Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Harikasın canım, çok sevindim :))

Geride bıakmana çok sevindim hayatım. Bundan sonra herşey daha güzel olacak senin için.

Yolandacım hoşgeldin. Merak etme aldığın kilonun bir kısmı kesinlikle seyahatten kaynaklanan ödemdir. Yarın sabah bile farkeder. Birkaç gün içinde 58'e yaklaşırsın bence.

selam kızlar ben geldimmm
markete gittim epey bi yürüdüm bunun için dönüşte de pazar arabasını dört kat çıkarım markete gidince araba ile gidiyorum süt yoort filan agır olduundan poşetler elimi kesiyo yoksa. sonra geldim dukan çöreklerimi yaptım üşengeçlik vardı üstümden ama attım akşam yemegimi yogurtla geçiştirdim bugün zaten düzensiz oldu en azından akşam hafif olsun istedim. sonra yarın için biberiyeli tavuk bagetleti güvece attım mis gibi kokuyolar şu yemekleri pişirince yiyebilmek isterdim mis gibi pişiriyorum buz gibi yiyorm ne yazık ki

hoşbulduk cinocum kız bizim lolitalığımız çıtırlığımız mı kaldı olduk katır kutur hahhaa
ama olsun şimdi kg verince hafiften de olsa çıtırlaştım iranda bi müşterimle konuşurken yaşımı sordu kaç gösteriyorım dedim 28-29 dediiiiii
ama ben 33 yaşındayım oley beş yaştan yırttm. ayrıca benim 16 lg verdiimi gören bi iranlı sekreter kız küçük dilini yutuyordu süper olmuşsun dedi önceki halimi de görmüştü valla moral depoladım bide iki kg alıp geldim hahaha
inşallah telafi edicem kayıp günleri kızlar. önümüzdeki haftaya kadar sarkar gibime geliyo zira yine haftasonu geldi kaçamak yapmasam da düzenim hafta içi gibi olamıuyor ne yazık ki

Yolandacım hoşgeldin. Merak etme aldığın kilonun bir kısmı kesinlikle seyahatten kaynaklanan ödemdir. Yarın sabah bile farkeder. Birkaç gün içinde 58'e yaklaşırsın bence.

mustlucum hoşbulduk canım inşallah seyahatten kaynaklanan ödemdir. senin gibi kg verip gelebilmeyi isterdim ama olmadı işte
evet yarın sabah fark bekliyorum akşamı hafif yedim inşallla atıcam bunları üstümden. işn garibi hiç kg almış gibi hissetmiyorum yani umarım gelenler sudur da yag değldir. üç günde iki kg alınmaz zaten dee

Hoşgeldin Yolanda.Nasıldı Tahran,güzel mi?Gezmeye gitmek isteyenler için gidip görmeye değer mi?

hoşbulduk canım sende hoşgeldin yeni bir arkadaşımız olmalısın. başarılar diliyorum sana... valla hiç tavsiye etmem havası çok kirli gri bir şehir. acayip kalabalık düşünün 16 milyon insna yaşıyor ve karman çorman. fakat iranınbaşka bölgelerinde tarihi yerler varmış ta işte dünyada başka gezcek yer yoksa gelin derim. gerçi minyatür sanatlarına hayran kaldım her gidişimde bi iki tablo alıp geliyorum bu seferde dayanamadım aldım .. bide yerel halktan arkadaşların yardımı ile bi aktar bulup yılan yagı aldım saçım için .. burdan minick bi şişesine 15 tk vermiştim orda 200 ml lik şişesi 18 dolar tuttu zaten bizdeki yılan yagları da ordan geliyormuş bunu iki günde bir yatmadan önce saçıma uygulucam ve sabaha kadar kalacak .. faydasını görcemi inanıyorum düzenli kullandığım takdirde.

Saçların diyetten azaldı değil mi,benimde öyle oldu çünkü ordan biliyorum.Sen hatırladığım kadarıyla biotin de kullanıyordun,faydası olmadı mı?Bu yılang yılang yağı tam olarak ne yapıyor saça,dökülmesini mi durduruyor yoksa güçlendiriyor mu?
Bu arada kilon için üzülme,kafana da takma diycemde insan o kadar emek verince gram artmasına tahammül edemiyor.1-2 gün içierisinde düzelir inşallah.

yok canımbenim diyetten olmadı. zaten ben dengeli beslenerek 13 kg verdim. 3 kg suda dukanla gitti ve hızlıda gitmedi. doktora kontrol ettirdim her bi degerim normal çıktı. saçlarım ilk gençlik döneminde döküldü o zamanlar cahillikten ilgilenemedim o zaman ilgilenilse idi bu kadar cılız ve seyrek olmazlardı işte şimdi bu yılan yagına başladım. düzenli kullananlar memnunkalmışlar bende şimdi düzenli yapmak istiyorum inşallah
bu arada ylang ylang değil yılan yani bildiimiz yılan. evet kulaga tuhaf geliyor ilk duydugumda bana da öle gelmişti ben kafama o tıslayan hayvanın yagını mı sürüyorum demiştim ama işte umut dünyası :)

Ayyyy yılan mı,Allah iyiliğini versin.İçim bir tuhaf oldu.Umarım işe yarar.

Kıslaaaar,
Yetişkin hayatım boyunca ilk kez bu yıl bikini giydiğim için güneş görme fırsatı bulan göbeğim biraz yanıyor. Sevinçten mi hoplasam, sızıdan mı haykırsam bilemedim yaw!:26:

Mustlum; sızı derken? fazla guneste kaldıgın ıcın yanmadı ınsallah? ama tebrikler, mutlulugunu tahmın edıyorum

Kıslaaaar,
Yetişkin hayatım boyunca ilk kez bu yıl bikini giydiğim için güneş görme fırsatı bulan göbeğim biraz yanıyor. Sevinçten mi hoplasam, sızıdan mı haykırsam bilemedim yaw!:26:

aaa ne güzel ben de Kütahya da okumuştum.çok özledim oraları. keşke okul yıllarıma geri dönebilsem.o yılları hatırlattın bana

Mustlum; sızı derken? fazla guneste kaldıgın ıcın yanmadı ınsallah? ama tebrikler, mutlulugunu tahmın edıyorum

Canım 10 gün sonra yakın bir arkadaşımın düğünü var ve straplez elbise giyeceğim. Bu yüzden bisiklet binerken giydiğim atletlerden kaynaklanan amele yanıklarını yok etmem gerekiyordu ve bugün hatırı sayılır bir süre güneşlendim. Biraz göbüş sızlasa da izler yok oldu neyse ki!

Kıslaaaar,

sızı geçer canım sana mutluluğun kalsın daima.tadını çıkar sevin sevinebildiğin kadar.

başınız sağolsun canım.sakın bırakma yaseminim ya benimde 2gündür moral sıfır+800 çıktım.ne kaçamak var ne başka birşey regl oldum ondandr dedım ama +800 de fazla diil mi yaw?yolanda ya başlattım valla sana da yasemin gitmesi imza kampanyası başlatırım.hatta başlattım bile imzamı da atayım.BERRİNNNN
KIZLAR TUTUN YASEMİNİ GİTMESİN.İMZA KAMPANYASI BAŞLATTIM.ÇAKIN İMZALARI DA GÖRSÜN ŞU DELİ KIZ ONU NASIL SEVDİĞİMİZİ DE GİTMESİN AKLINA BİLE GETİRMESİN

Son düzenleme:
yolandam hoşgeldin.gel kuzum ya iki lafın belini kıralım.zaten hem özledim hem canım sıkkın 2 gündür +800 lerdeyi be kuzum

aman vuvuum canım vuvuum derdime bir çaregüldüğüme bakma vuvuum moralim sıfır 2gündür +800 çıkıyorum.reglden mi anlamadım ama çok fazla geldi bana.regl bitince 2. yumrugu mu yapsam?:44: akıl ver bana

Son düzenleme:
hepinize iyi geceler canlarım.yarına kadar , başlattığım yasemin gitmesin kampanyası için imzalaarı biriktirinhade bakem görem sizi.sabah kalkınca şaşırsın bizim yaseminhepinizi çok seviyorum.tatildekiler yatmadan sizleri de anayım.benim için de eğlenin.oklavalarımı özleyin.mustlucum seni de tebrik etmeden yatmiyim.zeyneeep ablam hadi yarın verek şu kiloları.güzel haberlerini bekliyorum.hepinizi öpüyorum.çok seviyorum sizleri.hadin iyi geceler

Son düzenleme:
eveeeet bugün dukana başlayalı tam 2 ay oldu ilk ay 5 kilo 2.ay 4 kilo olarak bitirdim bakalım 3. aydada 4 kilo verip amacıma ulaşabilecekmiyim gerçekten sıkıcı olmaya başladı ama dayanıyorum ufak tefek kaçamaklar hariç tabi 2 kilpda dukan öncesi vermiştim toplamda 11 kilo gitti çok mutluyum bir daha kesinlikle o kiloları geri istemiyorum yıllardır 6 lı rakamlara hasret kaldım bu aralar benimde kilo vermem durur heralde regl dönemine giriyorum ama hedefime çoğu gitti azı kaldı şurda 67 ye ne kaldı ufacık bir 4 kilocuk kendimi avutayımda gözümde büyümesin

berkmine, berrin1405, karameli, hoşbulduk çok teşekkürler desteğiniz için.. bu gün itibariyle 65.3 kiloyum mutluyum huzurluyum darısı tüm arkadaşların başına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…