Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar diette az yağlı salam yasak mı...az yağlı jambon tüketilebilir demiş,salamı da tüketebiliriz diye düşündüm ben... light puding aldım bugün canım acayip çikolata istiyor :18: :18: yarın kendime ödül verip yiyecem,çok karbonhidrat ve yağ değeri yok bence...karşımda bugün tüm arkadaşlarım dondurma yedi ama ben dietime sadık kalarak hayır dedim ve bir kaşık bile yemedim bir light pudingten bir şey çıkmaz umarım
Bu arada bimdeki guji berry leri buldum hemen hevesle aldım ama çok hoşuma gitmedi:S splenda tatlandırıcıyı bazı arkadaşlar bulamadıklarını söylemişlerdi önceden,ben bugün sordum eczaneye hemen getittirdi ve aldım :) asıl sorum tatlandırıcıda bir sınırlama var mı :44: :44:

selam kızlar..bütün gün koşturmacadan sonra bi kahve molası verdim...sabaha hayırlısıyla yola çıkıyorum..ama sanırım arada s,zlere guk cee derim pc yanımda olcak:) hazırlıklarım tamam 7 günlük dukan ekmeği hazırladım fakat 14 kaşık yulaf koyunca baya oldu hamuru bende bi kısmına şeker ve tarçın ilave edip kekde pişirdim...bi güsel paketledim günlük olarak...eşim ti ye aldı ama olsun..otele giderken yanında ekmeğini götürende bi sensindir falan dedi..bende sen tabi bizim kk dan haberdar deilsin herkes böle yapıyo die üste çıktım:)şimdi dağıttım yerleri toplayıp yatmaya gidiyorumm...şimdilik hoşcakalın..hepinizi öpüyorum canlarr

bende 25 inde tatile gidecektim napsam diye düşünüyordum sanırım bende ekmeklerimi hazırlayıp tatile götürecem iyi yolculuklar canım

arkadaşlar bileniniz yok mu acabaa

Bebişin kaç aylık bilemiycem ben de 6 ay hıc bı diyet yapmadım benimki 1 yasına gırmek uzere buyuzden artık diyete başladım ama sıkı kurallar yok bende kendi çapımda yapmaya çalısıyorum ..

Ben polonez hindi füme tüketiroum % 1 yağ var çok az bi oran bence,bi paket 160 gram ve ben bir paket yediğim gün 1 kilo vermiştim açıkınca iyi alıştırmalık oluyor bence

Bende hindi eti pek sevmıyorum yaa alışamadım bı turlu bi kaç kez yanlışlıkla almıstım tadı bi garip gelmişti .. terar denerim belki bir ara ..

Canım iyi tatiller! Güle güle gidin, güle güle gelin işallah. Hafiflemiş bir tatil dönüşü dilerim.:79:

dööööööööööönnn bebeiiiiiiiiiiiiiimmmm, çok ösledik walla seniiii

zeeeeeyneeeeeeppp ablaaa, ben de aynı durumdayımmm, çok can sıkıcı bi durum biliom hele ki şu yeme krizlerini atlatabilmek için az taklalar atmıom wallaaa bi olsak da rahatlasak tıkır tıkır inişe devam etsek di mi güsel ablam beniiiim

sadecam yanına beslenme çantanı alarak en güzelini yapıyorsuuun walla iyi tatiller sana şimdideeen, süper dinlenceler ve booool kilo kayıplarıyla biran önce dön inşallahhh birer kulaç da bizler için at olaaaar mıııı??

vuvu sana bişey sormak istiyorum sendin galiba gözüme çarpmıştı bizim yemek tariflerinde yoğurtlu tavuk varmı yoksa sen başka yerdenmi bahsettin canım yani dukan yemek tariflerindemi oluyor yoğurtlu tavuk

zeynep aplammm hoşgeldin...walla ablacım o tarif benim değildi,yanlış hatırlamıyorsam ya nurcik ya saksmavisi yazmıştı,bizim tariflerde var baksana..güzel oluyormuş sanırım..hele bi yap sen de..ben de yaparım:)

sadecacım iyi tatiller..güzel güzel eğlen,dinlen...dukan ekmeklerinden yi bol bol bişecik olmaz...inşallah kilo almadan dönersin aramıza

Kıslar kardeşimi de dukanist yaptım. Şu an çok yakın kilodayız. Atakda 1.8 kg verdi ve seyirde bozmadan devam ediyor.

Kızlar günaydın;

2 gün hastanede kalınca biraz bozdum, yani hastane yemeklerinden çok çok az tırtıkladım; ama sadece etlerı yedim mesela da sonucta yaglılardı Ama kesinlikle bize tamamen yasak olan şeylerden yemedim. O yüzden de kilo almadan geri dondum

Kızlar; ben bugun markette TAKITA marka toz dıyabetık seker gordum ve fıyatı da baya uygundu ondan aldım; onu kullanmıs denemıs olan var mı?

sadecam; iyi yolculuklar ve iyi tatiller, çok güzel bir tatil geçirirsin inşallah

Mustlucum tebrik ederim; valla kendim vermiş kadar oluyorum sizlerden boyle haberler alınca
Ayrıca kız kardesin de aramıza hoş geldi.

Günaydııııııııın,
200 gram daha hafif kalkmışım bu sabah. Herkese güzel bir gün dilerim.

günaydııııııııııın kızlar :13::87::111::118:bilemedim hangi ifadeleri kullansam çünkü duygularımı ifade edemiyorum...dün -500 bu gün -500 iki günde toplam 1 kilo gitti ve dukanın bana uygun gördüğü kiloya ulaştım....36 günde 6500 kg verdim...çok sevinçliyim....ayrıca eşimde 2 günlük atakla 2.5 kilo verdi ve sanırım bu diyeti sevdi...hepinizi kocaman öpüyoruuuum

Son düzenleme:
Melangecim; tebrik ederim, super super suppperr

wooowwww süpersin yaa hem de 10 gün önce...maşallah walla yaa...ne güzel çok özendim,ben disiplini bozdum iyice veremiyorum yine ..halbuki birazcık dayansam 2-3 kilom kalmış,çabucak bitirsem dimi ama..ama yok ben verdikçe azıyorum
hadi bakalım güçlendirmen hayırlı uğurlu olsun...

tatlım yumurtanın sadece beyazını kullana bilirsin.yada 2 yumurta kullanıyorsan biri sadece beyazı diğeri tamamı kullanılabilir?ve booool su içmek çok önemli.

gel artık çook özledik

ablaaaam dün iki satır yazıp çıktım forumdan moralim iyice bozuktu bugün daha iyiyim ama yine de üzgünüm.ben de şaşırdım sende de mi artış oldum ablam benimm kıyamam

iyi yolculuklar canım bizim için de eğlen..helal olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…