Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

walla canım işte ben de aynı şeyi düşünüyorum..biraz da uyarlama yapmalıyız yani..sucuk örneği için sucuk çok yağlı diye düşünerek yemem ben yoksa dukan kitaba sucuk yazmamış diye değil.pastırma yiyorum mesela ben ya da aynı mantıkla adana filan da ç.ok yememeye çalışıyorum...ya mesela dukanın sitesinde muhallebi tarifi var,ki çok güzel ben de bayılıyorum..arkadaşlar onu yaparken daha rahat dukan yazdı diye ama light puding yapmıyor kaçamak diye..oysaki dukanın muhallebisi daha bile kalorili..yani bunların hepsi kaçamak zaten akıl var mantık var,biraz kendimize çevirmeden yapılmazki bu iş...biz eşimle dedik kornişona izin vermiş,ulen dedik mr dukan nerden bilsin erik turşusunu,ya da arnavut biberini ,onlardan yiyorum ben hep :)

Kızlar gün içinde ne yediginizi yazabilir misiniz hem fikir olmuş olur bizler icin bu diyette gercekten insanın aklına yıyecek bir sey gelmıyor ustelık yanlış seylere kayabılıyoruz böyle birbirimizi daha iyi motive ederız dıye dusunuyorum . Ben bugun zıvanadan cıktım ustelik daha dün başlamıstım diyete ve 1 günde 1 kilo verip sabah uyandıgımda 56 kiloydum .
Benim kilom 57 - 59 arası gidip geliyor sabahları 57 aksam 59 regl oncesı ve sonrası vs cok degısıyor benım ıcın 55 i gordugum an kilo vermişim demektir hedefim 50 kilo olmak boyum 1.65

Dün sabah salam yemiştim evet diyete uymuyor ama yedim halde hic yememıs gibiydim ve oglen karnım acıktı 1 kucuk but yedim aksam yıne tavuk ve kola ..
Sabah 56 cıktım cok sasırdım bu dıyet işe yarıyor dedim ...
bugun ise bıraz motivasyonum azdı nıyeyse ;

Sabah ; yagsız peynir , 1 bardak süt ve yumurta sarısı yedim . Yumurta nasıl tok tuttuysa hala acıkmadım cok garip buyuzden yumurta haftada sadece 3 gun onerılıyor bu diyette kahvaltıdan sonra 57 olmuştum bile : DD
oglen yemegı yemedım zaten oglen kalkmıstım sonra dayanamadım 1 dondurma yedim ..

Lutfen sızlerde yazın ki örnek alalım birbirimizden aksam mesela kıyma cıkarttım ama serbest mi degil mi bılmıyorum ve kıymayı nasıl pişirmeliyım butun bıldıgım yemekler yaglı yapılıyor ...

:86:
canım marketten yağsız kıyma çektiriyosun o zaman istediğin gibi yiyebilirsin..ben ilk 15-20 gün yağsız kıyma kullandım,kendim köfte yaptım filan..sonra az yağlı kıymaya döndüm tekrar..şuan az yağlıdan çektiriyorum...sen daha ataktasın sanırım değil mi?
kıymayı soğanla biberle kavurup yumurta kırıp yiyebilirsin..ya da yulafla köfte yapabilirsin,eğer sulu olsun istiyorsan yan tarafta az salçayla,baharatla sosla su hazırlayıp üzerine döküp fırına sürebilirsinyuvarlak yuvarlak soğanlar eşliğinde...
ben mutlaka çorba bulundurmaya çalışıyorum yemeklerde.genelde yayla ya da tavuksuyu oluyor..geçenlerde yazmıştım kıyma ve salçadan da çorba yapabilirsin...saf pro günümdeysem de etin,tavuğun,balığın yanına da 2-3 kornişon,4-5 acıbiber turşusu,maydanoz,roka ve soğan yiyorum..soğan salatası yapabilirsin sumakla...bunların karbo değerleri yok denecek kadar az..
seyire geçtiğinde çok tarifin var zaten burda..
kolay gelsin.

Kıyamam ben sanaaaaaaaaaaaa. sakın ağlama kuzum benim sakın emi.

Merhaba kızlaaar!! özlemişim sizi! ne alemdesiniz bakalım. Ben 70 kiloyum. vuvu sen ne kadar zayıflamışsın! tebrik ederim! herkesi öpüyorum, sevgiler! bu arada şuan adapazarındayım

waowww diyorum!

Merhaba kızlaaar!! özlemişim sizi! ne alemdesiniz bakalım. Ben 70 kiloyum. vuvu sen ne kadar zayıflamışsın! tebrik ederim! herkesi öpüyorum, sevgiler! bu arada şuan adapazarındayım

anammm kahverengim de gelmişşşş,daha doğrusu gitmişşş ta bizim oralara gitmişş..ben de h.sonu gidicem..nasıl güzelmi bizim orlar toprak :)
teşekkür ederim canımcım...ya sen neden hiç girmiyorsun,bak girseydin sen de 68 olmuştun şimdi..ama 70 bile süper..73,7 de takıldığın günleri hatırlıyorum da hepimiz bekliyorduk kilo vermeni...
özletme bu kadar kendini görün arada bir..

OCD'em canım hiç öle şeyler denir mi yaw valla menapoza girmeseydim sırf şu ceviz işi için hanile kalırdım yane. tahrik var tahrik kih kih valla çok yaşa çok güldüm ben sürekli bir cevizdir gitti ama neysem atlattık galiba artık kimsecikler ceviz sormuyor.

hoşgeldin.inşallah çabucak hedefine ulaşırsın

inşallah vuvuum benim.+500 filan olsa hadiycem de birden +800 olunca çok üzüldüm.teşekkür ederim vuvuum iyi ki varsınız hepiniz

Valla primeram eğer emzirirken ceviz yiyebiliyorsak ver şu bıcırığı bizde emzirelim. lütfen. lütfen

Sana karışmıyorlar mı ben emzirirken ne bulurlarsa zoraki yediriyorlardı ye süt olsun. ye çocuk sağlıklı olur die.amanın ne günlerdi.

hoşgeldin tatlım aramıza umarım en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın

Ben denedim hiç tavsiye etmem.Tadı berbat ama buabenim fikrim tabi.

tatlım beniiiim vicdanlı arkadaşım.kendine dikkat et.kendini fazla harab edip hırpalama.insanlığını yapmışsın sen zaten ama karışmak bana düşmez nolur bu durumdan faydalanıp sana dönmek filan isterse aman diyorum.dediğim gibi haddime değil ama bir dost tavsiyesi.iyi kalpli penacım benimo haine değil sana geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…