tamam canım anladım çoookkk teşekkür ederim...
aslında ben atak dönemini 3 gün yapacaktım ama dün kaçamak yapıp hem de mısır yediğim için 5 güne çıkarmaya karar verdim...artık ataktan sonra yaparı kekleri falan ben...
bu arada Allah razı olsun çok yardımın dokunuyo bana...
valla kaç aydır burdayım ne yenir ne içilir iyi kötü biliyorum buna rağmen ben bilem heyecanlandım ceviz deyince bana noluyosa. Lütfen bu yaştan sonra heyecan yaptırmayın kıslar aaaa ama. Ama genede yenseydi şu ceviz ne küsel olur du demi
günaaaydıııınnnn:)) kızlarr bende çok flaş bi gelişme yaşandı bu sabahhatırlasanız geçen 10 günde verememiştim ve brzda artı çıkıyodu kilom...pazar günü yumruk yapmaya başlamıştım tatile gtmeden hem orda s+p yapabileyim die..pazar sabahı 77.600 olan kilom pazartesi 76.900 bugünde 76.000 ...çizelgeyi değiştirmicem hemen bu ani kilo verişlerde hafif artmalar olabiliyo mutlaka die..ama sahiden inanılmaz 10 gündür tık yok şimdi tekrar düşüşe geçti..dün bağırsaklarım biraz bozulmuştu belki onunda etkisi vardır ama babane banane yıllardır ilk kez 76 yı gördüm. ..sabredin kızlar bu diyetle kilo vermememe şansımız yooook
çok güldürdün beni,ben avrupa yakasındayım canım o balkondaki hanımı neye göre değerlendirip ben olduğumu düşündün.allah iyiliğini versin emi:82:kesin seni gözekliyordum bakiim kaçamak yapıyormu diye[/QUH
Hiiiç,benimkisi masumane bir histi sadece.O hanım tamda senin benim mesajıma yazdığın saatte bilgisayardaydı,birşeyler yazıyordu.Kaçamak mı,ben mümkünse kaçamak yapmasam çok iyi olacak.Ben aslında irademe sahip biriyim aslında.Kendi azmimle günde 2 paket içtiğim sigarayı bıraktım.13 sene oldu bir daha hiç ağzıma sürmedim.10 senedir uyguladığım beslenme şeklimde daha hiç hamburger,pizza,pilav,cips,pasta,börek vs şeyler yemedim.Kendimi çok kısıtladım.Ne oldu,metabolizmam kendini korumaya aldı.En ufak bir kaçamak bana çok pahalıya mal oluyor.Oyüzden harfi harfine uymaya çalışıyorum.Bazen bıkkınlık geliyor ama yapabileceğim bir şey yok.Mecburum.Çünkü eskisi gibi değilim. Kolay kilo veremiyorum.Spor desen zaten 10 yıldır kar,kış demeden her sabah 1 saat yürürüm.Sizleri böyle kilo veriyor görünce bende şansımı denemeye karar verdim.İnşallah bu sefer istediğim kiloya inerimde koruma programı yapıcam artık.Yoruldum çünkü.
canım hoşgeldin..sağlıkla kilo ver inşallah...başlamak başarmanın yarısıdır...şanslıyızki bu diyetten haberimiz oldu..yoksa ben hala 100 kilolarda mutsuz bi kadındımmm
ah be tatlım yıllardır yedikde noldu bak bida sakın yeme tamammı yazık sahiden hem emekler gidiyo hem psikolojimiz bozuluyo yapma bidaa cıss
amanın avrupa yakasımı o zaman sen kesin kaynvalidemin sağ çaprazındaki apartmanın sol üstünde oturan bayansııınn...zaten çok şüphelenmiştimhahaa ay bende çok güldüm çekmeköy yorumuna alemiz kızlar biz yaa:))
oy oy oyy kıyamam tatlım gurbet ellerde...allah başka ayrılık vermesin yolicim...olan olmuş artık iran mutfağının bu kadar karşı konulmaz oldunuda bilmiyodum valla:))ya benim canım hiçbişi istemiyo diyet dışında bişi..bana noğllii anlamadım hayatımda bu kadar konsatre oldumu hatırlamıyorum valla...ama nuray sayarı demişti ikizlr burcu büyük değişimler yaşıcak 2011 de die valla çıktı pesss
tatlım bende tavuğu genelde fırında ızgara olarak yiyorum haşlamadan sıkıldım ama yemekler tarifinde yoğurt soslu tavuk var..onu yaptım süper oldu..en azından değişiklik olur bi dene istersen...bende bulyon yoktu onu koymadım bitek ona rağmen benim çok hoşuma gitti..
ben birazdan yürüyüşe çıkıyorum..şimdilik hoşçakalın kızlar
ne oluyo anlamadım başkasının mesajında benim,benim mesajda başkasının adı çıkıyor:44:
kutlamayı haketmişsin.kendimde olmasada bi dukandaşda güzel gelişme görmek sabah sabah iyi geldibu güzel haberin üstüne bi kahve içilir dimi aman ne yaptınsa aynen devam et
günaaaydıııınnnn:)) kızlarr bende çok flaş bi gelişme yaşandı bu sabahhatırlasanız geçen 10 günde verememiştim ve brzda artı çıkıyodu kilom...pazar günü yumruk yapmaya başlamıştım tatile gtmeden hem orda s+p yapabileyim die..pazar sabahı 77.600 olan kilom pazartesi 76.900 bugünde 76.000 ...çizelgeyi değiştirmicem hemen bu ani kilo verişlerde hafif artmalar olabiliyo mutlaka die..ama sahiden inanılmaz 10 gündür tık yok şimdi tekrar düşüşe geçti..dün bağırsaklarım biraz bozulmuştu belki onunda etkisi vardır ama babane banane yıllardır ilk kez 76 yı gördüm. ..sabredin kızlar bu diyetle kilo vermememe şansımız yooook
teşekkür ederim canım...
evet testi yaptım teste göre atak 3 gün sürecekti ama ben 2 gün dayanamadım mısır yedim o yüzden 1 gün daha mı uzatsam diye düşündüm...
bir de teste göre atak 3 gün vereceğim kilo 11 görünüyodu ben 3.1 verdim...
yine teste göre ideal kilom 55.4 ama benim hedefim 52 şimdilik
teste göre ağustosun 3 ünde 55,4 olmam lazım ayani seyirin bitmesi lazım ama ben ozamana kadar 53 falan görmek istiyorum inşallah....
çok güldürdün beni,ben avrupa yakasındayım canım o balkondaki hanımı neye göre değerlendirip ben olduğumu düşündün.allah iyiliğini versin emi:82:kesin seni gözekliyordum bakiim kaçamak yapıyormu diye[/QUH
Hiiiç,benimkisi masumane bir histi sadece.O hanım tamda senin benim mesajıma yazdığın saatte bilgisayardaydı,birşeyler yazıyordu.Kaçamak mı,ben mümkünse kaçamak yapmasam çok iyi olacak.Ben aslında irademe sahip biriyim aslında.Kendi azmimle günde 2 paket içtiğim sigarayı bıraktım.13 sene oldu bir daha hiç ağzıma sürmedim.10 senedir uyguladığım beslenme şeklimde daha hiç hamburger,pizza,pilav,cips,pasta,börek vs şeyler yemedim.Kendimi çok kısıtladım.Ne oldu,metabolizmam kendini korumaya aldı.En ufak bir kaçamak bana çok pahalıya mal oluyor.Oyüzden harfi harfine uymaya çalışıyorum.Bazen bıkkınlık geliyor ama yapabileceğim bir şey yok.Mecburum.Çünkü eskisi gibi değilim. Kolay kilo veremiyorum.Spor desen zaten 10 yıldır kar,kış demeden her sabah 1 saat yürürüm.Sizleri böyle kilo veriyor görünce bende şansımı denemeye karar verdim.İnşallah bu sefer istediğim kiloya inerimde koruma programı yapıcam artık.Yoruldum çünkü.
ne güzel,doğru yeri bulmuşsun kaçamakda yapmıyosun anladığım kadar iradede sağlam eeeeee ne kaldı BAŞARI.kesin olacak merak etme ben becerdimya sen kesin becerirsin.yıllardır 1 kilo vermeye çalışıp 2 kilo aldım.burda herşey farklı ve kolay.gönlünce olsun canım kolay gelsin:13:
Hadi gzünaydın sadecacııım tebrikler...Allah yakında 75 leri sonra 70 leri sonra 65 leri görmeyi nasip etsin inşallah
bende tık yok..h.sonu yaptığım kaçamakları unutmuyor tartı anlaşıldı :)
herkeze günaydın...
herkese günaydın arkadaşlar...
benim bu gün atakta 4. günüm bu gün de atak yapıp yarın seyire geçeceğim inşallah...
1. gün 1,8
2. gün 1,3 gitti
3. gün 100 gr gitmiş...
sizce seyire mi geçsem bu gün...
kızlar bu diyetin kabızlık yaptığına eminmisiniz zira ben tuvaletten çıkamıyorum...:78:
yeşil çay günde 4-5 bardak içiyorum ondan mı acaba...
Ben ilk 15 kilomu ocak sonundan itibaren 3 ayda farklı bir diyet ve sporla verdim. Kalanını da 23 mayıstan beri dukanla veriyorum. Şunu söyleyebilirim ki dukan çok daha kolay ve keyifli geliyor. Hiç acıkmıyorum ve en önemlisi diyeti bozmadığım gibi bitse de şunu bunu yesem demiyorum.
Sagol canım tarıflere bakacagım şimdi..
Tarifler super vvalla ben su an tatildeyim. Yaptim zeynep ablanin ekmegini mufgin kaplarinda pisirdim her gun bir tane yiyorum hihi
dukandaslarim sizlere bodrumdan bol yag yakimi diliyorum. Teelefondan okudum gecmisi cok zorlandim o yuzden istanbula gelince yazicam.
Kuruyemislerin 3. Evrede de serbest olmadigini belirtir, ceviz icin koruma evresini beklememiz ferektigini hatirlatir, hepinizi operiiiim!!!
Sağol cnm ınsallah hepimiz bir an önce veririz : )) Pilates olarka neo plates yapıyorum hani şu maxi plus kanalında 3 bayanın sessiz sedasız yaptıgı beni cok fazla yormuyor cunku dogum yapmıstı aşırı zor hareketlerden sımdılık kacınıyorum ..
Salam yerine jambon alabilirsiniz. Bir de tarifler sayfamızı ziyaret edin. Çok yaratıcı şeyler var:
Saol cnm aslında bu diyette salam sucuk turevi sarkuterı urunlerı onerilmiyor dıye okumustum ama ne bıleyım bazı yerlerde de yazıyor jambonu da deneyım zaten sureklı aynı seylerı yıyemem : ))
Bu arada ben emzırdıgım ıcın ufak tefek eklemeler yapmayı dusunuyorum mesela 1 dilim cavdar ekmegı kahvaltıda yımeyı dusunuyorum ..Insallah buna ragmen kılo verırım sızlerle eger verırsem paylasacagım kızlar ..
3.evrede ekleniyor kuruyemisler.eccik bekleyecegiz.ben kullanmiyorum direkt sabah kahvaltilarinda cevizi dovup pekmezle yumurtayi karistirip veriyorum oglusuma.yumurta yedirme yontemim bu aksi takdirde yemessssssssss :)
berkmine ,niye :18:korkutuyormuş canım,dukandaşım kaçamak yapmasınve mutlu olsun diye.tartı benden acımasız dimi.kaçamaksız 2 gün dene sonucu gör
ilahi nurcik
canım senin tickerın neden yok..aramıza yeni katıldın sanıyorum ama diyeti bayadır uyguluyorsun herhalde..tarifler filan süper..
ne zamandır yapıyorsun dukanı,ne kadar kaldı hedefine?
ayrıca oklava berrindeydi canım ,ama abartana ben direk odunla girişiyorum söylemediler mi sana hiç
teşekkür ederim canım...
evet testi yaptım teste göre atak 3 gün sürecekti ama ben 2 gün dayanamadım mısır yedim o yüzden 1 gün daha mı uzatsam diye düşündüm...
bir de teste göre atak 3 gün vereceğim kilo 11 görünüyodu ben 3.1 verdim...
yine teste göre ideal kilom 55.4 ama benim hedefim 52 şimdilik
teste göre ağustosun 3 ünde 55,4 olmam lazım ayani seyirin bitmesi lazım ama ben ozamana kadar 53 falan görmek istiyorum inşallah....
haydeeeeee o zamannn yallaaaaaaaaahhh, yürüyüşeeeeeee
kutlamayı haketmişsin.kendimde olmasada bi dukandaşda güzel gelişme görmek sabah sabah iyi geldibu güzel haberin üstüne bi kahve içilir dimi aman ne yaptınsa aynen devam et
Süpermişş,kutlarım seni.Benim bünye bana hiç öyle bir güzellik yapmadı.Allahım ne olur banada,banada..
Hadi gzünaydın sadecacııım tebrikler...Allah yakında 75 leri sonra 70 leri sonra 65 leri görmeyi nasip etsin inşallah
bende tık yok..h.sonu yaptığım kaçamakları unutmuyor tartı anlaşıldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?