Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ne demek canım benim Allah senden de razı olsun,hepimizden razı olsun.yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Canım atağı tutabildiğin kadar sıkı tut..baya rejim moduna girmek için bu gerekiyor..asla aç kalma doyana kadar ye ama kaçamak yapmamaya çalış..ya da bu tariflere çok dalma ok?

ilahi nurcik
canım senin tickerın neden yok..aramıza yeni katıldın sanıyorum ama diyeti bayadır uyguluyorsun herhalde..tarifler filan süper..
ne zamandır yapıyorsun dukanı,ne kadar kaldı hedefine?
ayrıca oklava berrindeydi canım ,ama abartana ben direk odunla girişiyorum söylemediler mi sana hiç

kutlamayı haketmişsin.kendimde olmasada bi dukandaşda güzel gelişme görmek sabah sabah iyi geldibu güzel haberin üstüne bi kahve içilir dimiaman ne yaptınsa aynen devam et

kutlamayı haketmişsin.kendimde olmasada bi dukandaşda güzel gelişme görmek sabah sabah iyi geldibu güzel haberin üstüne bi kahve içilir dimiaman ne yaptınsa aynen devam et

Süpermişş,kutlarım seni.Benim bünye bana hiç öyle bir güzellik yapmadı.Allahım ne olur banada,banada..

Hadi gzünaydın sadecacııım tebrikler...Allah yakında 75 leri sonra 70 leri sonra 65 leri görmeyi nasip etsin inşallah
bende tık yok..h.sonu yaptığım kaçamakları unutmuyor tartı anlaşıldı :)

wooowwww süpersiiiinnnn...testin oldukça önünde giden bir arkadaş...walla çok iyi..nazar değmesin maşallah...
sen şimdi seyirde daha çok zorlanırsın sakın pesetme olur mu..bak berrinin de çok kilosu yoktu verecek yavaş yavaş gidiyor kız ama pesetmiyor maşallah...senin de öyle olursa yılma sakın,eninde sonunda gidecek..atakda süper gitmiş maşallah,inşallah seyirde de hemencecik giderler..

Hadi gzünaydın sadecacııım tebrikler...Allah yakında 75 leri sonra 70 leri sonra 65 leri görmeyi nasip etsin inşallah

berkmine ,niye :18:korkutuyormuş canım,dukandaşım kaçamak yapmasınve mutlu olsun diye.tartı benden acımasız dimi.kaçamaksız 2 gün dene sonucu gör

hepinize kocaman günaydınlar.geçmişi okudum dayanamayıp yazdım 1-2 şimdi yürüyüşümü de yapayım.tabii bu sıcakda evde

herkeze günaydın...

Günaydıııınnnnnn

Arkadaşlar dün biber ve kabak dolması yaptım kıymalı..çok güzel oldu tavsiye ederim..pirinç yerine ezme kullandım oldu bitti..
Bir de beberongonun sütlaç tarifini yaptım sonunda...ben pek beceremesem bile gayet güzel oluyor arkadaşlar,tavsiye ederim.
baberongocum önce ezmeleri fazla pişirerek bir hata yaptım,sonra hani ayrı bir kasede ertittiğin süt tozu ve şekeri boşaltıyorsunya tencereye hani,ben onu yaptığımda birden tüm tencere topak topak oldu onun nedenini anlayamadım ama..bir tarafta süt diğer tarafta topaklar oluştu,üstelik güzel de eritmiştim süt tozunu..sonra mecburen kurtarmak için blendırdan geçirdim...o zaman oldu..
ama ezmeler parçalanmış oldu tabii içinde öyle pirinç gibi kalmadı..ama tadı neredeyse sütlaç arkadaşlar..ben vanilya aroması da kattım yakıştı çok..yani benim bu kadar falsoma rağmen güzel oldu,eşim de yedi ve beğendi.
Yalnız bana tarifteki 2 kaşık splenda az gelmişti gözüme,4 kaşık koydum ben..bence doğru yapmışım..siz bilirsiniz tabii ..pek tatlı sevmeyen 2 kaşıktanda yapabilir...
benim bu dukanda en beğendiğim tatlılar 1.kesinlikle dukan muhallebisi:) ,2 dukan çikolata,3 sütlaç.

Canım senin kilon azmış, 3 gün atak yeterli. Bugün sebzeye başla istersen. Yalnız her öğün sebze olmayacak, hatırlatayım yine de :)

kızlar bu diyetin kabızlık yaptığına eminmisiniz zira ben tuvaletten çıkamıyorum...:78:
yeşil çay günde 4-5 bardak içiyorum ondan mı acaba...

Canim sen naptin? O kadar cok bitki cayi icmeyin arkadaslar saglikli derken su oraninizi azaltirsiniz valla gunde 3 bardaktan fazlasi zarar hele sinamekiyi hic icmeyin bagirsak floranizi mahvedersiniz.

mustlu hocam dogru soyluyo valla tatilde bile kacamak yapilmiyo hehe ps gunu gibi devam ediyorumm ben valla guclendirmeye gecicektim sozde hiiic elim gitmedi farkli besinlere.

Vuvuu'cum ben ocak ayında başladım 80 kiloydum

şimdi kilolarımı yazdığım deftere baktımda sen sorunca ocak ayı sonunda 75.8 - şubat sonunda 71.7 - mart sonunda 68.9 - nisanda 67.7 mayısta 66.2 haziranda 64 olmuşum. ilk başlarda çok güzel gittim menapoz dönemim başlayınca durdum bir aydır hiç kıpırdamıyorum gibi bişey . bide süre uzadıkca artık kaçamaklar çoğalıyor. özelikle bu meyve .çeşitliliğinde. ben aslında 55 olmak isterim ama çok abartmış olurum onun için. 60 ı hedeflemiştim.

çizelge yapmaya çalıştım ama kimi yerlerde takılıp kaldım. aslında arkadaşlar sağolsun çok güzel şekilde açıkladılar son son onlara bakılarak yapılabilir ama zor geliyor hiç onunla uğraşasım yok :78: Tembelim ben tembellllll.

Tarifler konusunda zaten bütün gün internetten yemek araştıra deneye bu hale geldik. dondurmayı ve frappeyi kesinlikle tavsiye etmiyorum çünküm çok fena yediriyo bi kaşıkla asla duramıyosun.

Valla bu aralarda çok fazla kaçamağım oldu Berrinim hafif kalır şimcik ben seninle yola devam edeyim odununu tepemden eksik etme Vuvuucum lütfennnn

nerdeyse 1,5 yıldır içine giremediğiiiim 30 beden hemi de yeni yıkanmış kotum sana sesleniyoruuuum: üstümde parçalanana kadar seni giyebileceğim artık anlıyo musuuuuun beniiiiiiiiiiiiii

şoklardayım kızlaaaaarr,yaklaşık 63-64 kiloykene giyebildiğim kotum cuk dediiiii olduuuuuuuuuu

tatlım kitapta eğer kaçamak yapılırsa aynen devam edin diyo hiiiçbişi olmamış gibi..düzeni sağlamak için bu şart zaten..o zaman zaten sapıtan metolar iyice sapıtcak..en durduğun noktada yumruk yaparsın olur biter
haydeeeeee o zamannn yallaaaaaaaaahhh, yürüyüşeeeeeee

hahaa evet cnm yallahladım bi güsel yürüdüm 1 saat..duşumu aldım ohhh bi rahatladımki..şimdide dukan poğaçalarımı attım fırına şipşak...bu diyet hamarat yaptı beni kendime olunca valla üşenmiyorum hiçbişeye..pisboğaz olunca insan üşenmiyo işte:)

canımcım çook tşkr ederim...inşallah hepimiz en kısa zamanda istediğimiz kiloya ineriz..ohhh afiyet olsun kahvende:) kızlar lütfen kaçamak yapmayın benim tek kaçamağım light ürün kullanmamam onun dışında valla ne erik ne kiraz elimi sürmedim..düşünün 100 lerden nerelere geldim çoğunuzun yolu daha kısa..bu yolu uzatmamakta bizim elimizde
Süpermişş,kutlarım seni.Benim bünye bana hiç öyle bir güzellik yapmadı.Allahım ne olur banada,banada..

inşallah canım eninde sonunda güzellik yapacak..sabret mutlaka vereceksin..çok tşkr ederim

canım çok tşkr ederim...amiiiiin inşallahh...ya şu günleri gördümya sahiden mucize benim için...allah zayıflamak isteyen herkesin kulağına dukanı duyursun inşalllaaaahhhhh...sende çok bilinçlisin vuvucum kaçamakları yaparken sana nasıl geri döndüğünü düşün bundan sonra yemiyver amaaaan nolcak..düşünün ıssız bi adaya düştük diyelim coconattan başka bişi yok...bizim bari ne seçeneklerimiz var:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…