son durumu bildiriyorum ey dukanistler ;
2şer gün arayla +600 ve +600 olam üzere artan kilom son 2 günde de -800 ve -700 olarak inişe geçti
neticede son alınan anlamsız +1200 gitti bide üstüne -300 gr daha gördüm sonunda
zeynep abla ve berrin sizde durumlar nasıl merak ettim
akikikoooooooo günaydın kızlar
bu sabah 59.0 geldim
geçen haftadan beri gelenler gitti üstüne bide 300 gr daha gitti
10 dk sonra bu mesajı yazmışsın hemşom ama sende tavuksun yaneeeeeeeeeeeeeeeeee
görüşürüz ablam umarım iyi uyudun eksilerle uyandın
tebrikler yolandaaaa,ben de aynı sevinci yaşadım bu sabah günlerdin artan kiloyu atp üstüne bide en son halimden -300 gr daha gitti çok şükür
evet canım kesinlikle 2-3 gün atak ile devam et bak yolanda da aynı şeyi yaşadı atlattı o da yazmış gerçi sana zaten..hemen hemen yerleşmeden at onları üstündenn
sen de bu aralar forumumuzda hakimiyeti ele almış olan kilo artışı sendromuna uğradın demek ki canım..valla nasıl iş anlayamadık biz de yiyen de yemeyen de kilo artışında 4-5 günün sonunda eksilmeye başladım ben çok şükür darısı başınıza
Anam Yolandam yavrum kısım kuzum bunlar kavgada bile söylenmez yawTereyağlı ekmekler. su börekleri allahtan filan deyip bırakmışsın da devamı da gelmemiş yoksam kendimi gene mutfakta bulacaktım bozdolabının başında ne yesem ne yesem die.
Hamilede değilim valla ama menapozum var. menapozluyum ben menapozluuuu Uf ya şu koca 1400 küsür sayfalık formun tek menapozlusu ben miyim acep . Yokmu bi menapozlu bana akıl fikir verecek yaw deneyimli menapozlular aranıyor
mustlucum çok teşekkürler hayatımYolandam tebrik ederim, çok sevindim.
tebrik ederim renginarcım bak afferin valla net kafeden yazıyo vefalı kız vesselambu arada kilom 91,8 oldu.
bu sabah 59.0 geldim
görüşürüz ablam umarım iyi uyudun eksilerle uyandın
ohhhhh çayyyyy hımm sağal canım benim içmiş say çayını eline sağlık çay benden kaçarmı şu an benimde elimde çay hem yudumluyorum hem forum okuyorumsenin kuzu kim kızzz[/QUOT
Dün akşam benimm pc'de sorun vardı sanırım gönderemedim 2. safer denedim yine olmadı bende bıraktım.Şimdi gördüm ki 2 side gitmiş.Benim kuzu oğlum.Bu sene üniversiteyi bitirdi.Onun mezuniyetine geldik.Pazartesi dönecez kısmetse.Kilon eskiye döndü mü bugün?
Kıs kuzu bu ne yaygara böyle. ay senin canın mı sıkıldı kuzum benim. gelseydin ya birimizden birinin yanına. Valla ben zaten 20 senedir tatildeyim yaw nereye gitcemkine. 20 sene öncem buraya tatile gelmiştim eşimle tanışıp evlendim 20 senedir tatil yapıyorum kih kih ne küsel deymi.
Kızlar bugün KPSS'de görevliyim. (Giren arkadaşlara başarılar dilerim.) Sabah uyuyakalmışım, neredeyse geç kalıyordum. Allahtan dün yaptığım ekmeklerden birinin arasına hemen peynir koydum da arabada indiriverdim mideye. Şimdi de iki sınav arası yakındaki balıkçıda levrek buğulama ve yağsız salatamı hüplettim. Akşama Allah kerim. Herkesi öptüm.
aynen bendede durum seninkinden ibaret canımnerdeyse 2 kg artıdaydım bugün üstüne 300gr daha hafif çıkmış bulunuyorum berrini merak ediyom şimdison durumu bildiriyorum ey dukanistler ;
2şer gün arayla +600 ve +600 olam üzere artan kilom son 2 günde de -800 ve -700 olarak inişe geçti
neticede son alınan anlamsız +1200 gitti bide üstüne -300 gr daha gördüm sonunda
zeynep abla ve berrin sizde durumlar nasıl merak ettim
teşekkür ederim hayatım..
ayrıca senin geri almanla ilgili kesinlikle sudur canım. bak ben iranda çok fena tozutmuştum uçakta tereyaglı ekmekler su börekleri filan yedim ama eve geldim bi baktım 62 !!!
iki gün saf pro yaptım atak filan da deil hepsi gitti ve üstüne 300 gr daha verdim maşşallahemin ol iki gün dikkat et verirsin bu suları canım benim
nurcik senin yaş kaç kuzum erken menapozmu yoksa sendemi ablasınnnnnnnnnn bakın kızlar bi ablanız daha oldu hem ben bodurum amaaaa bodur tavuk piliç misaliiiiiiiiiiiAnam Yolandam yavrum kısım kuzum bunlar kavgada bile söylenmez yawTereyağlı ekmekler. su börekleri allahtan filan deyip bırakmışsın da devamı da gelmemiş yoksam kendimi gene mutfakta bulacaktım bozdolabının başında ne yesem ne yesem die.
Hamilede değilim valla ama menapozum var. menapozluyum ben menapozluuuu Uf ya şu koca 1400 küsür sayfalık formun tek menapozlusu ben miyim acep . Yokmu bi menapozlu bana akıl fikir verecek yaw deneyimli menapozlular aranıyor
allah bağışlasın kuzunu canım tebrik ederim oğlumuzu heee kızzz kilom eskisininde altına indi çok şükür bu dukan toptan üzüyor sonra toptan güldürüyor vallaohhhhh çayyyyy hımm sağal canım benim içmiş say çayını eline sağlık çay benden kaçarmı şu an benimde elimde çay hem yudumluyorum hem forum okuyorumsenin kuzu kim kızzz[/QUOT
Dün akşam benimm pc'de sorun vardı sanırım gönderemedim 2. safer denedim yine olmadı bende bıraktım.Şimdi gördüm ki 2 side gitmiş.Benim kuzu oğlum.Bu sene üniversiteyi bitirdi.Onun mezuniyetine geldik.Pazartesi dönecez kısmetse.Kilon eskiye döndü mü bugün?
Son zamanlarda çok sık takip edemiyorum sınavlar yüzünden ama arada girip okuyorum. Ben çarşamba günü ince hamur 1 sade pizzayla balona igne batırdımhay batırmaz olaydım bugün cumartesi hala mı toparlanamaz insan.. Şiştim de şiştim.. Anlayamıyorum o gün yediğim pizza 200 gr bile değildir bi de üstüne bisiklete bindiğim halde ertesi sabah +1000 gr çıktım. Dedim ertesi gün düzelir ama nerdeeee sürekli + lardayım bugün de hala +700 gr ım. Aslında bugün de 5. sebze günüm olmalıydı ama yok ben saf proteine bugünden başliicam. Anlaşılan önümüzdeki 5 protein gününde değil kilo vermek, bu hafta aldıklarımı anca atıcam... offff yaa :95: :95:
ohhhhh çayyyyy hımm sağal canım benim içmiş say çayını eline sağlık çay benden kaçarmı şu an benimde elimde çay hem yudumluyorum hem forum okuyorumsenin kuzu kim kızzz[/QUOT
Oğlunu ve seni tebrik ederimDarısı; okuyan diğer tüm arkadaşlarımızın başına; Allah yardımcıları olsun.
Teşekkür edrim canım sağol.Amin Allah onlarla beraber olsun.Benim kuzu geçen hafta mezun oldu bugün de kpss sınavına girdi.Bakalım ne olacak?Üniversiteyi kazanmak bir dert,bitirmek ayrı bir dert,mezun olmaksa apayrı bir dert.
bu sabah 59.0 geldim
yolişcim benim bebiş var ve sabaın köründe kalkıyo.aslında biraz daha dururdum ama kimse kalmAdığı için gittim. ee biraz toukluk var bende de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?