günaydııııııııııın kızlar:13: :87::111::118:bilemedim hangi ifadeleri kullansam çünkü duygularımı ifade edemiyorum...dün -500 bu gün -500 iki günde toplam 1 kilo gitti ve dukanın bana uygun gördüğü kiloya ulaştım....36 günde 6500 kg verdim...çok sevinçliyim....ayrıca eşimde 2 günlük atakla 2.5 kilo verdi ve sanırım bu diyeti sevdi...hepinizi kocaman öpüyoruuuum Eki Görüntüle 220074 Eki Görüntüle 220076
Berrinim hoşbulduk
Kotu değil aksine çok iyiyim şu anda çok şükür. 2 gece gozumu bile kırpmadan ona baktım, ve O nun 2 gece boyunca acıdan inlerken tek dedıgı seni çok uzdum, beni affet, Allah senden razı olsun.. du. Dün hastaneden cıkarken O; ben de hoscakal dedım ve Onu artık geçmişimde bırakarak uzaklastım. Iyıyım cunku O na degıl, herhangı bır ihtiyacı olan birine yardım etmişim gibi düşünüyorum ve artık içimde geriye kalan hiçbir şey yok.
ayy hemşooo vuvukooo kız ne güzel söliin agzından bal damlıyo valla. veririm dimi ben bu kg ları.yani 18 gün bekle 59 u gör hatta 58 e 300 gr kalsın sen git 2 kg geri al iş mi bu yaaa. uyku düznesizliii su tutar dimmii.. bide orası çook sıcak 39-40 derece ama işte nem yok bizim istanbul 23 dreceile şapır şapır terletiyooo. bu hava değişimi de su tutar dimi. çok düzenli suda içemedim. of ya off.
ama sen bana moral verdin canım benim yaa. ben şimdi yarın cuma ve cumartesi saf pro yapim diyorum atmak için bu kglar ne dersin ? yoksa normal 1+1 ye mi geçsem ?
Teşekkür ederim berkmine ablam hoşbulduk.
yolitaaaaaaaaam lolitaaaaaamm hoşgeldiiiiiiiiiinn:89::89: yyeeeaavruuum vuvucuma katılıyorum ben de, 15 günlük atak hakkının 3 ünü kullan, yanıında getirdiklerinin büyük bir kısmının ödem olduğunu düşünürsek çözüm olacaktır bebişiiiimm..sonra normal seyrine devam edersin...kısa sürede toparlarsın kuzucuuummm
Yolandacım hoşgeldin. Merak etme aldığın kilonun bir kısmı kesinlikle seyahatten kaynaklanan ödemdir. Yarın sabah bile farkeder. Birkaç gün içinde 58'e yaklaşırsın bence.
Hoşgeldin Yolanda.Nasıldı Tahran,güzel mi?Gezmeye gitmek isteyenler için gidip görmeye değer mi?
hoşbulduk canım sende hoşgeldin yeni bir arkadaşımız olmalısın. başarılar diliyorum sana... valla hiç tavsiye etmem havası çok kirli gri bir şehir. acayip kalabalık düşünün 16 milyon insna yaşıyor ve karman çorman. fakat iranınbaşka bölgelerinde tarihi yerler varmış ta işte dünyada başka gezcek yer yoksa gelin derim. gerçi minyatür sanatlarına hayran kaldım her gidişimde bi iki tablo alıp geliyorum bu seferde dayanamadım aldım .. bide yerel halktan arkadaşların yardımı ile bi aktar bulup yılan yagı aldım saçım için .. burdan minick bi şişesine 15 tk vermiştim orda 200 ml lik şişesi 18 dolar tuttu zaten bizdeki yılan yagları da ordan geliyormuş bunu iki günde bir yatmadan önce saçıma uygulucam ve sabaha kadar kalacak .. faydasını görcemi inanıyorum düzenli kullandığım takdirde.
Saçların diyetten azaldı değil mi,benimde öyle oldu çünkü ordan biliyorum.Sen hatırladığım kadarıyla biotin de kullanıyordun,faydası olmadı mı?Bu yılang yılang yağı tam olarak ne yapıyor saça,dökülmesini mi durduruyor yoksa güçlendiriyor mu?
Bu arada kilon için üzülme,kafana da takma diycemde insan o kadar emek verince gram artmasına tahammül edemiyor.1-2 gün içierisinde düzelir inşallah.
yok canımbenim diyetten olmadı. zaten ben dengeli beslenerek 13 kg verdim. 3 kg suda dukanla gitti ve hızlıda gitmedi. doktora kontrol ettirdim her bi degerim normal çıktı. saçlarım ilk gençlik döneminde döküldü o zamanlar cahillikten ilgilenemedim o zaman ilgilenilse idi bu kadar cılız ve seyrek olmazlardı işte şimdi bu yılan yagına başladım. düzenli kullananlar memnunkalmışlar bende şimdi düzenli yapmak istiyorum inşallah
bu arada ylang ylang değil yılan yani bildiimiz yılan. evet kulaga tuhaf geliyor ilk duydugumda bana da öle gelmişti ben kafama o tıslayan hayvanın yagını mı sürüyorum demiştim ama işte umut dünyası :)
Kıslaaaar,
Yetişkin hayatım boyunca ilk kez bu yıl bikini giydiğim için güneş görme fırsatı bulan göbeğim biraz yanıyor. Sevinçten mi hoplasam, sızıdan mı haykırsam bilemedim yaw!:26:
kızlar hepinize slm ve sevgiler geçmişi okumayı şimdi bitirdim.Gene harikalar yaratıyorsunuz ve ben hepinizi çok seviyorum.Kilo verenlere tebrikler+ lara çıkanlar için de üzgünüm:2::2::2::2: umarım en kısa zamanda verirsini< benim önümde bir tatil var bakalım ne olacak.3 gün sonra gidiyorum.Umarım verdiğim kiloları geri almam.Bugün bi de kaçamak yaptım arkadaşıma uyup dondurma yedim.Ben Kütahya dayım.Bizim buralarda ne yazıkki lıght dondurma yok.Dondurma canım çok istiyordu, dayanamadım yapacağımım yapıyorum ve sonradan çok pişman oluyorum offffff yaaaaaa
Mustlum; sızı derken? fazla guneste kaldıgın ıcın yanmadı ınsallah? ama tebrikler, mutlulugunu tahmın edıyorum
Kıslaaaar,
Yetişkin hayatım boyunca ilk kez bu yıl bikini giydiğim için güneş görme fırsatı bulan göbeğim biraz yanıyor. Sevinçten mi hoplasam, sızıdan mı haykırsam bilemedim yaw!:26:
canlarım selam nasılsınız, ben giremiyorum ne zamandır arada bakıp çıkabildim ancak, cenaze dolayısıyla memlekete gittik cuma gecesi pazar akşamı döndük, pek bişey yemedim ama yolda ve köyde haliyle dukan dışı şeyler yemek zorunda kaldım bi de regl olunca 60,70 e döndüm moralim bozuk olduğundan kolum kanadım kalkmadı ne ekmek yapmaya ne bişeye, biraz bozuldu bu hafta diyetim bi de üstüne bu cumada tatile gidiyorum 6 gün yokum çok düşündürüyor beni bu durum şimdi bu geri gelen artılar yüzünden iyice bırakmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?