yolikam neka güzel söylüyosun canım benim ama işte birden hoppp 2 kg fazla çık ee keçiler hiç tepemden inmiyo yani sil başa dön bıktırıyo beni aslında bütün kabayat benim 8 yıldır diyet modunda yaşıyorum ama allaha şükürki o 88 kg hiç bir zaman geri dönmedim ama artık bünyem alşmış deliriyom hiç bi diyete banamısın demiyodu zaten azcık dukan amcadan tırstıydı ondada hemen şımardı işte
herkese mrh kızlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum çoğumuz iyiyiz galiba tek tek yazamıyorum kusura kalmayın üzerimde bir miskinlik var artıları gördümden beri motivasyon yerlerde yani anlıycanız gerçi bu sabah 67.7 gördüm amma yinede +500 gr var yani 5 gün uğraş bekle anca bıraktığın yere geri dön işte bu benim canımı çok sıkıyor halaa regli olamadım bekliyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor kendime dukan yemekleri bile yapamıyorum o dereceyim yani akşamdan beri süt yoğurt ayranla geçiştiriyorum kilo verenleri kutluyorum veremiyenleri çok iyi anlıyorum bizim evde diyet yapmak zaten başlıca dert kahvaltıya nerdeyse hergün işkence görüyorum biri kıymalı börek söyler biri yumurtalı pide söyler biri su böreği söyler bende bakar bakar iç geçiririm kendime 3 yumurta haşlamıştım onlarda bozuk çıktı bende icee zıvanadan çıktım yani
merhaba kızlaar
geçmişi okuyamadım bana bişi yazan varsa ve cevap veremediysem özürr.
ben 56.5im bugün aldığım fazlaları veremedim hala
kayımpederim bizde cuma günü ameliyat olacak eşim be yaparsam yiyodu misafir olunca olmuyo tabii şimdi ayrı yemek yapmak zorunda kalıyorum, işten en erken 7:30 ta çıkabiliyorum uff çok yoruldum biraz da bunaldım ve ameliyat sonrası da bizde kalacak tabii şikayet etmek istemiyorum sadece çok yoruldum, ben nasıl çocuk bakıcam ya daha evi döndüremiyorum
yok be kuzum 2güne hemen yağ tutmaz vücut sadece ağarlık yapar 1 hafta yediğine dikkat etme anca haftasına kilo olarak bi güzel oturuyo tabi biz napıyoz alarma geçip hemen geleni şutladımıydık mesele neyin kalmıyo
ee ablacım yıllarca diyet yapınca metabolizma yavaşlar tabi. 2kg fazlan gitti bi 500 gr mı kaldı ? oda gider be ablam bende reglim şu anda son günlerini yaşıyorum ve inan çarşamba günü eve geldiğimde tartı bana 62 kg yu gösterdi inanır mısın.
uyudum kalktım saat 15.00 de bi tartıldım 61,5
bu sabah baktım 60,7
yani bunlar yag mı sence? hayır değil. ama yagda almış olabilirim tabi o kadar hazır ki almaya kg benim bünye. alıişık ya yıllarca o yag hücrelerinin dolu olmasına vucut ilk fırsatta geri aldı verdiklerini
üzülüyorum evet ama vazgeçmicem.bugün saf pro yaptım yarın sabaha eksiler bekliyorum ellileri göremem ama en azından biraz daha eksi görebilirim sanıyorum.. umuyorum yani((
hadi sizde tparlanın kızlar sende zeynep abla hani benim neşeli beni yola getiren zeynep ablam hanii
öfff ya deli gibi de yorgunum bugün koşka kursu da var off allahım çilem bitmiyii
ablaaam benim ben de nihayet doğru dürüst reg oldum bugün.ama bu seferde tartıya+300 eklendi.toplamda 1100kg ne demek ya?moraaaal sıfırın altında.bizim evdekilerin hainlikleri saymıyım.poğaçalar kekler pastalar börekler çikolatalar dondurmalar karpuzlar oooof ooof
ablaaam benim ben de nihayet doğru dürüst reg oldum bugün.ama bu seferde tartıya+300 eklendi.toplamda 1100kg ne demek ya?moraaaal sıfırın altında.bizim evdekilerin hainlikleri saymıyım.poğaçalar kekler pastalar börekler çikolatalar dondurmalar karpuzlar oooof ooof
bacıım dert etme bacıım
ellibeşin altına inemedim diyordun yumruk yaptın indin. bi kere regl demek şişkinlik demek buna ragmen canınızı sıkmanızı ben anlamıyorum açıkçası. şimdi +1100 bile koysan sen hala 55 in altındasın ama ben hala altmışlardayım. yani ben napim.. siz böle dedikçe diyorum ki yani sen neden takmıyorsn o kadar 1400 gr mı. 1,5 kg nerdeyse yaaa. almış kilo yedi yüz gram yazı ileeeeeeeeeeeeeeeee
aglicam bak bende haaa
bide deli gibi yorgunum kursa gitmem lazım kocam yok yanımda özledim..
ee bende reglim bende duygusalım
:84::84::84::84::84::84:
oy oy oy yolişkam noldi saağaa sen kocişimi özledin canım şunun şurasında hafta sonuna ne kaldıbacıım dert etme bacıım
ellibeşin altına inemedim diyordun yumruk yaptın indin. bi kere regl demek şişkinlik demek buna ragmen canınızı sıkmanızı ben anlamıyorum açıkçası. şimdi +1100 bile koysan sen hala 55 in altındasın ama ben hala altmışlardayım. yani ben napim.. siz böle dedikçe diyorum ki yani sen neden takmıyorsn o kadar 1400 gr mı. 1,5 kg nerdeyse yaaa. almış kilo yedi yüz gram yazı ileeeeeeeeeeeeeeeee
aglicam bak bende haaa
bide deli gibi yorgunum kursa gitmem lazım kocam yok yanımda özledim..
ee bende reglim bende duygusalım
:84::84::84::84::84::84:
o konuda beni kimse sollayamaz canlarım resmen kendimi dukanın yüz karası ilan ediyorum 53 günde4.3 gr olcek iş değel deme kızlar ah ben nidem he nidem55e ne kaldı 200gr daha alsam 55 e geri döncem zatenüstelik sen 75 den 59 lara inmişsin ben ise aldıklarımı sayarsam hala 3 ilo verebildim
slm arkadaşlar.. nasıl gidior diyet.. herşey yolundadır inşallah. benim seyire başladım 4. gün ataktakinin300 gr fazlası şimdi kilom. ama ben 4 gündür yürüyemiyorum. 1 yaşında kızım var önceki hafta annem vardı o bakıodu ben yürürken onun yerine kondisyon bisikletine binsem aynı etkiyi gösterir mi acaba ne dersiniz??????????
merhaba kızlaar
geçmişi okuyamadım bana bişi yazan varsa ve cevap veremediysem özürr.
ben 56.5im bugün aldığım fazlaları veremedim hala
kayımpederim bizde cuma günü ameliyat olacak eşim be yaparsam yiyodu misafir olunca olmuyo tabii şimdi ayrı yemek yapmak zorunda kalıyorum, işten en erken 7:30 ta çıkabiliyorum uff çok yoruldum biraz da bunaldım ve ameliyat sonrası da bizde kalacak tabii şikayet etmek istemiyorum sadece çok yoruldum, ben nasıl çocuk bakıcam ya daha evi döndüremiyorum
kızlarrrrrrr 3 kerelik basarısız dukan deneyimim sonucunda (hakkını vereyim simdi ataklarda 3-4 er kilo verip seyirlerde geri almıştım) dukan sayfasını kapatıp yediklerime dikkat etmeye baslamıştım çok degil aslında çikolata bile yiyorum ama hersey dozunda, bi program reçete de yok kendi kendime aerobik hareketleri yapıp aksamları 40 dk yürüyorum 2 haftada 3 kilo verdim biliyorum dukana göre gayet yavaş veriliyor fakat bu sefer verdiklerimi almayacagım suanda 51.8 kiloyum hedefim de 49.. belki yasımdan dolayı biraz kolay veriyorum 21 yasındayım.. bakalım dukansız ne kadar ilerleyebileceğim 19 temmuzda tatile gidiyoruz 49 olmasam da net 50 olmam gerek :) herkese saglıklı günler...
anammm kahverengim de gelmişşşş,daha doğrusu gitmişşş ta bizim oralara gitmişş..ben de h.sonu gidicem..nasıl güzelmi bizim orlar toprak :)
teşekkür ederim canımcım...ya sen neden hiç girmiyorsun,bak girseydin sen de 68 olmuştun şimdi..ama 70 bile süper..73,7 de takıldığın günleri hatırlıyorum da hepimiz bekliyorduk kilo vermeni...
özletme bu kadar kendini görün arada bir..
hoşgeldin tatlımmm özledik valla
o konuda beni kimse sollayamaz canlarım resmen kendimi dukanın yüz karası ilan ediyorum 53 günde4.3 gr olcek iş değel deme kızlar ah ben nidem he nidem
takılmış durumdayım zaten yine. Dukana fazla uyamıyorum,misafirlikte epey zorr. Ama hiç almadım allaha şükür. döndüğümde atak yapıp işi sıkı tutmaya devam! (; 15 gündür adapazarındayım zaten. Pazar günü dönüyorum ben de
Hoşbuldak. Daha biraz daha yokumm. Malum tatil ;D öptüm hepiniziii :)
o konuda beni kimse sollayamaz canlarım resmen kendimi dukanın yüz karası ilan ediyorum 53 günde4.3 gr olcek iş değel deme kızlar ah ben nidem he nidem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?