bende 25 inde tatile gidecektim napsam diye düşünüyordum sanırım bende ekmeklerimi hazırlayıp tatile götürecemselam kızlar..bütün gün koşturmacadan sonra bi kahve molası verdim...sabaha hayırlısıyla yola çıkıyorum..ama sanırım arada s,zlere guk cee derim pc yanımda olcak:) hazırlıklarım tamam 7 günlük dukan ekmeği hazırladım fakat 14 kaşık yulaf koyunca baya oldu hamuru bende bi kısmına şeker ve tarçın ilave edip kekde pişirdim...bi güsel paketledim günlük olarak...eşim ti ye aldı ama olsun..otele giderken yanında ekmeğini götürende bi sensindir falan dedi..bende sen tabi bizim kk dan haberdar deilsin herkes böle yapıyo die üste çıktım:)şimdi dağıttım yerleri toplayıp yatmaya gidiyorumm...şimdilik hoşcakalın..hepinizi öpüyorum canlarr
arkadaşlar bileniniz yok mu acabaa
Valla primeram eğer emzirirken ceviz yiyebiliyorsak ver şu bıcırığı bizde emzirelim. lütfen. lütfen
Sana karışmıyorlar mı ben emzirirken ne bulurlarsa zoraki yediriyorlardı ye süt olsun. ye çocuk sağlıklı olur die.amanın ne günlerdi.
: DD ahh o bıcırık doysun diye zaten aldım kilolaları : ))
Yaa genelde öyle derler diy mi ama bana karışan pek olmadı ben kendım ne bulduysam yediydim : P
kızlar diette az yağlı salam yasak mı...az yağlı jambon tüketilebilir demiş,salamı da tüketebiliriz diye düşündüm ben... light puding aldım bugün canım acayip çikolata istiyor :18: :18: yarın kendime ödül verip yiyecem,çok karbonhidrat ve yağ değeri yok bence...karşımda bugün tüm arkadaşlarım dondurma yedi ama ben dietime sadık kalarak hayır dedim ve bir kaşık bile yemedimbir light pudingten bir şey çıkmaz umarım
Bu arada bimdeki guji berry leri buldum hemen hevesle aldım ama çok hoşuma gitmedi:S splenda tatlandırıcıyı bazı arkadaşlar bulamadıklarını söylemişlerdi önceden,ben bugün sordum eczaneye hemen getittirdi ve aldım :) asıl sorum tatlandırıcıda bir sınırlama var mı :44: :44:
Ben bugün markete gittim Dukan icin bırseyler almaya şarkuteri rafına gıttıgımde karı koca bunun ıcınde soya proteini var dıye jambonun arkasını okuyorlardı dıkkat ettım gercekten hepsınde ; sucuk salam sosis jambon soya proteini ve patates nişastası var ama yapıcak bır sey yok sanırım hergunde yumurta - süt - yagsız peynir nereye kadar .. ustelik benım 1 kılo verdıgım gün sadece yagsız kızarmış salam yediğim gundu ..
bakalım gorucez bu arada benım eşimde Dukana başladı başlamaz olaydı .. bunun yanında bırsey yok mu dıyıp duruyor yanında salata yok mu bılmnem ne yok mu ... en sonunda salata yapmak zorunda kaldım yarın o gelmeden aksam yemegını yemeyı dusunuyorum bız bır arada cok yıyoruz cunku ....
selam kızlar..bütün gün koşturmacadan sonra bi kahve molası verdim...sabaha hayırlısıyla yola çıkıyorum..ama sanırım arada s,zlere guk cee derim pc yanımda olcak:) hazırlıklarım tamam 7 günlük dukan ekmeği hazırladım fakat 14 kaşık yulaf koyunca baya oldu hamuru bende bi kısmına şeker ve tarçın ilave edip kekde pişirdim...bi güsel paketledim günlük olarak...eşim ti ye aldı ama olsun..otele giderken yanında ekmeğini götürende bi sensindir falan dedi..bende sen tabi bizim kk dan haberdar deilsin herkes böle yapıyo die üste çıktım:)şimdi dağıttım yerleri toplayıp yatmaya gidiyorumm...şimdilik hoşcakalın..hepinizi öpüyorum canlarr
Kızlar kızlar gelem mi
yanaanızdan öpeem mi
siz anavatandaa
ben hasretten ölemmii
kızlar geliyoruuuuuuuuuum..
yoli inşalah yeniden sahalardaaaaaaaa..
bu akşam türkiye saati ile saat 02.00 de uçagım kalkıyor sabaha karşı 3.30 da oradayım melmeketteyim inşallah..
kocamı kedimi ve sizii özledimm...
kilo veren dostları tebrik ederimcinocuum eski yeni pantolonuna girmiş benim de öyle bir pantolonum var yaklaşık 4 sene önce almış hiç giyememiştim artıkın giyiyorum harika bir duygu canım inşallah daha küçüklerine de girersin.
vuvucum kg vermenin ne kötü yanı gögüs meselesi benimkiler kg lu iken aşırı büyktü 95 bile küçük geiyordu şimdi seksen beş oldu ama acayip sarktırlar. hani bi market poetine tek bir portakal koyarsın ya öle oldu evet üzücü ama yapabilcem bişi yok. gerçi hala büyük gibi bazı gömlekleri onların iriliği yüzünden giyemiyorum dügmeleri açıyiler
geliyim gızlar gelyimm
kızlar beni hiç sormuyonuz ya kaç gündür resmen enkaz halindeyim moral sıfır delircem 4 günden beri baskül ha bire yyukarı çıkıyor 67.2 oln kilom 69 kadar çıktı evet adet olcam ama bu artış insanı bitiriyor ya şimdi berrinide öle görünce sanki biraz umutlandım bu kadar su tutarmı vücüt ya anlamadım gitti ne zaman gelcek bu regli offfffffffff offfffffffffffff he bide bi iştah bi iştah anlatamam ama yemiyorum
selam kızlar..bütün gün koşturmacadan sonra bi kahve molası verdim...sabaha hayırlısıyla yola çıkıyorum..ama sanırım arada s,zlere guk cee derim pc yanımda olcak:) hazırlıklarım tamam 7 günlük dukan ekmeği hazırladım fakat 14 kaşık yulaf koyunca baya oldu hamuru bende bi kısmına şeker ve tarçın ilave edip kekde pişirdim...bi güsel paketledim günlük olarak...eşim ti ye aldı ama olsun..otele giderken yanında ekmeğini götürende bi sensindir falan dedi..bende sen tabi bizim kk dan haberdar deilsin herkes böle yapıyo die üste çıktım:)şimdi dağıttım yerleri toplayıp yatmaya gidiyorumm...şimdilik hoşcakalın..hepinizi öpüyorum canlarr
vuvu sana bişey sormak istiyorum sendin galiba gözüme çarpmıştı bizim yemek tariflerinde yoğurtlu tavuk varmı yoksa sen başka yerdenmi bahsettin canım yani dukan yemek tariflerindemi oluyor yoğurtlu tavuk
selam kızlar..bütün gün koşturmacadan sonra bi kahve molası verdim...sabaha hayırlısıyla yola çıkıyorum..ama sanırım arada s,zlere guk cee derim pc yanımda olcak:) hazırlıklarım tamam 7 günlük dukan ekmeği hazırladım fakat 14 kaşık yulaf koyunca baya oldu hamuru bende bi kısmına şeker ve tarçın ilave edip kekde pişirdim...bi güsel paketledim günlük olarak...eşim ti ye aldı ama olsun..otele giderken yanında ekmeğini götürende bi sensindir falan dedi..bende sen tabi bizim kk dan haberdar deilsin herkes böle yapıyo die üste çıktım:)şimdi dağıttım yerleri toplayıp yatmaya gidiyorumm...şimdilik hoşcakalın..hepinizi öpüyorum canlarr:
54:
Günaydııııııııın,
200 gram daha hafif kalkmışım bu sabah. Herkese güzel bir gün dilerim.
günaydııııııııııın kızlar:13: :87::111::118:bilemedim hangi ifadeleri kullansam çünkü duygularımı ifade edemiyorum...dün -500 bu gün -500 iki günde toplam 1 kilo gitti ve dukanın bana uygun gördüğü kiloya ulaştım....36 günde 6500 kg verdim...çok sevinçliyim....ayrıca eşimde 2 günlük atakla 2.5 kilo verdi ve sanırım bu diyeti sevdi...hepinizi kocaman öpüyoruuuum Eki Görüntüle 220074 Eki Görüntüle 220076
Arkadaslar yumurta sadece haftada 3 gün mü öneriliyor? Ben kitapta öyle bisey okumadim? Ya da hatirlamiyorum? Ben her gün yiyorum ya mutlaka 2 yumurta? Siz napiyorsunuz?
Hayır haftada 3 gün değildi sanırsam. Günde 3 yumurtadan fazla yemeyin gibi bişey hatırlıyorum. Ben de neredeyse hergün yumurta yiyorum.
evet bence de günde 3 den fazla olmamalı.haftada değil.bir daha bakayım şüphelendim şimdi:18:
günaydııııııııııın kızlar:13: :87::111::118:bilemedim hangi ifadeleri kullansam çünkü duygularımı ifade edemiyorum...dün -500 bu gün -500 iki günde toplam 1 kilo gitti ve dukanın bana uygun gördüğü kiloya ulaştım....36 günde 6500 kg verdim...çok sevinçliyim....ayrıca eşimde 2 günlük atakla 2.5 kilo verdi ve sanırım bu diyeti sevdi...hepinizi kocaman öpüyoruuuum Eki Görüntüle 220074 Eki Görüntüle 220076
Kızlar bende yüksek kolestrol çıktı, acaba dukan çok zararlı olur mu benim için? Yarın başlayacağım çünkü... Ya da şöyle yapsam mesela yumurta ve eti azaltıp, yoğurt ve ot ağırlıklı beslensem gün içerisinde? Sizce olur mu? Çünkü yoğurdun protein değeri daha az...
Kızlar kızlar gelem mi
yanaanızdan öpeem mi
siz anavatandaa
ben hasretten ölemmii
kızlar geliyoruuuuuuuuuum..
yoli inşalah yeniden sahalardaaaaaaaa..
bu akşam türkiye saati ile saat 02.00 de uçagım kalkıyor sabaha karşı 3.30 da oradayım melmeketteyim inşallah..
kocamı kedimi ve sizii özledimm...
kilo veren dostları tebrik ederimcinocuum eski yeni pantolonuna girmiş benim de öyle bir pantolonum var yaklaşık 4 sene önce almış hiç giyememiştim artıkın giyiyorum harika bir duygu canım inşallah daha küçüklerine de girersin.
vuvucum kg vermenin ne kötü yanı gögüs meselesi benimkiler kg lu iken aşırı büyktü 95 bile küçük geiyordu şimdi seksen beş oldu ama acayip sarktırlar. hani bi market poetine tek bir portakal koyarsın ya öle oldu evet üzücü ama yapabilcem bişi yok. gerçi hala büyük gibi bazı gömlekleri onların iriliği yüzünden giyemiyorum dügmeleri açıyiler
geliyim gızlar gelyimm
kızlar beni hiç sormuyonuz ya kaç gündür resmen enkaz halindeyim moral sıfır delircem 4 günden beri baskül ha bire yyukarı çıkıyor 67.2 oln kilom 69 kadar çıktı evet adet olcam ama bu artış insanı bitiriyor ya şimdi berrinide öle görünce sanki biraz umutlandım bu kadar su tutarmı vücüt ya anlamadım gitti ne zaman gelcek bu regli offfffffffff offfffffffffffff he bide bi iştah bi iştah anlatamam ama yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?