Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu aralar kilo veremeyenler hatta alanlar var aramızda bende bunlardan biriyim yani bu hafta hiç veremedim cumadan beri aynı kilodayım üstelik ben tariflerden hiç birşey yapmıyorum yani 5 gündür yulaf kepeği bile yemedim ama biraz fazla sebze yiyorum sanki,sizce yulaf kepeği yememek diyeti olumsuz etkiliyormudur ?

hee tmm hayatım anladımmm ben demekki ondan gözden kaçırmışım valla hemen yapmak istiyomda önce gidip tavık almam lazım offffff bu sıcaktaa

istediğin kadar sevin hakkın bravo sanagüçlendirmedede başarılar dilerim.kocanda amacına ulaşır inşallah. ne diyelim darısı başımıza

walla canım benim tulalet durumumu etkileyeceği için diyetimi de etkilerdi,kilo vermemi de...ama senin tualete çıkmana bir etki etmiyorsa kepek etkilemez herhalde o kadar...canım 5 gün pek de telaşlanacak bir duraklama süresi değil,hatta normal..17 kilo verdin biraz direnç gösterecektir..10 günü geçerse yapacağını biliyorsun

ne mutlu sana,yapabileceğin en güzel şeyi yapmışsın valla bravobu öpücük benden sana.güçlü olduğun için senin adına gurur duydum.

Kızlar ben geldim hepinizi çok özledim .

Gel yoli, hade gel artik, iyi yolculuklar sana hadi. Oh gezdin geldin, misss, böyle yurtdisi seyahati bol bi isim olur benim de umarim ileride :)

ayol gittiğim yer tahran pekte gezi sayılmaz

yolişş dön artık yavv..biz de özledik..hadi dön de bi sabah kızlar 58 olmuşum deee:)))
ya canım sarkmayı geçtim bari küçülmeselerdi off neyse çocuk yapınca büyür en azından :)

ahh vuvucum ah bu kadar kaçamaktan snra ben kg verseydim herkese yiyerek kg verirdi ne yazık ki +1900 gr ile dönmüş bulunuyorum

gel yolicim gel gelde gör ablanın halini hepimiz çok ösledik seni cancan sen gittin hasretimden kilo aldım kız hayırlısıyla gittin hayırlısıyla dön inş

ablacım sen benim halimi gör senin fark 700 gr ma düşmüş ben napam nedem ? kızlar ben şimdi 3 günlük detoksumtrak pro günü yapim diyorum bu gelenleri yollamak için ne dersiniz ?

dööööööööööönnn bebeiiiiiiiiiiiiiimmmm, çok ösledik walla seniiii

geldim cinom geldimmm.. bu sabah saat 05.30 da indirm 07.30 da evimdeydim kafayı bi vurmuşum uyandım ki saat 15.00 !!

gel artık çook özledik

ben de sizi özledim cnım düzenim bozuldu kg lar geri geldi moralim dip ama inanın dikkat etme şansınız olamayabiliyo mesela sabah uçakta kahvaltı verdiler resmen saf karbo ne yani bana haşlanmış yumurta ve süt mü verin dicem yani diyemiyorsun sonuçta bu tartıdaki artılar

canım benim döndüm gögüs meselesi çok önemli hani sırt yagların erise onlar erimese yine bedenin küçülmüyorn ya

Son düzenleyen: Moderatör:
istediğin kadar sevin hakkın bravo sanagüçlendirmedede başarılar dilerim.kocanda amacına ulaşır inşallah. ne diyelim darısı başımıza
çok teşekkür ederim canım....eşiminde şu 10 kiloyu vermesini dört gözle bekliyorum......sizlerede başarılar diliyorum....Eğer sizlerin motivasyonu olmasaydı asla bu kiloya ulaşamazdım hepinize çok teşekkür ediyorum

Hoşgeldin yolandaaaaaaaaaaaa..iyiki geldin...bi kere hiç üzülmüyorsun çünkü sen 50 leri gördün artık bu sefer ilki kadar zor olmayacak hatta ben inanıyorum bu 3 gün içinde gidecek bu 1,9 kilo...ayrıca uyku bozukluğun bile daha fazla şiş çıkarmış olabilir seni..sen 1-2 güne düzene gir ,aynen gidecekler görürsün..

ayy hemşooo vuvukooo kız ne güzel söliin agzından bal damlıyo valla. veririm dimi ben bu kg ları.yani 18 gün bekle 59 u gör hatta 58 e 300 gr kalsın sen git 2 kg geri al iş mi bu yaaa. uyku düznesizliii su tutar dimmii.. bide orası çook sıcak 39-40 derece ama işte nem yok bizim istanbul 23 dreceile şapır şapır terletiyooo. bu hava değişimi de su tutar dimi. çok düzenli suda içemedim. of ya off.
ama sen bana moral verdin canım benim yaa. ben şimdi yarın cuma ve cumartesi saf pro yapim diyorum atmak için bu kglar ne dersin ? yoksa normal 1+1 ye mi geçsem ?

Melange cok tebrikler yaa, darisi hepimizin basina, ama walaa ben cok korkuyom hea güclendirmeden, e simdi biz ufak kacamaklarin ardindan ya da sebzeyi azicik fazla kacirmamizin ardindan hemen + lari görüyoruz; e güclendirmede ekmek, meyve falan giriyo isin icine, amanin deli gibi alirim o zaman diye dusunuyorum, simdi bu halde böyleyse, offf umarim Mr. Dükan haklidir da almayiz yaaa Melange güclendirme deneyimlerini de bizle paylas, endiselerimizi gider lütfen :)

Bu arada hosgeldin YOLANDAAAA, sonunda geldin, bence de 3 günde atarsin sen bu fazlaligi, telas yapmadan yola devam.

hoşgeldin yoliiiiiii hiç takma canım geldiği gibi gidecekler tmm bence saf pro yapmasan hani yumruğu yeni yapmıştınya o bakımdan diyorum tabi sen nasıl uygun görürsen eksi 700 düştüm evtt heheh şike yaptım kız şikeeee

kızlar hepinize slm ve sevgiler geçmişi okumayı şimdi bitirdim.Gene harikalar yaratıyorsunuz ve ben hepinizi çok seviyorum.Kilo verenlere tebrikler + lara çıkanlar için de üzgünüm:2::2::2::2:umarım en kısa zamanda verirsini< benim önümde bir tatil var bakalım ne olacak.3 gün sonra gidiyorum.Umarım verdiğim kiloları geri almam.Bugün bi de kaçamak yaptım arkadaşıma uyup dondurma yedim.Ben Kütahya dayım.Bizim buralarda ne yazıkki lıght dondurma yok.Dondurma canım çok istiyordu, dayanamadım yapacağımım yapıyorum ve sonradan çok pişman oluyorum offffff yaaaaaa

hava değişimi de tutar,uyku düzensizliği de tutar...sen çok erken yatıp çok erken kalkan birisin,düşünsene sabaha karşı yatıp 3 te kalkmışsın..heryerin şiştir senin..hem az da su içtiysen zaten tam olmuştur..şimdi canım bence 2-3 gün saf pro yap,bunu yumruk olarak görme şöyle gör,1 ay içinde 15 gün saf pro yapmalıyız sonuçta ve sen 3 gündür yapmıyorsun..
şimdi saf pro yap,ama suyu çook artır..en az 3 lt iç..ödem attırıcı bişeyler iç..mesela maydanoz suyu vs..bak görürsün.aha parmağımı yaladım buraya yazıyorum

hoşbulduk zeynep ablam
bende üzülmeye başlamıştım zeynep ablam topikte ama bana hoşgeldin demedi diyiiii:44::44:
ama dedi sonunda ablacımmm
yaa size de sordum napim diye cvp gelmedi sence yapmiim mi ben saf pro. evet yeni yumruk yaptım keşke yapmasaydım bu seyahat mevzusundan sonraya bıraksaydım ama artıkolan oldu. yerleşmeden de bunları yollamak istiyorum adını yumruk yapmıyalım bi süre 5-+ gidebilirim belki :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…