ayy kızlarrrrrrrrr nerdesiniz yaaaaaaaaaa heleki vuvunun nerde oldunu bilen varmı canlar kızın sesi soluğu çıkmadı ya ve diğerleri nurcikkkkkk yulandaaaaa busonosunnnnnnnn berrinnnnnnnnn ve deha sayamadıklarım tatilcileri saymıyom hade onlar yırttı diğerleri topiğimizi başka topiklerlemi aldatıyonuz yoksaaaaaa
berrincim benim de ramazanda devam edecek gibi görünüyo. gerçi ben dukanın edefine indim sayılır.55 demişti bana. ama benim edef 52. hayatım pro ve sebze günlerini nasıl düzenleyebiliriz. bir sahur ve bir iftarda pro sonraki bir sahur ve bir iftarda pro-sebze mi? yoksa sahurda pro sebze iftarda pro mu?yalnız ben baya endişeliyim ramazanda seyir nasıl seyredecek diye...
ayyyyyyyyy nekadar sevindim bilemezsin bendede öle oldu en son 67.3 bırakmıştım bugün onunda altına indi yarın seninde öle olcak o 100 gramın haricinde bikaçyüz gr daha gitcek ben çok eminim bende senden aldım bi yanak mucuk mucukgeldimm zeynep ablammmm.ver bir yanakevet sana müjde vereyim 53.8 oldum adetim bitmedi ama azaldı.oh artık 53.8 oldum 100 gr kaldı
sabah tartıldım 72.600
ama tatilde yedim yedim yediiiim 69.500 giderken 6 günde 72.600 (3.100kg.)
nasıl yapayım bugün proteinle başladım...3-4 gün atak yapayım mı?
he valla nurcik abla çok haklsın
zeynoo bodur pilicimiz nerdesiiiiiiiiinnn
berriin kız noldu hala artıda mısın gel anlat bakem derdini
son durumu bildiriyorum ey dukanistler ;
2şer gün arayla +600 ve +600 olam üzere artan kilom son 2 günde de -800 ve -700 olarak inişe geçti
neticede son alınan anlamsız +1200 gitti bide üstüne -300 gr daha gördüm sonunda
zeynep abla ve berrin sizde durumlar nasıl merak ettim
Kızlar günaydınn
2 gündür ipin ucunu kaçırdım, artık yani yediklerime kaçamak bile diyemiyorum
Ve tabii bunun sonucu olarak bu sabah +600 gr ile 59,8 kg geldim. Hakettim bunu ben
aynen bendede durum seninkinden ibaret canımnerdeyse 2 kg artıdaydım bugün üstüne 300gr daha hafif çıkmış bulunuyorum berrini merak ediyom şimdi
canımmm; hiç bozma moralini, final zamanında olmana rağmen cok ıyı ıdare etmişsin onca stresli zamana ragmen, aferin sana
Sınavların ınsallah iyi geciyordur? Kac sınavın kaldı?
Sınavlarında basarılar canım, Allah zihin açıklığı kolaylık versin.
geldimm zeynep ablammmm.ver bir yanakevet sana müjde vereyim 53.8 oldum adetim bitmedi ama azaldı.oh artık 53.8 oldum 100 gr kaldı
ya kızlarr 10 tane gömlek 1 pantolon ütülemişim arkama dönüp bi saydım geride 20 tane gömlek var inanılır gibi değil yani dedimkiii ulen satmışım anasını beeeeee yeter be birazda gece serininde ütülerim birazda kızlara kakalarım deme ama bu neya banada yazık anacım
öncelikle aramıza hoşgeldin.diyetin kolay ve başarılı olsunmerhaba.
yaklaşık bir 12-13 kilo vermem gerekiyor, hayatımda ilk kez diyet deneyeceğim. dukan pek revaçta bu aralar. son birkaç gündür gerek buradan sizin yorumlarınızı, gerek diğer sitelerdeki yazıları okuyorum. özellikle sizlerin hızlı hızlı kilo vermeniz ve birbirinize destek olmanız çok hoşuma gitti fakat kafamda bazı sorular var cevaplayabilirseniz sevinirim.
ilk olarak dukan'da karbonhidrat, yağ ve şeker hayattan çıkarılıyor. e bunu yaptıktan sonra zaten herkes öyle veya böyle kilo vermez mi?
bir arkadaş "meyve karbonhidrat grubuna giriyor ondan yasak" diye bir şey yazmış fakat meyveler protein-yağ-karbonhidrat gruplarında değerlendirilmez. meyveler vitamin-mineral grubundadır. şekerli veya bol kalorili meyvelerden kaçınarak meyve yasağını delemiyor muyuz?
sürekli et ve süt grubu tüketerek (0 karbonhidratla) enerjinizi nasıl sağlayabiliyorsunuz? hele bu sıcakta yoğurt yedikten sonra yatıp uyuyasınız gelmiyor mu?
sorularım bu kadarmış, evet.
hepinize bol proteinli, -300 -400'lü günler dilerim.
sen al atmışken benimkilerede ütüle diyecektim ama sende kızlara kakalıyorsun.... 30 gömlek yaa bu kadar gömleğe kaç kişi giydi merak ettim...
öncelikle aramıza hoşgeldin.diyetin kolay ve başarılı olsun
kitaptan cevap :.
proteinin saflığı sağladığı kaloriyi azaltır.
proteinin sindirilmesi çok kalori yakar.
saf protein ödem ve su toplamaya karşı sa vaşır.
saf protein iştahı keser.
saf protein organizmanı ndirenciini yükseltir.
saf proteinler kas kaybı v e deri sarkması olmadan zayıflatır.
meyvaya gelince meyvanın şekeri kana daha çabuk karıştığı için insülin fazla salgılanıyor buda kandaki fazla şekere yağa çeviriyor.
ilk günler yani atak evresinde baş ağrısı ve uyku oluyor ama diğer zamanlar kendime fazla halsiz hissetmedim.bazen ara ara oluyor ama kuvvetli yani çok miktarda protein alınca halsizlik olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?