Evet kıslar benimde dikkatimi çekti herkesde bir anda bir artış oldu bende dahil olmak üzere acaba bu ay dolunay falan gibi gelgit olayları ile ilgili olabilir mi Ahmet Maranki bir ara arınma kürü için belirli zamanları veriyordu vücüdun su tutma yada atma dönemleride bu döngüye göre etkilenebiliyormuş benimde aklıma bu geldi
vayyyyy biz bunu düşünmedik olurmu olur.protein yiye yiye kurtkızlara dönüşmeyelimde dolunaydan dolunaya azbiraz şişelim.aman marankinin kürlerinden almayalım lütfeeeeen
öfffffffffff ya gene arazi oldunuz işte bu sıcakta nere gidiyonuz ya oturun evde uslu uslu dukanınızı yapın iki muhabbet edlim dimi yane ben regliyim sancılıyım agresifim açımmmmmmmmmmmmm ve birdünyaütüyü yığmışım önüme bir gömlek bitiriyom foruma bakıyom daha çeyreği bile bitmedi offfff offfffffffff
son 50 sayfayı okudum
+1100 den 1000 i gitti 100 gr kaldı tatlım senin için de çok sevindim hadi halaya
Merhaba hanımlar.Öncelikle hepinize başarılar diliyorum diyetlerinizde.Ben birşey sormak istiyorum mümkün olursa.Ben şu an Amerikan Kalp Vakfı diyeti yapıyorum ramazana kadar.Ramazanda müsli diyeti ve 1 eylül itibariyle Dukan diyetine başlamayı düşünüyorum.İlk sorum hepiniz bu kitabı buldunuz mu,yoksa internetten mi indirdiniz ve eğer indirdiyseniz nerden?Bir diğeri de tavsiye ediyor musunuz,en ince ayrıntısıyla uygulayan var mı acaba?Şimdiden çok teşekkür ederimben bugün anca girebildim çoook sevindim gelenlerin gitmesine bende regl bekliyorum takılırım demiştim 3gündür aynıyım allahtan almadım bu bile sevindirici
Soruma cevap veren olmayacak sanırımMerhaba hanımlar.Öncelikle hepinize başarılar diliyorum diyetlerinizde.Ben birşey sormak istiyorum mümkün olursa.Ben şu an Amerikan Kalp Vakfı diyeti yapıyorum ramazana kadar.Ramazanda müsli diyeti ve 1 eylül itibariyle Dukan diyetine başlamayı düşünüyorum.İlk sorum hepiniz bu kitabı buldunuz mu,yoksa internetten mi indirdiniz ve eğer indirdiyseniz nerden?Bir diğeri de tavsiye ediyor musunuz,en ince ayrıntısıyla uygulayan var mı acaba?Şimdiden çok teşekkür ederim
Merhaba hanımlar.Öncelikle hepinize başarılar diliyorum diyetlerinizde.Ben birşey sormak istiyorum mümkün olursa.Ben şu an Amerikan Kalp Vakfı diyeti yapıyorum ramazana kadar.Ramazanda müsli diyeti ve 1 eylül itibariyle Dukan diyetine başlamayı düşünüyorum.İlk sorum hepiniz bu kitabı buldunuz mu,yoksa internetten mi indirdiniz ve eğer indirdiyseniz nerden?Bir diğeri de tavsiye ediyor musunuz,en ince ayrıntısıyla uygulayan var mı acaba?Şimdiden çok teşekkür ederim
Maşallah,tebrik ederim sizi.Ben de diyet takımlarıyla 4.5 ayda 17 kilo verdim.Kalori sayımı,müsli vb diyetlerle.En iyisi ben bu kitabı hemen ediniyim,kafama yattı bu diyet.Eylül başı inşallah.Çok teşekkür ederim cevap için demrb teşekkürler hepimiz başarıcaz inş bu yazdığınız diyti ben kendi adıma hiç duymadım ilk sorunuza cevaben evet hemen hemen hepimizde var kitap bulamayanlarada yol tarifi yapıyoruz kitapsız olmaz çünki ben kitapçıdan aldım ama netten alan arkadaşlarımızda var kesinlikle tavsiye ediyoruz mesela 10yılı aşkın süredir 80kilonun altına düşmemiş biri olarak 2ayda 9 kilo verdim ve hedefime sadece 4 kilo kaldı
Maşallah,tebrik ederim sizi.Ben de diyet takımlarıyla 4.5 ayda 17 kilo verdim.Kalori sayımı,müsli vb diyetlerle.En iyisi ben bu kitabı hemen ediniyim,kafama yattı bu diyet.Eylül başı inşallah.Çok teşekkür ederim cevap için de
Döndüm ablalarım döndüüüümmmmmm
evet efem tatile gidecekler için tecrübelerimi paylaşıciğim sizinle.
1) yemekleri tüketirken aklınıza takılan bir şey olursa mutlaka aşçıya ya da restorandaki görevlilere içinde ne olduğunu sorun.
2) yüzme biliyorsanız mutlaka sabah erken kalkıp yüzün.
3) 3 öğün beslenme gayet yeterli oluyor.
4) yanınıza giderken yaptığınız kekler, muffinler mutlaka kurtarıcınız, atlamamanız gereken en önemli nokta o.
5) açık büfeye dayanamayacağınızı düşünüyosanız yanınızda bolca adaçayı buundurup için, peyniri bol tüketin ya da sizin için birinin yemek almasını rica edin ki o tatlıları gözünüz görmesin.
6) akşamları paticiklerinize güzel ayakkaplarınızı geçirin ve yürüyün, yürüyün, yürüyün...
7) mini barınızda mutlaka kuru et ya da füme et bulundurun. Bazen otelin yemekleri sizin için uygun olmayabiliyor. O dönemlerde kurtarıcınız bu kapalı ambalajdaki etcikleer.
Benim ilk işim bir market bulup böyle besinler almak oldu. Hindi pastırması işimi çözdü çünkü içinde sadece 3 gram yağ var, karbonhidrat yok ve protein değeri yanlış hatırlamıyosam 20 gram civarlarında.
Evet efem şimdi de okuduğum kitaptan sizlere bilgiler paylaşıcam.
Beyniniz için günde 1 yemek kaşığı zerdeçal tüketin.
Vücudunuz için omega-6 / omega-3 oranı 4:1 olmalıdır. Bu oranı dengeleyemediğimizde karaciğerimiz dahil göbeğimizle birlikte vücudumuz yağlanıyor. Bu nedenle omega-3 içeren semizotunu, keten tohumunu, balığı (en iyi tercihler somon, mahi mahi, yılan balığı, dilbalığı ve alabalık) mutlaka tüketin. (ceviz ve fındık da var burada ama dukan diyetine ihanet etmek istemiyorum)
Efendim her gün zencefil ve tarçın da tüketmemiz gerekiyormuş.
Keten tohumuu günde 2-3 yemek kaşığı olacakmış.
En önemlileri bunlar. Aslında tüm kitaplarımı mixleyip anlatmak istiyorum sizlere
Bu arada reglime 3 gün falan kaldı, tatile 59.5 ile gittim. Güçlendirmeye geçicem diyordum ya hani, gözüm doymadı ps şeklinde devam ettim ve 1 tane dahi kaçamak yapmadım. Mado bulup diyet dondurma yedim canım istediğinde, onun için de metrelerce yürümek lazım geliyordu zaten kikikiki.
Her gün en az yarım saat yüzdüm ve 2 saat kağnı hızında olsa bile yürüdüm. Çünkü dediğim gibi otelde aman diyet yapıyodur bu insanlar yağsız tavada kızartalım demiyorlar, mutlaka her şeyse sıvı ya da katı artık bilmiyorum yağ vardı. Peynirler, yoğurtlar zaten light değildi onları saymıyorum bile.
Şimdi tartıldım 60.1 çıktım ablalarım yani +600le döndüm. Ödemdir bu biliyorum kikikikiki
Efendim son olarak vücudumuzun protein ihtiyacı kilo başına 2-5 grammış. Fakat 5 gram profesyonel sporcular için. Bizim için ideal birim kilo başına 2-3 gram kadar.
öpücüklerimi sunuyorum efeeem.
1) yemekleri tüketirken aklınıza takılan bir şey olursa mutlaka aşçıya ya da restorandaki görevlilere içinde ne olduğunu sorun.
4) yanınıza giderken yaptığınız kekler, muffinler mutlaka kurtarıcınız, atlamamanız gereken en önemli nokta o.
5) açık büfeye dayanamayacağınızı düşünüyosanız yanınızda bolca adaçayı buundurup için, peyniri bol tüketin ya da sizin için birinin yemek almasını rica edin ki o tatlıları gözünüz görmesin.
6) akşamları paticiklerinize güzel ayakkaplarınızı geçirin ve yürüyün, yürüyün, yürüyün...
7) mini barınızda mutlaka kuru et ya da füme et bulundurun. Bazen otelin yemekleri sizin için uygun olmayabiliyor. O dönemlerde kurtarıcınız bu kapalı ambalajdaki etcikleer.
Benim ilk işim bir market bulup böyle besinler almak oldu. Hindi pastırması işimi çözdü çünkü içinde sadece 3 gram yağ var, karbonhidrat yok ve protein değeri yanlış hatırlamıyosam 20 gram civarlarında.
Vücudunuz için omega-6 / omega-3 oranı 4:1 olmalıdır. Bu oranı dengeleyemediğimizde karaciğerimiz dahil göbeğimizle birlikte vücudumuz yağlanıyor. Bu nedenle omega-3 içeren semizotunu, keten tohumunu, balığı (en iyi tercihler somon, mahi mahi, yılan balığı, dilbalığı ve alabalık) mutlaka tüketin. (ceviz ve fındık da var burada ama dukan diyetine ihanet etmek istemiyorum)
En önemlileri bunlar. Aslında tüm kitaplarımı mixleyip anlatmak istiyorum sizlere
Bu arada reglime 3 gün falan kaldı, tatile 59.5 ile gittim. Güçlendirmeye geçicem diyordum ya hani, gözüm doymadı ps şeklinde devam ettim ve 1 tane dahi kaçamak yapmadım. Mado bulup diyet dondurma yedim canım istediğinde, onun için de metrelerce yürümek lazım geliyordu zaten kikikiki.
Her gün en az yarım saat yüzdüm ve 2 saat kağnı hızında olsa bile yürüdüm. Çünkü dediğim gibi otelde aman diyet yapıyodur bu insanlar yağsız tavada kızartalım demiyorlar, mutlaka her şeyse sıvı ya da katı artık bilmiyorum yağ vardı. Peynirler, yoğurtlar zaten light değildi onları saymıyorum bile.
Şimdi tartıldım 60.1 çıktım ablalarım yani +600le döndüm. Ödemdir bu biliyorum kikikikiki
Efendim son olarak vücudumuzun protein ihtiyacı kilo başına 2-5 grammış. Fakat 5 gram profesyonel sporcular için. Bizim için ideal birim kilo başına 2-3 gram kadar.
vayyyyy biz bunu düşünmedik olurmu olur.protein yiye yiye kurtkızlara dönüşmeyelimde dolunaydan dolunaya azbiraz şişelim.aman marankinin kürlerinden almayalım lütfeeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?