Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın kızlar
bu sabah dün akşama göre 400 gr daha gitmiş çok şükür
59.5 oldummmm
oleyy kaldı 300 gr fazlalık

ben de mi yumruk yapsam acaba yolandam vuvuucum yapma dedi ama ne dersin yapsam mı?

berrinim sen yumruk yapma bence. çünkü ben diyeti bozmak zorunda kaldım biliyorsun. sen ise sadık kaldın. bedenin şu anda direniyor ve su tutuyor. azıcık sabırlı ol ve kendini iyi hisset tatlım. yag yagmak zaman alıyor ne yazık ki. öle bi günde gidenler emin ol yag değil sudur. ve su bazen geri gelir. sonra geldii gibi gider. sendeki bu fazlalıklar sudur. bence biraz daha sabret haa baktın onbeş gün böle gitti o zaman ikinci yumruk hakkını kullanırsın

ablamm teşekkür ederim işte sabahta -500 bekliyordum ama yatmadan önce çok açtım biraz meyveli yogurt kaşıkladım snaırım o yüzden olsa gerek -400 çıktım olsun şükürler olsunnnnn .. evet canım allah kimseyi komasın yalnız. yalnızlık allaha mahsus. kocişe ben hep diyorum ya beni de götüüür ya sende gitmeeee diye ama bana hep sabret burda işler belli değil şimdi sen burdaki işini bırakırsan izmire gelirsen ben bunlarla anlaşamazsam sende işinden olursun dedii. ee gel dedim onu da almanyaya patronuna e-mail atmışlar.. burdaki ofise istanbula alınbeni yada bana yol verin demş şimdi dua ediyorum yol vermezlerde istanbula yollarlar eşim üretimin başında ve istanbulda da üretim yok ne yazık ki. ama patronu onun işini begeniyor belki yol vermez

yaseminim dün işlerim çok yogundu başın sagolsun tatlım allah kaybettiğin yakınının mekanı cennet taksiratını affetsin.şu an altmışlarda olman normal ben irandan döndüm 62 yigördüm inanamadım ama şimdi tekrar iniş yaptım şükürler olsun. bu ara herkeste bi üşengeçlik var canım sana mahsus değil. ama toparlayınca bi kaç gün pro yaparsın hepsi gider canım merak etme

sadecam kız kendi kendini tebrik etme bizde seni tebrik ediyoruz. bak açık sölim ben senin yerine olsam amaan her zaman mı tatile gidiyorum tabi ki yiycem derdim tutamazdım kendimi ama sana kocaman tebrik koyuyoruz kısss bravo bravo
ama ne güzel eşin ve oglun da almıyorlarmış tatlı bu senin için büyük avantaj. benim eşim tatlıyı kg ile yer düşün ben gerçi sütlü tatlı severim şrbetli ile işim yok ama börek çörek pilav filan karbo delisiyim :84::84:

Dukan almış yürümüş. Diyeti yapan herkesin bu kadar mutlu olmasını görmek beni çok mutlu etti. (Sanki ben bulmuşum diyeti :) ) Bu arada ben geçen sene Ağustos-Eylül -Ekim aylarında toplam 80 günde 13 kilo vermiş birisiyim. Mart ayında geçirdiğim ameliyat döneminde aldığım ama şimdi verdiğim kiloları saymazsak Dukan Diyetini çok sevenlerden biriyim.

Arada girip sayfada yazılanları okuyorum. Yulaf kepeği ile ilgili son gelişmeler nasıl bilmiyorum. Ancak dün Ankara Gordion'da arifoğlu diye bir aktar var. Orada kutulanmış Ru-Sheim marka yulaf kepeği satışına başlanmış. Haber vereyim dedim. (Bu arada bende tatile çıkıyorum)

Herkesi sevgiyle kucaklıyor, kolay gelsin diyorum.

Sevgilerimle....

sadecaaaaaaaaammm, tebrikler walla yaaaaaa, millet istikrar ve kararlılık görsüüüünnn takdir ettim yani seniii, ööle açıkbüfede kendine hakim olmak her dukancanın harcı değildirrr ben olsaaaaamm çoktaaaaaaaann gömülmüştüm hamur kömür işineee hadi bakalım tatil sonu döndüğünde ibreler neyi gösterecekkk:) iyi tatiller kuzuum

Arkadaşlarım beni gören bilen vardır çok gezindim ben zayıflama topiklerinde ,bi ara 80-89 da 7-8 kilo verdim ama hep aldım kışları...bir kızım var 4 yaşında onu doğurduğumdan beri kilo verme çabasındayım hatta çok daha öncelerinden yaptığım yanlışları anlatsam dudağınız uçuklar..hep isteyice dikkat edince veriyorum.Ama bu yaz bişi oldu 4 aydır b-fit e gidiyorum inceldim evet 44-46 giyerken 42 ye girmeye başladım amaaaaa kilom78 de kaldı hatta bi ara 76500 ü gördüm ama şuan 78-79 arası gidip geliyorum..bana bişi lazım mutlaka çünkü artık psikolojim çöküyor,veremiycem diye 2. bebeği düşünmeye korkuyorum..bi versem 70 e insem hemen hamile kalırım ama bu kiloda kalmak istemiyorum ...ç
ünkü ilk doğumda 79 la kaldım ve 17 kilo aldım

şimdi ben sizden bana dukanla ilgili genel şeyleri biraz anlatmanızı istiyorum lütfen beni gazlayın ve izah edin nasıl yapıcam ...eşim artık bıktı para vermekten aşkım o çıktı para ver bu salona para ver adam yeter diyo zaten kilo verdiğinde yok diyo

ben şöyle bir karar aldım bayrama 8 pazartesi var 8 haftada 14-15 kilo verip 65 olmak istiyorum ..bu arada tüm tahlillerimi yaptırdım temiz yai sadece boğazımı tutmam lazım ..LUTFEN KIZLLAR BAA BI YOL GOSTERIN...SOZ SIZE KK DAN 1 AN AYRILMAM VE HER DEDIGINIZI YAPARIM

Herkese günaydın,
Elisacım bugün çizelge yapılacak mı bilmiyorum ama ben 72.3 kiloyum. Bugün genelde dışarıda olacağım için takip edemeyebilirim.

günaydın arkadaşlar bir kaç günlük aradan sonra burdayım.Bu arada hastaneye gittim kan değerlerime baktırdım.Doktor hanım protein ağırlıklı bir diyet yaptığımı duyunca biraz tepki gösterdi çok zararlı,verdiğin kiloları geri alacaksın,ömür boyu protein tüketemezsin,böbrekler için tehlikeli felan filan.Bende dedim ki diyet hakkında bilginiz olmadığı için bu şekilde düşünüyorsunuz dedim.Neyse tahlillerim gayet güzel çıktı.Sapasağlamsın dedi.Bir de bebişim olsa dünyada benden mutlu kimse olmayacak.

pazartesi 98,6 kg
salı 97,9 kg
cuma 96,9 kg

Beş günlük fark 1,6 kg
Bir haftalık duraklamadan sonra bu kiloya düştüm

ivett dediydiniz amaa ben bu kadar çabuk ellidokuzu görüceme inanmamıştım allah biliyo ya. sadece bi günlük pro ile gördüm çok şükür. bugünde devam edicem cumartesi seyire geçicem inşalla .

kg vermişisn canım tebrik ediyorum vallahi süper gidiyorsun kaçamaklarında oluyo ufak tefek ama demek ki farketmiyo harikaaaaa

canım pierre dukanın dukan diyeti al bi oku birazda geçmişi oku bilgilen sonra dukana başla ve bize sık sık yaz. kg vereceksin bu sefer emin ol
hee bide salonu bırak salonlarda aşır spor yapılıyor ama kg verilmesi zor. fakat belli ki sen yag verip kas almışsın o yüzden bedenen incelmişsin o yüzden şimdi sen spor salonunu bırak günde yarım saat yürü yeter

pazartesi 98,6 kg
salı 97,9 kg
cuma 96,9 kg

Beş günlük fark 1,6 kg
Bir haftalık duraklamadan sonra bu kiloya düştüm

ah canım nbenimm en kısa zamanda bebişin olur inşalla. doktora sölediklerin de çok cesurca valla ama haklı çıkmışsın işte testler temiz çıkmış süper tebrik ederim
süper bi fark ayrıca iyi kg vermişsin ben bu hafta artıdayım en ayzık ki

maşallah maşallah benim yolitamaaaaa ya işte bu sanırım koruma evresinin de mantığıı, yani yediğin 1 gün prt ile dengeliyosuuun:34

walla canım sıcaklardan hiiiçbişi yemek istemiyor inanır mısın kaçamak yapasım bile yoook, buralar yanıyor 38 derece bu aralar tek yaptığım kaçamak neredeyse her gün cacık yemek oluyor:26::26: artık bunu da kaçamaktan sayar mısınız bilmiyorum yoğurdu sade niyeyse yiyemiyorum ben de biraz hıyar doğrayıveriyom

herkese günaydıın, epeydir giremedim ve sizleri takip edemedim, geçen hafta cuma başlayan gezimde ancak zaman bulabiliyorum. Yeğenimi sevmek ve onunla uğraşmaktan bakamadım yazılanlara da ve sanırım okuyamayacağım da çünkü çok olmuşş.Elisacım beni geçen hafta ile aynı yazabilirsin çünkü evde değilim hala ve tartılar farklı, gelecek cumadan itibaren net kilolar ile karşınızda olacağım. 1 haftadır okuyamadığımdan bana sorulan ya da yazılan bişey varsa göremem.Şimdi gelelim bana..ben 30 mayısta 81.4 kg idim geçen hafta cuma da 80.3 tüm sanırım yani 1 ayda 1 kg gitti oysa daha önce düzenli azalmalar oluyordu, son 4 gündür de buradaki tartıda takip ediyorum herhangi bir değişiklik olmuyor, diyeti hiç bozmuyorum ve normalde olmadığımdan da çok hareketliyim, 1 yaşındaki pamuk prensin arkasından günde 3-4 kere merdiven çıkıp iniyorum(o emekleyerek), bana ne önerirsiniz? ne yapayım bir yumruk mu indireyim?tek aksayan su olabilir bu arada..beklemekten yoruldum ve gardım düşüyor

dün diyete başladım.76,4 dü.akşam 75,2,bugün sabah 74,6 çıktı.bi anda nerden gitti bu kilo anlamadım((.....acaba yemek yesem tekrar aynı olurmuyum

Sevgili Kızlar,
1 saate kadar çıkıyorum ve 1 hafta yokum. Dün moralim çok bozuktu kilolar yüzünden ama bu sabah tartıldım ve neyse biraz normale dönmüşüm-)). Naslı bir kilo rüzgarıydı o anlamadım..... Tatil biraz korkutuyor diyet açısından ... Dikkat edicem tabi ama tamamiyle değişik bir hayat tarzı ve yiyecekler beni bekliyor(((

Döndüğümde hepinizi güzel güzel kilolarınızı vermiş göreceğimden eminim ..... Yazılarınızı okuyacağım.. Hepinize sevdiklerinizle istek ve umutlarınızla dopdolu bir yaşam diliyorum.:80:

biz de seni tebrik ediyoruz sadeca aferin sana..

elay naptın sen canım al ver al ver metoyu bozmuşsun iyice. ama unutma dukana başlamak içi içbir zaman geç değildir.öncelikle mutlaka kitabı almaya çalış. ya da bu topikte son 500 sayfayı oku. hemen şimdi başla. spor salnlarından bir süre uzaklaş sadece yürüyüş yap. ya da pilates te yapabilirsin. dolabıı proteinle doldur. kilo vereceğine inan. hergün tartıl ve kilonu yaz. şimdilikyapman gerekenler bu kadar. sorun oldukça buraya takıl.

Arkadasaaallllllrrr müjde müjde benim siskinlikler gitti (regly öncesi sendromu), normale döndüm ama bir hafta önce 55.3ü görmüsken bgn itibariyle yine 55.4üm. Olsun 3 gün önce 58 cikmistim yaa, $oklardaydim :) Neyse bgn liste var mi ? Varsa kilo bildirimim;

Boy : 1.61
Başlangıç tarihi : 6 Haziran 2011
Evre : seyir
Başlangıç kilo : 61
Hedeflenen kilo : 49
Geçen haftaki kilo : 55.6
Su anki kilo : 55.4

Haftalik kilo kaybi : 200 gr ( ppfffff )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…