSUN arkadaşımızın söylediklerine bende katılıyorum.kitabında varmış bence biraz uymaya çalış kitaba.bizlerde özledik saydıklarını ilk zamanlar şimdi yanımızda yeselerde etkilenmiyoruz hatta eşlerimize çocuklarımıza hazırlıyoruz ve tadına bakma gereği duymuyoruz.eğer doğru uygularsan karnında gözünde tok oluyor merak etme.biraz uzun sürsede sabırlı olursan sende başarırsın.hadi gayret başşla:13:[/Q
Sanada selam canım,sizlere nasıl imreniyorum bir bilseniz.Ben çok uzun zamandır hep aynı şekilde beslendiğim için kilo veremiyorum.Çok çabuk bağışıklık gösteriyor.Bunda da öyle oldu.Neyse tekrar vira bismillah dedim bugün.İnşallah birazcık kıpırdanma olurda banada moral olur.Benim çok fazlam yok.5 kilo versem yeteri ama işte o 5 kilo benim metabolizmaya 5 tane dağın arkasında.Sizede kendimede bol şans diliyorum.
bizde sana iyi şanslar diliyoruz .fazla zorlanacağını sanmam 5 kilo kolay sakın pes etme burda olmassa hiçbir yerde olmaz bence. kolay gelsin:13:
selam canım yazık boşuna vakit kaybetmişsin.neyse nerden başlasan kardır diyelim.BUSONOLSUN arkadaşımızın söylediklerine bende katılıyorum.kitabında varmış bence biraz uymaya çalış kitaba.bizlerde özledik saydıklarını ilk zamanlar şimdi yanımızda yeselerde etkilenmiyoruz hatta eşlerimize çocuklarımıza hazırlıyoruz ve tadına bakma gereği duymuyoruz.eğer doğru uygularsan karnında gözünde tok oluyor merak etme.biraz uzun sürsede sabırlı olursan sende başarırsın.hadi gayret başşla:13:[/Q
Sanada selam canım,sizlere nasıl imreniyorum bir bilseniz.Ben çok uzun zamandır hep aynı şekilde beslendiğim için kilo veremiyorum.Çok çabuk bağışıklık gösteriyor.Bunda da öyle oldu.Neyse tekrar vira bismillah dedim bugün.İnşallah birazcık kıpırdanma olurda banada moral olur.Benim çok fazlam yok.5 kilo versem yeteri ama işte o 5 kilo benim metabolizmaya 5 tane dağın arkasında.Sizede kendimede bol şans diliyorum.
bizde sana iyi şanslar diliyoruz .fazla zorlanacağını sanmam 5 kilo kolay sakın pes etme burda olmassa hiçbir yerde olmaz bence. kolay gelsin:13:
yaa ben de heveslendim ticker için oluşturdum da hatta ama işin komiği ben imza ayarlarını bulamıyorum
yaa ben de heveslendim ticker için oluşturdum da hatta ama işin komiği ben imza ayarlarını bulamıyorum
imzanıza değil profilinizde çizelge bölümüne yapıştıracaksınız linki...
kontrol panelin de profili düzenle derseniz aşağı doğru çizelge alanını görebilirsiniz...
oldu galiba yada inşallah olmuştur
kızlar bir de 500 gr yulaf kepeği kaç gün gidiyor...
benim gözüme çok az geldi de ondan sordum...
bir de akşama şu yayla çorbanızdan yapıcam olur değil mi atak evresinde...
olur tabii çok da güzel olur...afiyet olsun..tavuksuyu çorbası ya da kıymalı-salçalı çorbalar da yapabilirsin ataktayken..hatta balık çorbası..
canım 500 gram bana en fazla 10 gün dayanıyor walla..kaç paket istemiştin sen? ama buğday kepeğin de varsa daha yavaş biter.
Sagol canım tarıflere bakacagım şimdi..
Sağol cnm ınsallah hepimiz bir an önce veririz : )) Pilates olarka neo plates yapıyorum hani şu maxi plus kanalında 3 bayanın sessiz sedasız yaptıgı beni cok fazla yormuyor cunku dogum yapmıstı aşırı zor hareketlerden sımdılık kacınıyorum ..
Salam yerine jambon alabilirsiniz. Bir de tarifler sayfamızı ziyaret edin. Çok yaratıcı şeyler var:
Saol cnm aslında bu diyette salam sucuk turevi sarkuterı urunlerı onerilmiyor dıye okumustum ama ne bıleyım bazı yerlerde de yazıyor jambonu da deneyım zaten sureklı aynı seylerı yıyemem : ))
Bu arada ben emzırdıgım ıcın ufak tefek eklemeler yapmayı dusunuyorum mesela 1 dilim cavdar ekmegı kahvaltıda yımeyı dusunuyorum ..Insallah buna ragmen kılo verırım sızlerle eger verırsem paylasacagım kızlar ..
cavdar ekmegi yerine ceviz tuket bence.esdeger hatta daha iyi omega 3 var.emzirdikce bebeginede gecer.birde kitapda emzirenlerin diyetlerine hergun 1 porsiyon meyve eklemesi gerekiyor gibi bisey okudugumu hatirliyorum.emzirdigim icin protein gunleri haric meyve tuketiyorum bende.
teşekkür ederim canım salça serbestmi...
kitapta hiç salçayla ilgili bişeye rastlamayınca yasak sandım ben...
ozaman akşam tavuk çorbası yapayım yaw...
gündüz tavuk haşlamıştım öylece yavan yavan yiyorum...
3 yulaf, 3 buğday kepeği 3 de buğday ruşeymi geldi canım...
ruşeymi de kulanabiliyomuyuz...
walla canım o ruşeym benim elimde olsa herşeye katıp tüketirdim ben..sadece diğerlerinden daha çok kullanırdım..örneğin kek mi yapıyorum 4 kaşık y.kepeği+3 kaşık b.kepeği+1-2 kaşık da ruşeym koyardım...sen de öyle daha az az tüketirsin..ama bence atakda riske atma,seyirde kullanırsın canım.
canım ben salça abartmamak kaydıyla kullanıyorum ya da domates sularından koyuyorum yaptığı yemeklere,sotelere filan..o yüzden kıymayı az saçlayla kavurursun, yaparsın çorbanı..
Bu arada kıymalı çorbayı ben kenarda süt ile kepekten beşamel sos gibi hazırlayarak yapıyorum,sebze çorbalarını da öyle ypıyorum zaten..sonra blendırdan geçiyorum...yoğurt yakışmayan çorbaları bu şekilde sütle yapıyorum.
Sagol canım tarıflere bakacagım şimdi..
Sağol cnm ınsallah hepimiz bir an önce veririz : )) Pilates olarka neo plates yapıyorum hani şu maxi plus kanalında 3 bayanın sessiz sedasız yaptıgı beni cok fazla yormuyor cunku dogum yapmıstı aşırı zor hareketlerden sımdılık kacınıyorum ..
cavdar ekmegi yerine ceviz tuket bence.esdeger hatta daha iyi omega 3 var.emzirdikce bebeginede gecer.birde kitapda emzirenlerin diyetlerine hergun 1 porsiyon meyve eklemesi gerekiyor gibi bisey okudugumu hatirliyorum.emzirdigim icin protein gunleri haric meyve tuketiyorum bende.
Ceviz serbest mi ben kitabı alamadım henuz fırsatım olmadı ancak netten ve buradan gödüklerimi uygulamaya calısıyorum :) Ceviz tok da tutar alayım ozaman ..Meyve işi de ıyı oldu sureklı kuru şeyler yemek zor oluyor ..Sen hangi evredesın kac kılo verdin ? Benim ilk günüm şimdiden ıyı hıssedıyorum kendimi ozellıkle mideyi tıka basa dolu hissetmemek cok güzel ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?