Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yalnız çubuğun rengini mavi yaptım.site rengi pembe gözükmüyor diye diğerleri istediğin gibi galiba canım sen bak bi

tatlım çizelgenin kiloyu gösteren halini yapmak için en son şifre falan girdiğimiz yerde weight chance değil de yanındaki weight seçeneğini işaretliyoruz..

tatlım burda bana gönderdiğin bilgiler gözükmüyor bir de benim yolladığıma bak istersen

şimdi gözükecek galiba canım çok teşekkür ederim yardımın için

Melangecim; tebrik ederim, super super suppperr
teşekkür ederim canım......

vuvuu canım teşekkür ederim seninde az kalmış verirsin bence....Evet 10 kaldı ama ben 55 olmak istiyorum 55 olduktan sonra güçlendirmeye geçmek istiyorum..bakalım artık ne olucak....

harikasın canım.ah biz de bir ulaşsak
teşekkürler berrin ama 55 olmam gerekiyo o zaman ulaşmış sayılıcam....

Tebrikler canım seni kutlarım:92:

ah cinocum benim ya valla bi olsak he ya pisikoloji dibe vuruyo resmen bide gün gün dahada çıkıyo kilo dün akşam vakti çıktım iyi bir aktardan ödem çayı aldım sanki baya farketti sabah 68 çıktım çok şükür dedim valla buna bile şükür yani dünkü fazlalık 1.800 gr bugünkü 700 gr

canım 5 gün saf protein gününün üzerine sebzeye geçince ilk 1-2 gün zaten ufak artışlar olması doğal e sen bir de diğer şeylerden de yemişsin..yani aslında ben de hergün yiyorum bunlardan ama sen saf proteinde yemezken birden sebzede yüklenince bunlara ve ilk defa yediysen böyle bir etki yapmış olabilir...bugün pek yememeye çalış...yavaş yavaş alıştır bu tip şeylere bünyeni...ben tam tersi saf pro günlerimde daha çok yiyorum bunlardan..ama sebze günlerinde de yiyorum yani...senin vücudun alışmamıştır daha,alışır merak etme..bir de tualete çıkmama durumu da çok etkiliyor...

sağol vuvucum çok büyük artışla karşıkarşıya olduğum için kendimi kaybettim o yüzden bakar kör olmuşum resmen göremedim vallahi bidaha bakacam senin soya sosunuda buldum ondanda yapıcam

ablaaaam dün iki satır yazıp çıktım forumdan moralim iyice bozuktu bugün daha iyiyim ama yine de üzgünüm.ben de şaşırdım sende de mi artış oldum ablam benimm kıyamam

hemide ne artış ne artış berrincim 1.800 olurmu ya ama tabi inek gibi su içiyom böyle zamanlarda çok nadir oluyor wc olayı buda biraz içime su serpiyor yani

Bu arada sizlere bir zararlı birşey daha söyleyeyim..
Dün yine dukan çiko yaptım,hatta bir kısmını beyaz,bir kısmını siyah yaptım...
2 ölçü yapmıştım ben baya arttı (6 lı buz kalıbına koymuştum) ben de kapaklı bir kaseye koyup buzdolabının alt tarafına şu daha soğuk göze koydum..bu sabah kahvaltıda canım çok tatlı istiyordu,kekim de bitmişti..sütün yanına poğoça vardı..onu çıkardım bir çay kaşığı sürüp yedim poğoçama..resmen nutella arkadaşlar,süper birşey..yani çikodan daha güzel ve kıvamı filan nutella gibi..dutella işte :)
her zaman olmasa da mesela ben pazar günleri eşimle yaptığım kahvaltılarda kendime 2 lokmalık ödülleri koyuyordum..1 çay kaşığı pekmez ya da bal yiyordum,ya da kahvaltıya misafir olduğu zaman..çıkarın bundan yeyin walla..çok güzel..

olmuştur tabi canım benim ilk sebze günün olduğu için normaldir yani yarın saf proya geçince eksiye düşersin yine üzülme sen yaa ben ne yapayımmmmmmmmm nirelereee gideyimmm

ayyyyy tebrikler sevgili melange. hedefine ulaşan birini görmek bu diyete olan inancımı pekiştiriyor. darısı hepimizin başına.

iyi tatiller güle güle git güle güle gel
başlangıç:106.6
şimdi:101.9
hedef:60
boy:1.72
teşekkür ederim canım

evet canım başalngıçlarımız aynı hemen hemen ikimizinde yolu uzun bayağı allah yardımcımız olsun

zeynep gülüm buldun mu tarifi yeni okuyabildim mailleri o tarifi kuru kuru tavuk yemekten kuruyanlara diye bir başlıkla eklemişim ondan bulamamışsındır sayfa 24 deydi. rejimden önce etle yapardık ilk defa tavukla denemiştim ama oda çok güzel olmuştu yağsız olmasına ragmen. Yaparsan şimdiden afiyet olsun canım benim dilerim beğenirsin.

sağol vuvucum çok büyük artışla karşıkarşıya olduğum için kendimi kaybettim o yüzden bakar kör olmuşum resmen göremedim vallahi bidaha bakacam senin soya sosunuda buldum ondanda yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…