Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin tatlım umarım 2 gün seni psikolojik olarak kötü etkilememiştir.sen sadece insanlığını yap gerisini Allah a havale et canımben onu bile yapmazdım

harikasın canım.ah biz de bir ulaşsak

dün de bugün de +600 gr dayım arkadaşlar yaa..işin enteresanı reglim de 10 gün önceydi yani diyette 22.günüm 5+5 gidiyorum dün sebze+proteinin ilk günüydü şimdiye kadar da tartıya hiç + ile uyanmamıştım bunların olabileceğini biliyorum ama insanın yine de morali bozulluyo yaa..berrinle zeynep ablada da aynı durum var galiba kızlar yalnız değilsiniz merak etmeyin ben de +dayım reglim omamasına rağmen

bu arada ben tariflere dadandım ya tam da sebze günü ile birleştiler bi etksi olabilir mi acaba?
peynirli poğaça ve keki yaptım müthiş oldular
sebze günü için kabaklı keki yaptım o da çok güzel
ssoleilin dukan muhallebisini tek geçiyorum zaten hatta kekin üzerine onu dökerek pasta yaptım
hepsinden de ölçülü yedim ama bi etkisi olmuş mudur ki:26:

süpersin melange tebrik ederim

Berrinim hoşbulduk

Kotu değil aksine çok iyiyim şu anda çok şükür. 2 gece gozumu bile kırpmadan ona baktım, ve O nun 2 gece boyunca acıdan inlerken tek dedıgı seni çok uzdum, beni affet, Allah senden razı olsun.. du. Dün hastaneden cıkarken O; ben de hoscakal dedım ve Onu artık geçmişimde bırakarak uzaklastım. Iyıyım cunku O na degıl, herhangı bır ihtiyacı olan birine yardım etmişim gibi düşünüyorum ve artık içimde geriye kalan hiçbir şey yok.

hoşgeldin tatlım umarım 2 gün seni psikolojik olarak kötü etkilememiştir.sen sadece insanlığını yap gerisini Allah a havale et canımben onu bile yapmazdım

şu tickerlar mesele oldu arkadaşlar ama bi sorum olacak? bunun kiloyu gösteren halini de aynı yerden mi yapıyosunuz? benimki verilecek miktarı gösteriyo ben kiloyu göstersin istiyodum halbuki

noluyor bize anlamadım canım valla

sen iyisin ya canım mühim olan o.iyilik yap denize at demişler.Allah razı olsun senden

günaydın kızlar...
yaa dün benim gelmeye yüzüm yoktu bu gün de korka korka geliyorum...:18:
dün misafirim vardı.... baya abarttım sanırım ki bu gün tartı 1 kilo fazla gösterdi...
ne güzel dün seyire geçmiştim aslında ps günümdeydim...
ama davetsiz misafiri hesaplamadım tabi...
çok hızlı vermiştim sanırım ipin ucunu bi bıraksasm aynı hızda geri alıcam...
ne acayip metom var benim yaf...

Hayır haftada 3 gün değildi sanırsam. Günde 3 yumurtadan fazla yemeyin gibi bişey hatırlıyorum. Ben de neredeyse hergün yumurta yiyorum.

bana kalsa sabah haşlama, öğlen çılbır akşam omlet yicem... o kadar çok seviyorum yumurtayı ama sarısı yağ içeriyomuş ya günde 2 den fazla yememeye çalışın yazıyordu...

Son düzenleyen: Moderatör:

violet8 ben seni nasıl gözden kaçırmışım başlangıç ve hedefimiz çok yakın birbirine sen çift hanelere geçmissin bile ne güzel..bizim kilolarda olup da bu diyeti uygulayarak kilo verebilenleri görünce daha da bi asılıyorum ben bu işe sanki..verilecek miktar insanın gözünü o kadar korkutuyo ki demek ki yapılabiliyomuş diyorum en büyük örnek de sadeca zaten ahh ahh keşke daha önce keşfedebileydim dukanı

dön yolanda dönn herkes seni bekliyor zaten dört gözle gel artık
bu arada şu göğüslerin küçülme olayı benim açımdan iyi olack o zaman ya sarkmaya zaten sarktı da en azından bu diyetle küçülürse sonra bi estetik operasyon geçiririz artık

noluyor bize anlamadım canım valla

ahh canım bi bilsem bunlar olacak diye kendimi motive etmeye çalışıyorum ama üzülüyorum da bi yandan

ben siteyi açayım birlikte yapalım dur canım
tamam canım

aman canım ilk günler dikkat et zaten sebzeye geçtiğin için de fazla gösterebilir bu normal bişey ama yediklerine mümkün mertebe dikkat et

bana kalsa sabah haşlama, öğlen çılbır akşam omlet yicem... o kadar çok seviyorum yumurtayı ama sarısı yağ içeriyomuş ya günde 2 den fazla yememeye çalışın yazıyordu...

sen iyimişsin canım ya ben hiç katlanamıyorum yumurtaya çok kokuyo bana haşlanmışına bin çeşit baharat döküp anca yiyebiliyorum

şu tickerlar mesele oldu arkadaşlar ama bi sorum olacak? bunun kiloyu gösteren halini de aynı yerden mi yapıyosunuz? benimki verilecek miktarı gösteriyo ben kiloyu göstersin istiyodum halbuki

tatlım sen bana söyle bilgilerini ben sana tickerı yapıp linki yapıştırayım

ahh canım sebze yemedim ki dün hiç 1 tane salatalık yedim sadece...
sonrasında misafirim geldi işte...
ama diyetim bitene kadar misafir kabul etmicem davetsiz geleni de çayla yollicam..
yumurtaya ben de kırmızı biber atıyorum...ben de kırmızı et ve balık yiyemiyorum... yumurta tavuk idare ediyorum işte...
bu arada kırmızı biber yasak değil dimi... pul biber yani...
ben yoğurduma da atıyorum...metabolizmayı hızlandırıyo... yeşil çay da içince tuvaletten çıkamıyorum...

herkeze mrb 3 günlük duraksamadan sonra bugün -500 görmek güzel 71 kiloyum 6 lı rakamlara az kaldı
şimdi ticker imi düzeltiyim keyifle sonrada geçmişi okuyım

tatlım çizelgenin kiloyu gösteren halini yapmak için en son şifre falan girdiğimiz yerde weight chance değil de yanındaki weight seçeneğini işaretliyoruz..

haberli misafir olursa aslında tarif sayfasından yararlanabilirsin cnm çok güzel şeyler var misafirler bile bayılır..pul biber toz biber ben kullanıyorum walla baharatlar serbest diye biliyorum

herkeze mrb 3 günlük duraksamadan sonra bugün -500 görmek güzel 71 kiloyum 6 lı rakamlara az kaldı
şimdi ticker imi düzeltiyim keyifle sonrada geçmişi okuyım

tebrik ederim canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…