:119::119:
süpersin canımmmm
inşallah 27 e girmek de nasip olur...
kız walla biz hep aynı gidiyoruz..sana katılıyorum süper bir duygu...ben de dün giydim o kotu..hem de 2007 yılında aldığım çok değişik pol pileli bir kottu,böyle sarı düğmeli filan..millet bayıldı woww nerden aldın,tarzı çok iyi filan diye..ulen dedim ben 4 sene önceden geliyormuşum demekki...
o kadar sevindim ki ben de anlatamam..ben de 62-63 kiloyken giyiyordum onu..demekki daha inceyiz kız...
yalnız bende kötü bir sonucu oldu bu diyetin yaa..ben hep göğsü dolgun bir kızdım ne güzel..hani öyle kafam kadar değildi de 85 filan giyerdim yani..üstelik 58 kiloyken bile iyiydi göğüslerim..ama şuan 66 kilo olmama rağmen acaip küçüldü ve sarktılar..h.sonu bikini giydim arkadaşlarım inanamadı..kızım bunlar ne böyle diye..yani bir bu konuya üzülüyorum çok..bundan çok daha zayıfken bile iyiydi,üstelik evli de değildim..zaten evlilik benim göğüslerimi dolgunlaştırmadı hiç
Günaydıııınnnnnn
Arkadaşlar dün biber ve kabak dolması yaptım kıymalı..çok güzel oldu tavsiye ederim..pirinç yerine ezme kullandım oldu bitti..
Bir de beberongonun sütlaç tarifini yaptım sonunda...ben pek beceremesem bile gayet güzel oluyor arkadaşlar,tavsiye ederim.
baberongocum önce ezmeleri fazla pişirerek bir hata yaptım,sonra hani ayrı bir kasede ertittiğin süt tozu ve şekeri boşaltıyorsunya tencereye hani,ben onu yaptığımda birden tüm tencere topak topak oldu onun nedenini anlayamadım ama..bir tarafta süt diğer tarafta topaklar oluştu,üstelik güzel de eritmiştim süt tozunu..sonra mecburen kurtarmak için blendırdan geçirdim...o zaman oldu..
ama ezmeler parçalanmış oldu tabii içinde öyle pirinç gibi kalmadı..ama tadı neredeyse sütlaç arkadaşlar..ben vanilya aroması da kattım yakıştı çok..yani benim bu kadar falsoma rağmen güzel oldu,eşim de yedi ve beğendi.
Yalnız bana tarifteki 2 kaşık splenda az gelmişti gözüme,4 kaşık koydum ben..bence doğru yapmışım..siz bilirsiniz tabii ..pek tatlı sevmeyen 2 kaşıktanda yapabilir...
benim bu dukanda en beğendiğim tatlılar 1.kesinlikle dukan muhallebisi:) ,2 dukan çikolata,3 sütlaç.
nerdeyse 1,5 yıldır içine giremediğiiiim 30 beden hemi de yeni yıkanmış kotum sana sesleniyoruuuum: üstümde parçalanana kadar seni giyebileceğim artık anlıyo musuuuuun beniiiiiiiiiiiiii
şoklardayım kızlaaaaarr,yaklaşık 63-64 kiloykene giyebildiğim kotum cuk dediiiii olduuuuuuuuuu
Canım büyük konuştun çünkü sen onu eskitemeden o üzerinden düşecek ve sen gidip 28 beden bir kot alacaksın Ahan da buraya yazıyom.
Pancar konusunda benimde şüphelerim var.dukan kitapta pancar az ve dikkatli tüketilmeli gibi bişi diyordu sanıyorum.bende çok severim direk haşlayıp dilimleyip salatalarımda kullanırdım ama şimdi kullanmıyorum.sen yazınca yazma gereği duydum direk ben yazınca sanki yasakları ben koyuyorum gibi oluyor.dkkat valla karbonhidrat deposu.ARKADASLAR OH YAA IYI KI GELDINIZ, NERELERDESINIZ YAAA??? Haftasonu noldu burda yaa, yok " ceviz serbest mi" , yok "benim gibi az ve sIk yiyin, meyvenizi eksik etmeyin" felan gibi garip garip yazilar okudum ben burda, siz de yoksunuz, kendimi öksüz garip hissettim ya, forumumuz sahipsiz kaldi, korktum :) Aman birakmayin bidahaaa :)
Sadeca cok tebrikler,süpersin :)
Yolandaaa aman ya, yurtdisina gittin, oranin tatlarini tabi deniceksin, bi daha ne zaman gidersin, birak hic takma kafana, oh sefan olsun :) Gelince toparlarsin sen, bu ne ki.
Hosgeldin özdemirasu, ama kizlar dikkat, pancarda seker yok mu ya?Üstelik patatesgillerden, karbonhidrat deposu. Ben mi yanlis biliyorum?
Bu arada ben bgn +400le güne uyandimmm, hala da öyleyim, offf, regly de olucam, fena bunalimlardayim, dü aksam gözüm döndü resmen, light kakaolu puding yaptim, yedim bi kase, ama nasil dünyanin en en en güzel yemegiymis gibi geldi anlatamam, isin kötüsü pisman da degilim, diger kaseyi ne zaman yesem diye dusunuyorum :) OOOFFFFF KI NE OOOFFFF:84:
ihihohoho ayyyy inşallah inşalllaaahhh, o günleri de görebileceğim sanırım1-1,5 kilo daha gitti miydi 3 sene evveeeell evlendiğim kiloya düşmüş olacağımmm aman allahhhhııııııım yaaa rüya gibiiii
Pancar konusunda benimde şüphelerim var.dukan kitapta pancar az ve dikkatli tüketilmeli gibi bişi diyordu sanıyorum.bende çok severim direk haşlayıp dilimleyip salatalarımda kullanırdım ama şimdi kullanmıyorum.sen yazınca yazma gereği duydum direk ben yazınca sanki yasakları ben koyuyorum gibi oluyor.dkkat valla karbonhidrat deposu.light pudinglerede fazla güvenmeyin derim kendiniz yapın çok dayanamıyosanız ama kepekle falan.tatlı krizlerinde deneyenlerde onaylar sanırım en iyi çözüm tarçınlı süt.masum ve etkili.
Ya VuVuuuuuu sen ne alem kadınsın yaaa??))))
Pancar konusunda benimde şüphelerim var.dukan kitapta pancar az ve dikkatli tüketilmeli gibi bişi diyordu sanıyorum.bende çok severim direk haşlayıp dilimleyip salatalarımda kullanırdım ama şimdi kullanmıyorum.sen yazınca yazma gereği duydum direk ben yazınca sanki yasakları ben koyuyorum gibi oluyor.dkkat valla karbonhidrat deposu.light pudinglerede fazla güvenmeyin derim kendiniz yapın çok dayanamıyosanız ama kepekle falan.tatlı krizlerinde deneyenlerde onaylar sanırım en iyi çözüm tarçınlı süt.masum ve etkili.
kızlar siz söleyince bende kitaptan baktım sayfa 96 en altta patlıcan kabak vs vs ve hatta havuç ve pancarlarda dahil sebze yemeğe izinlisiniz yazmış . ama bildiğim kadaıyla bir sayfada her ögünde ve sık sık tüketmemek kaydıyla yazıyordu havuçtan bahsederken de pancara dikkat etmedim. seyir evresinde yasaklı değil yani pancar.
Berkminem bu light pudinglerde tek sorun nişastalı olması dimi acaba yulaf kepeği ile güzel olmuyor muki hiç deneyen var mı o zaman rahar rahat yenir hiç olmazsa dimi i deneyenler var mı arkadaşlar yulaf kepeğş ile pudingi nasıl oluyor
bence de yenebilir nurcikcikcikcikcik
berkmine işte napcaksın
ya havuç da pancar da şekerli sebzelerden evet...sürekli ve çok tüketilmemesi lazım...ama sürekliden kasıt hergün,çoktan kasıt da yarım kilo havuç zannediyorum..yani arkadaşlar haftada bir 2 havuç ya da 2 pancardan yapacağınız salatadan hiçbirşey olmaz bana kalırsa..siz bu diyeti nasıl böyle yapabiliyorsunuz bilmiyorum walla,Allah bizden çok size de kolaylık versin,yatılı okul mürebbiyeleri gibi oldunuz başımıza yawww aaaa bu ne kuralcılık bu ne sabit fikirlilik aaa attırmayın tepemin tasını
duyan da baklavadan bahsediyoruz sanacak..PANCAR ayol pancar
Hi hi . gene mi ceviz. nerdenn çıktı bu ceviz. valla kim çıkardıysa sağolsun herkes birbirine girdi ceviz de ceviz die. kırmasakda yesek mi ne etsek. Şaka bir: yana arkadaşlar ceviz yasak.yasak cıs. rüyalarda serbest.81:
BEN DIDIM BEN AMA EMZIRENLER ICIN DIMISTIMDI
kızlar siz söleyince bende kitaptan baktım sayfa 96 en altta patlıcan kabak vs vs ve hatta havuç ve pancarlarda dahil sebze yemeğe izinlisiniz yazmış . ama bildiğim kadaıyla bir sayfada her ögünde ve sık sık tüketmemek kaydıyla yazıyordu havuçtan bahsederken de pancara dikkat etmedim. seyir evresinde yasaklı değil yani pancar.
Ay sen çok cicik bi kadın oldun Vuvuucum benim. severim seni ben. evet bende kitabı elime almışken kurcalıyordum pancar içinde her ögünde tüketmemek şartıyla demiş. neysem hiç yememekten iyidir dimi
Ellerine sağlık ElisaEki Görüntüle 218842
eveet listemiz hazır.
bu haftanın şampiyonu -2.8 kilo ile baharmm
bu haftanın ikincisi -1.7 kilo ile melodi1970
bu haftanın üçüncüsü -1.5 kilo ile penac82
hepinizi canı gönülden kutluyorum kızlar
şimdi o yukarıda gördüğünü kırmızı ise benim, kendimi de haftanın yüz karası seçtim +0,3 kilo ile ben kendimi tokatlamaya başladım bi el de siz verinben bu cezayı hakettim.
liste hakkında bir uyarı listemiz çok kalabalık oldu yeni gelen arkadaşlar bizi mutlu ediyor fakat bir hafta katılıp bir daha katılmayacak var ise hiç girmesin listeye oldu mu canlar.
Zeynep aplaam listede bilgilerin eksik onları bi ara veriverirsin.
OCD ve destijl sizde listeye girmek istemişsiniz fekat bilgiler eksik OCDnin bildilerinin yine biraz tamamladım ama destijlcim sende hiç bilgi yoktu. haftaya tamamlarsınız.
hayde öperim herkesii
olur tabii çok da güzel olur...afiyet olsun..tavuksuyu çorbası ya da kıymalı-salçalı çorbalar da yapabilirsin ataktayken..hatta balık çorbası..
canım 500 gram bana en fazla 10 gün dayanıyor walla..kaç paket istemiştin sen? ama buğday kepeğin de varsa daha yavaş biter.
Hi hi . gene mi ceviz. nerdenn çıktı bu ceviz. valla kim çıkardıysa sağolsun herkes birbirine girdi ceviz de ceviz die. kırmasakda yesek mi ne etsek. Şaka bir: yana arkadaşlar ceviz yasak.yasak cıs. rüyalarda serbest.81:
BEN DIDIM BEN AMA EMZIRENLER ICIN DIMISTIMDI
Sağol cnm evet sen benim icn yazmıştın cevizi emzıren annelere özel : ) Yanlış anlaşılma olmasın arkadaşlar biz emzirdiğimiz icin bır ıkı ufak ekleme yapıyoruz ...
Ellerine sağlık Elisa
Vuvuu sen nerden alıyorsun kepeğini bir de sen galiba hem kepek hemde ezme kullanıyorsun dimi becerikli arkadaşım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?