zeynep gülüm buldun mu tarifi yeni okuyabildim mailleri o tarifi kuru kuru tavuk yemekten kuruyanlara diye bir başlıkla eklemişim ondan bulamamışsındır sayfa 24 deydi. rejimden önce etle yapardık ilk defa tavukla denemiştim ama oda çok güzel olmuştu yağsız olmasına ragmen. Yaparsan şimdiden afiyet olsun canım benim dilerim beğenirsin.
günaydııııııııııın kızlar:13: :87::111::118:bilemedim hangi ifadeleri kullansam çünkü duygularımı ifade edemiyorum...dün -500 bu gün -500 iki günde toplam 1 kilo gitti ve dukanın bana uygun gördüğü kiloya ulaştım....36 günde 6500 kg verdim...çok sevinçliyim....ayrıca eşimde 2 günlük atakla 2.5 kilo verdi ve sanırım bu diyeti sevdi...hepinizi kocaman öpüyoruuuum Eki Görüntüle 220074 Eki Görüntüle 220076
Bu aralar kilo veremeyenler hatta alanlar var aramızda bende bunlardan biriyim yani bu hafta hiç veremedim cumadan beri aynı kilodayım üstelik ben tariflerden hiç birşey yapmıyorum yani 5 gündür yulaf kepeği bile yemedim ama biraz fazla sebze yiyorum sanki,sizce yulaf kepeği yememek diyeti olumsuz etkiliyormudur ?
Berrinim hoşbulduk
Kotu değil aksine çok iyiyim şu anda çok şükür. 2 gece gozumu bile kırpmadan ona baktım, ve O nun 2 gece boyunca acıdan inlerken tek dedıgı seni çok uzdum, beni affet, Allah senden razı olsun.. du. Dün hastaneden cıkarken O; ben de hoscakal dedım ve Onu artık geçmişimde bırakarak uzaklastım. Iyıyım cunku O na degıl, herhangı bır ihtiyacı olan birine yardım etmişim gibi düşünüyorum ve artık içimde geriye kalan hiçbir şey yok.
Gel yoli, hade gel artik, iyi yolculuklar sana hadi. Oh gezdin geldin, misss, böyle yurtdisi seyahati bol bi isim olur benim de umarim ileride :)
yolişş dön artık yavv..biz de özledik..hadi dön de bi sabah kızlar 58 olmuşum deee:)))
ya canım sarkmayı geçtim bari küçülmeselerdioff neyse çocuk yapınca büyür en azından :)
gel yolicim gel gelde gör ablanın halini hepimiz çok ösledik seni cancan sen gittin hasretimden kilo aldım kız hayırlısıyla gittin hayırlısıyla dön inş
dööööööööööönnn bebeiiiiiiiiiiiiiimmmm, çok ösledik walla seniiii
gel artık çook özledik
dön yolanda dönn herkes seni bekliyor zaten dört gözle gel artık
bu arada şu göğüslerin küçülme olayı benim açımdan iyi olack o zaman ya sarkmaya zaten sarktı da en azından bu diyetle küçülürse sonra bi estetik operasyon geçiririz artık
çok teşekkür ederim canım....eşiminde şu 10 kiloyu vermesini dört gözle bekliyorum......sizlerede başarılar diliyorum....Eğer sizlerin motivasyonu olmasaydı asla bu kiloya ulaşamazdım hepinize çok teşekkür ediyorumistediğin kadar sevin hakkın bravo sanagüçlendirmedede başarılar dilerim.kocanda amacına ulaşır inşallah. ne diyelim darısı başımıza
hoşgeldin YOLANDA sefalar getirdin.
Kızlar ben geldim hepinizi çok özledim .
ayol gittiğim yer tahran pekte gezi sayılmaz
ahh vuvucum ah bu kadar kaçamaktan snra ben kg verseydim herkese yiyerek kg verirdi ne yazık ki +1900 gr ile dönmüş bulunuyorum
ablacım sen benim halimi gör senin fark 700 gr ma düşmüş ben napam nedem ? kızlar ben şimdi 3 günlük detoksumtrak pro günü yapim diyorum bu gelenleri yollamak için ne dersiniz ?
geldim cinom geldimmm.. bu sabah saat 05.30 da indirm 07.30 da evimdeydim kafayı bi vurmuşum uyandım ki saat 15.00 !!
ben de sizi özledim cnım düzenim bozuldu kg lar geri geldi moralim dipama inanın dikkat etme şansınız olamayabiliyo mesela sabah uçakta kahvaltı verdiler resmen saf karbo ne yani bana haşlanmış yumurta ve süt mü verin dicem yani diyemiyorsun sonuçta bu tartıdaki artılar
canım benim döndüm gögüs meselesi çok önemli hani sırt yagların erise onlar erimese yine bedenin küçülmüyorn ya
Hoşgeldin yolandaaaaaaaaaaaa..iyiki geldin...bi kere hiç üzülmüyorsun çünkü sen 50 leri gördün artık bu sefer ilki kadar zor olmayacak hatta ben inanıyorum bu 3 gün içinde gidecek bu 1,9 kilo...ayrıca uyku bozukluğun bile daha fazla şiş çıkarmış olabilir seni..sen 1-2 güne düzene gir ,aynen gidecekler görürsün..
çok teşekkür ederim canım....eşiminde şu 10 kiloyu vermesini dört gözle bekliyorum......sizlerede başarılar diliyorum....Eğer sizlerin motivasyonu olmasaydı asla bu kiloya ulaşamazdım hepinize çok teşekkür ediyorum
ayy hemşooo vuvukooo kız ne güzel söliin agzından bal damlıyo valla. veririm dimi ben bu kg ları.yani 18 gün bekle 59 u gör hatta 58 e 300 gr kalsın sen git 2 kg geri al iş mi bu yaaa. uyku düznesizliii su tutar dimmii.. bide orası çook sıcak 39-40 derece ama işte nem yok bizim istanbul 23 dreceile şapır şapır terletiyooo. bu hava değişimi de su tutar dimi. çok düzenli suda içemedim. of ya off.
ama sen bana moral verdin canım benim yaa. ben şimdi yarın cuma ve cumartesi saf pro yapim diyorum atmak için bu kglar ne dersin ? yoksa normal 1+1 ye mi geçsem ?
hOŞGELDİN yOLİ
Bu arada hosgeldin YOLANDAAAA, sonunda geldin, bence de 3 günde atarsin sen bu fazlaligi, telas yapmadan yola devam.
ayy hemşooo vuvukooo kız ne güzel söliin agzından bal damlıyo valla. veririm dimi ben bu kg ları.yani 18 gün bekle 59 u gör hatta 58 e 300 gr kalsın sen git 2 kg geri al iş mi bu yaaa. uyku düznesizliii su tutar dimmii.. bide orası çook sıcak 39-40 derece ama işte nem yok bizim istanbul 23 dreceile şapır şapır terletiyooo. bu hava değişimi de su tutar dimi. çok düzenli suda içemedim. of ya off.
ama sen bana moral verdin canım benim yaa. ben şimdi yarın cuma ve cumartesi saf pro yapim diyorum atmak için bu kglar ne dersin ? yoksa normal 1+1 ye mi geçsem ?
hoşgeldin yoliiiiiii hiç takma canım geldiği gibi gidecekler tmm bence saf pro yapmasan hani yumruğu yeni yapmıştınya o bakımdan diyorum tabi sen nasıl uygun görürsen eksi 700 düştüm evtt heheh şike yaptım kız şikeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?