Ceviz serbest mi ben kitabı alamadım henuz fırsatım olmadı ancak netten ve buradan gödüklerimi uygulamaya calısıyorum :) Ceviz tok da tutar alayım ozaman ..Meyve işi de ıyı oldu sureklı kuru şeyler yemek zor oluyor ..Sen hangi evredesın kac kılo verdin ? Benim ilk günüm şimdiden ıyı hıssedıyorum kendimi ozellıkle mideyi tıka basa dolu hissetmemek cok güzel ..
ceviz serbest miiiii...
Ceviz serbest mi ben kitabı alamadım henuz fırsatım olmadı ancak netten ve buradan gödüklerimi uygulamaya calısıyorum :) Ceviz tok da tutar alayım ozaman ..Meyve işi de ıyı oldu sureklı kuru şeyler yemek zor oluyor ..Sen hangi evredesın kac kılo verdin ? Benim ilk günüm şimdiden ıyı hıssedıyorum kendimi ozellıkle mideyi tıka basa dolu hissetmemek cok güzel ..
ceviz serbest miiiii...
tabikine hayir serbest degil.
emzirenler den bahsediyorum ben canlar. birden paniklettiniz beni yanlis yonlendirme yaptim gibi geldi.
emzirenlere zaten kimse diyet vermezki.biz kuduruk emziren anneler olarak bi an once zayiflayalim diye elimizden geleni yapip diyetleri kendimize uyarliyoruz
tabikine hayir serbest degil.
emzirenler den bahsediyorum ben canlar. birden paniklettiniz beni yanlis yonlendirme yaptim gibi geldi.
emzirenlere zaten kimse diyet vermezki.biz kuduruk emziren anneler olarak bi an once zayiflayalim diye elimizden geleni yapip diyetleri kendimize uyarliyoruz
ben de bi an heyecanlanmıştım...
ceviz serbest miiiii...
Tabi ki hayır..
Tabi ki hayır..
Berkmine'nin huyu bu zaten,herkesi korkutur o sen daha yeni mi korktun:18::18:
tamam ya yemiyok işte...
bi, an öyle okuyunca heycanlanıverdik...
tatlım busonolsun haklı bence de ilk baştan başla
bizde sana iyi şanslar diliyoruz .fazla zorlanacağını sanmam 5 kilo kolay sakın pes etme burda olmassa hiçbir yerde olmaz bence. kolay gelsin:13:
çok teşekkür ederim.umarım dediğin gibi bir an önce gider şu 5 kilo.Bende benim metabolizmamı tanıyorsam herkes hedef kilosuna ulaşır ben hala bekliyor olurum.yarın şu senin dukannazik tarifini yapıcam.inşallah yiyebilirim.tavuktan bıkkınlık geldi çünkü.birde affına sığınarak birşey sorucam.sen anadolu yakasında mısın?ben çekmeköydeim.bugün bizim yan blogda balkonda bir hanım vardı senmişsin gibi hissettim.yani bana öyle geldi.
teşekkür ederim canım salça serbestmi...
kitapta hiç salçayla ilgili bişeye rastlamayınca yasak sandım ben...
ozaman akşam tavuk çorbası yapayım yaw...
gündüz tavuk haşlamıştım öylece yavan yavan yiyorum...
3 yulaf, 3 buğday kepeği 3 de buğday ruşeymi geldi canım...
ruşeymi de kulanabiliyomuyuz...
çok teşekkür ederim.umarım dediğin gibi bir an önce gider şu 5 kilo.Bende benim metabolizmamı tanıyorsam herkes hedef kilosuna ulaşır ben hala bekliyor olurum.yarın şu senin dukannazik tarifini yapıcam.inşallah yiyebilirim.tavuktan bıkkınlık geldi çünkü.birde affına sığınarak birşey sorucam.sen anadolu yakasında mısın?ben çekmeköydeim.bugün bizim yan blogda balkonda bir hanım vardı senmişsin gibi hissettim.yani bana öyle geldi.
çok güldürdün beni,ben avrupa yakasındayım canım o balkondaki hanımı neye göre değerlendirip ben olduğumu düşündün.allah iyiliğini versin emi:82:kesin seni gözekliyordum bakiim kaçamak yapıyormu diye
nasıl bıse bu yaslam iyi olur canım vebde yapıyorum ıkı hafta oldu iyi gidiyor şimdilik ama o kadarda cok degil giden kg
ceviz serbest miiiii...
serbestmi.........:d
ya bence doktorların dewamlı dedıgı gıbı ve benım yaptıgım gıbı yap ıstersen sık sık ye az az ye gercı ben bunu bılerek yapmıyorum kucuklukten berı oleyım 1.78 boyun 54 kılom:d ama asla yememzlık yapma cunkı ertesı gun yedıgın kılo kalır gobek yapar buda
Yolandacım harikasın. Berrincim de bu sabah senin kilo bildirimini yaptı; gözün arkada kalmasın. Kilo almadan döneceğin güzel bir seyahat dilerim.:80:
kızlar bir de 500 gr yulaf kepeği kaç gün gidiyor...
benim gözüme çok az geldi de ondan sordum...
bir de akşama şu yayla çorbanızdan yapıcam olur değil mi atak evresinde...
ay diger kızlardan da alıntı yapmıştım çıkmamış..
mustlucum sagolasın canımcım snein gibi kg verebilmiş olmayı umardım ama ben çok fena abartttım ya sölemeye bile utanıyorum yani. yumruktan sonra ne güzel kg vermeye başlamıştım bu seyahat tüm düzeni bozdu. napalım canım saglsun dicem ve bomba gibi devam edicem çarşambadan itibaren(
yarın son gün yarın akşam geliyorum çarşamba sabahı nasipse evcaazımda kendi yatagımda uyuycam. otelleri sevmiyorum yaa hele ki yalnız olunca daha kötüüü...
cinocum sagolasın bitanem valla ayrılık allatan ki kısa işim bitiyor yarın ve şefkatli kollarınıza dönüyorum dukan ise yalan oldu yemediim ne tatlı kaldı ne çuku ne pilav ne dondurma. reglin de ilk günü olması etkisi ile ne bulduysam silip süpürdüm yaaa....
berkmine abla merak etme pilavı da yedim valla :((
kızmayın ama bana reglim duygusalım evimden uzaktayım kocamı ve sizi özleidm( off saat 01.10 olmuş hemen yatmalıyım zaten yarın gece de uyku yok bana öptüm hepicaanızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?