başlangıç:106.6
şimdi:101.9
hedef:60
boy:1.72
teşekkür ederim canım
tatlım çizelgenin kiloyu gösteren halini yapmak için en son şifre falan girdiğimiz yerde weight chance değil de yanındaki weight seçeneğini işaretliyoruz..
aaa sağol canım oldu wallaa
berrinim yapmış mıydın sen de bulduk yöntemi hazır şu an tickerım
haberli misafir olursa aslında tarif sayfasından yararlanabilirsin cnm çok güzel şeyler var misafirler bile bayılır..pul biber toz biber ben kullanıyorum walla baharatlar serbest diye biliyorum
tebrik ederim canımmm
tatlım çizelgenin kiloyu gösteren halini yapmak için en son şifre falan girdiğimiz yerde weight chance değil de yanındaki weight seçeneğini işaretliyoruz..
tatlım burda bana gönderdiğin bilgiler gözükmüyor bir de benim yolladığıma bak istersen
teşekkür ederim canım......Melangecim; tebrik ederim, super super suppperr
vuvuu canım teşekkür ederim seninde az kalmış verirsin bence....Evet 10 kaldı ama ben 55 olmak istiyorum 55 olduktan sonra güçlendirmeye geçmek istiyorum..bakalım artık ne olucak....wooowwww süpersin yaa hem de 10 gün önce...maşallah walla yaa...ne güzel çok özendim,ben disiplini bozdum iyice veremiyorum yine ..halbuki birazcık dayansam 2-3 kilom kalmış,çabucak bitirsem dimi ama..ama yok ben verdikçe azıyorum
hadi bakalım güçlendirmen hayırlı uğurlu olsun...
teşekkürler berrin ama 55 olmam gerekiyo o zaman ulaşmış sayılıcam....harikasın canım.ah biz de bir ulaşsak
süpersin melange tebrik ederim
teşekkür ederim canım....
canım tam emin olmamakla birlikte sanki haftada 3-4 tane gibi bi sınır vardı diye hatırlıyorum ama yüksek kolesterollüler için miydi bu bahsettiğim nu hatırlayamadım kitaptan bakmak lazım emin olamıyorum
şimdi gözükecek galiba canım çok teşekkür ederim yardımın için
günaydııııııııııın kızlar:13: :87::111::118:bilemedim hangi ifadeleri kullansam çünkü duygularımı ifade edemiyorum...dün -500 bu gün -500 iki günde toplam 1 kilo gitti ve dukanın bana uygun gördüğü kiloya ulaştım....36 günde 6500 kg verdim...çok sevinçliyim....ayrıca eşimde 2 günlük atakla 2.5 kilo verdi ve sanırım bu diyeti sevdi...hepinizi kocaman öpüyoruuuum Eki Görüntüle 220074 Eki Görüntüle 220076
sağol canımrice ederim evet olmuş güle güle kullan
ah cinocum benim ya valla bi olsak he ya pisikoloji dibe vuruyo resmen bide gün gün dahada çıkıyo kilo dün akşam vakti çıktım iyi bir aktardan ödem çayı aldım sanki baya farketti sabah 68 çıktım çok şükür dedim valla buna bile şükür yani dünkü fazlalık 1.800 gr bugünkü 700 grdööööööööööönnn bebeiiiiiiiiiiiiiimmmm, çok ösledik walla seniiii
zeeeeeyneeeeeeppp ablaaa, ben de aynı durumdayımmm, çok can sıkıcı bi durum biliom hele ki şu yeme krizlerini atlatabilmek için az taklalar atmıom wallaaabi olsak da rahatlasak tıkır tıkır inişe devam etsek di mi güsel ablam beniiiim
sadecam yanına beslenme çantanı alarak en güzelini yapıyorsuuun wallaiyi tatiller sana şimdideeen, süper dinlenceler ve booool kilo kayıplarıyla biran önce dön inşallahhh birer kulaç da bizler için at olaaaar mıııı??
dün de bugün de +600 gr dayım arkadaşlar yaa..işin enteresanı reglim de 10 gün önceydi yani diyette 22.günüm 5+5 gidiyorum dün sebze+proteinin ilk günüydü şimdiye kadar da tartıya hiç + ile uyanmamıştım bunların olabileceğini biliyorum ama insanın yine de morali bozulluyo yaa..berrinle zeynep ablada da aynı durum var galiba kızlar yalnız değilsiniz merak etmeyin ben de +dayım reglim omamasına rağmen
bu arada ben tariflere dadandım ya tam da sebze günü ile birleştiler bi etksi olabilir mi acaba?
peynirli poğaça ve keki yaptım müthiş oldular
sebze günü için kabaklı keki yaptım o da çok güzel
ssoleilin dukan muhallebisini tek geçiyorum zaten hatta kekin üzerine onu dökerek pasta yaptım
hepsinden de ölçülü yedim ama bi etkisi olmuş mudur ki:26:
sağol vuvucum çok büyük artışla karşıkarşıya olduğum için kendimi kaybettim o yüzden bakar kör olmuşum resmen göremedim vallahi bidaha bakacam senin soya sosunuda buldum ondanda yapıcamzeynep aplammm hoşgeldin...walla ablacım o tarif benim değildi,yanlış hatırlamıyorsam ya nurcik ya saksmavisi yazmıştı,bizim tariflerde var baksana..güzel oluyormuş sanırım..hele bi yap sen de..ben de yaparım:)
sadecacım iyi tatiller..güzel güzel eğlen,dinlen...dukan ekmeklerinden yi bol bol bişecik olmaz...inşallah kilo almadan dönersin aramıza
ablaaaam dün iki satır yazıp çıktım forumdan moralim iyice bozuktu bugün daha iyiyim ama yine de üzgünüm.ben de şaşırdım sende de mi artış oldum ablam benimm kıyamam
dün de bugün de +600 gr dayım arkadaşlar yaa..işin enteresanı reglim de 10 gün önceydi yani diyette 22.günüm 5+5 gidiyorum dün sebze+proteinin ilk günüydü şimdiye kadar da tartıya hiç + ile uyanmamıştım bunların olabileceğini biliyorum ama insanın yine de morali bozulluyo yaa..berrinle zeynep ablada da aynı durum var galiba kızlar yalnız değilsiniz merak etmeyin ben de +dayım reglim omamasına rağmen
bu arada ben tariflere dadandım ya tam da sebze günü ile birleştiler bi etksi olabilir mi acaba?
peynirli poğaça ve keki yaptım müthiş oldular
sebze günü için kabaklı keki yaptım o da çok güzel
ssoleilin dukan muhallebisini tek geçiyorum zaten hatta kekin üzerine onu dökerek pasta yaptım
hepsinden de ölçülü yedim ama bi etkisi olmuş mudur ki:26:
hemide ne artış ne artış berrincim 1.800 olurmu ya ama tabi inek gibi su içiyom böyle zamanlarda çok nadir oluyor wc olayı buda biraz içime su serpiyor yani
günaydııııııııııın kızlar:13: :87::111::118:bilemedim hangi ifadeleri kullansam çünkü duygularımı ifade edemiyorum...dün -500 bu gün -500 iki günde toplam 1 kilo gitti ve dukanın bana uygun gördüğü kiloya ulaştım....36 günde 6500 kg verdim...çok sevinçliyim....ayrıca eşimde 2 günlük atakla 2.5 kilo verdi ve sanırım bu diyeti sevdi...hepinizi kocaman öpüyoruuuum Eki Görüntüle 220074 Eki Görüntüle 220076
iyi tatiller güle güle git güle güle gelselam kızlar..bütün gün koşturmacadan sonra bi kahve molası verdim...sabaha hayırlısıyla yola çıkıyorum..ama sanırım arada s,zlere guk cee derim pc yanımda olcak:) hazırlıklarım tamam 7 günlük dukan ekmeği hazırladım fakat 14 kaşık yulaf koyunca baya oldu hamuru bende bi kısmına şeker ve tarçın ilave edip kekde pişirdim...bi güsel paketledim günlük olarak...eşim ti ye aldı ama olsun..otele giderken yanında ekmeğini götürende bi sensindir falan dedi..bende sen tabi bizim kk dan haberdar deilsin herkes böle yapıyo die üste çıktım:)şimdi dağıttım yerleri toplayıp yatmaya gidiyorumm...şimdilik hoşcakalın..hepinizi öpüyorum canlarr
başlangıç:106.6
şimdi:101.9
hedef:60
boy:1.72
teşekkür ederim canım
sağol vuvucum çok büyük artışla karşıkarşıya olduğum için kendimi kaybettim o yüzden bakar kör olmuşum resmen göremedim vallahi bidaha bakacam senin soya sosunuda buldum ondanda yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?