Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

akikikoooooooo günaydın kızlar
bu sabah 59.0 geldim
geçen haftadan beri gelenler gitti üstüne bide 300 gr daha gitti

sana da iyi geceler hemşom.gıt gıt gıdak yolanda.

sana da iyi geceler canım ve herkese. en de gideyim bari geç oldu..

10 dk sonra bu mesajı yazmışsın hemşom ama sende tavuksun yaneeeeeeeeeeeeeeeeee

ahanda bende gidiyom işte

görüşürüz ablam umarım iyi uyudun eksilerle uyandın

Kızlar günaydınn

2 gündür ipin ucunu kaçırdım, artık yani yediklerime kaçamak bile diyemiyorum

Ve tabii bunun sonucu olarak bu sabah +600 gr ile 59,8 kg geldim. Hakettim bunu ben

sabah tartıldım 72.600
ama tatilde yedim yedim yediiiim 69.500 giderken 6 günde 72.600 (3.100kg.)
nasıl yapayım bugün proteinle başladım...3-4 gün atak yapayım mı?

Kıs kuzu bu ne yaygara böyle. ay senin canın mı sıkıldı kuzum benim. gelseydin ya birimizden birinin yanına. Valla ben zaten 20 senedir tatildeyim yaw nereye gitcemkine. 20 sene öncem buraya tatile gelmiştim eşimle tanışıp evlendim 20 senedir tatil yapıyorum kih kih ne küsel deymi.

Nurcik ya ne güzel nerde yaşıyorsun sen?

Penac'ım bende aynı şeyi yapmıştım valla üstelikte 64 olan ben tartıda 66 çıkmaya başlamıştı normal seyir düzenime geçince normale dönmeye başladım üzülme. tekrar düzenine geri dön dengeye giriyorsun canım:2:

Kızlar günaydınn

Ve tabii bunun sonucu olarak bu sabah +600 gr ile 59,8 kg geldim. Hakettim bunu ben

Evet kıslar benimde dikkatimi çekti herkesde bir anda bir artış oldu bende dahil olmak üzere acaba bu ay dolunay falan gibi gelgit olayları ile ilgili olabilir mi Ahmet Maranki bir ara arınma kürü için belirli zamanları veriyordu vücüdun su tutma yada atma dönemleride bu döngüye göre etkilenebiliyormuş benimde aklıma bu geldi

valla canım evet birşeyler var ama bilemiyorummm.arada iki satır yaz özletme kendini.öptüm kocaman

Hehheh Berkminem çok sevdim ben bunu yaw. Zeynebiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm Bodur Pilicim nerdesinnnnnnnnnnnnn. nerdesin biz yokken vızıklayıp duruyorsun eeeeee peki sen nerdesin bakimmi çıbık buraya gel bakem cıbık

eee daha ne istiyon bu durumun tadını çıkar.seni piliç senisabret sonunda isteğin olacak.yeterki sen inat et.:13:

Son düzenleme:
Yolandammmm; süper, tebrik ederim

Kızlar günaydınn

teşekkür ederim hayatım..
ayrıca senin geri almanla ilgili kesinlikle sudur canım. bak ben iranda çok fena tozutmuştum uçakta tereyaglı ekmekler su börekleri filan yedim ama eve geldim bi baktım 62 !!!
iki gün saf pro yaptım atak filan da deil hepsi gitti ve üstüne 300 gr daha verdim maşşallah emin ol iki gün dikkat et verirsin bu suları canım benim

Hehheh Berkminem çok sevdim ben bunu yaw. Zeynebiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm Bodur Pilicim nerdesinnnnnnnnnnnnn. nerdesin biz yokken vızıklayıp duruyorsun eeeeee peki sen nerdesin bakimmi çıbık buraya gel bakem cıbık

he valla nurcik abla çok haklsın
zeynoo bodur pilicimiz nerdesiiiiiiiiinnn
berriin kız noldu hala artıda mısın gel anlat bakem derdini

inşallah öyledir yolandam; dediğin gibi haftasonu 2 gün saf protein yapayım bakalım, tartılmıycam da bu 2 gün zaten insanın morali bozuluyor ama hakettim o ayrı

Nurcik ya; o kadar dikkat ediyoruz gram gram gıdıyor o kilolar da bir bırakınca nasıl da cabuk artıs oluyor. İnşallah gider, surda 2 kilo daha vericem onu da verip guclendirmeye gecemedim bir turlu; veriyorum alıyorum veriyorum alıyorum

Son zamanlarda çok sık takip edemiyorum sınavlar yüzünden ama arada girip okuyorum. Ben çarşamba günü ince hamur 1 sade pizzayla balona igne batırdım hay batırmaz olaydım bugün cumartesi hala mı toparlanamaz insan.. Şiştim de şiştim.. Anlayamıyorum o gün yediğim pizza 200 gr bile değildir bi de üstüne bisiklete bindiğim halde ertesi sabah +1000 gr çıktım. Dedim ertesi gün düzelir ama nerdeeee sürekli + lardayım bugün de hala +700 gr ım. Aslında bugün de 5. sebze günüm olmalıydı ama yok ben saf proteine bugünden başliicam. Anlaşılan önümüzdeki 5 protein gününde değil kilo vermek, bu hafta aldıklarımı anca atıcam... offff yaa :95: :95:

Canım anladığım kadarıyla bazen vücut artık kilo vermemek için direnmeye başlıyor kilosu çok fazla olanlar çok daha kolay verebilirken kilo fazlası az olanlar onlara göre daha yavaş verebiliyorlar birde kilo duraklaması olan zamanlar artık vücudun kendini korumaya almak için direndiği zamanlar o zamanları aşmak biraz sabır istiyor galiba ve galiba bu zamanlarda yapılan kaçamaklardan vücut daha çok yağ depoluyor bunu kitapta bir yerde açıklıyordu normal zamanda stokladığından daha fazla stoklarmış kalorileri. aslında duraklama zamanlarda kaçamak yapmamak daha önemli galibada ama bazen dayanamıyoruz iştemmmmmmmmm. naaapak :76:

son durumu bildiriyorum ey dukanistler ;
2şer gün arayla +600 ve +600 olam üzere artan kilom son 2 günde de -800 ve -700 olarak inişe geçti
neticede son alınan anlamsız +1200 gitti bide üstüne -300 gr daha gördüm sonunda

zeynep abla ve berrin sizde durumlar nasıl merak ettim

Anam Yolandam yavrum kısım kuzum bunlar kavgada bile söylenmez yaw Tereyağlı ekmekler. su börekleri allahtan filan deyip bırakmışsın da devamı da gelmemiş yoksam kendimi gene mutfakta bulacaktım bozdolabının başında ne yesem ne yesem die.

Hamilede değilim valla ama menapozum var. menapozluyum ben menapozluuuu Uf ya şu koca 1400 küsür sayfalık formun tek menapozlusu ben miyim acep . Yokmu bi menapozlu bana akıl fikir verecek yaw deneyimli menapozlular aranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…