Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu arada ben kendimi Dukanlık olarak değil dayaklık olarak olguluyorum. misafir vardı. misafir mi misafirdi ben mi misafirdim anlamadım. misafirden çok ben yedim.

günaaaydıııınnnn:)) kızlarr bende çok flaş bi gelişme yaşandı bu sabah hatırlasanız geçen 10 günde verememiştim ve brzda artı çıkıyodu kilom...pazar günü yumruk yapmaya başlamıştım tatile gtmeden hem orda s+p yapabileyim die..pazar sabahı 77.600 olan kilom pazartesi 76.900 bugünde 76.000...çizelgeyi değiştirmicem hemen bu ani kilo verişlerde hafif artmalar olabiliyo mutlaka die..ama sahiden inanılmaz 10 gündür tık yok şimdi tekrar düşüşe geçti..dün bağırsaklarım biraz bozulmuştu belki onunda etkisi vardır ama babane banane yıllardır ilk kez 76 yı gördüm...sabredin kızlar bu diyetle kilo vermememe şansımız yooook

hoşbuldummm :)) burdaki sıcak kanlı ve birşeyleri basarmıs insanları görünce cok daha motive oluyor insan bu sefer kesin olarak basarıcamm :))),

canım hoşgeldin..sağlıkla kilo ver inşallah...başlamak başarmanın yarısıdır...şanslıyızki bu diyetten haberimiz oldu..yoksa ben hala 100 kilolarda mutsuz bi kadındımmm
Bu arada ben kendimi Dukanlık olarak değil dayaklık olarak olguluyorum. misafir vardı. misafir mi misafirdi ben mi misafirdim anlamadım. misafirden çok ben yedim.

ah be tatlım yıllardır yedikde noldu bak bida sakın yeme tamammı yazık sahiden hem emekler gidiyo hem psikolojimiz bozuluyo yapma bidaa cıss

herkese günaydın arkadaşlar...
benim bu gün atakta 4. günüm bu gün de atak yapıp yarın seyire geçeceğim inşallah...
1. gün 1,8
2. gün 1,3 gitti
3. gün 100 gr gitmiş...
sizce seyire mi geçsem bu gün...

Günaydın kızlar
sadecam kg vermişisn canım hemmmen yansıtıyorsun tıkırına valla küserim. ben 100 gr eksik görsem hemen yansıtıyorum tıkıra. şimdi 59.3 görüyorsunuz sanki öylemiyim tabi ki değilim ama bi kere görüdm ya bi daha görücem yani sende görüceksin..
iran mutfagı karşı konulmaz deil bu seferben abarrtım yaa. truf çukulardan tam 6 tane yedim ve bunların 100 gramının kalori toplamı 2500 den fazlaa her bri de 11 gr varın siz hesaplayın oof of. moralimi bozan bu oldu zten ondan snra da saldım çayıra mevlam kayıra noliyy bana yaa.. kızlar bana yarduım edin eski tombul yoli olacam bugidişle ühüüüü

geliyorum ama bu akşam geliyorum (

tebrikler cnm..kilon az olmasına rağmen süper vermişsin..bence geçebilirsin zaten hedefe ne kalmışki..bide suyu attın 2 günde 3.gün 100 gr gittiğine göre..bu ay sonuna kadar biter senin seyirin güçlendirmeye geçersin sanırsam...testi yaptınmı dukan kaç gün demişti atak süresini sana?

canım tebrik ederim de senin kg farkın az zaten çok uzun atak yapmışsın. vericek bişi kalmamış bence sen bgün seyire geç..
ne güzel sen benim birinci hedefimdesin 55 kg. ikinci hedefim de 52 sonra da belki 50 diyorum. elliye düşer ve çok zayıf olursam yine 52 olurum kg almak kolay vermek zor..
ahh hayaller hayaller ...
bi gün gerçek olacaklar inşallah
tabi ki ben böle yemeye devam etmezsem :84::84::84:

canım sıkma canını artık olana çare yok derler ama bizim için geçerli değil bu...döndüğünde normal yeme düzenine geçince kalıcı olmaz o artışlar...kimi insan üzgün ve streli olunca yer demekki sen özleme dayanamıyosun...geçen sefer nasıl verdiysen emininm bu defada vereceksin sıkma canını tatlım..hayırlısıyla dön yurdumuza yaramadı iran sana:))
tamam deiştireyim tickerı cnm hemennn:)

teşekkür ederim canım...
evet testi yaptım teste göre atak 3 gün sürecekti ama ben 2 gün dayanamadım mısır yedim o yüzden 1 gün daha mı uzatsam diye düşündüm...
bir de teste göre atak 3 gün vereceğim kilo 11 görünüyodu ben 3.1 verdim...
yine teste göre ideal kilom 55.4 ama benim hedefim 52 şimdilik
teste göre ağustosun 3 ünde 55,4 olmam lazım ayani seyirin bitmesi lazım ama ben ozamana kadar 53 falan görmek istiyorum inşallah....

tamam canım geçeyim ozaman teşekkürler cevabın için...
canım yabancı yerdesin fazla seçenek yok eğer başta mayonez kızartma falan yemeseydin iştahın açılmayacaktı...ama dediğim gibi yabancı yerdesin nerden bulacaksın her istediğini... bence artık üzülme önümüzdeki maçlara bakalım...
evine dönünce yeniden toparlar tam gaz devam edersin...

Kızlar teşekkürler. Ya sadecam üzgün yada stresten yada özlemden değil. Maibeyazcım valla mayonezden filan da değil.. normalde bu çukular gözümün önünde olmasa yemezdim reglin ilk günü. ama göz göze bakışınca aşka dalmaktan başka çare kalmamıştı. 1 dakikalık keyif ve sonu pişmanlık işte
neyse bugün yeni bi gün dedim ve saf proya geçtim en azından kahvaltıda. ögleyin bi müşterime yemege davetliyim bana fikrimi sorarlarsa et isitoyurm dice akşamı da atlattım mı bugün saf pro yaptım demektir. dün çok abarrtım zaten bugün de toparladım mı telafi ederim deilmii
ederim ederim.. evet deyin edersin deyin

yolikaaaaaaaammm, hiç takma kafana bebişimmm, dönünce ipleri eline alır acısını çıkartırsın...zaten hemen sıkı sıkı yaparsan dönüşte, yerleşmez yedikleriiiiin...olan olmuş güzelim artıkın, dönünce bol bol haşlanmış touk a talim edersin olur biterr

hoşbuldummm :)) burdaki sıcak kanlı ve birşeyleri basarmıs insanları görünce cok daha motive oluyor insan bu sefer kesin olarak basarıcamm :))),

hoşgeldiiiin, kesinlikle doğru yerdesin:)))

sadecam harikasın ben de dün ne güselll 65,9 gördüydüm ama bu sabah 66,4 çıktım yineee, 4 lt de su içmeme rağmen...maaalum günler yaklaşiiiiiyiiii...

bence geçebilirsin...vereceğin fazla kilon yoktu sanırım, yanlış hatırlamıyorsam...zaten ödemin kralını da 2 günde attın baksana uygundur uygun:))

ewtt ewttt ewetttttt...birmilyon kere yüzmilyon kere evetttt:)) türk filmi repliği gibi oldu:))

regl,i öncesi normal cnm..bu dönemde maden suyu içme onun dışında reglide tutulan su bikaç gün içinde gidiyo nasılsa..

hadi ben geç kaldım yürüyüşe hava sıcakladı iyice..muhabbet tatlıda sonra yapamayınca vicdan yapıyorum:))

edersiiinnnn edersiiiiin, sen neleri etttiiiiiiiiinn bunu mu edemiceeeeeeeeeeennnn

haydeeeeee o zamannn yallaaaaaaaaahhh, yürüyüşeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…