Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

oklava ile döverim senizaten moralim sıfır bir giderim oklavamı özlersin beberongom

Kilolarim artti iste otelde yemeklere yag koyuyolar napim dukana uygun yemek bukup yiyodum ama sonra icime kurt dustu sordum asciya tabii yag ve cesni kullaniyoruz dedi berriniiiim gel onlari dov oklavayla gitmeeee

Eehehe hocam alemsiniz valla yaa yazmasam da wireless buldugum her yerden okuyorum sizi de twbrik ederim ama gundeme beni de ekleyin tatilde otel yemeklerinin gazabina ugrayan berre tatil donusu nasil kilo verecek?! :'(

mustlucum yeni haberi duymadın +300 de bugün eklendi

tüm dukandaşlara selamlar...
-500 ile güne başladım:80: ama tabi neredeyse 10 gündür 2 ileri bir geri şeklinde gidip geldikten sonra.bunda 2 günde bir yediğim light dondurmaların etkisi olduğu kesin ama bugünden itibaren artık spor yapmanın ve kaçamak yapmamanın zamanı geldi diye düşünüyorum.
normalde 17 eylülde 63 kiloya düşebileceğimi söylemişti sevgili Dukan.buarada benim en fazla sabit kaldığım kilom 65,hamile kaldığım kilo 69 ve 3 sene oldu doğum yapalı,3 senedir de 75-80 arasında gitti.yani 2 ayda 65 e kadar düşebilirmiyim bilemiyorum:26:
ilk başladığım zamandaki motivasyonum yok artık,kk yı her gün okuyorum ama her zaman yazamıyorum.İşlerde çok yoğun ve kendimi bugünlerde halsiz hissediyorum.spor yapacak enerji de bulamıyorum ee napcam ben

imdaattt:84::84::84:

belinde yada boynunda bir rahatsızlık yoksa pilates yapmayı dene canım,günde 20 dakika bile yeterli olur senin için ve çok da terletmiyor,ben hareketleri ezberlediğim için tv karşısında yapıyorum,eğlenceli oluyor acayip sıkılaştırıyor tavsiye ederim

geçen hafta son seyir haftamdı ama ıdeal kgme ulasamadıgım ıcın bu haftada devam edıyrm. veeee ıdeal kg ye son 500 gr. 57 kgyım dukan 56.5 olmalısın demişti.çok gzl kızlar ya 3 ay once bana 8 kg verıceksın deseler ımkansız derdım kendım bıle ınanmadım aslında. ama oldu çok mutluyum .

buraya sık takılsan motivasyonun artabilir.dediğin gibi sporda işe yarar ama sakın pes etme.dukanın dediği kadar olmasada verdiğin kardır değilmi.3 yaşında bi çocukla baya kolay işin aslında.çocuklara uyarsan bayaa hareketli yaşarsın spora gerek bile kalmayabilir.hadi bakalım pes etmiyoruz hazır eksi görmüşün devam tüm dukandaşlar arkanda daha ne istiyonnn

hedefe ulaşmışları görmek çokk güzel ,kutlarım canım.seyir süresi zaten istediğin kiloya inene kadar devam ediyor onda bi sınırlama yok.herkese göre bu süre değişiyor.bende 3,5 ayda 12 kilodan fazla verdim benimde 2 kilo 300 gramım var ama inatcıda bi bünye bakalım galip gelmeye çalışıyorum.senin gibi mutlu olmama az kaldı.neyse son 500 gramını yolla halaylı bi kutlama yaparız aman güçlendirme kısmını ihmal etme.

herkese mrh kızlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum çoğumuz iyiyiz galiba tek tek yazamıyorum kusura kalmayın üzerimde bir miskinlik var artıları gördümden beri motivasyon yerlerde yani anlıycanız gerçi bu sabah 67.7 gördüm amma yinede +500 gr var yani 5 gün uğraş bekle anca bıraktığın yere geri dön işte bu benim canımı çok sıkıyor halaa regli olamadım bekliyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor kendime dukan yemekleri bile yapamıyorum o dereceyim yani akşamdan beri süt yoğurt ayranla geçiştiriyorum kilo verenleri kutluyorum veremiyenleri çok iyi anlıyorum bizim evde diyet yapmak zaten başlıca dert kahvaltıya nerdeyse hergün işkence görüyorum biri kıymalı börek söyler biri yumurtalı pide söyler biri su böreği söyler bende bakar bakar iç geçiririm kendime 3 yumurta haşlamıştım onlarda bozuk çıktı bende icee zıvanadan çıktım yani

merhaba kızlaar
geçmişi okuyamadım bana bişi yazan varsa ve cevap veremediysem özürr.

ben 56.5im bugün aldığım fazlaları veremedim hala
kayımpederim bizde cuma günü ameliyat olacak eşim be yaparsam yiyodu misafir olunca olmuyo tabii şimdi ayrı yemek yapmak zorunda kalıyorum, işten en erken 7:30 ta çıkabiliyorum uff çok yoruldum biraz da bunaldım ve ameliyat sonrası da bizde kalacak tabii şikayet etmek istemiyorum sadece çok yoruldum, ben nasıl çocuk bakıcam ya daha evi döndüremiyorum

oyy oy oy canım benim kıyamam ya yorulmazmısın güzelim tabikide yorulursun hele bide çalışan oldunmu allah yardım etsin sana inş kolaylığınıda verir sorada onların duası sana yeterde artar canım hiç merak etme ama işte o ayrı pişirme yokmu insanı bitiriyor canım ya bende evimde 9 yıldır yaşlı babacazıma bakıyom napim zamanındada onlar ize bakmışlardı mevlam onun mükafatını veriyor biryerlerden

Sıkma kendini tatlım yaa tatil dönüşü toparlarsın kendini
ayy bende biraz aynı moddayım
canım benim kıyamammmam sana allah kolaylık versin kayınpederine de şifa versin

forumda gözden kaçırdığım bir kilo bildirme olayı varmışşş gördüm mutlu olsum bende bu gün bildiriyim pzt de son durumu sölerim o zaman

boy : 1.60
başlangıç kilosu : 68.8
hedeflenen kilo : 57
başlama tarihi : 04.07.2011
şuan ki kilo : 64.6

ben biraz fazla verdim sanırım bu atak evresinde..seyirde bu kadar kilo gitmicektir:S

bu aradaaaa destekleriniz için tekrar çoookk teşekkür ediyorum arkadaşlar:)

kızlarrrrrrr 3 kerelik basarısız dukan deneyimim sonucunda (hakkını vereyim simdi ataklarda 3-4 er kilo verip seyirlerde geri almıştım) dukan sayfasını kapatıp yediklerime dikkat etmeye baslamıştım çok degil aslında çikolata bile yiyorum ama hersey dozunda, bi program reçete de yok kendi kendime aerobik hareketleri yapıp aksamları 40 dk yürüyorum 2 haftada 3 kilo verdim biliyorum dukana göre gayet yavaş veriliyor fakat bu sefer verdiklerimi almayacagım suanda 51.8 kiloyum hedefim de 49.. belki yasımdan dolayı biraz kolay veriyorum 21 yasındayım.. bakalım dukansız ne kadar ilerleyebileceğim 19 temmuzda tatile gidiyoruz 49 olmasam da net 50 olmam gerek :) herkese saglıklı günler...

Zeynepcim. Ben daha kötülerini gördüm. Bilmiyorum ne oluyor.Ben de hala yoğurt tavuk...... Ama bir hafta sonu insani normlarda yemek yedim diye kilolar almak normal mi yani.... Ne kendimi ne de diğer arkadaşları demotive etmek istemiyorum ama canım sıkkın

Stas aynı zamanlarda aynı kilolarda başladık ( 83) sen çok iyi gidiyorsun hem de çok iyi. Moralini ve motivasyonunu bozma. Ben uzun süre 77 de takıldım kaldım.. Şimdi

de kilo aldım. Bana da 20 eylülde 63 olacağımı söylemişti ........ Ama bilemiyorum. Sonuçta 17 Mayıstan beri yakında 2 ay olacak..... Ama ama ama..((

canım benim sagolasın umarım en kısa zamanda şu gelen 1400 gr mı verebilirim. yani 59 u görmüştüm en 59,3 tü 58 görmedim ama bu seyahat olmasa idi kesin görücektim ((

napalım saglık olsun aynen devam..
yılan yagı için de sizi bilgilendiricem kızlar

canım aslında bunu dün okudum kahkayı bastım şirkette ama yoğunluktan birşey yazamadım foruma...
ilahi sen..öldürdün beni..nasıl da anladın çikoyu hiçbirşey kaçmıyor gözünden

hee benim gözümden kaçmaaaz. iranda bile otelde sizi okudum kızııım .. allahtan kk yı yasaklamamışlar zira hurriyet gazetesine ve gugıl kom tere ye girememiştim de

yaa abla noluyii. kendi agzınla sölüyorsun relg olcam diye.. sadece +500 desin regl öncesi bunlar normal değil mi sen bizden bilgilisin neden moralini bozuyorsun kii.
ben kastıra kastıra 18 gün sonra ellileri görmüşken yine altmışlara çıktım ben napim ha ben napim
atiiim mi kendimi bi yerden. kendimi intaar mı edim hee söleee
noluyo yaa kızlar herkeste bi bıkkınlık bi halsizlik hadi ya toparlanın artık bakın havalar güzel mis gibi yaz geldi toparlanın hadii

elettracım sen demi yahuu. bak bana da 22 haziranda bu iş biter yoli idealin 59,5 demişti ama ben o tarihte göremedim görmeyi bırak geri aldım. zaman zaman olur bunlar sen bi haftasonu normal yedim bu çokbüyük ceza diyorsun ama ben haftasonları kaçamak yapmadıım halde hep ama hep artı çıkıyorumçünkü bişiler değişiyo ve dukanda biz epey bi su verdiimiz için hoop o sular geri geliyi. benim berrinin zeynep ablamın ve senin yaşadıkların hep bundan.

sabredicez ve başarıcaz hep beraber... ah ah bi 36 beden oluyim kendime şu bu sene moda olan tulumlardan alecem inşallllahh

yolikam neka güzel söylüyosun canım benim ama işte birden hoppp 2 kg fazla çık ee keçiler hiç tepemden inmiyo yani sil başa dön bıktırıyo beni aslında bütün kabayat benim 8 yıldır diyet modunda yaşıyorum ama allaha şükürki o 88 kg hiç bir zaman geri dönmedim ama artık bünyem alşmış deliriyom hiç bi diyete banamısın demiyodu zaten azcık dukan amcadan tırstıydı ondada hemen şımardı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…