Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

:119::119:
süpersin canımmmm
inşallah 27 e girmek de nasip olur...

inşalllaaaaaahhh canım beniiim:))

oo vuvucuuuum beniiiimmm göğüs konusuna hiiiiç girmeyelim, benim oldum olası küçüktüler zaten de şimci neredeyse bittiler göğüs kası felan mı çalışsak acebaa bilmem kiiii

Ya VuVuuuuuu sen ne alem kadınsın yaaa??))))

Canım büyük konuştun çünkü sen onu eskitemeden o üzerinden düşecek ve sen gidip 28 beden bir kot alacaksın Ahan da buraya yazıyom.

Canım büyük konuştun çünkü sen onu eskitemeden o üzerinden düşecek ve sen gidip 28 beden bir kot alacaksın Ahan da buraya yazıyom.

ihihohoho ayyyy inşallah inşalllaaahhh, o günleri de görebileceğim sanırım 1-1,5 kilo daha gitti miydi 3 sene evveeeell evlendiğim kiloya düşmüş olacağımmm aman allahhhhııııııım yaaa rüya gibiiii

Pancar konusunda benimde şüphelerim var.dukan kitapta pancar az ve dikkatli tüketilmeli gibi bişi diyordu sanıyorum.bende çok severim direk haşlayıp dilimleyip salatalarımda kullanırdım ama şimdi kullanmıyorum.sen yazınca yazma gereği duydum direk ben yazınca sanki yasakları ben koyuyorum gibi oluyor.dkkat valla karbonhidrat deposu.light pudinglerede fazla güvenmeyin derim kendiniz yapın çok dayanamıyosanız ama kepekle falan.tatlı krizlerinde deneyenlerde onaylar sanırım en iyi çözüm tarçınlı süt.masum ve etkili.

:
:13:çak arkadaş ne mutlu sana 1.5 kilo kalmış ha.ahhhh kıskanimmi valla kıskaniim ben senisenin rüyanı inşallah hepimiz tez günde paylaşırız.Amin deyin kızlar

kızlar siz söleyince bende kitaptan baktım sayfa 96 en altta patlıcan kabak vs vs ve hatta havuç ve pancarlarda dahil sebze yemeğe izinlisiniz yazmış . ama bildiğim kadaıyla bir sayfada her ögünde ve sık sık tüketmemek kaydıyla yazıyordu havuçtan bahsederken de pancara dikkat etmedim. seyir evresinde yasaklı değil yani pancar.

Berkminem bu light pudinglerde tek sorun nişastalı olması dimi acaba yulaf kepeği ile güzel olmuyor muki hiç deneyen var mı o zaman rahar rahat yenir hiç olmazsa dimi i deneyenler var mı arkadaşlar yulaf kepeğş ile pudingi nasıl oluyor

bence de yenebilir nurcikcikcikcikcik
berkmine işte napcaksın
ya havuç da pancar da şekerli sebzelerden evet...sürekli ve çok tüketilmemesi lazım...ama sürekliden kasıt hergün,çoktan kasıt da yarım kilo havuç zannediyorum..yani arkadaşlar haftada bir 2 havuç ya da 2 pancardan yapacağınız salatadan hiçbirşey olmaz bana kalırsa..siz bu diyeti nasıl böyle yapabiliyorsunuz bilmiyorum walla,Allah bizden çok size de kolaylık versin,yatılı okul mürebbiyeleri gibi oldunuz başımıza yawww aaaa bu ne kuralcılık bu ne sabit fikirlilik aaa attırmayın tepemin tasını
duyan da baklavadan bahsediyoruz sanacak..PANCAR ayol pancar

walla canım yulaf ezmesiyle sütlaç yaptım işte..gayet güzeldi..ama onda da süt tozu var..pek farklı değil yani..
ben bu light pudingleri diyete başladığım ilk günlerden beri yiyorum...bir zararını görmedim..ama mesela 1 paketçik pudingten(şu 2,5 bardak sütle yapılan) 4 kase çıkarıyorum..hergün 1 tane yiyorum..

Ay sen çok cicik bi kadın oldun Vuvuucum benim. severim seni ben. evet bende kitabı elime almışken kurcalıyordum pancar içinde her ögünde tüketmemek şartıyla demiş. neysem hiç yememekten iyidir dimi

öyleyse valla çok sevinirim zira çok severek yerim pancarı.bende tekrar bi bakiim kitaba inşallah bulurum.bulursam yazarım sonucu

Merhabalaaar,

Bu sabah aç karnına tartıldığımda 69.2 gelmiştim + ya çıkmıştım, neyse hiç ona takılmadım çünkü 2 gündür sınavdan sınava geçiyorum. müslili yoğurtlu kahvaltımı yaptım üstüne kahvemi içtim bindim bisikletime okula gittim. yarım litrelik su ve 1 kahve de sınav öncesi içtim. Sonra eve geldim yine bisikletle (toplamda 10 km gidiş-geliş) dedim bi tartılayım bir de ne göreyim 68.6!!! onca şey yememe rağmen (1 kez wc yi atlamak olmaz) sabahki aç halimle tam 600 gr fark var

Yaaa işte ben de bi mutlu oldum bi mutlu oldum sınav dönemi heryerimde de bişeyler çıktı sivilceler yaralar vs energi falan kalmadı bende. demin bi incir attım ağzıma. yaz geldi geçti meyvesiz, pişman mıyım, değilim valla o da bugünkü sınavın ödülü olsun enerji lazım bana, önümde daha bir sürü sınav var :18:

Ay sen çok cicik bi kadın oldun Vuvuucum benim. severim seni ben. evet bende kitabı elime almışken kurcalıyordum pancar içinde her ögünde tüketmemek şartıyla demiş. neysem hiç yememekten iyidir dimi

iyi benden önce bulmuşsun.arasıra yenirmiş yani sevindim bak buna.

Ellerine sağlık Elisa

Vuvuu sen nerden alıyorsun kepeğini bir de sen galiba hem kepek hemde ezme kullanıyorsun dimi becerikli arkadaşım benim

merhaba arkadaşlar.....Bu gün de -500 benden eşimle beraber atak yapıyoruz ondan herhalde...kızlar kocalarınızı ikna edin beraber dukan diyeti yapın çok daha rahat oluyor(kilo sorunu olan eşlere )...en son 2.5 sene önce 59 u görmüştüm çoooooooook sevindim anlatamam ve pantolonlarımda 1 beden küçüldü aslında 1.5 bedende diyebiliriz....neyse az kaldı 55 e ineyim birdaha kilo almak yok....

Ellerine sağlık Elisa

Vuvuu sen nerden alıyorsun kepeğini bir de sen galiba hem kepek hemde ezme kullanıyorsun dimi becerikli arkadaşım benim

anammm violet gelmişş...hoşgelmişş..sefalar getirmişş..du bakiiimm pek bi süzülmüşşşş
walla benden 5 gün önce başlamıştın sadece ama benden 5,5 kilo fazla verdin kız helal sana..üstelik biliyorum spor da yapmadan..(benim de pis boğazlığımı hesaba katmazsak tabi :))
canımcım ben hem buğday kepeği hem yulaf kepeği hem de yulaf ezmesi kullanıyorum..poğoça-kek türü şeylere yulaf ezmesi koymuyorum..ezmeyi pirinçin yakıştığı şeylere koyuyorum..dolma gibi,çorba gibi,sütlaç gibi,hatta ve hatta mozaik pastası gibim
rossmann kepeğim vardı,yeni bitti..bu hafta sipariş verebilirsem alıcam artık...bu arada kullanırım diye gurmenetten almıştım yulaf kepeği,buğday kepeği ve yulaf ezmesi rusheim marka..onu kullanıyorum şuanda..fena değil o da ama rossmanndakileri daha çok sevdim..sen tatlım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…