ayy kızlarrrrrrrrr nerdesiniz yaaaaaaaaaa heleki vuvunun nerde oldunu bilen varmı canlar kızın sesi soluğu çıkmadı ya ve diğerleri nurcikkkkkk yulandaaaaa busonosunnnnnnnn berrinnnnnnnnn ve deha sayamadıklarım tatilcileri saymıyom hade onlar yırttı diğerleri topiğimizi başka topiklerlemi aldatıyonuz yoksaaaaaa
ablaam valal çok işim vardı
yedibucukta eve geldim bi kase yoort yedim haydii terasa.. iki üç yolluk vardı onları yıkadım kalanları da ıslattım sabaha halledicem. kendimi çok yormak istemiyorum.
şimdi de koşka çalışmam lazım vallahi ablamın nikahı iran mevzuları derken ben çok geri kalmışım dün kardeşin rezil oldu derste bir an önce telafi etmem lazım ilk kurdan yoksa çook zor telafi ederim beni izinli sayın kızlar
yedibucukta eve geldim bi kase yoort yedim haydii terasa.. iki üç yolluk vardı onları yıkadım kalanları da ıslattım sabaha halledicem. kendimi çok yormak istemiyorum.
şimdi de koşka çalışmam lazım vallahi ablamın nikahı iran mevzuları derken ben çok geri kalmışım dün kardeşin rezil oldu derste bir an önce telafi etmem lazım ilk kurdan yoksa çook zor telafi ederim beni izinli sayın kızlar
ohhhhh çayyyyy hımm sağal canım benim içmiş say çayını eline sağlık çay benden kaçarmı şu an benimde elimde çay hem yudumluyorum hem forum okuyorumsenin kuzu kim kızzzBen varım ben varım. Bu gün tüm gün dışarıdaydım 8'de eve geldim.Bir sürü ütü vardı onları yaptım şimdide balkonda çay içiyorum.Hatırladığım kadarıyla sen de çayı çok seviyordun değil mi hadi gel beraber çay içelim.Benim kuzu daha gelmedi evde yalnızım.Canım sıkılıyor.Vuvu Adapazarı'na gideceğini söylemişti,belkide bu günden gitmiştir.
çaliş ablam çaliş sora bu kız diyet yapıyo kafası bişey almıyor demesinler hem kocişin gelince hiç çalışamazsın değelmi hade sana kafa izni veriyoz iyi çalışmalar canımmmmmmmmm
suç işlemek yok suç işlemek yok sora sana bi toplanırız kızılcık sopalarıyla girişirizki seni dukan amca bile kurtaramaz valla haberin olaaayarında ben yokum,umuyorum bu gezme bana suç işletmez.çevremde ne kadar kışkırtıcı kişi varsa yarın benimle olacak.onlara rağmen başarırsam sizden önce ben kutlıycam kendimi.sizdende artık bi kutlama beklerim.
ya zaten bu günlerde herkezi bi yokluyor bu artılar ne iş anlamış değilimmerhaba kızlaaar
en son +600 grdaydım dün itibariyle +600 gr daha ve regl günümün yakın olmamasına rağmen +1200deydimneyse ki sonra şu tartının pilini bi değiştirmek aklıma geldi de bu sabah 800 gr eksilmiş ve +400 ile devam ediyorum..sizin de aklınızda olsun pili yeni de olsa arada bi çıkartın pili tekrar takın onun da etkisi olabiliyo çünkü kardeşimi tarttım da 5 dk arayla 300-400 gr oynadı kilosu anlamsız bi artışı olduğunu düşünenler bi denesin bence
ya zaten bu günlerde herkezi bi yokluyor bu artılar ne iş anlamış değilim
birşey değil güçlendirmeye ramazanda geçecektim.ama şimdi görünen o ki;ramazanda seyire devam böyle giderse.
arkadaşlar ben bayağıdır forumu takip ediyorum sayenizde motive oluyordum artık bende aranıza katılmaya karar verdim
sevgiler
hımmm seni bi kaç gün izinli sayalım ama sakın diyette olduğunu unutmaburda seni bekleyenleride unutma .hadi çalış biraz rezil olmanı istemeyiz bidaha kolay gelsin sana canım
yok yahu mustlucum naptım kii. iki yolluk yıkadım alt tarafı hemi de spor olur dedim epey bi sert fırçaladım ama hee :86::86:Kız Yolanda, sen ne becerikliymişsin öyle! Maşşallah arkadaşım, Allah nazarlardan saklasın.
ayy kızlarrrrrrrrr nerdesiniz yaaaaaaaaaa heleki vuvunun nerde oldunu bilen varmı canlar kızın sesi soluğu çıkmadı ya ve diğerleri nurcikkkkkk yulandaaaaa busonosunnnnnnnn berrinnnnnnnnn ve deha sayamadıklarım tatilcileri saymıyom hade onlar yırttı diğerleri topiğimizi başka topiklerlemi aldatıyonuz yoksaaaaaa
inş canım ama bugün berbat bir gün benim için erkek arkadaşımdan ayrıldım daha doğrusu terkedildim.. kendimi berbat hissediyorum ve hiççç birşey yemedim bu gün..11 ay sonunda durum: eklenen 10 kilo, sigara alışkanlığı birde üstüne ayrılık
Ben yatayım iyi geceler kızlar
hepinize iyi geceler kızlar,bende yatıyım sabah çok erken kalkmalıyım:85:.yollar uzun şartlar çetin.uslu uslu diyetinizi yapın ablaları üzmeyin kızlar tamammı .bakın ummadığınız anda yoklama yaparım haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?