Kızlar günaydın;
2 gün hastanede kalınca biraz bozdum, yani hastane yemeklerinden çok çok az tırtıkladım; ama sadece etlerı yedim mesela da sonucta yaglılardıAma kesinlikle bize tamamen yasak olan şeylerden yemedim. O yüzden de kilo almadan geri dondum
Kızlar; ben bugun markette TAKITA marka toz dıyabetık seker gordum ve fıyatı da baya uygundu ondan aldım; onu kullanmıs denemıs olan var mı?
sadecam; iyi yolculuklar ve iyi tatiller, çok güzel bir tatil geçirirsin inşallah
Mustlucum tebrik ederim; valla kendim vermiş kadar oluyorum sizlerden boyle haberler alınca
Ayrıca kız kardesin de aramıza hoş geldi.
günaydııııııııııın kızlar:13: :87::111::118:bilemedim hangi ifadeleri kullansam çünkü duygularımı ifade edemiyorum...dün -500 bu gün -500 iki günde toplam 1 kilo gitti ve dukanın bana uygun gördüğü kiloya ulaştım....36 günde 6500 kg verdim...çok sevinçliyim....ayrıca eşimde 2 günlük atakla 2.5 kilo verdi ve sanırım bu diyeti sevdi...hepinizi kocaman öpüyoruuuum Eki Görüntüle 220074 Eki Görüntüle 220076
Kızlar günaydın;
2 gün hastanede kalınca biraz bozdum, yani hastane yemeklerinden çok çok az tırtıkladım; ama sadece etlerı yedim mesela da sonucta yaglılardıAma kesinlikle bize tamamen yasak olan şeylerden yemedim. O yüzden de kilo almadan geri dondum
Kızlar; ben bugun markette TAKITA marka toz dıyabetık seker gordum ve fıyatı da baya uygundu ondan aldım; onu kullanmıs denemıs olan var mı?
ben takitanın tabletini kullanıyorum canım kahveler için memnunum,toz halini de alacaktım baktım karbonhidrat oranı çok yüksekti splanda alırım dedim eczaneden getirttim onun da karbonhidrat oranı aynı yükseklikteydi ama daha pahalı bitince takita alabilirim tekrar..ama sanırım şöyle bi fark splendada aspartam ve sakarin hiç yok ama takitada biraz sakkarin vardı diye hatırlıyorum
sadecam; iyi yolculuklar ve iyi tatiller, çok güzel bir tatil geçirirsin inşallah
ii tatiller sadeca
Mustlucum tebrik ederim; valla kendim vermiş kadar oluyorum sizlerden boyle haberler alınca
Ayrıca kız kardesin de aramıza hoş geldi.
günaydııııııııııın kızlar:13: :87::111::118:bilemedim hangi ifadeleri kullansam çünkü duygularımı ifade edemiyorum...dün -500 bu gün -500 iki günde toplam 1 kilo gitti ve dukanın bana uygun gördüğü kiloya ulaştım....36 günde 6500 kg verdim...çok sevinçliyim....ayrıca eşimde 2 günlük atakla 2.5 kilo verdi ve sanırım bu diyeti sevdi...hepinizi kocaman öpüyoruuuum Eki Görüntüle 220074 Eki Görüntüle 220076
evet bence de günde 3 den fazla olmamalı.haftada değil.bir daha bakayım şüphelendim şimdi:18:
canım tam emin olmamakla birlikte sanki haftada 3-4 tane gibi bi sınır vardı diye hatırlıyorum ama yüksek kolesterollüler için miydi bu bahsettiğim nu hatırlayamadım kitaptan bakmak lazım emin olamıyorum
hoşgeldin tatlım umarım 2 gün seni psikolojik olarak kötü etkilememiştir.sen sadece insanlığını yap gerisini Allah a havale et canımben onu bile yapmazdım
dün de bugün de +600 gr dayım arkadaşlar yaa..işin enteresanı reglim de 10 gün önceydi yani diyette 22.günüm 5+5 gidiyorum dün sebze+proteinin ilk günüydü şimdiye kadar da tartıya hiç + ile uyanmamıştım bunların olabileceğini biliyorum ama insanın yine de morali bozulluyo yaa..berrinle zeynep ablada da aynı durum var galiba kızlar yalnız değilsiniz merak etmeyin ben de +dayım reglim omamasına rağmen
bu arada ben tariflere dadandım ya tam da sebze günü ile birleştiler bi etksi olabilir mi acaba?
peynirli poğaça ve keki yaptım müthiş oldular
sebze günü için kabaklı keki yaptım o da çok güzel
ssoleilin dukan muhallebisini tek geçiyorum zaten hatta kekin üzerine onu dökerek pasta yaptım
hepsinden de ölçülü yedim ama bi etkisi olmuş mudur ki:26:
Berrinim hoşbulduk
Kotu değil aksine çok iyiyim şu anda çok şükür. 2 gece gozumu bile kırpmadan ona baktım, ve O nun 2 gece boyunca acıdan inlerken tek dedıgı seni çok uzdum, beni affet, Allah senden razı olsun.. du. Dün hastaneden cıkarken O; ben de hoscakal dedım ve Onu artık geçmişimde bırakarak uzaklastım. Iyıyım cunku O na degıl, herhangı bır ihtiyacı olan birine yardım etmişim gibi düşünüyorum ve artık içimde geriye kalan hiçbir şey yok.
şu tickerlar mesele oldu arkadaşlar ama bi sorum olacak? bunun kiloyu gösteren halini de aynı yerden mi yapıyosunuz? benimki verilecek miktarı gösteriyo ben kiloyu göstersin istiyodum halbuki
noluyor bize anlamadım canım valla
Hayır haftada 3 gün değildi sanırsam. Günde 3 yumurtadan fazla yemeyin gibi bişey hatırlıyorum. Ben de neredeyse hergün yumurta yiyorum.
Hoşbulduk canım ama aramızdaki kilo farkı çok olduğu için ben daha çok verdim :) bak sen belki bir iki haftaya güçlendirmeye geçiyorsun bense en az yılbaşına kadar seyirdeyim hatta belki de Şubat'a kadar. Bende de arkadaşımın Fransadan getirdiği ve Ceren hanımdan aldığım orijinal Dukan yulaf ve buğday kepeği var ama ben senin kadar maharetli olmadığım için hergün tüketmiyorum dolayısıyla da kolay bitmiyor.Yulaf ezmesi hiç almadım ama sen böyle şeyler yaptıkça alayımda pirinç yerine kullanayım mı acaba diyorum.Etinin Lifa lif Yulaf ezmesi dimi ? Yeni başlayan bir arkadaşıma da gurmeneti ve rossmanı önerdim iki yerde de kalmamış.:79:
Kızlar kızlar gelem mi
yanaanızdan öpeem mi
siz anavatandaa
ben hasretten ölemmii
kızlar geliyoruuuuuuuuuum..
yoli inşalah yeniden sahalardaaaaaaaa..
bu akşam türkiye saati ile saat 02.00 de uçagım kalkıyor sabaha karşı 3.30 da oradayım melmeketteyim inşallah..
kocamı kedimi ve sizii özledimm...
kilo veren dostları tebrik ederimcinocuum eski yeni pantolonuna girmiş benim de öyle bir pantolonum var yaklaşık 4 sene önce almış hiç giyememiştim artıkın giyiyorum harika bir duygu canım inşallah daha küçüklerine de girersin.
vuvucum kg vermenin ne kötü yanı gögüs meselesi benimkiler kg lu iken aşırı büyktü 95 bile küçük geiyordu şimdi seksen beş oldu ama acayip sarktırlar. hani bi market poetine tek bir portakal koyarsın ya öle oldu evet üzücü ama yapabilcem bişi yok. gerçi hala büyük gibi bazı gömlekleri onların iriliği yüzünden giyemiyorum dügmeleri açıyiler
geliyim gızlar gelyimm
noluyor bize anlamadım canım valla
tamam canımben siteyi açayım birlikte yapalım dur canım
günaydın kızlar...
yaa dün benim gelmeye yüzüm yoktu bu gün de korka korka geliyorum...:18:
dün misafirim vardı.... baya abarttım sanırım ki bu gün tartı 1 kilo fazla gösterdi...
ne güzel dün seyire geçmiştim aslında ps günümdeydim...
ama davetsiz misafiri hesaplamadım tabi...
çok hızlı vermiştim sanırım ipin ucunu bi bıraksasm aynı hızda geri alıcam...
ne acayip metom var benim yaf...
bana kalsa sabah haşlama, öğlen çılbır akşam omlet yicem... o kadar çok seviyorum yumurtayı ama sarısı yağ içeriyomuş ya günde 2 den fazla yememeye çalışın yazıyordu...
şu tickerlar mesele oldu arkadaşlar ama bi sorum olacak? bunun kiloyu gösteren halini de aynı yerden mi yapıyosunuz? benimki verilecek miktarı gösteriyo ben kiloyu göstersin istiyodum halbuki
ahh canım sebze yemedim ki dün hiç 1 tane salatalık yedim sadece...ahh canım bi bilsem bunlar olacak diye kendimi motive etmeye çalışıyorum ama üzülüyorum da bi yandan
tamam canım
aman canım ilk günler dikkat et zaten sebzeye geçtiğin için de fazla gösterebilir bu normal bişey ama yediklerine mümkün mertebe dikkat et
sen iyimişsin canım ya ben hiç katlanamıyorum yumurtaya çok kokuyo bana haşlanmışına bin çeşit baharat döküp anca yiyebiliyorum
tatlım sen bana söyle bilgilerini ben sana tickerı yapıp linki yapıştırayım
ahh canım sebze yemedim ki dün hiç 1 tane salatalık yedim sadece...
sonrasında misafirim geldi işte...
ama diyetim bitene kadar misafir kabul etmicem davetsiz geleni de çayla yollicam..
yumurtaya ben de kırmızı biber atıyorum...ben de kırmızı et ve balık yiyemiyorum... yumurta tavuk idare ediyorum işte...
bu arada kırmızı biber yasak değil dimi... pul biber yani...
ben yoğurduma da atıyorum...metabolizmayı hızlandırıyo... yeşil çay da içince tuvaletten çıkamıyorum...
herkeze mrb 3 günlük duraksamadan sonra bugün -500 görmek güzel 71 kiloyum 6 lı rakamlara az kaldı
şimdi ticker imi düzeltiyim keyifle sonrada geçmişi okuyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?