sana da iyi geceler hemşom.gıt gıt gıdak yolanda.
sana da iyi geceler canım ve herkese. en de gideyim bari geç oldu..
ahanda bende gidiyom işte
akikikoooooooo günaydın kızlar
bu sabah 59.0 geldim
geçen haftadan beri gelenler gitti üstüne bide 300 gr daha gitti
ayy kızlarrrrrrrrr nerdesiniz yaaaaaaaaaa heleki vuvunun nerde oldunu bilen varmı canlar kızın sesi soluğu çıkmadı ya ve diğerleri nurcikkkkkk yulandaaaaa busonosunnnnnnnn berrinnnnnnnnn ve deha sayamadıklarım tatilcileri saymıyom hade onlar yırttı diğerleri topiğimizi başka topiklerlemi aldatıyonuz yoksaaaaaa
Kıs kuzu bu ne yaygara böyle. ay senin canın mı sıkıldı kuzum benim. gelseydin ya birimizden birinin yanına. Valla ben zaten 20 senedir tatildeyim yaw nereye gitcemkine. 20 sene öncem buraya tatile gelmiştim eşimle tanışıp evlendim 20 senedir tatil yapıyorum kih kih ne küsel deymi.
denizde olanlar seferi sayılırdayakdan muaf tutulurlar canım.sabah kilonu görelim bakalım belki af kapsamına girersinartık bi çakarsın ordan devam
Nurcik ya ne güzelnerde yaşıyorsun sen?
Kızlar günaydınn
2 gündür ipin ucunu kaçırdım, artık yani yediklerime kaçamak bile diyemiyorum
Ve tabii bunun sonucu olarak bu sabah +600 gr ile 59,8 kg geldim. Hakettim bunu ben
valla canım evet birşeyler var ama bilemiyorummm.arada iki satır yaz özletme kendini .öptüm kocaman
eee daha ne istiyon bu durumun tadını çıkar.seni piliç senisabret sonunda isteğin olacak.yeterki sen inat et.:13:
Yolandammmm; süper, tebrik ederim
Kızlar günaydınn
2 gündür ipin ucunu kaçırdım, artık yani yediklerime kaçamak bile diyemiyorum
Ve tabii bunun sonucu olarak bu sabah +600 gr ile 59,8 kg geldim. Hakettim bunu ben
Hehheh Berkminem çok sevdim ben bunu yaw. Zeynebiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm Bodur Pilicim nerdesinnnnnnnnnnnnn. nerdesin biz yokken vızıklayıp duruyorsun eeeeee peki sen nerdesin bakimmi çıbık buraya gel bakem cıbık
Nihayetttttttt 7 li rakamları görmeye başladımmmm
teşekkür ederim hayatım..
ayrıca senin geri almanla ilgili kesinlikle sudur canım. bak ben iranda çok fena tozutmuştum uçakta tereyaglı ekmekler su börekleri filan yedim ama eve geldim bi baktım 62 !!!
iki gün saf pro yaptım atak filan da deil hepsi gitti ve üstüne 300 gr daha verdim maşşallahemin ol iki gün dikkat et verirsin bu suları canım benim
Penac'ım bende aynı şeyi yapmıştım valla üstelikte 64 olan ben tartıda 66 çıkmaya başlamıştı normal seyir düzenime geçince normale dönmeye başladım üzülme. tekrar düzenine geri dön dengeye giriyorsun canım:2:
akikikoooooooo günaydın kızlar
bu sabah 59.0 geldim
geçen haftadan beri gelenler gitti üstüne bide 300 gr daha gitti
tebrikler yolandaaaa,ben de aynı sevinci yaşadım bu sabah günlerdin artan kiloyu atp üstüne bide en son halimden -300 gr daha gitti çok şükür
sabah tartıldım 72.600
ama tatilde yedim yedim yediiiim 69.500 giderken 6 günde 72.600 (3.100kg.)
nasıl yapayım bugün proteinle başladım...3-4 gün atak yapayım mı?
evet canım kesinlikle 2-3 gün atak ile devam et bak yolanda da aynı şeyi yaşadı atlattı o da yazmış gerçi sana zaten..hemen hemen yerleşmeden at onları üstündenn
Son zamanlarda çok sık takip edemiyorum sınavlar yüzünden ama arada girip okuyorum. Ben çarşamba günü ince hamur 1 sade pizzayla balona igne batırdımhay batırmaz olaydım bugün cumartesi hala mı toparlanamaz insan.. Şiştim de şiştim.. Anlayamıyorum o gün yediğim pizza 200 gr bile değildir bi de üstüne bisiklete bindiğim halde ertesi sabah +1000 gr çıktım. Dedim ertesi gün düzelir ama nerdeeee sürekli + lardayım bugün de hala +700 gr ım. Aslında bugün de 5. sebze günüm olmalıydı ama yok ben saf proteine bugünden başliicam. Anlaşılan önümüzdeki 5 protein gününde değil kilo vermek, bu hafta aldıklarımı anca atıcam... offff yaa :95: :95:
sen de bu aralar forumumuzda hakimiyeti ele almış olan kilo artışı sendromuna uğradın demek ki canım..valla nasıl iş anlayamadık biz de yiyen de yemeyen de kilo artışında 4-5 günün sonunda eksilmeye başladım ben çok şükür darısı başınıza
inşallah öyledir yolandam; dediğin gibi haftasonu 2 gün saf protein yapayım bakalım, tartılmıycam da bu 2 gün zaten insanın morali bozuluyor ama hakettim o ayrı
Nurcik ya; o kadar dikkat ediyoruz gram gram gıdıyor o kilolar da bir bırakınca nasıl da cabuk artıs oluyor. İnşallah gider, surda 2 kilo daha vericem onu da verip guclendirmeye gecemedim bir turlu; veriyorum alıyorum veriyorum alıyorum
teşekkür ederim hayatım..
ayrıca senin geri almanla ilgili kesinlikle sudur canım. bak ben iranda çok fena tozutmuştum uçakta tereyaglı ekmekler su börekleri filan yedim ama eve geldim bi baktım 62 !!!
iki gün saf pro yaptım atak filan da deil hepsi gitti ve üstüne 300 gr daha verdim maşşallahemin ol iki gün dikkat et verirsin bu suları canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?