Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hoşbulduk canım ama aramızdaki kilo farkı çok olduğu için ben daha çok verdim :) bak sen belki bir iki haftaya güçlendirmeye geçiyorsun bense en az yılbaşına kadar seyirdeyim hatta belki de Şubat'a kadar. Bende de arkadaşımın Fransadan getirdiği ve Ceren hanımdan aldığım orijinal Dukan yulaf ve buğday kepeği var ama ben senin kadar maharetli olmadığım için hergün tüketmiyorum dolayısıyla da kolay bitmiyor.Yulaf ezmesi hiç almadım ama sen böyle şeyler yaptıkça alayımda pirinç yerine kullanayım mı acaba diyorum.Etinin Lifa lif Yulaf ezmesi dimi ? Yeni başlayan bir arkadaşıma da gurmeneti ve rossmanı önerdim iki yerde de kalmamış.:79:

Yaptığın yemekler, verdiğin süper detaylı tarifler falan... Sankim Mengeneli meşhur aşçı mubarek.... Ya da Bolulu Hasan Ustanın kızı))))

vALLA DOĞRU AMA ÇOK KÖTÜ NAZARA GELİYOR KIZIMIZ TÜ TÜTÜ MAAŞŞALLAHHHH NAZAR DEĞMEZ İNŞALLAH YAA VUVUUU YAA HADİ BIRAK İŞİ GÜCÜ DUKAN YEMEKLERİ DÜKKANI AÇ SEN YAA AMA ŞÖYLE ORTA BİR NOKTADA AÇMESELA BEŞİKTAŞ VEYA NİŞANTAŞI ÖÖLE SARIYERLERDE AÇMA VEYA KARGO İLE SAT AA HATTA INTERNET SAYFASI AÇ BİR GÜN ÖNCEDEN SİPARİŞ AL KURYE İLE YOLLA YAA YAP BİŞEYLER YAA BU TEMBEL ABLAN (YANİ BEN) YAPAMIYOR BİRŞEYLER KAÇ GÜNDÜR YULAF KEPEĞİNİN DENESİ GEÇMEDİ BOĞAZIMDAN ACIII BANAAA:96::96:

evet tatlım yumrukla verdim ben de

kızlar bimde goji berry satılıyo 150 gr kurutulmuş 6 tl . sinbat marka. sevdim ben... bu arada 58 direncimide kırdım seyırım bıttı aslında ama hala devam edıyrm annem amelıyat oldu o sıra dıkkat edemedım pek .. o yuzden 56 olana kdr devam edıcem. 57.6 kg yım.

ooooof oooof ya bugün mutsuzum çooook mutsuzzz ya ooof ya hiç kaçamak yapmayan herkese oklava gösteren ben bugün tamı tamına 54,5 kilo çıktım.+800 ya kafayı yiycem.regl olucam ondan mı acaba?oooof offf.çok moralim bozuk.

aaaa ciddi misin sen,gebze rossmanda yokmuymuş,ben yarın sordutcaktım bi arkadaşa,ay yoksa çok üzülürüm..gurmenette de mi yokmuş yahu,bugün hala satıyorlardı 3 lü paket halinde sanki..almaya kalkınca mı yok stokda diyor acaba..internetten bahsediyoruz değil mi? inşallah vardır yaa
canımcım ben etininkini almadım hiç,daha önce doğanınkini kullanıyordum,değerleri etininkinden biraz daha düşüktü ama öyle atla deve değil yani fark..en son da gurmenetten almıştım işte rusheiminkini..hatta bitirdim ben de sütlaçla..onun değerleri daha azdı..buğday kepeğinin de değerleri daha azdı rusheimin haberin olsun..
canımcım walla üzülüyorum böyle,keşke yakın olsak da sana da yapsam walla..ya arada düşünmüyor değilim diyorum niye ev hanımı değilim,netten satar satar gönderirdim diye :) ama o riske girilmiyor tabii çalışırken :)
havalarda sıcak işin kötüsü yolda bozulur diye korkarım,yoksa alcam adresini göndercem walla sana ekmek,kek vs.
elettracııımm teşekkür ederim canım...walla burada paylaşımlarla çıkıyor herşey,birisinin yazdığı birşey diğerinin aklına başka bir tarif getiriyor..deneme yanılmayla oluyor...hiçbirimize nazar değmesin walla...

Evet berrincim, seninle ayni durumdayim, ben de +400 deyim, bi de bir yeme istegi bir yeme istegi anlatamam, ne yesem doymuyorum o derece. Regly krizi bunlar bence de ne zaman gececek ya ooffff

Tatlım benim çok sağol kıyarmıyım ben sana ben tembellikten yapmıyorumm akşam oldumu yan gelip yatıyorum yine de nazik düşüncen için çok çok teşekkürler
Arkadaşım gurmenette de rossmanda bulamamış öyle dedi yanii

valla çok moralim bozuldu

Benim de dün aksam cok moralim bozuktu, bi de oturdum agladim üstüne :) sonra ardindan dayanamadim, kalktim bi cikolatali light puding yaptim yedim, hic biseyim kalmadi :) Sucluluk da hissetmiyorum sonucta lightti :)

Takmaaaaaaaaaaaaa sen ki o kadar günlük duraklamayi atlattin, bu mu koycak Berrine :)

Arkadaşlar ikinizin de bu kadar üzülecek kilolarınız yok ki,şükredin yine halinize yapmayın böyle,üzmeyin bizi de..
ama senio kadar iyi anlıyorum ki..aynı şeyleri yaşadım..hatta 5 kilo verdikten sonra yaşadım..benim en zor dönemmim 1.ayım bittiğinde oldu...5 kilo vermiştim evet ama sonra durmuştu ve ben çok motiveydim,hergün o tartıya çıkıp aynı şeyleri göre göre ağlamaya başlamıştım artık...öyle moralim bozuluyorduki,bırakıcam artık diyordum ama kilo vermek istiyordum,bu kadar tarif de denemiyordum o zamanlar,aklıma bile gelmiyordu...bak sen de bana inan 5 kilo gerçekten çok önemli bir eşik..sana yemin ediyorum 1,5 aydan sonrasının nasıl geçtiğini hatırlamıyorum,bugün 3 ay oldu ve 11 kiloyu geçti ,nasıl kilo verdiğime bile şaşırıyorum bu kadar güzel yemeklerle,bu kadar çok şey yiyerek...hala eve gittiğimde ağzımın suları akıyor yaptığım şeylere..kendim bile şaşırıyorum bu kadar eti severmiydim diye..çoktaan midemin bulanması lazımdı şimdiye kadar diye,tereyağsız yemek yemeyen ben o yağsız yemekleri yiycem diye heyecanlanıyorum
üzülme bak sen de anlamayacaksın nasıl verdiğini..berrinim sen de..senin zaten KESİN regl yüzündendir...

vuvuucum sana hak veriyorum ayrıca benim de bu konuda söylemek istediğim birkaç şey var ne zamandır ama valla korkudan söyleyemiyordum. baştan söyleyim az sonra söyleyeceklerim tamamen beni bağlar kimseyi yargılamak niyetinde değilim. Dukana göre jambon serbest sucuk yasak dimi arkadaşlar. neden peki. Fransada yaşayan ve kedisi de bir Fransız olan Mr Dukan sizce sucuğu biliyor mudur tanıyor mudur? Ömründe hiç üstünde dumanı tüten bir tarhana çorbası yemiş midir? Ya da kaç Fransız kahvaltıda zeytin yiyordur. Yani adamın ülkesinde yapılmayan yetiştirilmeyen hazırlanmayan bir yiyeceğin bize de yasak olması garip değil mi? Yanılmıyorsam Prof. Karatay dan duymuştum: insanlar kendi ülkelerinin kültürüne göre beslenirler. Ben buna çok katılıyorum. Yabancı dizilerin mutfak sahnelerini bilirsiniz. Mutfağa gelen dolabtan bir gevrek kutusu bir de süt kutusu çıkarır. Kaseye boca edip yer ve buna da kahvaltı derler. Söyleyeceklerim bundan ibaret. Okuduğunuz için teşekkür ederim efenim.
Bu arada 200 gram daha hafiflemişim. 30 beden kotumu üzerimde tutabilmek için elim belimde yürüdüm bütün gün. Yapabilirsem tiçkerımı değişteriyem bari..

kızlarrrrr

bende geldim aranıza..
bir ay önce bir hafta kadar bu diyeti yapıp 3.5 kilo vermiştim.. ama sonra bıraktım bu sürede sadece 1.5 kilosunu geri almıştım ama son günlerde eski kiloma döndüğümü görüp tekrar başlamay karar verdim.. dün başladım 68.5 kiloydum bu gün 66.5 çıktım tabii regl dönemim ve ödem gitti vücudumdan.ama bu duurm yine de süpper hissettirdi..

desteklerinizi bekliyorum bu kez kararlıyım 57 kiloyu görücem:):)

Cok tesekkürler vuvuu, benim aglama nedenim bi tek de kilo takilmasindan degildi aslinda, snv stresim cok fena, e bi de regly beklemesindeyim, hepsi birlesince böyle günlerdir zir zir agliyorum aklima geldikce :) Bir de sen haklisin ben en az 3 yil 56 kiloda kaldim, zaten bu kiloda biraz takilacagimi tahmin ediyordum, en azindan 56 da degil de 55.9 da takildim :) Bir de ben yine de takildigima cok inanmak istemiyorum, regly siskinligidir bu deyip gecistirme taktigini deniyorum simdi. Ah senin gibi bu baraji da gecsem ve tikir tikir azalsam artik :)

busonolsun canim ben de sana katiliyorum gercekten, tamam Dükan cok güzel besin tespitleri yapmis, gercekten isi biliyor ama her ülkenin yeme kültürünü bilemez, biz ögrendigimiz temel bilgilerle kendimize göre uyarlamalar yapabiliriz bence de. Ki yapiyoruz da zaten :) Daha önce de demistim ben, bence yüzlerce Türk kadini da yaniliyor olamaz :))

Son düzenleme:

ne bilimm çok canım sıkıldı

busonolsun canim ben de sana katiliyorum gercekten, tamam Dükan cok güzel besin tespitleri yapmis, gercekten isi biliyor ama her ülkenin yeme kültürünü bilemez, biz ögrendigimiz temel bilgilerle kendimize göre uyarlamalar yapabiliriz bence de. Ki yapiyoruz da zaten :) Daha önce de demistim ben, bence yüzlerce Türk kadini da yaniliyor olamaz :))[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım tepki alırım diye düşünmüştüm ama desteklenmek iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…