Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

geldimm zeynep ablammmm.ver bir yanak evet sana müjde vereyim 53.8 oldum adetim bitmedi ama azaldı.oh artık 53.8 oldum 100 gr kaldı

bence iftar ve sahurda aynı gün pro yada pro+sebze yapmalıyız.3 aylar olduğundan ben geçen ay tuttuğumda öyle yapmıştım.

geldimm zeynep ablammmm.ver bir yanak evet sana müjde vereyim 53.8 oldum adetim bitmedi ama azaldı.oh artık 53.8 oldum 100 gr kaldı
ayyyyyyyyy nekadar sevindim bilemezsin bendede öle oldu en son 67.3 bırakmıştım bugün onunda altına indi yarın seninde öle olcak o 100 gramın haricinde bikaçyüz gr daha gitcek ben çok eminim bende senden aldım bi yanak mucuk mucuk

+1100 den 1000 i gitti 100 gr kaldı tatlım senin için de çok sevindim hadi halaya

Teşekkür ederiiiim :) 2 sınavım daha var pazartesi-salı.. Bakalım onlar da bitsin de şu dönem de kapansın artık. Bi de ben 5+5 yapıyorum ya protein dönemlerinde iyi gidiyor, sebze döneminde kalıyorum işte..

offfffff kızlar ya ne yicez bugün he deyin bakalım ben sankim açom aldım elime şekersiz uludağ limonata içiyom açım canım bişey istemiyor biraz kopya verin bana yağ sizler neler yiceniz

öfffffffffff ya gene arazi oldunuz işte bu sıcakta nere gidiyonuz ya oturun evde uslu uslu dukanınızı yapın iki muhabbet edlim dimi yane ben regliyim sancılıyım agresifim açımmmmmmmmmmmmm ve birdünyaütüyü yığmışım önüme bir gömlek bitiriyom foruma bakıyom daha çeyreği bile bitmedi offfff offfffffffff

ya kızlarr 10 tane gömlek 1 pantolon ütülemişim arkama dönüp bi saydım geride 20 tane gömlek var inanılır gibi değil yani dedimkiii ulen satmışım anasını beeeeee yeter be birazda gece serininde ütülerim birazda kızlara kakalarım deme ama bu neya banada yazık anacım

geçmişi okuyamadım maşallah kaç sayfa yazmışsınız böyle eee fırsat buldukça okurum artık. tatil dönüşü malum çamaşır ütü fırsat yok .hafta sonu da olunca iş bitmiyor.
yeni gelenler hoşgelmişler kilo verenlere çoook tebrikederim.ben tarafından öpüldünüz.benim gibi kilo alanlara geçmiş olsun ama vereceğimize eminim.aynı kiloda kalanlara sabır ve dukana devam diyorum.dukan katılan 2 arkadaş var ama kk girereler mi bilemiyorum.

merhaba.

yaklaşık bir 12-13 kilo vermem gerekiyor, hayatımda ilk kez diyet deneyeceğim. dukan pek revaçta bu aralar. son birkaç gündür gerek buradan sizin yorumlarınızı, gerek diğer sitelerdeki yazıları okuyorum. özellikle sizlerin hızlı hızlı kilo vermeniz ve birbirinize destek olmanız çok hoşuma gitti fakat kafamda bazı sorular var cevaplayabilirseniz sevinirim.

ilk olarak dukan'da karbonhidrat, yağ ve şeker hayattan çıkarılıyor. e bunu yaptıktan sonra zaten herkes öyle veya böyle kilo vermez mi?
bir arkadaş "meyve karbonhidrat grubuna giriyor ondan yasak" diye bir şey yazmış fakat meyveler protein-yağ-karbonhidrat gruplarında değerlendirilmez. meyveler vitamin-mineral grubundadır. şekerli veya bol kalorili meyvelerden kaçınarak meyve yasağını delemiyor muyuz?
sürekli et ve süt grubu tüketerek (0 karbonhidratla) enerjinizi nasıl sağlayabiliyorsunuz? hele bu sıcakta yoğurt yedikten sonra yatıp uyuyasınız gelmiyor mu?

sorularım bu kadarmış, evet.

hepinize bol proteinli, -300 -400'lü günler dilerim.

sen al atmışken benimkilerede ütüle diyecektim ama sende kızlara kakalıyorsun.... 30 gömlek yaa bu kadar gömleğe kaç kişi giydi merak ettim...

Destijilcim; az kalmıs; sabır son 2. Çarşamba gunu ıyı haberlerini bekliyoruz.

öncelikle aramıza hoşgeldin.diyetin kolay ve başarılı olsun
kitaptan cevap :.
proteinin saflığı sağladığı kaloriyi azaltır.
proteinin sindirilmesi çok kalori yakar.
saf protein ödem ve su toplamaya karşı sa vaşır.
saf protein iştahı keser.
saf protein organizmanı ndirenciini yükseltir.
saf proteinler kas kaybı v e deri sarkması olmadan zayıflatır.
meyvaya gelince meyvanın şekeri kana daha çabuk karıştığı için insülin fazla salgılanıyor buda kandaki fazla şekere yağa çeviriyor.
ilk günler yani atak evresinde baş ağrısı ve uyku oluyor ama diğer zamanlar kendime fazla halsiz hissetmedim.bazen ara ara oluyor ama kuvvetli yani çok miktarda protein alınca halsizlik olmuyor

sen al atmışken benimkilerede ütüle diyecektim ama sende kızlara kakalıyorsun.... 30 gömlek yaa bu kadar gömleğe kaç kişi giydi merak ettim...

hoş geldin canım benimtatilden bize kilo getirdin yane ölemi olsun hiç dert etme 3 güne kalmaz gider onlar gene tatile merak etme sen 30 gömleği 6 kişi hallediyor canım vay benim dertli başım vayyyyyyyy

çok teşekkür ederim.

en iyisi kitabı okuyup aklıma yatarsa başlamak sanırım. onun vereceği gaz da etkili olacaktır herhalde =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…