kızlarrrrr
bende geldim aranıza..
bir ay önce bir hafta kadar bu diyeti yapıp 3.5 kilo vermiştim.. ama sonra bıraktım bu sürede sadece 1.5 kilosunu geri almıştım ama son günlerde eski kiloma döndüğümü görüp tekrar başlamay karar verdim.. dün başladım 68.5 kiloydum bu gün 66.5 çıktım tabii regl dönemim ve ödem gitti vücudumdan.ama bu duurm yine de süpper hissettirdi..
desteklerinizi bekliyorum bu kez kararlıyım 57 kiloyu görücem:):)
arkadaşlar kitapta emzirme ile ilgili kısım nerde yazıyor yardım lütfen yaa
ooooof oooof ya bugün mutsuzum çooook mutsuzzzya ooof ya hiç kaçamak yapmayan herkese oklava gösteren ben bugün tamı tamına 54,5 kilo çıktım.+800 ya kafayı yiycem.regl olucam ondan mı acaba?oooof offf.çok moralim bozuk.
Evet berrincim, seninle ayni durumdayim, ben de +400 deyim, bi de bir yeme istegi bir yeme istegi anlatamam, ne yesem doymuyorum o derece. Regly krizi bunlar bence de ne zaman gececek ya ooffff
vuvuucum sana hak veriyorum ayrıca benim de bu konuda söylemek istediğim birkaç şey var ne zamandır ama valla korkudan söyleyemiyordum. baştan söyleyim az sonra söyleyeceklerim tamamen beni bağlar kimseyi yargılamak niyetinde değilim. Dukana göre jambon serbest sucuk yasak dimi arkadaşlar. neden peki. Fransada yaşayan ve kedisi de bir Fransız olan Mr Dukan sizce sucuğu biliyor mudur tanıyor mudur? Ömründe hiç üstünde dumanı tüten bir tarhana çorbası yemiş midir? Ya da kaç Fransız kahvaltıda zeytin yiyordur. Yani adamın ülkesinde yapılmayan yetiştirilmeyen hazırlanmayan bir yiyeceğin bize de yasak olması garip değil mi? Yanılmıyorsam Prof. Karatay dan duymuştum: insanlar kendi ülkelerinin kültürüne göre beslenirler. Ben buna çok katılıyorum. Yabancı dizilerin mutfak sahnelerini bilirsiniz. Mutfağa gelen dolabtan bir gevrek kutusu bir de süt kutusu çıkarır. Kaseye boca edip yer ve buna da kahvaltı derler. Söyleyeceklerim bundan ibaret. Okuduğunuz için teşekkür ederim efenim.
Bu arada 200 gram daha hafiflemişim. 30 beden kotumu üzerimde tutabilmek için elim belimde yürüdüm bütün gün. Yapabilirsem tiçkerımı değişteriyem bari..
arkadaşlar bileniniz yok mu acabaa
Kızlar gün içinde ne yediginizi yazabilir misiniz hem fikir olmuş olur bizler icin bu diyette gercekten insanın aklına yıyecek bir sey gelmıyor ustelık yanlış seylere kayabılıyoruz böyle birbirimizi daha iyi motive ederız dıye dusunuyorum . Ben bugun zıvanadan cıktım ustelik daha dün başlamıstım diyete ve 1 günde 1 kilo verip sabah uyandıgımda 56 kiloydum .
Benim kilom 57 - 59 arası gidip geliyor sabahları 57 aksam 59 regl oncesı ve sonrası vs cok degısıyor benım ıcın 55 i gordugum an kilo vermişim demektir hedefim 50 kilo olmak boyum 1.65
Dün sabah salam yemiştim evet diyete uymuyor ama yedim halde hic yememıs gibiydim ve oglen karnım acıktı 1 kucuk but yedim aksam yıne tavuk ve kola ..
Sabah 56 cıktım cok sasırdım bu dıyet işe yarıyor dedim ...
bugun ise bıraz motivasyonum azdı nıyeyse ;
Sabah ; yagsız peynir , 1 bardak süt ve yumurta sarısı yedim . Yumurta nasıl tok tuttuysa hala acıkmadım cok garip buyuzden yumurta haftada sadece 3 gun onerılıyor bu diyette kahvaltıdan sonra 57 olmuştum bile : DD
oglen yemegı yemedım zaten oglen kalkmıstım sonra dayanamadım 1 dondurma yedim ..
Lutfen sızlerde yazın ki örnek alalım birbirimizden aksam mesela kıyma cıkarttım ama serbest mi degil mi bılmıyorum ve kıymayı nasıl pişirmeliyım butun bıldıgım yemekler yaglı yapılıyor ...
Kıyamam ben sanaaaaaaaaaaaa. sakın ağlama kuzum benim sakın emi.
Kızlar hiiiiiiiiiiiç kafanıza takmayın tamamen hormanlarınızın bir oyunu bu size :) Ben de geçen hafta regl idim, birkaç gün öncesinden başladı +300, +400 ler... Reglin 2. günü normal düzene döndü, eksilmeye başladı, hatta bugün birden tok halimle -600 geldim. Kafanıza takacak bişey değil aynı düzen devam edin, göreceksiniz o dönemin ardından mükafatınızı alacaksınızBir de ben sınav dönemimin ve umutsuzluklarımın stresiyle hergün 30-40 gr kadar karbonhidrat tükettim (sabahları müsli (27) ve birkaç kepekli bisküvi (tanesi 4gr)). Bu birkaç gün tartılın ama beklentisiz, hiç üzülmeyin asıl o dönem bitince tartılın, göreceksiniz kilocukların nasıl eridiğini..
Veeeeeee az önce aylaaaaardır bacağımdan yukarı çıkmayan bir kotumu denedim ve cuk oturdu
Arkadaslar yumurta sadece haftada 3 gün mü öneriliyor? Ben kitapta öyle bisey okumadim? Ya da hatirlamiyorum? Ben her gün yiyorum ya mutlaka 2 yumurta? Siz napiyorsunuz?
Hayır haftada 3 gün değildi sanırsam. Günde 3 yumurtadan fazla yemeyin gibi bişey hatırlıyorum. Ben de neredeyse hergün yumurta yiyorum.
Hayır haftada 3 gün değildi sanırsam. Günde 3 yumurtadan fazla yemeyin gibi bişey hatırlıyorum. Ben de neredeyse hergün yumurta yiyorum.
Evet ya haftada 3 gün olamaz, proteinin hasi yumurta zaten :)
Kızlar kızlar gelem mi
yanaanızdan öpeem mi
siz anavatandaa
ben hasretten ölemmii
kızlar geliyoruuuuuuuuuum..
yoli inşalah yeniden sahalardaaaaaaaa..
bu akşam türkiye saati ile saat 02.00 de uçagım kalkıyor sabaha karşı 3.30 da oradayım melmeketteyim inşallah..
kocamı kedimi ve sizii özledimm...
kilo veren dostları tebrik ederimcinocuum eski yeni pantolonuna girmiş benim de öyle bir pantolonum var yaklaşık 4 sene önce almış hiç giyememiştim artıkın giyiyorum harika bir duygu canım inşallah daha küçüklerine de girersin.
vuvucum kg vermenin ne kötü yanı gögüs meselesi benimkiler kg lu iken aşırı büyktü 95 bile küçük geiyordu şimdi seksen beş oldu ama acayip sarktırlar. hani bi market poetine tek bir portakal koyarsın ya öle oldu evet üzücü ama yapabilcem bişi yok. gerçi hala büyük gibi bazı gömlekleri onların iriliği yüzünden giyemiyorum dügmeleri açıyiler
geliyim gızlar gelyimm
Kızlar bende yüksek kolestrol çıktı, acaba dukan çok zararlı olur mu benim için? Yarın başlayacağım çünkü... Ya da şöyle yapsam mesela yumurta ve eti azaltıp, yoğurt ve ot ağırlıklı beslensem gün içerisinde? Sizce olur mu? Çünkü yoğurdun protein değeri daha az...
Merhaba kızlaaar!! özlemişim sizi! ne alemdesiniz bakalım. Ben 70 kiloyum. vuvu sen ne kadar zayıflamışsın! tebrik ederim! herkesi öpüyorum, sevgiler!bu arada şuan adapazarındayım
Kızlar kızlar gelem mi
yanaanızdan öpeem mi
siz anavatandaa
ben hasretten ölemmii
bu akşam türkiye saati ile saat 02.00 de uçagım kalkıyor sabaha karşı 3.30 da oradayım melmeketteyim inşallah..
kilo veren dostları tebrik ederimcinocuum eski yeni pantolonuna girmiş benim de öyle bir pantolonum var yaklaşık 4 sene önce almış hiç giyememiştim artıkın giyiyorum harika bir duygu canım inşallah daha küçüklerine de girersin.
vuvucum kg vermenin ne kötü yanı gögüs meselesi benimkiler kg lu iken aşırı büyktü 95 bile küçük geiyordu şimdi seksen beş oldu ama acayip sarktırlar. hani bi market poetine tek bir portakal koyarsın ya öle oldu evet üzücü ama yapabilcem bişi yok. gerçi hala büyük gibi bazı gömlekleri onların iriliği yüzünden giyemiyorum dügmeleri açıyiler
geliyim gızlar gelyimm
kitabı olanlar cevap verirse çok sevinirim emziren kadınlarla ilgili bir kısım var mı acil cevap plss
yolişş dön artık yavv..biz de özledik..hadi dön de bi sabah kızlar 58 olmuşum deee:)))
ya canım sarkmayı geçtim bari küçülmeselerdioff neyse çocuk yapınca büyür en azından :)
gel yolicim gel gelde gör ablanın halini hepimiz çok ösledik seni cancan sen gittin hasretimden kilo aldım kız hayırlısıyla gittin hayırlısıyla dön inş
Kızlar kızlar gelem mi
yanaanızdan öpeem mi
siz anavatandaa
ben hasretten ölemmii
geliyim gızlar gelyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?