nerdeyse 1,5 yıldır içine giremediğiiiim 30 beden hemi de yeni yıkanmış kotum sana sesleniyoruuuum: üstümde parçalanana kadar seni giyebileceğim artık anlıyo musuuuuun beniiiiiiiiiiiiii
şoklardayım kızlaaaaarr,yaklaşık 63-64 kiloykene giyebildiğim kotum cuk dediiiii olduuuuuuuuuu
yaw nası bi mutluluk oluyo dimi...helal olsun cinom valla süper haberr....parça pincik et o kotu inşallah üstünden düşsün giyeme git kendide 27-28 beden kot al...sana en kötü bedduam bu olur cnm:))
tatlım ticker factory den yapıyorsun değil mi? diğerlerini kabul etmiyor forum
nerdeyse 1,5 yıldır içine giremediğiiiim 30 beden hemi de yeni yıkanmış kotum sana sesleniyoruuuum: üstümde parçalanana kadar seni giyebileceğim artık anlıyo musuuuuun beniiiiiiiiiiiiii
şoklardayım kızlaaaaarr,yaklaşık 63-64 kiloykene giyebildiğim kotum cuk dediiiii olduuuuuuuuuu
Tekrar deneyeceğim bakalım umarım bu sefer olur bir ben kaldım ya
Yaptım bakalım görünecek mi?
güle güle kullan canım ama kendi kilonu yapaydın keşke görürdük kaç kilo olduğunu..Yaşasınnnnnnnnnnnn
Vuvuu'cum ben ocak ayında başladım 80 kiloydum
şimdi kilolarımı yazdığım deftere baktımda sen sorunca ocak ayı sonunda 75.8 - şubat sonunda 71.7 - mart sonunda 68.9 - nisanda 67.7 mayısta 66.2 haziranda 64 olmuşum. ilk başlarda çok güzel gittim menapoz dönemim başlayınca durdum bir aydır hiç kıpırdamıyorum gibi bişey . bide süre uzadıkca artık kaçamaklar çoğalıyor. özelikle bu meyve .çeşitliliğinde. ben aslında 55 olmak isterim ama çok abartmış olurum onun için. 60 ı hedeflemiştim.
çizelge yapmaya çalıştım ama kimi yerlerde takılıp kaldım. aslında arkadaşlar sağolsun çok güzel şekilde açıkladılar son son onlara bakılarak yapılabilir ama zor geliyor hiç onunla uğraşasım yok :78: Tembelim ben tembellllll.
Tarifler konusunda zaten bütün gün internetten yemek araştıra deneye bu hale geldik. dondurmayı ve frappeyi kesinlikle tavsiye etmiyorum çünküm çok fena yediriyo bi kaşıkla asla duramıyosun.
Valla bu aralarda çok fazla kaçamağım oldu Berrinim hafif kalır şimcik ben seninle yola devam edeyim odununu tepemden eksik etme Vuvuucum lütfennnn
Tekrar deneyeceğim bakalım umarım bu sefer olur bir ben kaldım ya
e anacım niye yazdın tariflere o zaman yahu...bakıp bakıp iç çekelim diye mi..ağzımızın suyunu akıttın burda sonra yapmayın diyosun..nerde benim odunumhaa nerde al sana dur kaçma
yok ben hızımı alamadım bu tırmıkla girişcem şimdi
iyi kilo vermişsin canım..darısı başıma..bu arada yaz meyvelerine ben de dayanamıyorum..baya güçlendirmeye geçmiş gibiyim ben zaten..hergün 1 porsiyonum var nerdeyse :26:
ama iyi de oluyor bence .güçlendirmeye geçmeme 2-3 kilom kaldı sonuçta,3-4 haftadır da meyvelere başladım azar azar..alıştırdım vücudumu almıyor en azından..direk güçlendirme de şöyle eşek kadar karpuz yeme gibi bir isteğim olduğu için böyle az az yemek yaradı
selam arkadaşlar, Uzun süredir formunuzu takipteyim.Ben 22 haziranda dukan diyetine başladım ve sağlıklı beslendigim için çok huzurluyum.Dukan diyet kitabını okumadan önce taşdevri diyetini okudum ve yeme düzenim ister istemez degişti endüstriyel olan ve katkı maddeli hiçbir gıdaya yaklaşamaz oldum buna yapay tatlandırıcılı yiyecek ve içeceklerde dahil :) bu iki kitap sayesinde yeme alışkanlıklarım pozitif anlamda degişti:)
Size pancar salatası tarifi vererek yiyecek seçeneklerimize katkım olsun istedim.
3-4 tane kırmızı pancar
balzamik sirke 3-4 kaşık
bir miktar tuz(abartmadan:) )
3-4 baş sarmısak
pancarı çig olarak rendeliyoruz içine yukarıda bahsettiğim malzemeleri ekliyoruz.Ben bu salatanın müdavimi oldum hem sağlıklı hemde çok lezzetli.Bu arada pancarın sinirleri yatıştırma ve vücuttan ödemi atma gibi bir çok faydayı olduğunu okumuştum.Afiyet olsun.
Özdemirasu'cum çok güzelmiş tarifin dukan yemek tariflerim bölümüne eklesene tarifini arada kaybolmasın çok güzel bir alternatif hiç aklıma gelmemişti . gönlüne sağlık.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
Özdemirasu'cum çok güzelmiş tarifin dukan yemek tariflerim bölümüne eklesene tarifini arada kaybolmasın çok güzel bir alternatif hiç aklıma gelmemişti . gönlüne sağlık.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
günaaaydıııınnnn:)) kızlarr bende çok flaş bi gelişme yaşandı bu sabahhatırlasanız geçen 10 günde verememiştim ve brzda artı çıkıyodu kilom...pazar günü yumruk yapmaya başlamıştım tatile gtmeden hem orda s+p yapabileyim die..pazar sabahı 77.600 olan kilom pazartesi 76.900 bugünde 76.000 ...çizelgeyi değiştirmicem hemen bu ani kilo verişlerde hafif artmalar olabiliyo mutlaka die..ama sahiden inanılmaz 10 gündür tık yok şimdi tekrar düşüşe geçti..dün bağırsaklarım biraz bozulmuştu belki onunda etkisi vardır ama babane banane yıllardır ilk kez 76 yı gördüm. ..sabredin kızlar bu diyetle kilo vermememe şansımız yooook
Günaydın kızlar
sadecam kg vermişisn canım hemmmen yansıtıyorsun tıkırına valla küserim. ben 100 gr eksik görsem hemen yansıtıyorum tıkıra. şimdi 59.3 görüyorsunuz sanki öylemiyim tabi ki değilim ama bi kere görüdm ya bi daha görücem yani sende görüceksin..
iran mutfagı karşı konulmaz deil bu seferben abarrtım yaa. truf çukulardan tam 6 tane yedim ve bunların 100 gramının kalori toplamı 2500 den fazlaa her bri de 11 gr varın siz hesaplayın oof of. moralimi bozan bu oldu zten ondan snra da saldım çayıra mevlam kayıra noliyy bana yaa.. kızlar bana yarduım edin eski tombul yoli olacam bugidişle ühüüüü
geliyorum ama bu akşam geliyorum(
selam arkadaşlar, Uzun süredir formunuzu takipteyim.Ben 22 haziranda dukan diyetine başladım ve sağlıklı beslendigim için çok huzurluyum.Dukan diyet kitabını okumadan önce taşdevri diyetini okudum ve yeme düzenim ister istemez degişti endüstriyel olan ve katkı maddeli hiçbir gıdaya yaklaşamaz oldum buna yapay tatlandırıcılı yiyecek ve içeceklerde dahil :) bu iki kitap sayesinde yeme alışkanlıklarım pozitif anlamda degişti:)
Size pancar salatası tarifi vererek yiyecek seçeneklerimize katkım olsun istedim.
3-4 tane kırmızı pancar
balzamik sirke 3-4 kaşık
bir miktar tuz(abartmadan:) )
3-4 baş sarmısak
pancarı çig olarak rendeliyoruz içine yukarıda bahsettiğim malzemeleri ekliyoruz.Ben bu salatanın müdavimi oldum hem sağlıklı hemde çok lezzetli.Bu arada pancarın sinirleri yatıştırma ve vücuttan ödemi atma gibi bir çok faydayı olduğunu okumuştum.Afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?