Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ee ablacım yıllarca diyet yapınca metabolizma yavaşlar tabi. 2kg fazlan gitti bi 500 gr mı kaldı ? oda gider be ablam bende reglim şu anda son günlerini yaşıyorum ve inan çarşamba günü eve geldiğimde tartı bana 62 kg yu gösterdi inanır mısın.
uyudum kalktım saat 15.00 de bi tartıldım 61,5
bu sabah baktım 60,7
yani bunlar yag mı sence? hayır değil. ama yagda almış olabilirim tabi o kadar hazır ki almaya kg benim bünye. alıişık ya yıllarca o yag hücrelerinin dolu olmasına vucut ilk fırsatta geri aldı verdiklerini

üzülüyorum evet ama vazgeçmicem.bugün saf pro yaptım yarın sabaha eksiler bekliyorum ellileri göremem ama en azından biraz daha eksi görebilirim sanıyorum.. umuyorum yani ((

hadi sizde tparlanın kızlar sende zeynep abla hani benim neşeli beni yola getiren zeynep ablam hanii
öfff ya deli gibi de yorgunum bugün koşka kursu da var off allahım çilem bitmiyii

ablaaam benim ben de nihayet doğru dürüst regl oldum bugün.ama bu seferde tartıya+300 eklendi.toplamda 1100kg ne demek ya?moraaaal sıfırın altında.bizim evdekilerin hainlikleri saymıyım.poğaçalar kekler pastalar börekler çikolatalar dondurmalar karpuzlar oooof ooof

Son düzenleme:

tatlım geçmiş olsun.ALLAH kolaylık versin sana.ben de kaç gündür +lardayım

yok be kuzum 2güne hemen yağ tutmaz vücut sadece ağarlık yapar 1 hafta yediğine dikkat etme anca haftasına kilo olarak bi güzel oturuyo tabi biz napıyoz alarma geçip hemen geleni şutladımıydık mesele neyin kalmıyo
yok yok senin tahran ağar çekiyo bidaha gidersen test edersin iyice bi turkey hafif tahran ağar şuk ağar

he yolikam valla 67.2 den 69a fırladı hemde aç karınla yani tokuna hiç bakmadımdı ama yani allah razı olsun şu ödem çayına çok şay borçluyum bak dünden beri inişe geçtim ki yediğim içtiğim halde hani nereye gitti bu kör olsıca regl ödem mödem

bacıım dert etme bacıım
ellibeşin altına inemedim diyordun yumruk yaptın indin. bi kere regl demek şişkinlik demek buna ragmen canınızı sıkmanızı ben anlamıyorum açıkçası. şimdi +1100 bile koysan sen hala 55 in altındasın ama ben hala altmışlardayım. yani ben napim.. siz böle dedikçe diyorum ki yani sen neden takmıyorsn o kadar 1400 gr mı. 1,5 kg nerdeyse yaaa. almış kilo yedi yüz gram yazı ileeeeeeeeeeeeeeeee

aglicam bak bende haaa
bide deli gibi yorgunum kursa gitmem lazım kocam yok yanımda özledim..
ee bende reglim bende duygusalım
:84::84::84::84::84::84:

ah ablam ah şu evdeki hainleri hiç sorma zaten bendede var o hainlerden dukan katliamcıları nolcak her sabah kahvaltıya bişeyler söylüyolar ben alışkınım zaten yıllardır otarz şeyler yememeyede böyle artı çıkıncada deliriyom işte sen merak etme gülüm ben biliyom senin hiç kaçamak yoktur eminim regl bitişiyle beraber dahada iner senin kilo

55e ne kaldı 200gr daha alsam 55 e geri döncem zatenüstelik sen 75 den 59 lara inmişsin ben ise aldıklarımı sayarsam hala 3 ilo verebildim

oy oy oy yolişkam noldi saağaa sen kocişimi özledin canım şunun şurasında hafta sonuna ne kaldı

slm arkadaşlar.. nasıl gidior diyet.. herşey yolundadır inşallah. benim seyire başladım 4. gün ataktakinin300 gr fazlası şimdi kilom. ama ben 4 gündür yürüyemiyorum. 1 yaşında kızım var önceki hafta annem vardı o bakıodu ben yürürken onun yerine kondisyon bisikletine binsem aynı etkiyi gösterir mi acaba ne dersiniz??????????

Tabi ki gosterir, bisiklet daha cok kalori yaktirir ama dikkat et, cok ta yorulma. Vucudumyza dogal bile olsa seker girmiyo unutma. Pilates ve yuruyus daha hafif ve bu diyete uygun bence

hastana şifalar dilerim sanada kolay gelsin.zamanı gelince alışılıyo canım.sende alışırsın.o yorgunluklarda geçer ama diyetinin ucunu kaçırmada sonra fazla üzülme.zaten kilonda çok değil halladersin.biraz gayret.arkanda bu kadar dukandaşın var yenilerde örnek alıyorlar bizi:13:

dukanı beyenmemişsin.kendine yeni bi usul bulmuşsun eeee iyi güzel sana başarılar.anlamadım ben dukancıların arasına karışıp bunu anlatmanın nedenini.

takılmış durumdayım zaten yine. Dukana fazla uyamıyorum,misafirlikte epey zorr. Ama hiç almadım allaha şükür. döndüğümde atak yapıp işi sıkı tutmaya devam! (; 15 gündür adapazarındayım zaten. Pazar günü dönüyorum ben de

hoşgeldin tatlımmm özledik valla

Hoşbuldak. Daha biraz daha yokumm. Malum tatil ;D öptüm hepiniziii :)

o konuda beni kimse sollayamaz canlarım resmen kendimi dukanın yüz karası ilan ediyorum 53 günde4.3 gr olcek iş değel deme kızlar ah ben nidem he nidem

canım o kadarda değil yani.dukan kitabın bi yerlerinde ayda 3 kilo hedefi falan diyodu hatırlıyorum.bakındım ama aynı sayfayı bulamıyorum şimdi.bulsam sayfa numarası vericem rahatla diye.çokda kötü durumda değilsin benimde böyle zamanlarım oldu hatta şu andada öyle tıkır mıkır gitmiyo .ama moral bozmak yok arkadaşlar eninde sonunda dirençde kırılır kilonun belide kırılır elimizden ne kurtulur demii:13:

hiç almadanda tatilden dönen varmış yaşasın.bende tatile çıkma korkusu oluşmaya başladıydı valla .tadını çıkar iyi tatiller:80:

[Zeynep ödem çayı poşet çaylardan mı. ödem çayı diyemi satılıyor markası ne kullandığın çayın. bende deneyeyim.

QUOTE=zeynep_kurubas;20010284]he yolikam valla 67.2 den 69a fırladı hemde aç karınla yani tokuna hiç bakmadımdı ama yani allah razı olsun şu ödem çayına çok şay borçluyum bak dünden beri inişe geçtim ki yediğim içtiğim halde hani nereye gitti bu kör olsıca regl ödem mödem[/QUOTE]

kııız yasemin ayol nerdesin.imza kampanyası başlattım imzaları topladım gitme diye.sen yoksun ortalarda ayol.moralim bozuk canım sıkkın bir de burda senyoksun ya çok yazık.öyle bir şarkı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…