- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
Günaydın kızlar
bu sabah dün akşama göre 400 gr daha gitmiş çok şükür
59.5 oldummmm
oleyy kaldı 300 gr fazlalık
berrinim sen yumruk yapma bence. çünkü ben diyeti bozmak zorunda kaldım biliyorsun. sen ise sadık kaldın. bedenin şu anda direniyor ve su tutuyor. azıcık sabırlı ol ve kendini iyi hisset tatlım. yag yagmak zaman alıyor ne yazık ki. öle bi günde gidenler emin ol yag değil sudur. ve su bazen geri gelir. sonra geldii gibi gider. sendeki bu fazlalıklar sudur. bence biraz daha sabret haa baktın onbeş gün böle gitti o zaman ikinci yumruk hakkını kullanırsın
ablamm teşekkür ederim işte sabahta -500 bekliyordum ama yatmadan önce çok açtım biraz meyveli yogurt kaşıkladım snaırım o yüzden olsa gerek -400 çıktım olsun şükürler olsunnnnn .. evet canım allah kimseyi komasın yalnız. yalnızlık allaha mahsus. kocişe ben hep diyorum ya beni de götüüür ya sende gitmeeee diye ama bana hep sabret burda işler belli değil şimdi sen burdaki işini bırakırsan izmire gelirsen ben bunlarla anlaşamazsam sende işinden olursun dedii. ee gel dedim onu da almanyaya patronuna e-mail atmışlar.. burdaki ofise istanbula alınbeni yada bana yol verin demş şimdi dua ediyorum yol vermezlerde istanbula yollarlar eşim üretimin başında ve istanbulda da üretim yok ne yazık ki. ama patronu onun işini begeniyor belki yol vermez
yaseminim dün işlerim çok yogundu başın sagolsun tatlım allah kaybettiğin yakınının mekanı cennet taksiratını affetsin.şu an altmışlarda olman normal ben irandan döndüm 62 yigördüm inanamadım ama şimdi tekrar iniş yaptım şükürler olsun. bu ara herkeste bi üşengeçlik var canım sana mahsus değil. ama toparlayınca bi kaç gün pro yaparsın hepsi gider canım merak etme
sadecam kız kendi kendini tebrik etme bizde seni tebrik ediyoruz. bak açık sölim ben senin yerine olsam amaan her zaman mı tatile gidiyorum tabi ki yiycem derdim tutamazdım kendimi ama sana kocaman tebrik koyuyoruz kısss bravo bravo
ama ne güzel eşin ve oglun da almıyorlarmış tatlı bu senin için büyük avantaj. benim eşim tatlıyı kg ile yer düşün ben gerçi sütlü tatlı severim şrbetli ile işim yok ama börek çörek pilav filan karbo delisiyim :84::84:
bu sabah dün akşama göre 400 gr daha gitmiş çok şükür
59.5 oldummmm
oleyy kaldı 300 gr fazlalık
ben de mi yumruk yapsam acaba yolandam vuvuucum yapma dedi ama ne dersin yapsam mı?
berrinim sen yumruk yapma bence. çünkü ben diyeti bozmak zorunda kaldım biliyorsun. sen ise sadık kaldın. bedenin şu anda direniyor ve su tutuyor. azıcık sabırlı ol ve kendini iyi hisset tatlım. yag yagmak zaman alıyor ne yazık ki. öle bi günde gidenler emin ol yag değil sudur. ve su bazen geri gelir. sonra geldii gibi gider. sendeki bu fazlalıklar sudur. bence biraz daha sabret haa baktın onbeş gün böle gitti o zaman ikinci yumruk hakkını kullanırsın
yolimmm hafiflemene çok sevindim canım bu çok güzel haber ya yarın dahada eksik çıkacaksın inş bende eksiliyom kız neler oluyo bize bize bize neler oluyo yahu elbette allah kimseyi yalnız koymasın gülüm sevdiklerimizle sınamasın cümlemizi hayat arkadaşın o senin alışsaydın şaşardım zaten ama büyük bir başarı sizinkisi hee kız dukandan bilem zor bee koociş gelince ona deki gayri dayanamam bu ayrılığa ya benide götür ya sende getmeee
ablamm teşekkür ederim işte sabahta -500 bekliyordum ama yatmadan önce çok açtım biraz meyveli yogurt kaşıkladım snaırım o yüzden olsa gerek -400 çıktım olsun şükürler olsunnnnn ..
canımmm çok teşekkür ederim :78: bu aralar pek giremedim siteye, şimdi geçmişe göz gezdirdim accuk, hala 60 larda dolanıyorum bendeyarında yola çıkıyorum tatilde de biraz daha artar herhalde ama şuna inanıyorum geçtiğimiz hafta 59 u gördüysem gelince yapıcağım 5 günlük bi yumruk beni yine 59 lara geri götürecektir, ama şu kesin ki sizleri takip edemediğimde bu diyet çekilmez oluyor
bi de bu nedir arkadaşlar hepimizde bi artı kilolar bi rehavet üşengeçlik havalardan mıdır nedir kaç gündür bi ekmek kek bişey yapıyım diyorum yok kolum kalkmıyor :26:
yaseminim dün işlerim çok yogundu başın sagolsun tatlım allah kaybettiğin yakınının mekanı cennet taksiratını affetsin.şu an altmışlarda olman normal ben irandan döndüm 62 yigördüm inanamadım ama şimdi tekrar iniş yaptım şükürler olsun. bu ara herkeste bi üşengeçlik var canım sana mahsus değil. ama toparlayınca bi kaç gün pro yaparsın hepsi gider canım merak etme
herkese günaydınn...kızlar kendimi tebrik ediyorum şöyleki burda diyet yapmak çooook zorama ben inatla bozmadım..allahım ne yemekler ne ikramlar dün öğlen resmen deliriyodum etrafıma bakınca...neyse artık kocişden söz aldım seneyede buraya gelicez allah izin verirse veee ben o yemeklerin hakkını vercem:))akşam yemekleri çok zorlamıyo ızgara salata falan takılıyorum canım bişide istemiyo ama öğlenleri acayip muzur şeyler çıkıyo..ben abur cuburcu olduğumdan fast foodlar hemencecik tikkatimi çekiyo yiyip pişman ve şişman olacama bari diyorum yeme iç geçir bu senelik..allahtan eşimde oğlumda tatlı sevmediklerinden masamıza tatlının t si uğramıyo...dün gece bide cnm çok kötü fena içki istedi..gittim bara yazık barmende onca kalabalığın arasında bana uyduruk içki görünümlü bişi yaptı..böle naneli kırık buzlu falan tatsız tuzsuz bişi ama havası güzeldi:)) klasik sabahın köründe kalktım şimdi hem sizi okudum hem kahvemi içtim...1 saat sonra eşimi kaldırıcam yürüyüş yapıcaz...dün akşam birlikte yürüdük ..kendimi çoook iyi hissediyorum oram buram çıktımı die düşünmeden rahat rahat geziniyorum ve bu bile diyeti bozmamaya değer kızlar..şimdilik benden bu kadar...hepinizi çooook öpüyorum...allaha emanet olun dukanın incecik güzel kadınları:)
bu arada şunuda not düşeyim...gelirken yanımda getirdiğim dukan ekmeği ve keki burda inanılmaz iyi gidyo..ekmeğimi sabahları indiriyorum bi dilim...kekimide öğleden snra çayla yiyorum..minibara koydum henüz bi bayatlama falan yok...tatile gidecekler bunu yaparsa baya kolaylık oluyo cancazlarım:)
sadecam kız kendi kendini tebrik etme bizde seni tebrik ediyoruz.
ama ne güzel eşin ve oglun da almıyorlarmış tatlı bu senin için büyük avantaj. benim eşim tatlıyı kg ile yer düşün ben gerçi sütlü tatlı severim şrbetli ile işim yok ama börek çörek pilav filan karbo delisiyim