Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Heh he seni uyanık seniiiiiiiiiiiiii. bu sıcakta ütü mü yapılır yaw atıver gitsin. atıver gitsin.

yok kuzum benim ki normal artık 64 lüyüm 40 ı geçtikten sonra saymayı bıraktım sıkıcı oluyo. ben sölüyorum onlar hesaplıyo hiç kaç çıktım diede sormuyorum kih kih

nurcik senin yaş kaç kuzum erken menapozmu yoksa sendemi ablasınnnnnnnnnn bakın kızlar bi ablanız daha oldu hem ben bodurum amaaaa bodur tavuk piliç misaliiiiiiiiiii

Yok bodur pilicim merak etme herkes inişe geçti bende dahil olmak üzere ahanda şuraya yazıyorum bu aveanın değil ayın çekim gücü yoksa nası böle hepberaber çıkıp hep beraber aynı zamanda inişe geçicez ki bi daha ki aya bu tarihlere dikkat bence eğer öleyse ( bu ne işareti acep)

Merhaba beni de aranıza alırmısınız?

99 bıle olmustum bu yaz, once kendı cabamla 97 oldum arkasından dukana basladım . Bana ınternetten ogrendıgıme gore 70.6 ymıs ıdeal kıloma ma bakalım kısmet ne kadar ınersem o kadar mutlu olacagım.
Calısıyorum hemde bır plazada yaz gunu kısa kollu gomlek gıymekten bıle utanıyorum her yanımdan sarkan yaglar var.
ben bu dıyetın ılk evresını 10 gun yaptım. bu arada 3 kılo verdım tamda soyledıgıı gıbı, arkasından 2 gun bı yakınımın soz ve nısanı derken hem yedıklerımden hem oturmaktan bırde adet donemınden nerdeyse 1 haftadır aynı kılodayım artmadı hıc kılom ama hareket yoktu. ta kı bugune kadar bu arada saf proteıne devam etmeye calıstım ama kacamak bıle yapsam yagsız sut yerıne tam yaglı, yagsız yogurt yerıne yaglı yogurt yıyerek yaptım
hala sadıgım oyle degılmı, sıfırdan baslamak yerıne 2. evre kurallarını mı uygulamalıyım ne dersınıız?
ve bundan sonra bende destegınızı beklıyorum
hoscakalın

Son düzenleme:

hoşgeldin baharcım, burada herkese yer var canım. 10 gün atak yapmışsın zaten çok kaçamağın da olmamış sen şimdi seyirden devam et bence.

merhaba, tesekkur ederım cevabın ıcın,
seyırde nasıl devam edıyorsun 1 gun + 1 gun mu yoksa 5 + 5 mı
bırde sımdıye kadar hıc yulaf yemedım, kaldı kı artık bende bıseyler hem pısırıyım hemde yulaf yıyım ıstıyorum cunku asırı kabızlık yasıyorum
bana onerılerın varmı

canım ben 1+1 yapıyorum başından beri.6 mayısta başlamıştım. gajuberrry ve yulafı ihmal etmezsen kabızlık sorunun kalmaz diye düşünüyorum. en azından bir süre sonra normale döner. süt içmek de barsakları çalıştırıyo.yulafla ekmek kurabiye kek krep herbişey yapıyoruz. sen de yapabilirsin.

Baharcım aramıza hoşgeldin

Yulaf kepegını alıp kullanırsan hem sana yemeklerınde cesıtlılık saglayacaktır, ben mesela sabah krep yemeyı cok sevıyorum, hem de kabızlıgına ıyı gelecektir, bir de gojiberry i de ihmal etme.

Genelde sıkıcı olmaması için ve bence daha kolay oldugu için burdaki arkadaşların çoğu 1+1 yapıyor, ve sanırım ikisi de uzun vadede aynı sonucu veriyormuş.

Bu arada bugun Real Beylikdüzünde Dogalsan Yulaf Kepegı mevcuttu ve 4,90 TL gibi birşeydi

cevaplarınız ıcın tesekkur ederım kızlar
bundan sonra da sık sık sorularım olucak hazır olun

zaten nerdeyse 15 gundur aynı seylerı yemekten sabahları bı fenalık gecırıyorum arastırıp krep kek gıbı seylerı bende pısırmelıyım artık
son 50 sayfayı okumaya basladım yemek tarıflerınızıde okuyacagım
uzun bı yola gırdım bılıyorum ama kendımı bıldım bılelı rejım yapıyorum ve hıc bu kadar ıstıkrarlı olmamıstım bu dıyet bana kendımı ıyı hıssettırıyo.
bı arkadasım bana pekı yerıne ne koyuyorsun demıstı dıyet yapmak senı mutsuz edıyordur neyle kendını mutlu edıyorsun boslugu neyle dolduruyosun dıye
hıc mutsuz dıılım, cok keyıflıyım dedım, gercekten de oyle
ınsallah tartı da bana ıyı seyler gosterıcek bundan sonra ınanıyorum
Tekrar tesekkurler destegınız ıcın

realın ıcerısınde nerde buldun canım, bende real merterı gezdım ama bulamamıstım?

un reyonunun karsısında bır reyon vardı alt katında kepeklı unlar vardı, ust katında da bu dogalsanın yulaf kepegı, baska markaların bugday kepekleri felan vardı ama bahsettıgım beylıkduzu real, sen bır sor gorevlıye cunku kızlar bahsetmıstı daha once de realden alan olmus.

realın ıcerısınde nerde buldun canım, bende real merterı gezdım ama bulamamıstım?

canım hiçbirimiz bu diyette mutsuz değiliz. ama arkadaşına şunu söyleyebilirsin non yerine zayıflamanın dayanılmaz hafifliğini koyuyoruz.

oh bee kazasız belasız günü atlattım kızlar.valla hiç kaçamak yapmadım.kışkırtmalara uymadımsunulan herşeyin yağlı olduğu,kızartmaların fink attığı,tatlıların elden ele gezdiği ortamda ben inatla gojili yulafkepekli kekimi yedim.yağsız tavuklardan kemirdim .yanımda taşıdığım 0 yağlı yoğurdumu lüplettim veeee günü kazasız tamamladım kendimi kutluyorumsizlerden gelecek kutlamalarıda severek kabul ederim.bu arada kilomla ilgili harika övgüler aldım.çok güzeldi herkesleri bi şaşırttımki demeyin gitsin

pekı sorucam tekrar , tesekkur ederım
canım hiçbirimiz bu diyette mutsuz değiliz. ama arkadaşına şunu söyleyebilirsin non yerine zayıflamanın dayanılmaz hafifliğini koyuyoruz.

yasasın dukan dıyetı :98:

tebrık ederım , harıka kılo vermıssın, darısı bana ve burdakı herkese ınsallah
2. evre ıle ılgılı onerılerın var mı ?

bu arada ,bugün hepinizden güzel haberler alınca baya sevindim .benimde sabahki kilom çok mutlu ediciydi.yarın sabah raporlarımızı yazıcaz dimi o zaman yazarım kilomu.yeni katılanlarda hoşgelmiş.büyük bir aile oluyoruz dukandaşlar ne güzel.

berkminecim seni çok tebrik ediyorum kendime de çok teessüf ediyorum. öyle bir ortamda kaçamak yapmadan durabilmişsin ya ben ne yaptım evde bi ton meyve yedim tam bi ton yuh yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…