Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ablaam valal çok işim vardı
yedibucukta eve geldim bi kase yoort yedim haydii terasa.. iki üç yolluk vardı onları yıkadım kalanları da ıslattım sabaha halledicem. kendimi çok yormak istemiyorum.
şimdi de koşka çalışmam lazım vallahi ablamın nikahı iran mevzuları derken ben çok geri kalmışım dün kardeşin rezil oldu derste bir an önce telafi etmem lazım ilk kurdan yoksa çook zor telafi ederim beni izinli sayın kızlar

hımmm seni bi kaç gün izinli sayalım ama sakın diyette olduğunu unutmaburda seni bekleyenleride unutma .hadi çalış biraz rezil olmanı istemeyiz bidahakolay gelsin sana canım

Kız Yolanda, sen ne becerikliymişsin öyle! Maşşallah arkadaşım, Allah nazarlardan saklasın.

yarında ben yokum,umuyorum bu gezme bana suç işletmez.çevremde ne kadar kışkırtıcı kişi varsa yarın benimle olacak.onlara rağmen başarırsam sizden önce ben kutlıycam kendimi.sizdende artık bi kutlama beklerim.

ohhhhh çayyyyy hımm sağal canım benim içmiş say çayını eline sağlık çay benden kaçarmı şu an benimde elimde çay hem yudumluyorum hem forum okuyorumsenin kuzu kim kızzz

çaliş ablam çaliş sora bu kız diyet yapıyo kafası bişey almıyor demesinler hem kocişin gelince hiç çalışamazsın değelmi hade sana kafa izni veriyoz iyi çalışmalar canımmmmmmmmm

merhaba kızlaaar
en son +600 grdaydım dün itibariyle +600 gr daha ve regl günümün yakın olmamasına rağmen +1200deydim neyse ki sonra şu tartının pilini bi değiştirmek aklıma geldi de bu sabah 800 gr eksilmiş ve +400 ile devam ediyorum..sizin de aklınızda olsun pili yeni de olsa arada bi çıkartın pili tekrar takın onun da etkisi olabiliyo çünkü kardeşimi tarttım da 5 dk arayla 300-400 gr oynadı kilosu anlamsız bi artışı olduğunu düşünenler bi denesin bence

suç işlemek yok suç işlemek yok sora sana bi toplanırız kızılcık sopalarıyla girişirizki seni dukan amca bile kurtaramaz valla haberin olaaa

ya zaten bu günlerde herkezi bi yokluyor bu artılar ne iş anlamış değilim

birşey değil güçlendirmeye ramazanda geçecektim.ama şimdi görünen o ki;ramazanda seyire devam böyle giderse.

berrincim benim de ramazanda devam edecek gibi görünüyo. gerçi ben dukanın edefine indim sayılır.55 demişti bana. ama benim edef 52. hayatım pro ve sebze günlerini nasıl düzenleyebiliriz. bir sahur ve bir iftarda pro sonraki bir sahur ve bir iftarda pro-sebze mi? yoksa sahurda pro sebze iftarda pro mu?yalnız ben baya endişeliyim ramazanda seyir nasıl seyredecek diye...

hımmm seni bi kaç gün izinli sayalım ama sakın diyette olduğunu unutmaburda seni bekleyenleride unutma .hadi çalış biraz rezil olmanı istemeyiz bidahakolay gelsin sana canım

yok berkmine ablacım o kadar uzun izne gerek yok arada girip okurum dayazarım da. ama öyle eskisi gibi her gece foruma gireyim gündüz zırt pırt gireyim olamicak tabi. dukanı da bırakmıycam aynen devam zaten

Kız Yolanda, sen ne becerikliymişsin öyle! Maşşallah arkadaşım, Allah nazarlardan saklasın.
yok yahu mustlucum naptım kii. iki yolluk yıkadım alt tarafı hemi de spor olur dedim epey bi sert fırçaladım ama hee :86::86:
evet zeynep ablam yarın sabah kociş gelir o gelmeden bi iki çalışiim dedim ödevlerin sadece yüzde yirmisi bitti artık her fırsatta yapacam bu dersleri yazması başka okuması başka anlamı dert vallahi çok mesai harcıcam ben bu rusça için anlaşıldıı

yeddimm zeynebim yeddimmmm. dukanın üstüne gül koklar mıyız ya hu? ben buradayım. sen her akşam yoklama yapsan biz de burda desek ya...

canım caponum. seni terkeden insan senin kıymetini anlamamış demektir. ya öyle insanı koyver gitsin yolver gitsin. hayır hadi kilo aldın ee bi de üstüne sigaraya başlanır mı caponbalığım yaa. şimdi kötü alışkanlıklarımızı terketme zamanı canım. herşey güzel olacak içini ferah tut ve ayırlısını iste.

hepinize iyi geceler kızlar,bende yatıyım sabah çok erken kalkmalıyım:85:.yollar uzun şartlar çetin.uslu uslu diyetinizi yapın ablaları üzmeyin kızlar tamammı.bakın ummadığınız anda yoklama yaparım haaa

sana da iyi geceler canım ve herkese. en de gideyim bari geç oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…