Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Afferem Kızıma. sanırım herkes inişe geçmeye başladıi demekki ne yapıyormuşuz kilo artışlarında kendimizi üzmeden inişi bekliyormuşuzzzz.

Yolandam tebrik ederim, çok sevindim.

selam arkadaşlar dün itibariyle verdiğim kilo 15 oldu. yeni bir işe başladım. evdeki net kesik. şimdi kafeden yazıyorum. okumaya zamanım yok yemek arası geldim. hepinize bol azimli günler dilerim. realden aldım yulaf kepeğini bulamayan arkadaşlara duyurulur. çok işe yarıyor kullanmaya başladığımdan beri kabızlık kalmadı. buğday kepeği çok lezzetli ve kesinlikle işe yaramadı bende. ama yulaf kepeği garip bir şey. erimiyor böyle yoğurda kum dökmüşsün gibi oluyor. olsun işe yarıyor. hepinize azimli günler. görüşürüz. sakın bırakmayın benim 55 günüm -15 kilo ile bitti. hiçbirşey imkansız değil sadece zaman meselesi...

saksmavisi cim tebrik ederim canım benim. ben ve sen gibi arkadaşlar ah çok kg aldım neden artılar çok diyen arkadaşların içine su serpmeli. kızlar dikkat edince bu fazlalar gidiyo üstüne pat pat vveriyorsunuz bile canınızı sıkmayın aynen devammm

nurcik abla sanki bir daha vardı menopozda olan ama şimdi adını hatırlamıyorm ...:26:
ya tereyaglı ekmekler su börekleri azıcıktı hemide uçakta yedim menüde ne varsa onunla kahvaltı ediyorsun çünkü .. ben bunları yemem bana iki yumurta haşlayın gelin de diyemem yani hosteslereee.. ama işte eve bi gittim 62 kg idim ne moralim bozulmuştu anlatamam.. neyse ki zararın orasından döndüm allahıma bin şükür nazar degmesin şimdi kardayım .. inşallah pazartesiden itibaren 58 leri de görürüm zira haftasou geldi kaçamak yok ama düzen bozuluyo o yüzden kg artışı olabilir dert değil ben yedi sekiz aydır diyetteyim hep böle oluyo ama haftaortasına gidiyo. neyse şimdi bunlar düşünmek için erken. haftasonunun tadını çıkarim

Yolandam tebrik ederim, çok sevindim.
mustlucum çok teşekkürler hayatım

bu arada kilom 91,8 oldu.
tebrik ederim renginarcım bak afferin valla net kafeden yazıyo vefalı kız vesselam

Kızlar bugün KPSS'de görevliyim. (Giren arkadaşlara başarılar dilerim.) Sabah uyuyakalmışım, neredeyse geç kalıyordum. Allahtan dün yaptığım ekmeklerden birinin arasına hemen peynir koydum da arabada indiriverdim mideye. Şimdi de iki sınav arası yakındaki balıkçıda levrek buğulama ve yağsız salatamı hüplettim. Akşama Allah kerim. Herkesi öptüm.

ayyynen öle oldu ablam çok mutluyum senin gibi bende dümdüz bir 67 ile uyandım hemde biraz toktum yane aldıklarımız fazlasıyla gittiiiiiiiiiiiii

tabi yaygara yaparım burda patladım dün sıkıntıdan uyanıkkkkkkk seniiiiiii benim kafa çalışmadı işte bulamadık bi tatilci aslında benimkide tatilci ama şurda şile denizi bana 1.5 saat uzaklıkta ama işte köyümüz ya kaynanamlarda orda işten güçten pek vakit olmuyor yabancısı olsaydık para verip giderdik ama kendi evimiz var yinede olmuyor ama yarın belkim kaçabilirim pazartesiye kadar

Benim annecim de bugun sınavda gorevli, mustlu ablam size kolay gelsin valla, bir baktım sabah 07:00 de uyanıp bır de benım krebımı yapıyor bir baktım ki, ben yapıstırıyorum da hep tavaya

aynen bendede durum seninkinden ibaret canımnerdeyse 2 kg artıdaydım bugün üstüne 300gr daha hafif çıkmış bulunuyorum berrini merak ediyom şimdi

Tatlım aldığın kiloyu vermene valla çok sevindim.Darısı son zamanlarda kilosunda artış olan herkese olsun.

nurcik senin yaş kaç kuzum erken menapozmu yoksa sendemi ablasınnnnnnnnnn bakın kızlar bi ablanız daha oldu hem ben bodurum amaaaa bodur tavuk piliç misaliiiiiiiiiii

canımmm; hiç bozma moralini, final zamanında olmana rağmen cok ıyı ıdare etmişsin onca stresli zamana ragmen, aferin sana

Sınavların ınsallah iyi geciyordur? Kac sınavın kaldı?

Sınavlarında basarılar canım, Allah zihin açıklığı kolaylık versin.

ben ileri geri gitmeye başladım. kaçamaklarım çok, yürümeyi de bıraktım. bugün tartıda 91.9'u gördüm. inip çıkınca 92.2 oldu. gördün dur işte

Oğlunu ve seni tebrik ederim Darısı; okuyan diğer tüm arkadaşlarımızın başına; Allah yardımcıları olsun.

Son düzenleme:
kızlar en önemliside ben o artışı ilk pazartesi yaşamıştım düşünün yane ogünden bu güne adetimede demekki 5 gün varmış aklım almadı şimdi hee regli beklerken nasıl böyle eksildim ben şimdi dün gece itibariyle reglide oldum inş tam tersi olup artışa geçmez deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…