söylenmeeee söylenmeee berkminecim bugün bakıyom sende isyanları oynuyon canım tabikide inatla devam deme canım ben attım fazlalıklarımı darısını herkese özellikle berrinede diliyorum haklısın galiba gerçekten sıcaktanpazartesi olur belki rapor günü.galiba sıcaklardan oluyo bu yükselişler yada duraklamalar bende 62. 200 deyim.bu gidişle 2 ay dahamı sürecek kalan 2 kiloyu vermek offf offf .300 gr ver sonra 200 al sonra 100 ver 200 al ne bu ya .bence havalar yapıyor bunu.inatla devam:13:
Arkadaşlar merhaba..
Benide aranıza alırmısınız..
bende kitabı dün okuyup bugün atak evresine başladım..
Benim hedef kloma gelebilmek için oldukça uzun bit yolum var yani ataktan sonra 66 gün seyir ve 94 gün güçlendirme yapmam gerekiyor. Bunun içinde motivasyona ihtiyacım var..
Yaklaşıkbi yıldır cuma zayıflama topiğindeyim ve oradaki motivasyon ile 17 kg kadar verdim. son kalan 8 kg. bunuda bir daha geri almamak için dukan diyeti le vermek istiyorum. umarım başarabilirim..
pazartesi olur belki rapor günü.galiba sıcaklardan oluyo bu yükselişler yada duraklamalar bende 62. 200 deyim.bu gidişle 2 ay dahamı sürecek kalan 2 kiloyu vermek offf offf .300 gr ver sonra 200 al sonra 100 ver 200 al ne bu ya .bence havalar yapıyor bunu.inatla devam:13:
ben tatilden döndüm....şuan denizli de kayınvalidelerdeyim.
hiç diyet yapmadım.çünkü teknede olunca yapamadım.dukana uygun hiçbirşey olmadı. berrin bana oklava değil kütük lazım kütük.bakalım yarın sabah kaç kilo olacam.tabii akşama dönersem.tatile gitmeden 69,5 dum...
şimdi ben diyete baştan mı başlayayım .....
dukandaşlarım...
benim bilgisayarım bozuldu... akşamları eşimin Pc den bağlanırım sanırım...
dukan sayesinde 1 haftada 3.4 kilo verdim...
54 kiloya kadar 1+1 yapıp 54 den sonra 2+0 ile devam edeceğim...
ne dersiniz...
ben tatilden döndüm....şuan denizli de kayınvalidelerdeyim.
hiç diyet yapmadım.çünkü teknede olunca yapamadım.dukana uygun hiçbirşey olmadı. berrin bana oklava değil kütük lazım kütük.bakalım yarın sabah kaç kilo olacam.tabii akşama dönersem.tatile gitmeden 69,5 dum...
şimdi ben diyete baştan mı başlayayım .....
Arkadaşlar merhaba..
Benide aranıza alırmısınız..
bende kitabı dün okuyup bugün atak evresine başladım..
Benim hedef kloma gelebilmek için oldukça uzun bit yolum var yani ataktan sonra 66 gün seyir ve 94 gün güçlendirme yapmam gerekiyor. Bunun içinde motivasyona ihtiyacım var..
Yaklaşıkbi yıldır cuma zayıflama topiğindeyim ve oradaki motivasyon ile 17 kg kadar verdim. son kalan 8 kg. bunuda bir daha geri almamak için dukan diyeti le vermek istiyorum. umarım başarabilirim..
arkadaşlar ben bayağıdır forumu takip ediyorum sayenizde motive oluyordum artık bende aranıza katılmaya karar verdim
sevgiler
çok güzel kilo vermişsin canım inşallah seyirde de durgunluk yaşamadan devam edersin.
ayy kızlarrrrrrrrr nerdesiniz yaaaaaaaaaa heleki vuvunun nerde oldunu bilen varmı canlar kızın sesi soluğu çıkmadı ya ve diğerleri nurcikkkkkk yulandaaaaa busonosunnnnnnnn berrinnnnnnnnn ve deha sayamadıklarım tatilcileri saymıyom hade onlar yırttı diğerleri topiğimizi başka topiklerlemi aldatıyonuz yoksaaaaaa
ayy kızlarrrrrrrrr nerdesiniz yaaaaaaaaaa heleki vuvunun nerde oldunu bilen varmı canlar kızın sesi soluğu çıkmadı ya ve diğerleri nurcikkkkkk yulandaaaaa busonosunnnnnnnn berrinnnnnnnnn ve deha sayamadıklarım tatilcileri saymıyom hade onlar yırttı diğerleri topiğimizi başka topiklerlemi aldatıyonuz yoksaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?