serbestmi.........:d
canım ellerine sağlık ben bu haftaki kilo kaybımı yazmayı unuttumşuan 98,1 kiloyum tüh ya yazsaydım kesin birinci bendim :86:
hoşgeldin tatlım aramıza
hoşbuldummm :)) burdaki sıcak kanlı ve birşeyleri basarmıs insanları görünce cok daha motive oluyor insan bu sefer kesin olarak basarıcamm :))),
Bu arada ben kendimi Dukanlık olarak değil dayaklık olarak olguluyorum. misafir vardı. misafir mi misafirdi ben mi misafirdim anlamadım. misafirden çok ben yedim.
çok güldürdün beni,ben avrupa yakasındayım canım o balkondaki hanımı neye göre değerlendirip ben olduğumu düşündün.allah iyiliğini versin emi:82:kesin seni gözekliyordum bakiim kaçamak yapıyormu diye
amanın avrupa yakasımı o zaman sen kesin kaynvalidemin sağ çaprazındaki apartmanın sol üstünde oturan bayansııınn...zaten çok şüphelenmiştimhahaa ay bende çok güldüm çekmeköy yorumuna alemiz kızlar biz yaa:))
ay diger kızlardan da alıntı yapmıştım çıkmamış..
mustlucum sagolasın canımcım snein gibi kg verebilmiş olmayı umardım ama ben çok fena abartttım ya sölemeye bile utanıyorum yani. yumruktan sonra ne güzel kg vermeye başlamıştım bu seyahat tüm düzeni bozdu. napalım canım saglsun dicem ve bomba gibi devam edicem çarşambadan itibaren(
yarın son gün yarın akşam geliyorum çarşamba sabahı nasipse evcaazımda kendi yatagımda uyuycam. otelleri sevmiyorum yaa hele ki yalnız olunca daha kötüüü...
cinocum sagolasın bitanem valla ayrılık allatan ki kısa işim bitiyor yarın ve şefkatli kollarınıza dönüyorum dukan ise yalan oldu yemediim ne tatlı kaldı ne çuku ne pilav ne dondurma. reglin de ilk günü olması etkisi ile ne bulduysam silip süpürdüm yaaa....
berkmine abla merak etme pilavı da yedim valla :((
kızmayın ama bana reglim duygusalım evimden uzaktayım kocamı ve sizi özleidm( off saat 01.10 olmuş hemen yatmalıyım zaten yarın gece de uyku yok bana öptüm hepicaanızı
oy oy oyy kıyamam tatlım gurbet ellerde...allah başka ayrılık vermesin yolicim...olan olmuş artık iran mutfağının bu kadar karşı konulmaz oldunuda bilmiyodum valla:))ya benim canım hiçbişi istemiyo diyet dışında bişi..bana noğllii anlamadım hayatımda bu kadar konsatre oldumu hatırlamıyorum valla...ama nuray sayarı demişti ikizlr burcu büyük değişimler yaşıcak 2011 de die valla çıktı pesss
çok teşekkür ederim.umarım dediğin gibi bir an önce gider şu 5 kilo.Bende benim metabolizmamı tanıyorsam herkes hedef kilosuna ulaşır ben hala bekliyor olurum.yarın şu senin dukannazik tarifini yapıcam.inşallah yiyebilirim.tavuktan bıkkınlık geldi çünkü.birde affına sığınarak birşey sorucam.sen anadolu yakasında mısın?ben çekmeköydeim.bugün bizim yan blogda balkonda bir hanım vardı senmişsin gibi hissettim.yani bana öyle geldi.
tatlım bende tavuğu genelde fırında ızgara olarak yiyorum haşlamadan sıkıldım ama yemekler tarifinde yoğurt soslu tavuk var..onu yaptım süper oldu..en azından değişiklik olur bi dene istersen...bende bulyon yoktu onu koymadım bitek ona rağmen benim çok hoşuma gitti..
ben birazdan yürüyüşe çıkıyorum..şimdilik hoşçakalın kızlar
canım nerden aldın bütün bunları ve nekadar tuttu :44: :44:
herkese günaydın arkadaşlar...
benim bu gün atakta 4. günüm bu gün de atak yapıp yarın seyire geçeceğim inşallah...
1. gün 1,8
2. gün 1,3 gitti
3. gün 100 gr gitmiş...
sizce seyire mi geçsem bu gün...
benim bu gün atakta 4. günüm bu gün de atak yapıp yarın seyire geçeceğim inşallah...
1. gün 1,8
2. gün 1,3 gitti
3. gün 100 gr gitmiş...
Günaydın kızlar
sadecam kg vermişisn canım hemmmen yansıtıyorsun tıkırına valla küserim. ben 100 gr eksik görsem hemen yansıtıyorum tıkıra. şimdi 59.3 görüyorsunuz sanki öylemiyim tabi ki değilim ama bi kere görüdm ya bi daha görücem yani sende görüceksin..
iran mutfagı karşı konulmaz deil bu seferben abarrtım yaa. truf çukulardan tam 6 tane yedim ve bunların 100 gramının kalori toplamı 2500 den fazlaa her bri de 11 gr varın siz hesaplayın oof of. moralimi bozan bu oldu zten ondan snra da saldım çayıra mevlam kayıra noliyy bana yaa.. kızlar bana yarduım edin eski tombul yoli olacam bugidişle ühüüüü
geliyorum ama bu akşam geliyorum(
tebrikler cnm..kilon az olmasına rağmen süper vermişsin..bence geçebilirsin zaten hedefe ne kalmışki..bide suyu attın 2 günde 3.gün 100 gr gittiğine göre..bu ay sonuna kadar biter senin seyirin güçlendirmeye geçersin sanırsam...testi yaptınmı dukan kaç gün demişti atak süresini sana?
canım tebrik ederim de senin kg farkın az zaten çok uzun atak yapmışsın. vericek bişi kalmamış bence sen bgün seyire geç..
ne güzel sen benim birinci hedefimdesin 55 kg. ikinci hedefim de 52 sonra da belki 50 diyorum. elliye düşer ve çok zayıf olursam yine 52 olurum kg almak kolay vermek zor..
ahh hayaller hayaller ...
bi gün gerçek olacaklar inşallah
tabi ki ben böle yemeye devam etmezsem :84::84::84:
canım sıkma canını artık olana çare yok derler ama bizim için geçerli değil bu...döndüğünde normal yeme düzenine geçince kalıcı olmaz o artışlar...kimi insan üzgün ve streli olunca yer demekki sen özleme dayanamıyosun...geçen sefer nasıl verdiysen emininm bu defada vereceksin sıkma canını tatlım..hayırlısıyla dön yurdumuza yaramadı iran sana:))
tamam deiştireyim tickerı cnm hemennn:)
tamam canım geçeyim ozaman teşekkürler cevabın için...
canım yabancı yerdesin fazla seçenek yok eğer başta mayonez kızartma falan yemeseydin iştahın açılmayacaktı...ama dediğim gibi yabancı yerdesin nerden bulacaksın her istediğini... bence artık üzülme önümüzdeki maçlara bakalım...
evine dönünce yeniden toparlar tam gaz devam edersin...
ay diger kızlardan da alıntı yapmıştım çıkmamış..
mustlucum sagolasın canımcım snein gibi kg verebilmiş olmayı umardım ama ben çok fena abartttım ya sölemeye bile utanıyorum yani. yumruktan sonra ne güzel kg vermeye başlamıştım bu seyahat tüm düzeni bozdu. napalım canım saglsun dicem ve bomba gibi devam edicem çarşambadan itibaren(
yarın son gün yarın akşam geliyorum çarşamba sabahı nasipse evcaazımda kendi yatagımda uyuycam. otelleri sevmiyorum yaa hele ki yalnız olunca daha kötüüü...
cinocum sagolasın bitanem valla ayrılık allatan ki kısa işim bitiyor yarın ve şefkatli kollarınıza dönüyorum dukan ise yalan oldu yemediim ne tatlı kaldı ne çuku ne pilav ne dondurma. reglin de ilk günü olması etkisi ile ne bulduysam silip süpürdüm yaaa....
berkmine abla merak etme pilavı da yedim valla :((
kızmayın ama bana reglim duygusalım evimden uzaktayım kocamı ve sizi özleidm( off saat 01.10 olmuş hemen yatmalıyım zaten yarın gece de uyku yok bana öptüm hepicaanızı
hoşbuldummm :)) burdaki sıcak kanlı ve birşeyleri basarmıs insanları görünce cok daha motive oluyor insan bu sefer kesin olarak basarıcamm :))),
günaaaydıııınnnn:)) kızlarr bende çok flaş bi gelişme yaşandı bu sabahhatırlasanız geçen 10 günde verememiştim ve brzda artı çıkıyodu kilom...pazar günü yumruk yapmaya başlamıştım tatile gtmeden hem orda s+p yapabileyim die..pazar sabahı 77.600 olan kilom pazartesi 76.900 bugünde 76.000 ...çizelgeyi değiştirmicem hemen bu ani kilo verişlerde hafif artmalar olabiliyo mutlaka die..ama sahiden inanılmaz 10 gündür tık yok şimdi tekrar düşüşe geçti..dün bağırsaklarım biraz bozulmuştu belki onunda etkisi vardır ama babane banane yıllardır ilk kez 76 yı gördüm. ..sabredin kızlar bu diyetle kilo vermememe şansımız yooook
1. gün 1,8
2. gün 1,3 gitti
3. gün 100 gr gitmiş...
Kızlar teşekkürler. Ya sadecam üzgün yada stresten yada özlemden değil. Maibeyazcım valla mayonezden filan da değil.. normalde bu çukular gözümün önünde olmasa yemezdim reglin ilk günü. ama göz göze bakışınca aşka dalmaktan başka çare kalmamıştı. 1 dakikalık keyif ve sonu pişmanlık işte
neyse bugün yeni bi gün dedim ve saf proya geçtim en azından kahvaltıda. ögleyin bi müşterime yemege davetliyim bana fikrimi sorarlarsa et isitoyurm diceakşamı da atlattım mı bugün saf pro yaptım demektir. dün çok abarrtım zaten bugün de toparladım mı telafi ederim deilmii
ederim ederim.. evet deyin edersin deyin
yolikaaaaaaaammm, hiç takma kafana bebişimmm, dönünce ipleri eline alır acısını çıkartırsın...zaten hemen sıkı sıkı yaparsan dönüşte, yerleşmez yedikleriiiiin...olan olmuş güzelim artıkın, dönünce bol bol haşlanmış touk a talim edersin olur biterr
hoşgeldiiiin, kesinlikle doğru yerdesin:)))
sadecam harikasınben de dün ne güselll 65,9 gördüydüm ama bu sabah 66,4 çıktım yineee, 4 lt de su içmeme rağmen ...maaalum günler yaklaşiiiiiyiiii...
bence geçebilirsin...vereceğin fazla kilon yoktu sanırım, yanlış hatırlamıyorsam...zaten ödemin kralını da 2 günde attın baksanauygundur uygun:))
Kızlar teşekkürler. Ya sadecam üzgün yada stresten yada özlemden değil. Maibeyazcım valla mayonezden filan da değil.. normalde bu çukular gözümün önünde olmasa yemezdim reglin ilk günü. ama göz göze bakışınca aşka dalmaktan başka çare kalmamıştı. 1 dakikalık keyif ve sonu pişmanlık işte
neyse bugün yeni bi gün dedim ve saf proya geçtim en azından kahvaltıda. ögleyin bi müşterime yemege davetliyim bana fikrimi sorarlarsa et isitoyurm diceakşamı da atlattım mı bugün saf pro yaptım demektir. dün çok abarrtım zaten bugün de toparladım mı telafi ederim deilmii
ederim ederim.. evet deyin edersin deyin
regl,i öncesi normal cnm..bu dönemde maden suyu içme onun dışında reglide tutulan su bikaç gün içinde gidiyo nasılsa..
hadi ben geç kaldım yürüyüşe hava sıcakladı iyice..muhabbet tatlıda sonra yapamayınca vicdan yapıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?