anammm violet gelmişş...hoşgelmişş..sefalar getirmişş..du bakiiimm pek bi süzülmüşşşş
walla benden 5 gün önce başlamıştın sadece ama benden 5,5 kilo fazla verdin kız helal sana..üstelik biliyorum spor da yapmadan..(benim de pis boğazlığımı hesaba katmazsak tabi :))
canımcım ben hem buğday kepeği hem yulaf kepeği hem de yulaf ezmesi kullanıyorum..poğoça-kek türü şeylere yulaf ezmesi koymuyorum..ezmeyi pirinçin yakıştığı şeylere koyuyorum..dolma gibi,çorba gibi,sütlaç gibi,hatta ve hatta mozaik pastası gibim
rossmann kepeğim vardı,yeni bitti..bu hafta sipariş verebilirsem alıcam artık...bu arada kullanırım diye gurmenetten almıştım yulaf kepeği,buğday kepeği ve yulaf ezmesi rusheim marka..onu kullanıyorum şuanda..fena değil o da ama rossmanndakileri daha çok sevdim..sen tatlım??
niçunnn kızzz nettim ki bennnn
Yaptığın yemekler, verdiğin süper detaylı tarifler falan... Sankim Mengeneli meşhur aşçı mubarek.... Ya da Bolulu Hasan Ustanın kızı))))
Tamam canım öyle yapıcam bende.Sık sık yumruk yapılrsa etkisi olmazmış ya bende onun için 1p,1sp mi devam edeyim diye onu sormuştum.Ben geçen hafta yumruk yapmıştım çünkü.Sende seyir evresinde uzun süre beklemiştin değil mi?Ama bak sen ne güzel şeytanın bacağını kırdın.Darısı başıma.
Hoşbulduk canım ama aramızdaki kilo farkı çok olduğu için ben daha çok verdim :) bak sen belki bir iki haftaya güçlendirmeye geçiyorsun bense en az yılbaşına kadar seyirdeyim hatta belki de Şubat'a kadar. Bende de arkadaşımın Fransadan getirdiği ve Ceren hanımdan aldığım orijinal Dukan yulaf ve buğday kepeği var ama ben senin kadar maharetli olmadığım için hergün tüketmiyorum dolayısıyla da kolay bitmiyor.Yulaf ezmesi hiç almadım ama sen böyle şeyler yaptıkça alayımda pirinç yerine kullanayım mı acaba diyorum.Etinin Lifa lif Yulaf ezmesi dimi ? Yeni başlayan bir arkadaşıma da gurmeneti ve rossmanı önerdim iki yerde de kalmamış.:79:
ooooof oooof ya bugün mutsuzum çooook mutsuzzzya ooof ya hiç kaçamak yapmayan herkese oklava gösteren ben bugün tamı tamına 54,5 kilo çıktım.+800 ya kafayı yiycem.regl olucam ondan mı acaba?oooof offf.çok moralim bozuk.
aaaa ciddi misin sen,gebze rossmanda yokmuymuş,ben yarın sordutcaktım bi arkadaşa,ay yoksa çok üzülürüm..gurmenette de mi yokmuş yahu,bugün hala satıyorlardı 3 lü paket halinde sanki..almaya kalkınca mı yok stokda diyor acaba..internetten bahsediyoruz değil mi? inşallah vardır yaa
canımcım ben etininkini almadım hiç,daha önce doğanınkini kullanıyordum,değerleri etininkinden biraz daha düşüktü ama öyle atla deve değil yani fark..en son da gurmenetten almıştım işte rusheiminkini..hatta bitirdim ben de sütlaçla..onun değerleri daha azdı..buğday kepeğinin de değerleri daha azdı rusheimin haberin olsun..
canımcım walla üzülüyorum böyle,keşke yakın olsak da sana da yapsam walla..ya arada düşünmüyor değilim diyorum niye ev hanımı değilim,netten satar satar gönderirdim diye :) ama o riske girilmiyor tabii çalışırken :)
havalarda sıcak işin kötüsü yolda bozulur diye korkarım,yoksa alcam adresini göndercem walla sana ekmek,kek vs.
elettracııımm teşekkür ederim canım...walla burada paylaşımlarla çıkıyor herşey,birisinin yazdığı birşey diğerinin aklına başka bir tarif getiriyor..deneme yanılmayla oluyor...hiçbirimize nazar değmesin walla...
Evet berrincim, seninle ayni durumdayim, ben de +400 deyim, bi de bir yeme istegi bir yeme istegi anlatamam, ne yesem doymuyorum o derece. Regly krizi bunlar bence de ne zaman gececek ya ooffff
valla çok moralim bozuldu
Benim de dün aksam cok moralim bozuktu, bi de oturdum agladim üstüne :) sonra ardindan dayanamadim, kalktim bi cikolatali light puding yaptim yedim, hic biseyim kalmadi :) Sucluluk da hissetmiyorum sonucta lightti :)
Takmaaaaaaaaaaaaa sen ki o kadar günlük duraklamayi atlattin, bu mu koycak Berrine :)
bence de yenebilir nurcikcikcikcikcik
berkmine işte napcaksın
ya havuç da pancar da şekerli sebzelerden evet...sürekli ve çok tüketilmemesi lazım...ama sürekliden kasıt hergün,çoktan kasıt da yarım kilo havuç zannediyorum..yani arkadaşlar haftada bir 2 havuç ya da 2 pancardan yapacağınız salatadan hiçbirşey olmaz bana kalırsa..siz bu diyeti nasıl böyle yapabiliyorsunuz bilmiyorum walla,Allah bizden çok size de kolaylık versin,yatılı okul mürebbiyeleri gibi oldunuz başımıza yawww aaaa bu ne kuralcılık bu ne sabit fikirlilik aaa attırmayın tepemin tasını
duyan da baklavadan bahsediyoruz sanacak..PANCAR ayol pancar
ooooof oooof ya bugün mutsuzum çooook mutsuzzzya ooof ya hiç kaçamak yapmayan herkese oklava gösteren ben bugün tamı tamına 54,5 kilo çıktım.+800 ya kafayı yiycem.regl olucam ondan mı acaba?oooof offf.çok moralim bozuk.
Arkadaşlar ikinizin de bu kadar üzülecek kilolarınız yok ki,şükredin yine halinize yapmayın böyle,üzmeyin bizi de..
ama senio kadar iyi anlıyorum ki..aynı şeyleri yaşadım..hatta 5 kilo verdikten sonra yaşadım..benim en zor dönemmim 1.ayım bittiğinde oldu...5 kilo vermiştim evet ama sonra durmuştu ve ben çok motiveydim,hergün o tartıya çıkıp aynı şeyleri göre göre ağlamaya başlamıştım artık...öyle moralim bozuluyorduki,bırakıcam artık diyordum ama kilo vermek istiyordum,bu kadar tarif de denemiyordum o zamanlar,aklıma bile gelmiyordu...bak sen de bana inan 5 kilo gerçekten çok önemli bir eşik..sana yemin ediyorum 1,5 aydan sonrasının nasıl geçtiğini hatırlamıyorum,bugün 3 ay oldu ve 11 kiloyu geçti ,nasıl kilo verdiğime bile şaşırıyorum bu kadar güzel yemeklerle,bu kadar çok şey yiyerek...hala eve gittiğimde ağzımın suları akıyor yaptığım şeylere..kendim bile şaşırıyorum bu kadar eti severmiydim diye..çoktaan midemin bulanması lazımdı şimdiye kadar diye,tereyağsız yemek yemeyen ben o yağsız yemekleri yiycem diye heyecanlanıyorum
üzülme bak sen de anlamayacaksın nasıl verdiğini..berrinim sen de..senin zaten KESİN regl yüzündendir...
vuvuucum sana hak veriyorum ayrıca benim de bu konuda söylemek istediğim birkaç şey var ne zamandır ama valla korkudan söyleyemiyordum. baştan söyleyim az sonra söyleyeceklerim tamamen beni bağlar kimseyi yargılamak niyetinde değilim. Dukana göre jambon serbest sucuk yasak dimi arkadaşlar. neden peki. Fransada yaşayan ve kedisi de bir Fransız olan Mr Dukan sizce sucuğu biliyor mudur tanıyor mudur? Ömründe hiç üstünde dumanı tüten bir tarhana çorbası yemiş midir? Ya da kaç Fransız kahvaltıda zeytin yiyordur. Yani adamın ülkesinde yapılmayan yetiştirilmeyen hazırlanmayan bir yiyeceğin bize de yasak olması garip değil mi? Yanılmıyorsam Prof. Karatay dan duymuştum: insanlar kendi ülkelerinin kültürüne göre beslenirler. Ben buna çok katılıyorum. Yabancı dizilerin mutfak sahnelerini bilirsiniz. Mutfağa gelen dolabtan bir gevrek kutusu bir de süt kutusu çıkarır. Kaseye boca edip yer ve buna da kahvaltı derler. Söyleyeceklerim bundan ibaret. Okuduğunuz için teşekkür ederim efenim.
Bu arada 200 gram daha hafiflemişim. 30 beden kotumu üzerimde tutabilmek için elim belimde yürüdüm bütün gün. Yapabilirsem tiçkerımı değişteriyem bari..
Benim de dün aksam cok moralim bozuktu, bi de oturdum agladim üstüne :) sonra ardindan dayanamadim, kalktim bi cikolatali light puding yaptim yedim, hic biseyim kalmadi :) Sucluluk da hissetmiyorum sonucta lightti :)
Takmaaaaaaaaaaaaa sen ki o kadar günlük duraklamayi atlattin, bu mu koycak Berrine :)
Berrincim reglin bittiği hafta 52 yi göreceksin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?