Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canımıniçi harikasın bende seni kutluyorum. En zor yerlerde kendini çok güzel zaptetmişssin afferem sana .

merhabalaaaar, bu ayın su tutturması işi ne zaman bitecekmiş? yumrukta 3. günüm ve hala mehter takımı modu devam ediyor, ama vücut inceliyor..bu da tesellisi olsun artık,devam ediyorum bakalım salı sabah ne olacak..:44:

offf o wc sorunu var ya.. öldürüyo beni.. tatili resmen koca bir bağırsakla geçirdim öyle diyeyim.. Ben de yulaf kepeği yiyorum her gün ama anlamıyorum niye kabızlık sorunu böbreklerimi ağrıtacak kadar ileri seviyede görülüyor bende.. goji berry de yiyorum üstüne 2-3 bardak su içiyorum sırf işe yarasın diye ama..

5 kilogram vallahi bir şey değil, gidiyor. Ben 1 aydır dukan yapıyorum, hiç kaçamağım olmadı ama spor yapamadım maalesef, 4 kilo vermiş gözüküyorum :)
en azından bu kiloyu diyetisyenle vermiş olsaydım yok 3 gram peynir, 5 gram karpuz, 8 kiraz.. Dukana güvenip azimli olmak dışında hiçbir şeye ihtiyacımız yok valla bir de birbirimizin desteğine

Güzel sözleriniz, iltifatlarınız için teşekkür ederim ve kilolar için de tebrik ederim :))))

Tatile giderken korkunuz olmasın, forumu takip edin yeter
ben yazmasam da her gün okudum, aksatmadan, erkek arkadaşımın zırt pırt şarjını bitirmem yüzünden sinirlenmesine aldırmadan
azıcık tutsak boğazımızı gidiyo işte azıcık sabır diyorum hihihihi
çok teeeeşkür ederim efeeeem, sizler gibi olmaya çalışıyorum işte
bu arada pastırma nametin efem. 130 gramı 7,90 idi yanlış hatırlamıyorsam.

Afferem benim kısıma sen dukancıların yüz akısın valla. bende azmine hayran kaldım harikasın. ne diiim . hoşgeldin canım.

nurcikim ablam hoşbuldum valla ben size layık olmaya çalışıyorum

Sevgili tavuk sempatizani dukanist ablalarım dia ve migrosta tavukta indirim var. Migrosta tabaklı tavuk but 4 tele, diada tavuk bonfile 6.49 tele efeeem. Hemen gittim 5-6 tabak alıverdim
malum tabaklı tavuk bunlar

Valla alın benden de o kadar yahu bitsin bu su tutma işleri. Güçlendirmeye geçmek istiyorum artık hayalimde bulgur pilavı ve nohut var. :97:

Bu arada elimde keten tohumlu goji berry li yoğurdumla okuyorum şu an forumu. Beynimizi ve vücudumuzu sağlıklı kılmak çok da tatsız tuzsuz bir şey değilmiş ki. Dukanın son evresine geçince karatay diyeti şeklinde beslenmeye devam etmek istiyorum ben yulaf kepeği ile yaptığım ekmeği tüketicem sadece, çünkü artık ekmek aramaz oldum. ekmek yediğim dönemlerde daha çok şişerdim, rahatsızlık ve hazımsızlık hissederdim midem unlu mamüllere karşı hassas. Ve günde ekmekten aldığım kalorileri hesapladım ki aman yarebbi günde 10 dilim ekmek vermişti bana diyetisyen düşünün! O kalorileri her gün ceviz ve fındık tüketerek almayı düşünüyorum. Beynimiz bize lazım dukanistler siz de bol bol finduk fistuk yiyin

aaaagaaanigiii naagaaaanigiiiiii

yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler efeeeeemmm
(içki değil tarçınlı süt)

merhaba amerikan kalp vakfı diyeti ne ola ki...
hepimizde kitap var ve buradan da bilgileniyoruz herkesin tecrübelerinden. bu diyete başlayacaksan hiç olmazsa son 500 sayfayı okumanı tavsiye ederim. internetten indirmedik kitabı indiriliyor mu bilmiyrum. hepimiz en ince ayrıntısına kadar uyguluyoruz. yşadığımız sorunları burada paylaşıyoruz.

o sınav dönemi çok kötü yaa bende de stres iştahımı kabartan bir etkiye sahip maalesef ama bu protein ağırlıklı beslenme benim iştahımı aldı götürdü bir yerlere :)
gözümün önünde karpuzlar, meyveler, tatlılar dönüyo ama benim canım istemez oldu. Bünyem de sıcakta yemeklere antipati kazanıyo zaten ama bu dukan ayrı bi güzel canım :)))))
aslında verdiğin kilo güzel sevgili destijl yani normalde diyetisyenle versek de mesela ayda 4 kilo falan veriyoruz ama dukanla bunu yiye yiye, zevkle veriyoruz. Açlık krizi yaşamadan, ayyy diyetteyim sağolun triplerine girmeden ya da ay amanın saat 3.30-4.00 pm gibi ara öğünüm var, ay doymadım ama neyse zırt pırt yapmadan veriyoruz. Ben diyetisyen döneminde yanımda abartısız 2 kiloluk beslenme çantasıyla gezmekten boyun ağrısı çektim günlerce. Ben mutluyum, tek sorun dediğin gbi wc. Az önce kan ter içinde çıktım yani yine de sonuç tatmin edici değil. En iyisi süreci prebiyotik ürünlerle desteklemek. Ben her gün 0.5 litre kefir içmeye, yarım kiloya yakın yoğurt yemeye -ki o kadar yiyorumdur :))))- karar verdim
sütün de katkısını unutmamak lazım aslında yulaf kepeği ve goji berry yi de aksatmadan her gün beraber yaparsak sonuç alırız gibime geliyo. Annem var önümde örnek, o gayet güzel sonuç alıyo maşallah

4kilooooo Ya bende inş atakta 4 kilo veririm. Nasıl bir moral olur düşünemiyorum bile offf offfffffffffffff. Bu arada ben de yulaf ezmesi kullanıyorum. Bugün 1.5 almıştım bende 1 alayım bariii

Maaaaşallah

İnşallah ben de senin gibi en az 9 kilo veririm 2 ayda offf hayali bile güzel

kızlar ben normalde 9.takım elemanıyım ama yarından itibaren sıklıkla burada takıliciimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…