Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Son düzenleme:

yolitam çoksevindim eksi çıkmana bende bugün eksi400gr çıktım yarında böle 400 500 giderse altılı rakamları yarın görcem galiba ben uzun yıllar 68 de kalmıştım şimdiyse 66 ya bişey kalmadı ya çok şükür allahıma kilo veren herkesi tebrik ediyorum sadeca seni özellikle kutluyorum canım iradene hayranızz

valla canım evet birşeyler var ama bilemiyorummm.arada iki satır yaz özletme kendini.öptüm kocaman

eee daha ne istiyon bu durumun tadını çıkar.seni piliç senisabret sonunda isteğin olacak.yeterki sen inat et.:13:

canım karar senin ama galiba kocan haklı.zaten olman gereken kiloya gelmişsin bravo.güçlendirmeye geç tabii dikkatli ol abartma fazla.gerekirse ramazan sonu bi yumruk hareketiyle halledersin kalanını.bunu halleden o zamanda halleder kendine güven:13:

valla harikasın iyi becermişin,bende geçen hafta 2 günlük tatilde yaptım dediğini ama uzun vadede olmaz diyodum demek olacakmış iyiki paylaşdın.otelde kolay da çevre gezilerinde yöresel mutfaklı yerlerde biraz zorlanırız gibi geliyor.evet cancağızım sana iyi tatiller salına salına gez dolaş mutlu ol mutlu dön

Arkadaşlar merhaba..
Benide aranıza alırmısınız..
bende kitabı dün okuyup bugün atak evresine başladım..
Benim hedef kloma gelebilmek için oldukça uzun bit yolum var yani ataktan sonra 66 gün seyir ve 94 gün güçlendirme yapmam gerekiyor. Bunun içinde motivasyona ihtiyacım var..

Yaklaşıkbi yıldır cuma zayıflama topiğindeyim ve oradaki motivasyon ile 17 kg kadar verdim. son kalan 8 kg. bunuda bir daha geri almamak için dukan diyeti le vermek istiyorum. umarım başarabilirim..

canım salonlara para verme bi kitap al (dukan)geçmiş sayfaları oku çok su iç en kolay en uygun yöntem budur.hadi kolaylıklar sana

yumruk son seçeneğin olsun önce suyu iyice arttır ve sabret bakalım ne olacak.bebişinin peşinde koşturmaya devam

bilmiyorum tatlım ses yok Elisa dan ben de yazmadım zaten 54.8 çıktım

pazartesi olur belki rapor günü.galiba sıcaklardan oluyo bu yükselişler yada duraklamalar bende 62. 200 deyim.bu gidişle 2 ay dahamı sürecek kalan 2 kiloyu vermek offf offf .300 gr ver sonra 200 al sonra 100 ver 200 al ne bu ya .bence havalar yapıyor bunu.inatla devam:13:

hoşgeldin.başarırsın emin ol sadece seyir zannettiğin yada dukanın dediği kadar olmayabilir.seyir istediğin kiloya gelene kadar .bazan dukanın öngördüğünden kısa bazende uzun olabiliyor.ama doğru yerdesin kolay gelsin

Çok teşekkür ederim..
Umarım daha kısa sürer çünkü artık sabrım kalmadı.. Yine beklerim acelemm yok istediğim kiloya geleyim yeterki. Ve benim için en önemlisi geri almamak çünkü şimdiye kadar giden hep fazlası ile geri geldi. Bu diyet eğer sonuna kadar istisnasız uygulanırsa almamayı garanti ediyor...
Bende bismillah dedim başladım umarım sonuna kadar giderim..

çok teşekkür ederim canım fikir verdiğin için. herşeyi enine boyuna düşünücem bakalım karar aşamasındayım.

alırız tabiki canım burada herkese yer var. inşallah istediğin kiloya istediğin sürede ulaşır ve bir daha da diyet yapmak zorunda kalmazsın.

İyi tatiller Elettra, bol bol dinlen. :80:

Hoşgeldin sevgili innuk, merak etme tam yerindesin. Başaracağına eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…