Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar. şu anda bol prolu kahvaltımı yapıyorum. uykumda var yaaa öff işe gitmek istemyiroummm (

Kıslaaaar,
Yetişkin hayatım boyunca ilk kez bu yıl bikini giydiğim için güneş görme fırsatı bulan göbeğim biraz yanıyor. Sevinçten mi hoplasam, sızıdan mı haykırsam bilemedim yaw!:26:

çook sevindim canım varsın acccık yansın göbüşün bunu kutlamalıyız.arkadaşının dügününde herkesin gözü sende olacak ne kadar inceldiini görüp sorular soracaklar ..

yolandam hoşgeldin.gel kuzum ya iki lafın belini kıralım.zaten hem özledim hem canım sıkkın 2 gündür +800 lerdeyi be kuzum

hoşbulduk berrinim canımcım üzülme emin ol regl dendir. bende irandan +1900 ile geldim ama allahtan -500 çıktım bu sabah 60.7 yani. ama yine de moralim bozuk ellileri görmüşken tornistan altmışlara geri döndüm hala 1400 gr fazlam var bugün proya başladım bu seyahat bana kafadan 1 hafta kaybettirdi sadece üç gün gitmeme rağmen. üzülme canım bi günde gittiğini göreceksin belki de bu sabah gidicek

günaydıııın dukandaşlarım:)...umarım herkes iyidir daha geçmişi okuyamadım...bende iyiyim tatildeki ilk günüm başarılı geçti...sadece dün sabah yolda kahvaltı ettiğimizden biraz sucuklu yumurta yemek zorunda kaldım bana en uygunu oydu ama abartmadım..bide kahveleri karıştıran garsonun yüzünden eşimin milyon şekerli kahvesinden bi yudum aldım:)) onun dışında herşey yolunda..açık büfede zorlanma olmuyo tatile gidecekler rahat olsun illaki bize uygun şeyler var..bide pide kuyruğuna girmiyosunuz millet pide alıcam die bekliyo baya buda bi avantaj dimi:))neyse şekerler hepinizi kocaman öpüyorum...şimdilik hoşçakalın...geçmişe döneyim bakalım neler kaynatmışsınız:)

günaydınz kızlar
günaydın demeyi unutmuşum :)

oy oyyy tatilci sadecam gelmiş .. hoşgeldin canım ... süper geçiyor tatlin sanırım.. ne güzel ne güzel.. o sölediklerin kaçamaktan bile sayılmaz zaten bol bol yüzüceksin ee açk büfede de isteiin şeyleri bulabildiine göre demek ki kg verememek için bi sebebinyok sen ordan - lerle dönecen bence :)

Kıslaaaar,
Yetişkin hayatım boyunca ilk kez bu yıl bikini giydiğim için güneş görme fırsatı bulan göbeğim biraz yanıyor. Sevinçten mi hoplasam, sızıdan mı haykırsam bilemedim yaw!:26:

berkmine, berrin1405, karameli, hoşbulduk çok teşekkürler desteğiniz için.. bu gün itibariyle 65.3 kiloyum mutluyum huzurluyum darısı tüm arkadaşların başına:)

canımcım sende hoşgeldin yolitam:) fazlalıklar için hiiiiç canını sıkma sen zaten yakın zamanda 58 leri gördün hemen normal düzene geçtiğinde bu kilonun altına bile inersin..kızlara hak veriyorum bendee...
caponcum hoşgeldin diyetinde başarılar dilerim tatlım..umarım en kısa zamanda istediğin kilonunda altına düşersin:)

berrinim eğerki kaçamak yokken kilo artışı görünüyosa üzülme sevin cnm..dirence geçti su tutuyo vücut korumaya aldı...neden çünkü uzun zamandır bu kilolara inmedi bi adilil olduğunu düşünüyo..bilmiyo bizim inmek için kaç takla attığımızı:)) o yüzden o direnç kırılınca patır patır gidecek üzülme ve devam et cnmm..

mustlucum çok tebrik ederim...inanılmaz mutluluk değilmi güle güle giy cnm bikinileri:) paparazilere yakalanda bizde görelim manken arkadaşımızı:)

yolitam yalandan kork yılandan korkma demişler...boşver sür bakalım sonuçlarını bidede söle...bizde bişiden kusur kalmayalım dimi ama:)

girly valla çok mutlu oldum migros olayına...ohh be artık heryerden rahat rahat ulaşıcaz demekki...benim evime yakın birsürü market var ama ne yazıkki real yok..bu uğraşın için çok teşekkürler cnmmm

bu arada dedikodu yapmadan geçemicem...burda baya fransız var...allahım bazıları kesin o 5 milyon fransız kadından biri değil:))..dün yemekte tam yanımda bi kızcaz vardı allahım allahım benim diyetten önceki halimden kötü...gidip diyesim geldi senin pierre dukandan haberin yokmu nasıl fransızsın..neyseki kızlar biz şanslıyız dukana fransız kalmadık çok şükür:)

bu arada kio verenleri tebrik ediyorummm...veremeyenlerde sakın kaçamak yapmayın fazlasıyla gidecek...

Violetcim günaydın,
Maalesef ben de onlardan biriyim:-(( Hafta sonu biraz uzunnnn geçti ve bana kiloLAR olarak geri döndü. Evet çoğul konuşuyorum. Moralim çok bozuldu. Devam diyorum naapiim. Yarın akşam da tatile çıkıyorum ve gittiğim yerde tavuk haşlayabilecek miyim onu bile bilmiyorum. OFFFFFFF

Sevgili dukanist ablalarim yine kaptim arkadasimin telefonunu yaziuorum hepinize sevgiler gonderiyorum ve gunaydinnn :gulucuk:

otelde bizim diyete uygun yemekler var ama asci tabii sunlari yagsiz tavada cevireyim saglikli olsun demiyor tabii hepsinde yag var tam bir kilo almisim cok mutsuzum :'''(
napicam bilmiyorum reglime bes gun falan var daha odem olsa odem degil guclendirmeye hececsktim ama ps seklinde devam ediyorum burada guclendirmeye gecmis olmama ragmen. Napicam bilmiyorum.

Giderken sizlere yazamadim cunku ayni gun kuzenimin nia
san toreni vardi bilgisayar acamadim tura da nisandan cikip sacimla makyajimla gittim nolur kizmayin bana hayirsiz diye.
Sutlaci yapmissin ablam ama bu telefon cok.kucuk bekleyin beni cts aksami hepinize geveze gibi yorum yapicam

canım aslında bunu dün okudum kahkayı bastım şirkette ama yoğunluktan birşey yazamadım foruma...
ilahi sen..öldürdün beni..nasıl da anladın çikoyu hiçbirşey kaçmıyor gözünden

aman vuvuum canım vuvuum derdime bir çaregüldüğüme bakma vuvuum moralim sıfır 2gündür +800 çıkıyorum.reglden mi anlamadım ama çok fazla geldi bana.regl bitince 2. yumrugu mu yapsam?:44: akıl ver bana

canımcım yapma bence..zaten regl bitsin 2-3 gün geçsin farkedecektir...o zaman hala farketmiyorsa sana bişeyler yapmak lazım gelecek...olmadı yumruk yetmezse tekme tokat girişicem ben sana

yasemin cim canım başın sağolsun..inşallah hemencecik verirsin aldığın kiloları..ben bir yere gittiğini zannetmiyorum,gitmiyorsun değil mi

mustlu inanamıyorum süper haber..eminim aynanın karşısında bikinini giyip uzun bir süre kendini seyretmiş hatta hoplayıp zıplamışsındır...ama cidden çok güzel bir histir...tebrik ederim cnm...

sızı geçer canım sana mutluluğun kalsın daima.tadını çıkar sevin sevinebildiğin kadar.

Canlarım güzel mesajlarınız için teşekkür ederim. Ben aslında bu yaz da bikini giyemem diyordum ama benim belim incecik, midem dümdüz ve belden üstüm zaten artık 38 beden oldu. Anlayacağınız bir tek belden altı kaldı geriye. E onlar da mayodan da görünüyor zaten. Ben de güzel bir bikini altı buldum, 3 tane de üst kombinledim. Değişik değişik giyiyorum. Eşim de bayıldı, ailem ve arkadaşlarım da!

Hanımlar herkese günaydınlar.Gününüz çoook güzeell geçsin.Ayy ben bu İstanbul'un havasına bayıldım.Sabahın 8'inde yürüyüşe gitmeme rağmen hava serindi.Adana'da 6'da gittiğim halde çok zorlanıyordum .Tatile giden ve gidecek olanlara sesleniyorum benim yerimede eğlenin olur mu?Havuza yada denize girerken benim yerime de girin.Benim eşimde vitiligo var güneşden mümkün olduğunca sakınması lazım o yüzden biz maalesef havuz -deniz-kum tatili yapamıyoruz.

başın sağolsun canım.böyle durumlarda moralinin düzgün olması beklenemez dimi buda düzeni bozar doğal olarak.inanki geçici durumlar bunlar hayat devam edecek ve sende çabucak toparlanacaksın tatilde sana moral verecek ve herşey kaldığı yerden devam edecek.şimdi böyle düşünüyorsun ama ben senin bu işi bırakmayacağına eminim.hadi toparlan:13:

Son düzenleme:

bizde bayıldık bizdeişteee böyle güzel haberler moral veriyor.

hepinize kocaman GÜNAYDIN lar kızlar.tüm dukandaşlarımı sevgiyle kucaklıyorum bugün benim için çok güzel ,hepinize aynı güzellikleri diliyorum

eKkonulardan uzagim, forumu takip edemiyorum diye takmiyosunuz beni dimi? Ben de giderim bana ne kustum iste okumuyrum, gidip odamda aglicam :'(

eKkonulardan uzagim, forumu takip edemiyorum diye takmiyosunuz beni dimi? Ben de giderim bana ne kustum iste okumuyrum, gidip odamda aglicam :'(

Beberongom üzülme sen, ben sana özet geçerim. Son günlerin gündemi, flaş flaş flaş: Hayatında ilk defa bikiniyle güneşlenen mustlu göbeğini nasıl yaktı! Seyahatten yeni dönen Yolanda fazlalıklarını atabilecek mi? Berrinin aldığı 800 gramın gizemi hala çözülemedi! Tatile giden meşhur Dukanistler KK dedektiflerinin kontrolünde!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…