kızlar hepinize slm ve sevgiler geçmişi okumayı şimdi bitirdim.Gene harikalar yaratıyorsunuz ve ben hepinizi çok seviyorum.Kilo verenlere tebrikler+ lara çıkanlar için de üzgünüm:2::2::2::2: umarım en kısa zamanda verirsini< benim önümde bir tatil var bakalım ne olacak.3 gün sonra gidiyorum.Umarım verdiğim kiloları geri almam.Bugün bi de kaçamak yaptım arkadaşıma uyup dondurma yedim.Ben Kütahya dayım.Bizim buralarda ne yazıkki lıght dondurma yok.Dondurma canım çok istiyordu, dayanamadım yapacağımım yapıyorum ve sonradan çok pişman oluyorum offffff yaaaaaa
hoşbulduk zeynep ablam
bende üzülmeye başlamıştım zeynep ablam topikte ama bana hoşgeldin demedi diyiiii:44::44:
ama dedi sonunda ablacımmm
yaa size de sordum napim diye cvp gelmedi sence yapmiim mi ben saf pro. evet yeni yumruk yaptım keşke yapmasaydım bu seyahat mevzusundan sonraya bıraksaydım ama artıkolan oldu. yerleşmeden de bunları yollamak istiyorum adını yumruk yapmıyalım bi süre 5-+ gidebilirim belki :44::44:
hava değişimi de tutar,uyku düzensizliği de tutar...sen çok erken yatıp çok erken kalkan birisin,düşünsene sabaha karşı yatıp 3 te kalkmışsın..heryerin şiştir senin..hem az da su içtiysen zaten tam olmuştur..şimdi canım bence 2-3 gün saf pro yap,bunu yumruk olarak görme şöyle gör,1 ay içinde 15 gün saf pro yapmalıyız sonuçta ve sen 3 gündür yapmıyorsun..
şimdi saf pro yap,ama suyu çook artır..en az 3 lt iç..ödem attırıcı bişeyler iç..mesela maydanoz suyu vs..bak görürsün.aha parmağımı yaladım buraya yazıyorum
sakın sakın pişman olma..hatta hemen unut şuan...böyle stres yaparsan tutarsın kilocukları vücudunda..yedin gitti,ohhh misss
birdahakine nurcikin dondurma tarifini denersin sen de...ya da koca bi dondurmayı yemezsin de bir ısırık alırsın olma mı :)
Kızlar ben geldim hepinizi çok özledim .
aaaaa yolanda gelmiş.hoşgeldin hemşom vatanına. bence detoksumtrak pro gününü yapsan iyi olur. biran önce gitsin tahran kiloları..
teşekkür ederim tatlım ama ben 55 kiloya ulaşınca güçlendirmeye geçicem...hazır eşimde başlamışken devam edeyim diyorum....güçlendirmeye geçince gelişmeleri sizlerle paylaşıcam sevgilerMelange cok tebrikler yaa, darisi hepimizin basina, ama walaa ben cok korkuyom hea güclendirmeden, e simdi biz ufak kacamaklarin ardindan ya da sebzeyi azicik fazla kacirmamizin ardindan hemen + lari görüyoruz; e güclendirmede ekmek, meyve falan giriyo isin icine, amanin deli gibi alirim o zaman diye dusunuyorum, simdi bu halde böyleyse, offf umarim Mr. Dükan haklidir da almayiz yaaaMelange güclendirme deneyimlerini de bizle paylas, endiselerimizi gider lütfen :)
Bu arada hosgeldin YOLANDAAAA, sonunda geldin, bence de 3 günde atarsin sen bu fazlaligi, telas yapmadan yola devam.
canım benim saf pro süreni uzatma..ya 2 ya 3 gün yap,yukarda da yazdığım sebepten ötürü...daha fazla yapma yumruk etkisi olmaz sonra..hem yanlış düşünüyorsun canım yumruk harekatı öyle löp löp yeyip üzerine yapmak için değil ki tam da senin yaptığın şey için...sen en doğru zamanda yaptın bu yumruğu,hiç takma kafana..bunlar yumruk yapmasan da gidecekler inan..ya ben sana neler diyodum sen çok zor vereceksin diye ama şimdi demiyorum ,gördün çünkü bu kiloları,bende 1 gecede 700 gram aldım deli gibi yiyerek,2 gün içinde tıkır tıkır gitti,kendimden de biliyorum..ha ama ne zamankl 58'in altına inmeye çalışıcaksın yine zorlanacaksın aha da yine yaladım parmağımı:76:
Yolandacım, melekciiimm hoşgeldin canım benim.Vereceksin o kiloları bak vatanına geldin.Bizlere kavuştun ya.Bak nasıl gidecek kilolar
hoşbulduk hemşikooo evet canım 3 gün detoksumtrak pro yapaceeem gitsin tahran kglar gelsin narin istanbul kızı yoli
canım 5 gün saf protein gününün üzerine sebzeye geçince ilk 1-2 gün zaten ufak artışlar olması doğal e sen bir de diğer şeylerden de yemişsin..yani aslında ben de hergün yiyorum bunlardan ama sen saf proteinde yemezken birden sebzede yüklenince bunlara ve ilk defa yediysen böyle bir etki yapmış olabilir...bugün pek yememeye çalış...yavaş yavaş alıştır bu tip şeylere bünyeni...ben tam tersi saf pro günlerimde daha çok yiyorum bunlardan..ama sebze günlerinde de yiyorum yani...senin vücudun alışmamıştır daha,alışır merak etme..bir de tualete çıkmama durumu da çok etkiliyor...
olmuştur tabi canım benim ilk sebze günün olduğu için normaldir yani yarın saf proya geçince eksiye düşersin yine üzülme sen yaa ben ne yapayımmmmmmmmm nirelereee gideyimmm
iyi tatiller güle güle git güle güle gel
evet canım başalngıçlarımız aynı hemen hemen ikimizinde yolu uzun bayağı allah yardımcımız olsun
Bu aralar kilo veremeyenler hatta alanlar var aramızda bende bunlardan biriyim yani bu hafta hiç veremedim cumadan beri aynı kilodayım üstelik ben tariflerden hiç birşey yapmıyorum yani 5 gündür yulaf kepeği bile yemedim ama biraz fazla sebze yiyorum sanki,sizce yulaf kepeği yememek diyeti olumsuz etkiliyormudur ?
ya kızlar bişey sorcam size benim dolapta körpecik keçi etim var çoğuda gerden kısmından ben bunu yisem olarmııııı
Kızlar ben geldim hepinizi çok özledim .
ayol gittiğim yer tahran pekte gezi sayılmaz
ahh vuvucum ah bu kadar kaçamaktan snra ben kg verseydim herkese yiyerek kg verirdi ne yazık ki +1900 gr ile dönmüş bulunuyorum
ablacım sen benim halimi gör senin fark 700 gr ma düşmüş ben napam nedem ? kızlar ben şimdi 3 günlük detoksumtrak pro günü yapim diyorum bu gelenleri yollamak için ne dersiniz ?
geldim cinom geldimmm.. bu sabah saat 05.30 da indirm 07.30 da evimdeydim kafayı bi vurmuşum uyandım ki saat 15.00 !!
ben de sizi özledim cnım düzenim bozuldu kg lar geri geldi moralim dipama inanın dikkat etme şansınız olamayabiliyo mesela sabah uçakta kahvaltı verdiler resmen saf karbo ne yani bana haşlanmış yumurta ve süt mü verin dicem yani diyemiyorsun sonuçta bu tartıdaki artılar
canım benim döndüm gögüs meselesi çok önemli hani sırt yagların erise onlar erimese yine bedenin küçülmüyorn ya
Kizlaaaarrr, migroslara da gelecek yulaf kepegi artik, hade gözümüz aydin :)
Ben dün migrosun int. sitesine dilek öneri kismina yazmistim, real marketlerde bile var yulaf kepegi, koca migrosta nasil olmaz, lütfen migroslarda da satilsin diye, beni bgn migros musteri hizmetlerinden aradilar, talebiniz alindi, görüsüldü, en gec 2 haftaya kadar tüm migroslarda satilacak bahsettiginiz ürünler diye, ayh ilgiye bakin, bi mutlu oldum, keske gojiberry de satin yazsaydim diyom simdi :) Umarim dogru cikar da migroslara da gelir yulaf kepegi, hade gözümüz aydin :)
hoşgeldiiin yolanda
bence hemen 2-3 gün atak yap ve öyle devam et ki kilo vücudu yerleşmesin vuvunun tespiti de harika olmuş bi nevi atak yapamadığın günleri telafi edeceksin
Yolandam cok sukur; hosgeldin, ozledık yahu
Not: Mesaj kutun dolu :))
bende bu kız bana neden bişi yazmıyii diyordum. demek hastanelerde sen bekledin başını haa.. anladığım kadarı ile..
çok defa denedim yolandam mesaj yazmayı; ama senin posta kutun doluymus ondan yazamadım
tatlım kusura bakma msjımda da açıkladım ama gelen kutusunda dört msj vardı ama gidende de varmış bi o kadar o yüzden kapasite doluymuş şimdi boşalttım istediin zaman yaz emi :)
ben şimdi pro günlerim için hazırlanayım markete gideyim bime gidim süt yoort et müt alim geliim sora da dukan çörekleri yapçem yarısı kıymalııı
tatlım kusura bakma msjımda da açıkladım ama gelen kutusunda dört msj vardı ama gidende de varmış bi o kadar o yüzden kapasite doluymuş şimdi boşalttım istediin zaman yaz emi :)
ben şimdi pro günlerim için hazırlanayım markete gideyim bime gidim süt yoort et müt alim geliim sora da dukan çörekleri yapçem yarısı kıymalııı
Kızlar günaydın;
2 gün hastanede kalınca biraz bozdum, yani hastane yemeklerinden çok çok az tırtıkladım; ama sadece etlerı yedim mesela da sonucta yaglılardıAma kesinlikle bize tamamen yasak olan şeylerden yemedim. O yüzden de kilo almadan geri dondum
Kızlar; ben bugun markette TAKITA marka toz dıyabetık seker gordum ve fıyatı da baya uygundu ondan aldım; onu kullanmıs denemıs olan var mı?
sadecam; iyi yolculuklar ve iyi tatiller, çok güzel bir tatil geçirirsin inşallah
Mustlucum tebrik ederim; valla kendim vermiş kadar oluyorum sizlerden boyle haberler alınca
Ayrıca kız kardesin de aramıza hoş geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?