Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arladaşlar, pazartesi günü Elisa'nın hazırladığı çizelge daha yeni yapıldı sayılır. Eğer Elisa Day'de müsaitse çizelgeye haftaya cumadan itibaren tekrar haftalık devam edebiliriz. Bi de biraz kalabalık olduk sanki; Elisa'cım zorlanıyorsan çizelge yapmayabiliriz de. Sana zorluk olsun istemem şekerim.

Kızlar benide aranıza aldığınız için saolun :))
bugün ilk günümdü ve günün çoğu gitt bile önümde iki gün daha var ve ne yazıkki haftasonuna geliyor sabırsız davranıp cumadan başladım atak evresine ama birazda iyi oldu en azından bu hafta sonu kaçamak yapmam..
Yarın denize gideceğiz beni çokkk ama çok zor bir gün bekliyor. Yarını kazasız atlatmak için yiyecek içecek ne varsa hepsini yanımda götürmek istiyorum sizce en pratik ve doyurucu ne alabilirim yanıma?? Fikir verebilirmisiniz??

söylenmeeee söylenmeee berkminecim bugün bakıyom sende isyanları oynuyon canım tabikide inatla devam deme canım ben attım fazlalıklarımı darısını herkese özellikle berrinede diliyorum haklısın galiba gerçekten sıcaktan

ben tatilden döndüm....şuan denizli de kayınvalidelerdeyim.
hiç diyet yapmadım.çünkü teknede olunca yapamadım.dukana uygun hiçbirşey olmadı. berrin bana oklava değil kütük lazım kütük .bakalım yarın sabah kaç kilo olacam.tabii akşama dönersem.tatile gitmeden 69,5 dum...
şimdi ben diyete baştan mı başlayayım .....

hoşgeldin tatlım tabi ki alırız ne demek? umarım en kısa sürede verirsin 8 kiloyu.kitabın da varsa zaten zorlanmazsın

birşey değil güçlendirmeye ramazanda geçecektim.ama şimdi görünen o ki;ramazanda seyire devam böyle giderse.

Hoşgeldin Onuregecim Bence baştan başlama. Önce bir hafta seyir yap bakalım kilo durumun ne olacak. Almışsan bile belki hemencecik verirsin onları, aynen devam edersin diyetine de.

kitabi bulamadim ama internetten siparis verdim, bugün alis veris ettim, yarin bende hayirlisiyla bu diyete basliyorum

dukandaşlarım...
benim bilgisayarım bozuldu... akşamları eşimin Pc den bağlanırım sanırım...
dukan sayesinde 1 haftada 3.4 kilo verdim...
54 kiloya kadar 1+1 yapıp 54 den sonra 2+0 ile devam edeceğim...
ne dersiniz...

tebrikler tatlım:))) dukanla yağlara ölümmmmm yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizzzz:)))

teşekkürler zeynep
çok diyet denedim arkadaşlar
ama dukan harika
tartıda gözle görülür bir fark yaratıyor kısa zamanda çok motive edici

denizde olanlar seferi sayılırdayakdan muaf tutulurlar canım.sabah kilonu görelim bakalım belki af kapsamına girersinartık biçakarsın ordan devam

Hoş geldin tatlım,inşallah en kısa sürede olmak istediğin kiloya inersin...Kolay gelsin.

arkadaşlar ben bayağıdır forumu takip ediyorum sayenizde motive oluyordum artık bende aranıza katılmaya karar verdim
sevgiler

Hoşgeldin arkadaşım,en kısa sürede istediğin kiloya gelirsin inşallah.Sana kolaylıklar diliyorum.Gerçi senin fazla kilon yokmuş zaten.Kilon az olduğu için birazcık zorlanabilirsin ama sabırla devam edersen sonuca ulaşırsın.Bende yenisayılırım ama senin gibi uzun zamandır burayı takip ediyorum.Güzel haberler bekliyoruz senden.

ayy kızlarrrrrrrrr nerdesiniz yaaaaaaaaaa heleki vuvunun nerde oldunu bilen varmı canlar kızın sesi soluğu çıkmadı ya ve diğerleri nurcikkkkkk yulandaaaaa busonosunnnnnnnn berrinnnnnnnnn ve deha sayamadıklarım tatilcileri saymıyom hade onlar yırttı diğerleri topiğimizi başka topiklerlemi aldatıyonuz yoksaaaaaa

çok güzel kilo vermişsin canım inşallah seyirde de durgunluk yaşamadan devam edersin.

inş canım ama bugün berbat bir gün benim için erkek arkadaşımdan ayrıldım daha doğrusu terkedildim.. kendimi berbat hissediyorum ve hiççç birşey yemedim bu gün..11 ay sonunda durum: eklenen 10 kilo, sigara alışkanlığı birde üstüne ayrılık

Eğer kabul edersen ben varım.Vuvu Adapazarına gideceğini yazmıştı ya belki de bugünden gitmiştir.Sen de benim gibi çayı çok seviyormuşsun,ben çay yaptım hadi gel içelim.Sana yakın sayılırım.Sohbet ederiz benim kuzu gelmedi daha.evde tek başımayım,canım sıkılıyor.

Ben varım ben varım. Bu gün tüm gün dışarıdaydım 8'de eve geldim.Bir sürü ütü vardı onları yaptım şimdide balkonda çay içiyorum.Hatırladığım kadarıyla sen de çayı çok seviyordun değil mi hadi gel beraber çay içelim.Benim kuzu daha gelmedi evde yalnızım.Canım sıkılıyor.Vuvu Adapazarı'na gideceğini söylemişti,belkide bu günden gitmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…