55e ne kaldı 200gr daha alsam 55 e geri döncem zatenüstelik sen 75 den 59 lara inmişsin ben ise aldıklarımı sayarsam hala 3 ilo verebildim
oy oy oy yolişkam noldi saağaa sen kocişimi özledin canım şunun şurasında hafta sonuna ne kaldı
tamam tatlım tamam berrinim sana ne desem ikna edemicem o zaman şunu diyorum
şiişkoo berrin kg almış berrin
ee iyi mi.. regl olunca aa kızlar o kglar gitti diye gelme buraya bu seefr ben seni oklava ile kovalcam hee:86::86::86:
ben de mi yumruk yapsam acaba yolandam vuvuucum yapma dedi ama ne dersin yapsam mı?
oyy oy oy canım benim kıyamam ya yorulmazmısın güzelim tabikide yorulursun hele bide çalışan oldunmu allah yardım etsin sana inş kolaylığınıda verir sorada onların duası sana yeterde artar canım hiç merak etme ama işte o ayrı pişirme yokmu insanı bitiriyor canım ya bende evimde 9 yıldır yaşlı babacazıma bakıyom napim zamanındada onlar ize bakmışlardı mevlam onun mükafatını veriyor biryerlerden
forumda gözden kaçırdığım bir kilo bildirme olayı varmışşş gördüm mutlu olsum bende bu gün bildiriyim pzt de son durumu sölerim o zaman
boy : 1.60
başlangıç kilosu : 68.8
hedeflenen kilo : 57
başlama tarihi : 04.07.2011
şuan ki kilo : 64.6
ben biraz fazla verdim sanırım bu atak evresinde..seyirde bu kadar kilo gitmicektir:S
bu aradaaaa destekleriniz için tekrar çoookk teşekkür ediyorum arkadaşlar:)
ablaaam benim ben de nihayet doğru dürüst regl oldum bugün.ama bu seferde tartıya+300 eklendi.toplamda 1100kg ne demek ya?moraaaal sıfırın altında.bizim evdekilerin hainlikleri saymıyım.poğaçalar kekler pastalar börekler çikolatalar dondurmalar karpuzlar oooof ooof
Berrincim troitlerin filan normal dimi. Sen bi tahlil yaptırsan ya. senin bu artıların benim çok kafamı kurcalıyo ya niye böyle oluyo ki..
normal birtanem baktırdım.sorun ne anlamadım
canım herşey normalse şu kilo veremyorum hatta alıyorum modundan bi çık önce. hem senin vereceğin kilo az olduğu için hem de bünyen baya kilolarla inatlaştığı için anlaşılan o ki seni biraz uğraştıracak. sakın pes etme ve yılgınlık gösterme. geçen hafta + 400 gibi bir artış yaşadım ben de. ne reglim yakındı ne kaçamak yapmıştım ne de sporu aksatmıştım. üstelik wc ye de çıkmıştım. şaka gibi yani düşün.bazen vucudum bana nanik yapıyo diyorum. ondan sonraki iki gün 200 gr 200 gr gitti kilolar. ve bu gün de 400 gram gitmiş. tiçkeriımi değiştirmedim ama 55.2 yim ben bugün. pro günüm olduğu halde sebze de yedim ondan yarın artı görürüm gibi geliyo. ama gidecek işte az da olsa yavaş da olsa gidecek yeter ki bir sabredelim canım.
yolimmm hafiflemene çok sevindim canım bu çok güzel haber ya yarın dahada eksik çıkacaksın inş bende eksiliyom kız neler oluyo bize bize bize neler oluyo yahu elbette allah kimseyi yalnız koymasın gülüm sevdiklerimizle sınamasın cümlemizi hayat arkadaşın o senin alışsaydın şaşardım zaten ama büyük bir başarı sizinkisi hee kız dukandan bilem zor bee koociş gelince ona deki gayri dayanamam bu ayrılığa ya benide götür ya sende getmeee
tamam tatlım tamam berrinim sana ne desem ikna edemicem o zaman şunu diyorum
şiişkoo berrin kg almış berrin
ee iyi mi.. regl olunca aa kızlar o kglar gitti diye gelme buraya bu seefr ben seni oklava ile kovalcam hee:86::86::86:
hee yarın son gün zeynep ablam ama sekiz dokuz ay oldu ben bu yalnızlığa alışamadım. allah kimseyi yalnız komasın.
bu arada az önce kurstan geldim bi tartıya çıkim dedim genelde yatmadan önce tartılırım 59.9 geldim !!!
yeniden ellidokuzlara gelmiş bulunuyorum bugün giden 800 gr. yaşasın yumruk harekatiii
şimdi kalan 600 gramı da verdim mi bu iş tamamdır kızlar
kızlar moralinizi bozmayın cidden gelen geldii gibi gidiyor yeter ki siz vazgeçmeyin işte örnek ben
[/QUOTE][Zeynep ödem çayı poşet çaylardan mı. ödem çayı diyemi satılıyor markası ne kullandığın çayın. bende deneyeyim.
QUOTE=zeynep_kurubas;20010284]he yolikam valla 67.2 den 69a fırladı hemde aç karınla yani tokuna hiç bakmadımdı ama yani allah razı olsun şu ödem çayına çok şay borçluyum bak dünden beri inişe geçtim ki yediğim içtiğim halde hani nereye gitti bu kör olsıca regl ödem mödem
allah sendende cümlemizdende razı olsun canım allah herkesin yüreğine herşeyden önce bir parça merhamet nasip etsin inşMaşşallah zeynepcim sana da Elisa Day e de. Hayırlı evlat ve hayırlı gelinsiniz Allah razı olsun ikinizden de.
hayatım poşet değil kutu içinde satılıyor ben ümraniyede oturuyorum burda bir aktarda satılıyor ben bunu dukandan önce almıştım adam bana yediklerine dikkat edersen ayda 4 kilo vermemen imkansız demişti ben ödem için düşünmüştüm o bana her yemekten önce demişti ben hiç sallamadım hiçistikrarlı kullanmadım öle öle dukana başlamama az bi zaman kala bittiydi yani o kutuyu harab etmiştim ama yine böyle ani artış olunca kaç gündür sürekli içiyorum valla hemen en son gördüğüm kiloya 500gr kaldı yarın belkide oda gider içinde sinameki yok ama bir sürü şey var
canım o kadarda değil yani.dukan kitabın bi yerlerinde ayda 3 kilo hedefi falan diyodu hatırlıyorum.bakındım ama aynı sayfayı bulamıyorum şimdi.bulsam sayfa numarası vericem rahatla diye.çokda kötü durumda değilsin benimde böyle zamanlarım oldu hatta şu andada öyle tıkır mıkır gitmiyo .ama moral bozmak yok arkadaşlar eninde sonunda dirençde kırılır kilonun belide kırılır elimizden ne kurtulur demii:13:
canım sen ümraniyede nerdesin bilmiyorum ama tam sondurak merkezinde şanal avm nin karşısında cemre baharat var çayın adıda cemre life form tea bide şu var en güzel yanı regl bekliyoum kaç gün boyunca ne yesem diye deliriyordum hala olamadımda eğer öle gitseydi varya ben 70kg aşardım onu içmeye başladım iştah miştah kalmadı dedikleri doğruymuş iştahını baskılıycak demişti adam bana fiyatıda 19tl[/QUOTE]canım, ümraniyedeki hangi aktardan aldığını srabilir miyim ve ödem çayı diyerek mi istedin ben de ümraniyedeyim de ben de alsam iyi olur.
Arkadaşlar 4 gün atak + seyir dönemi tam 45 günde 7 kilo vererek bitti.güçlendirmeye geçtim.ama tamda kitapta yazdığı gibi biraz daha versemmi psikolojisindeyim.dukanda zarlar çoktan atıldı sen bu kiloyu hedefledin ve şimdi ordasın diyordu.hem mutluyum hem tedirginim ya hata yaparsam diye.alışmış olduğum düzenin dışına çıkmak beni korkutuyor.güçlendirmede olan arkadaşlar varmı neler yapıyorlar?...
kııız yasemin ayol nerdesin.imza kampanyası başlattım imzaları topladım gitme diye.sen yoksun ortalarda ayol.moralim bozuk canım sıkkın bir de burda senyoksun ya çok yazık.öyle bir şarkı vardı
slm arkadaşlar.. nasıl gidior diyet.. herşey yolundadır inşallah. benim seyire başladım 4. gün ataktakinin300 gr fazlası şimdi kilom. ama ben 4 gündür yürüyemiyorum. 1 yaşında kızım var önceki hafta annem vardı o bakıodu ben yürürken onun yerine kondisyon bisikletine binsem aynı etkiyi gösterir mi acaba ne dersiniz??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?