vuvuucum sana hak veriyorum ayrıca benim de bu konuda söylemek istediğim birkaç şey var ne zamandır ama valla korkudan söyleyemiyordum. baştan söyleyim az sonra söyleyeceklerim tamamen beni bağlar kimseyi yargılamak niyetinde değilim. Dukana göre jambon serbest sucuk yasak dimi arkadaşlar. neden peki. Fransada yaşayan ve kedisi de bir Fransız olan Mr Dukan sizce sucuğu biliyor mudur tanıyor mudur? Ömründe hiç üstünde dumanı tüten bir tarhana çorbası yemiş midir? Ya da kaç Fransız kahvaltıda zeytin yiyordur. Yani adamın ülkesinde yapılmayan yetiştirilmeyen hazırlanmayan bir yiyeceğin bize de yasak olması garip değil mi? Yanılmıyorsam Prof. Karatay dan duymuştum: insanlar kendi ülkelerinin kültürüne göre beslenirler. Ben buna çok katılıyorum. Yabancı dizilerin mutfak sahnelerini bilirsiniz. Mutfağa gelen dolabtan bir gevrek kutusu bir de süt kutusu çıkarır. Kaseye boca edip yer ve buna da kahvaltı derler. Söyleyeceklerim bundan ibaret. Okuduğunuz için teşekkür ederim efenim.
Bu arada 200 gram daha hafiflemişim. 30 beden kotumu üzerimde tutabilmek için elim belimde yürüdüm bütün gün. Yapabilirsem tiçkerımı değişteriyem bari..
Kızlar gün içinde ne yediginizi yazabilir misiniz hem fikir olmuş olur bizler icin bu diyette gercekten insanın aklına yıyecek bir sey gelmıyor ustelık yanlış seylere kayabılıyoruz böyle birbirimizi daha iyi motive ederız dıye dusunuyorum . Ben bugun zıvanadan cıktım ustelik daha dün başlamıstım diyete ve 1 günde 1 kilo verip sabah uyandıgımda 56 kiloydum .
Benim kilom 57 - 59 arası gidip geliyor sabahları 57 aksam 59 regl oncesı ve sonrası vs cok degısıyor benım ıcın 55 i gordugum an kilo vermişim demektir hedefim 50 kilo olmak boyum 1.65
Dün sabah salam yemiştim evet diyete uymuyor ama yedim halde hic yememıs gibiydim ve oglen karnım acıktı 1 kucuk but yedim aksam yıne tavuk ve kola ..
Sabah 56 cıktım cok sasırdım bu dıyet işe yarıyor dedim ...
bugun ise bıraz motivasyonum azdı nıyeyse ;
Sabah ; yagsız peynir , 1 bardak süt ve yumurta sarısı yedim . Yumurta nasıl tok tuttuysa hala acıkmadım cok garip buyuzden yumurta haftada sadece 3 gun onerılıyor bu diyette kahvaltıdan sonra 57 olmuştum bile : DD
oglen yemegı yemedım zaten oglen kalkmıstım sonra dayanamadım 1 dondurma yedim ..
Lutfen sızlerde yazın ki örnek alalım birbirimizden aksam mesela kıyma cıkarttım ama serbest mi degil mi bılmıyorum ve kıymayı nasıl pişirmeliyım butun bıldıgım yemekler yaglı yapılıyor ...
Benim de dün aksam cok moralim bozuktu, bi de oturdum agladim üstüne :) sonra ardindan dayanamadim, kalktim bi cikolatali light puding yaptim yedim, hic biseyim kalmadi :) Sucluluk da hissetmiyorum sonucta lightti :)
Takmaaaaaaaaaaaaa sen ki o kadar günlük duraklamayi atlattin, bu mu koycak Berrine :)
Kizlar gunaydin, dun gece hastanede kaldim, hem de beni umursamadan terk etmis olan kisinin yaninda..
Kolu kirildi ve ilk ameliyati kotu gecince 2. ameliyata aldilar ve dun yaninda kalmami istedi, annesi de cok yasli oldugu icin kaldim, tek saniye bile uyumadim cok agrisi vardi. Su anda da yanindayim, bu gece de burdayiz..
Merhaba kızlaaar!! özlemişim sizi! ne alemdesiniz bakalım. Ben 70 kiloyum. vuvu sen ne kadar zayıflamışsın! tebrik ederim! herkesi öpüyorum, sevgiler!bu arada şuan adapazarındayım
valla çok moralim bozuldu
Hi hi . gene mi ceviz. nerdenn çıktı bu ceviz. valla kim çıkardıysa sağolsun herkes birbirine girdi ceviz de ceviz die. kırmasakda yesek mi ne etsek. Şaka bir: yana arkadaşlar ceviz yasak.yasak cıs. rüyalarda serbest.81:
BEN DIDIM BEN AMA EMZIRENLER ICIN DIMISTIMDI
kızlarrrrr
bende geldim aranıza..
bir ay önce bir hafta kadar bu diyeti yapıp 3.5 kilo vermiştim.. ama sonra bıraktım bu sürede sadece 1.5 kilosunu geri almıştım ama son günlerde eski kiloma döndüğümü görüp tekrar başlamay karar verdim.. dün başladım 68.5 kiloydum bu gün 66.5 çıktım tabii regl dönemim ve ödem gitti vücudumdan.ama bu duurm yine de süpper hissettirdi..
desteklerinizi bekliyorum bu kez kararlıyım 57 kiloyu görücem:):)
Arkadaşlar ikinizin de bu kadar üzülecek kilolarınız yok ki,şükredin yine halinize yapmayın böyle,üzmeyin bizi de..
ama senio kadar iyi anlıyorum ki..aynı şeyleri yaşadım..hatta 5 kilo verdikten sonra yaşadım..benim en zor dönemmim 1.ayım bittiğinde oldu...5 kilo vermiştim evet ama sonra durmuştu ve ben çok motiveydim,hergün o tartıya çıkıp aynı şeyleri göre göre ağlamaya başlamıştım artık...öyle moralim bozuluyorduki,bırakıcam artık diyordum ama kilo vermek istiyordum,bu kadar tarif de denemiyordum o zamanlar,aklıma bile gelmiyordu...bak sen de bana inan 5 kilo gerçekten çok önemli bir eşik..sana yemin ediyorum 1,5 aydan sonrasının nasıl geçtiğini hatırlamıyorum,bugün 3 ay oldu ve 11 kiloyu geçti ,nasıl kilo verdiğime bile şaşırıyorum bu kadar güzel yemeklerle,bu kadar çok şey yiyerek...hala eve gittiğimde ağzımın suları akıyor yaptığım şeylere..kendim bile şaşırıyorum bu kadar eti severmiydim diye..çoktaan midemin bulanması lazımdı şimdiye kadar diye,tereyağsız yemek yemeyen ben o yağsız yemekleri yiycem diye heyecanlanıyorum
üzülme bak sen de anlamayacaksın nasıl verdiğini..berrinim sen de..senin zaten KESİN regl yüzündendir...
Sağol cnm evet sen benim icn yazmıştın cevizi emzıren annelere özel : ) Yanlış anlaşılma olmasın arkadaşlar biz emzirdiğimiz icin bır ıkı ufak ekleme yapıyoruz ...
kızlarrrrr
bende geldim aranıza..
bir ay önce bir hafta kadar bu diyeti yapıp 3.5 kilo vermiştim.. ama sonra bıraktım bu sürede sadece 1.5 kilosunu geri almıştım ama son günlerde eski kiloma döndüğümü görüp tekrar başlamay karar verdim.. dün başladım 68.5 kiloydum bu gün 66.5 çıktım tabii regl dönemim ve ödem gitti vücudumdan.ama bu duurm yine de süpper hissettirdi..
desteklerinizi bekliyorum bu kez kararlıyım 57 kiloyu görücem:):)
Berkminem bu light pudinglerde tek sorun nişastalı olması dimi acaba yulaf kepeği ile güzel olmuyor muki hiç deneyen var mı o zaman rahar rahat yenir hiç olmazsa dimi i deneyenler var mı arkadaşlar yulaf kepeğş ile pudingi nasıl oluyor
Kizlar gunaydin, dun gece hastanede kaldim, hem de beni umursamadan terk etmis olan kisinin yaninda..
Kolu kirildi ve ilk ameliyati kotu gecince 2. ameliyata aldilar ve dun yaninda kalmami istedi, annesi de cok yasli oldugu icin kaldim, tek saniye bile uyumadim cok agrisi vardi. Su anda da yanindayim, bu gece de burdayiz..
boşuna bozma moralini.1-2 güne iner tekrar .sıcak bile sebep olabilir.hepimize oluyor zaten mehter takımı gibiyiz 2 ileri 1 geri.
Merhaba kızlaaar!! özlemişim sizi! ne alemdesiniz bakalım. Ben 70 kiloyum. vuvu sen ne kadar zayıflamışsın! tebrik ederim! herkesi öpüyorum, sevgiler!bu arada şuan adapazarındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?