Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sakın sakın pişman olma..hatta hemen unut şuan...böyle stres yaparsan tutarsın kilocukları vücudunda..yedin gitti,ohhh misss
birdahakine nurcikin dondurma tarifini denersin sen de...ya da koca bi dondurmayı yemezsin de bir ısırık alırsın olma mı :)

canım benim saf pro süreni uzatma..ya 2 ya 3 gün yap,yukarda da yazdığım sebepten ötürü...daha fazla yapma yumruk etkisi olmaz sonra..hem yanlış düşünüyorsun canım yumruk harekatı öyle löp löp yeyip üzerine yapmak için değil ki tam da senin yaptığın şey için...sen en doğru zamanda yaptın bu yumruğu,hiç takma kafana..bunlar yumruk yapmasan da gidecekler inan..ya ben sana neler diyodum sen çok zor vereceksin diye ama şimdi demiyorum ,gördün çünkü bu kiloları,bende 1 gecede 700 gram aldım deli gibi yiyerek,2 gün içinde tıkır tıkır gitti,kendimden de biliyorum..ha ama ne zamankl 58'in altına inmeye çalışıcaksın yine zorlanacaksın aha da yine yaladım parmağımı:76:

ay ne güzel konuşmuşsun moral verdin valla canım benimmm evet ben yarından itibaren saf pro yapim bol su içiiyim atim şu fazlaları üç gün. evet üç gün de saldım ben ayda 15 gün P günü hakkım var ondan kullaniim
pratik zekalı vuvum benim süpersin süper

Valla olur vuvuucum.Moral verdin.Çok teşekkür ederim.canım arkadaşım ya

Kizlaaaarrr, migroslara da gelecek yulaf kepegi artik, hade gözümüz aydin :)

Ben dün migrosun int. sitesine dilek öneri kismina yazmistim, real marketlerde bile var yulaf kepegi, koca migrosta nasil olmaz, lütfen migroslarda da satilsin diye, beni bgn migros musteri hizmetlerinden aradilar, talebiniz alindi, görüsüldü, en gec 2 haftaya kadar tüm migroslarda satilacak bahsettiginiz ürünler diye, ayh ilgiye bakin, bi mutlu oldum, keske gojiberry de satin yazsaydim diyom simdi :) Umarim dogru cikar da migroslara da gelir yulaf kepegi, hade gözümüz aydin :)

Yolandacım, melekciiimm hoşgeldin canım benim.Vereceksin o kiloları bak vatanına geldin.Bizlere kavuştun ya.Bak nasıl gidecek kilolar

teşekkür ederim tatlım ama ben 55 kiloya ulaşınca güçlendirmeye geçicem...hazır eşimde başlamışken devam edeyim diyorum....güçlendirmeye geçince gelişmeleri sizlerle paylaşıcam sevgiler

hani yine düzenim bozulcanı biliyordum ya o yüzden acaba yapmasamıydım dedim. şimdi bunun adı yumruk olmucak zaten 3 günü geçmicek önceki yumruk 4 gün sürmüştü şimdi bu gelenlerin bi kısmı sudur yani 700 gr filan yag olabilir of canım sıkıldı şimdi iyi mi. kg almak ne kadar kolay ya. ya artık daha kolay verebilceme inanıyormusun canım benim bende inanıyorm artık yumruk hiç inanmadıım halde acayip işe yaradı benim gibi uzun zamandır dikkat eden biri için bile. şimdi 58 in altı süper zor olabilir ama canımı sıkmıcam zaten kg lu çıktım ama sanki kg almamış gibiyim o kadar da fazla çıkmama ragmen. zaten reglimin 3 günündeyim buda metomun normalden hızlı olması anlamına geliyor inşallah atıcam gelenleri bi kaç güne .. o parmagını da boyuna yalama noluyo kuşkulanıyorum dukan çikosumu yedin yine kız vuvikoooo

Yolandacım, melekciiimm hoşgeldin canım benim.Vereceksin o kiloları bak vatanına geldin.Bizlere kavuştun ya.Bak nasıl gidecek kilolar

hoşbulduk nurdancım kız senbenim adımı nerden biliiin bi kere yazmışım galiba bu şöle olursa bende melek değilim diye heheh

hoşbulduk hemşikooo evet canım 3 gün detoksumtrak pro yapaceeem gitsin tahran kglar gelsin narin istanbul kızı yoli

evet canım ben ilk kez yedim bunlardan haklısın vücut alışık olmadığı için böyle bi tepki vermiş olabilir,normalde sadece krep olarak kullanıyodum kepeği,bakalım bu tür olanları saf proda denicem artık

olmuştur tabi canım benim ilk sebze günün olduğu için normaldir yani yarın saf proya geçince eksiye düşersin yine üzülme sen yaa ben ne yapayımmmmmmmmm nirelereee gideyimmm

ben 5+5 yapıyorum zeynep ablacım proteinin son günü ve sebzenin ilk günü ikisinde de +600 çıktım bakalım yarına ne olacak seninki de reglidendir üzülme benim o da yok 10 gün oldu biteli daha o yüzden biraz fazla geldi 600 gr birden

iyi tatiller güle güle git güle güle gel

evet canım başalngıçlarımız aynı hemen hemen ikimizinde yolu uzun bayağı allah yardımcımız olsun

amin canım valla hep beraber üstesinden geliciiz bu durumun

benim de ilk bir hafta kepeğim yoktu kabızlık yaptı ama kepek kullanımından sonra geçti arada unuttuğum gün olursa bile direkt kabızlık olarak geri dönüşü var bana canım,bünyeden bünyeye değişir tabi

ya kızlar bişey sorcam size benim dolapta körpecik keçi etim var çoğuda gerden kısmından ben bunu yisem olarmııııı

bence yenebilir

hoşgeldiiin yolanda
bence hemen 2-3 gün atak yap ve öyle devam et ki kilo vücudu yerleşmesin vuvunun tespiti de harika olmuş bi nevi atak yapamadığın günleri telafi edeceksin

süpersin canım yaa migroslarda olması çok kolaylaştıracak işimizi valla goji berry de yazsan olurmuş ben hala bulamadım

hoşgeldiiin yolanda
bence hemen 2-3 gün atak yap ve öyle devam et ki kilo vücudu yerleşmesin vuvunun tespiti de harika olmuş bi nevi atak yapamadığın günleri telafi edeceksin

hoşbuldum canım .. evet ben adına bişi demeden 3 gün pro yapacam sonra tam gaz devam inşallah

Yolandam cok sukur; hosgeldin, ozledık yahu

Not: Mesaj kutun dolu :))

bende bu kız bana neden bişi yazmıyii diyordum. demek hastanelerde sen bekledin başını haa.. anladığım kadarı ile..

çok defa denedim yolandam mesaj yazmayı; ama senin posta kutun doluymus ondan yazamadım

tatlım kusura bakma msjımda da açıkladım ama gelen kutusunda dört msj vardı ama gidende de varmış bi o kadar o yüzden kapasite doluymuş şimdi boşalttım istediin zaman yaz emi :)
ben şimdi pro günlerim için hazırlanayım markete gideyim bime gidim süt yoort et müt alim geliim sora da dukan çörekleri yapçem yarısı kıymalııı

kızlar kabızlık için dulcofibre diye bir ilaç var,lif bazlı gıda takviyesi diye geçiyor,sizce diete bir zararı olurmu eczacı önerdi ama emin olamadım :44: :44: 3 gündür dışarı çıkamıyorum haliyle tartıda da bir oynama olmuyorr

Birde bu dukan çöreklerinin tarifi kaçıncı sayfa da...

yolitaaaaaaaaam lolitaaaaaamm hoşgeldiiiiiiiiiinn:89::89: yyeeeaavruuum vuvucuma katılıyorum ben de, 15 günlük atak hakkının 3 ünü kullan, yanıında getirdiklerinin büyük bir kısmının ödem olduğunu düşünürsek çözüm olacaktır bebişiiiimm..sonra normal seyrine devam edersin...kısa sürede toparlarsın kuzucuuummm

canlarım selam nasılsınız, ben giremiyorum ne zamandır arada bakıp çıkabildim ancak, cenaze dolayısıyla memlekete gittik cuma gecesi pazar akşamı döndük, pek bişey yemedim ama yolda ve köyde haliyle dukan dışı şeyler yemek zorunda kaldım bi de regl olunca 60,70 e döndüm moralim bozuk olduğundan kolum kanadım kalkmadı ne ekmek yapmaya ne bişeye, biraz bozuldu bu hafta diyetim bi de üstüne bu cumada tatile gidiyorum 6 gün yokum çok düşündürüyor beni bu durum şimdi bu geri gelen artılar yüzünden iyice bırakmaktan korkuyorum

Canım tekrar geçmiş olsun, hoşgeldin. Ne demişler iyilik yap, denize at. Sen insanlığını yaptın. Arkana da bakma daha, ama sonuçta kendin için ne iyi olacaksa onu düşünerek karar ver. En mühimi sensin unutma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…