Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben de bi an heyecanlanmıştım...

Az bile korkuttui keşkem daha fazla korkutsa yaw Berkminem nerdesin bugün çok fena kaçamak yaptım. Vuvucum oklavası olan kimdi bana o lasım anca o paklar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Bazen çok hanım hanımcık gidiyorum önümden neler geliyor neler geçiyor umurumda olmuyor bazende sanki kıtlıktan çıkmışım gibi oluyorum neden acep

Berkmine'nin huyu bu zaten,herkesi korkutur o sen daha yeni mi korktun:18::18:

valla kaç aydır burdayım ne yenir ne içilir iyi kötü biliyorum buna rağmen ben bilem heyecanlandım ceviz deyince bana noluyosa. Lütfen bu yaştan sonra heyecan yaptırmayın kıslar aaaa ama. Ama genede yenseydi şu ceviz ne küsel olur du demi

tamam ya yemiyok işte...
bi, an öyle okuyunca heycanlanıverdik...

tatlım busonolsun haklı bence de ilk baştan başla

Tamam canım öyle yapıcam bende.Sık sık yumruk yapılrsa etkisi olmazmış ya bende onun için 1p,1sp mi devam edeyim diye onu sormuştum.Ben geçen hafta yumruk yapmıştım çünkü.Sende seyir evresinde uzun süre beklemiştin değil mi?Ama bak sen ne güzel şeytanın bacağını kırdın.Darısı başıma.

Bugün gittim kitap evine ama kitabi bulamadim, yarin yine baska yere bakacam:44:

canım nerden aldın bütün bunları ve nekadar tuttu :44: :44:

Yolandacım harikasın. Berrincim de bu sabah senin kilo bildirimini yaptı; gözün arkada kalmasın. Kilo almadan döneceğin güzel bir seyahat dilerim.:80:

ay diger kızlardan da alıntı yapmıştım çıkmamış..
mustlucum sagolasın canımcım snein gibi kg verebilmiş olmayı umardım ama ben çok fena abartttım ya sölemeye bile utanıyorum yani. yumruktan sonra ne güzel kg vermeye başlamıştım bu seyahat tüm düzeni bozdu. napalım canım saglsun dicem ve bomba gibi devam edicem çarşambadan itibaren(
yarın son gün yarın akşam geliyorum çarşamba sabahı nasipse evcaazımda kendi yatagımda uyuycam. otelleri sevmiyorum yaa hele ki yalnız olunca daha kötüüü...
cinocum sagolasın bitanem valla ayrılık allatan ki kısa işim bitiyor yarın ve şefkatli kollarınıza dönüyorum dukan ise yalan oldu yemediim ne tatlı kaldı ne çuku ne pilav ne dondurma. reglin de ilk günü olması etkisi ile ne bulduysam silip süpürdüm yaaa....

berkmine abla merak etme pilavı da yedim valla :((

kızmayın ama bana reglim duygusalım evimden uzaktayım kocamı ve sizi özleidm ( off saat 01.10 olmuş hemen yatmalıyım zaten yarın gece de uyku yok bana öptüm hepicaanızı

kızlar bir de 500 gr yulaf kepeği kaç gün gidiyor...
benim gözüme çok az geldi de ondan sordum...
bir de akşama şu yayla çorbanızdan yapıcam olur değil mi atak evresinde...

500 g yulaf kepeği bir aya yakın gider canım. Yayla çorbası da çok güzel oluyor, atak için de uygun. Benim favori çorbam.

olan olmuş afiyet şeker olsun.oralara gidip hazır kaçamak yapıp onca şeyi götürmüşün bi pilavmı kusur kalsaydı(bu arada ölürdüm pilav diye dukandan önce).sen düzeni tekrar kurarsın dert etme hele kocana sonra bize kavuş gerisi kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…