Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yaw nası bi mutluluk oluyo dimi...helal olsun cinom valla süper haberr....parça pincik et o kotu inşallah üstünden düşsün giyeme git kendide 27-28 beden kot al...sana en kötü bedduam bu olur cnm:))

yaw nası bi mutluluk oluyo dimi...helal olsun cinom valla süper haberr....parça pincik et o kotu inşallah üstünden düşsün giyeme git kendide 27-28 beden kot al...sana en kötü bedduam bu olur cnm:))

inşaaaaallllaaaahhhh eheueuh beddua et bana sadecaaaamm daha da bedduaaaa etttttyaaaaaaa kesinlikle tarifi yok bu mutluluğun....dukana başlamadan önce içine zar zor sığdığım 32 beden bi kotum var, düğmesini kapatamıyordum ve kemerin ilk deliğini zor ilikliyorduuuum...şimdi 3, deliğe geçtiiiiiiiiimmm

ayyyy laaaaavvvv yuuuuuuuuu kızlaaaaaaaaaarr, ayyyyyy laaaaaavvv yuuuuuuuuu aziz dukaaaaaaaaaannnn

:119::119:
süpersin canımmmm
inşallah 27 e girmek de nasip olur...

Tekrar deneyeceğim bakalım umarım bu sefer olur bir ben kaldım ya

ben yapıştırma kısmında takılıyodum cnm..orda tümünü koplayayınca olmuyo çizelge yapımı sayfasnda tam olarak nereye kadar kopyalıcaksın gösteriyo..mustlu söyleyince bende uyandım işi...tekrar dene olcak bak

Gene de çok istediğim gibi değil kilom filan gözükmüyo bak yine bir yerlerde yanlışlar yapmışım tekrar düzenlerim olmazssa

e anacım niye yazdın tariflere o zaman yahu...bakıp bakıp iç çekelim diye mi..ağzımızın suyunu akıttın burda sonra yapmayın diyosun..nerde benim odunum haa nerde al sana dur kaçma
yok ben hızımı alamadım bu tırmıkla girişcem şimdi

iyi kilo vermişsin canım..darısı başıma..bu arada yaz meyvelerine ben de dayanamıyorum..baya güçlendirmeye geçmiş gibiyim ben zaten..hergün 1 porsiyonum var nerdeyse :26:
ama iyi de oluyor bence .güçlendirmeye geçmeme 2-3 kilom kaldı sonuçta,3-4 haftadır da meyvelere başladım azar azar..alıştırdım vücudumu almıyor en azından..direk güçlendirme de şöyle eşek kadar karpuz yeme gibi bir isteğim olduğu için böyle az az yemek yaradı

selam arkadaşlar, Uzun süredir formunuzu takipteyim.Ben 22 haziranda dukan diyetine başladım ve sağlıklı beslendigim için çok huzurluyum.Dukan diyet kitabını okumadan önce taşdevri diyetini okudum ve yeme düzenim ister istemez degişti endüstriyel olan ve katkı maddeli hiçbir gıdaya yaklaşamaz oldum buna yapay tatlandırıcılı yiyecek ve içeceklerde dahil :) bu iki kitap sayesinde yeme alışkanlıklarım pozitif anlamda degişti:)
Size pancar salatası tarifi vererek yiyecek seçeneklerimize katkım olsun istedim.

3-4 tane kırmızı pancar
balzamik sirke 3-4 kaşık
bir miktar tuz(abartmadan:) )
3-4 baş sarmısak

pancarı çig olarak rendeliyoruz içine yukarıda bahsettiğim malzemeleri ekliyoruz.Ben bu salatanın müdavimi oldum hem sağlıklı hemde çok lezzetli.Bu arada pancarın sinirleri yatıştırma ve vücuttan ödemi atma gibi bir çok faydayı olduğunu okumuştum.Afiyet olsun.

İveett :) Lahana çorbası diyetim bitti. Ondan bir kaç gün önce başlamıştım diyete, Toplamda:

24 haziran cuma diete başladım 79.1 ile
3 temmuz pazar 76.4
4 temmuz pazartesi 76.2
5 temmuz salı 76.1

10-11 günde 3 kilo verdim. bu diyet herkese tavsiyemdir

Şimdi dukan zamanı:) Sık sık bu topice uğricam artık

kız walla biz hep aynı gidiyoruz..sana katılıyorum süper bir duygu...ben de dün giydim o kotu..hem de 2007 yılında aldığım çok değişik pol pileli bir kottu,böyle sarı düğmeli filan..millet bayıldı woww nerden aldın,tarzı çok iyi filan diye..ulen dedim ben 4 sene önceden geliyormuşum demekki...
o kadar sevindim ki ben de anlatamam..ben de 62-63 kiloyken giyiyordum onu..demekki daha inceyiz kız...
yalnız bende kötü bir sonucu oldu bu diyetin yaa..ben hep göğsü dolgun bir kızdım ne güzel..hani öyle kafam kadar değildi de 85 filan giyerdim yani..üstelik 58 kiloyken bile iyiydi göğüslerim..ama şuan 66 kilo olmama rağmen acaip küçüldü ve sarktılar..h.sonu bikini giydim arkadaşlarım inanamadı..kızım bunlar ne böyle diye..yani bir bu konuya üzülüyorum çok..bundan çok daha zayıfken bile iyiydi,üstelik evli de değildim..zaten evlilik benim göğüslerimi dolgunlaştırmadı hiç

Kıs vurup durmasana bende diyorum niye oram buram ağrıyoi akşama goncam geldiğinde ne dicem ben şimdi her tarafım mosmor oldu. yok anacım yok buda fazla geldi ben Berrinle mi devam etsem ne etsem her gün böle iki postayla bu hayat çekilmez kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Vuvuucum güçlendirmede kilo verilemeye devam ediliyor mu biliyormusun bir türlü öğrenemedim bunu merak ediyorum. güçlendirmede de kilo veriyormuyuz acep

Özdemirasu'cum çok güzelmiş tarifin dukan yemek tariflerim bölümüne eklesene tarifini arada kaybolmasın çok güzel bir alternatif hiç aklıma gelmemişti . gönlüne sağlık.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html

He bu arada yazarken aklıma geldi pancarın yapraklarıda çok lezzetli olur hiç atmayız. iki şekilde yaparız birisinde yaprakları haşlar üzerine sarımsaklı yoğurt dökeriz ikincisi bir tencereye yapraklarıi soğanı ve yağı koyar kapağını kapatır çok kısık ateşte kendi suyuyla kabvururuz ve üzerine yumurta kırarız çok güzel olur tabiki bbuna yağ koymayacağızda çok az bir kaç çor kaş su ile soğan katıp pişireceğiz bu tarz yemekte yağsız yapıncada güzel oluyor ben izbinye zamanında yağsız yapmıştım ve tadı harika olmuştu.

ARKADASLAR OH YAA IYI KI GELDINIZ, NERELERDESINIZ YAAA??? Haftasonu noldu burda yaa, yok " ceviz serbest mi" , yok "benim gibi az ve sIk yiyin, meyvenizi eksik etmeyin" felan gibi garip garip yazilar okudum ben burda, siz de yoksunuz, kendimi öksüz garip hissettim ya, forumumuz sahipsiz kaldi, korktum :) Aman birakmayin bidahaaa :)

Sadeca cok tebrikler,süpersin :)

Yolandaaa aman ya, yurtdisina gittin, oranin tatlarini tabi deniceksin, bi daha ne zaman gidersin, birak hic takma kafana, oh sefan olsun :) Gelince toparlarsin sen, bu ne ki.

Hosgeldin özdemirasu, ama kizlar dikkat, pancarda seker yok mu ya?Üstelik patatesgillerden, karbonhidrat deposu. Ben mi yanlis biliyorum?

Bu arada ben bgn +400le güne uyandimmm, hala da öyleyim, offf, regly de olucam, fena bunalimlardayim, dü aksam gözüm döndü resmen, light kakaolu puding yaptim, yedim bi kase, ama nasil dünyanin en en en güzel yemegiymis gibi geldi anlatamam, isin kötüsü pisman da degilim, diger kaseyi ne zaman yesem diye dusunuyorum :) OOOFFFFF KI NE OOOFFFF :84:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…