oh bee kazasız belasız günü atlattım kızlar.valla hiç kaçamak yapmadım.kışkırtmalara uymadım sunulan herşeyin yağlı olduğu,kızartmaların fink attığı,tatlıların elden ele gezdiği ortamda ben inatla gojili yulafkepekli kekimi yedim.yağsız tavuklardan kemirdim .yanımda taşıdığım 0 yağlı yoğurdumu lüplettim veeee günü kazasız tamamladım kendimi kutluyorum sizlerden gelecek kutlamalarıda severek kabul ederim.bu arada kilomla ilgili harika övgüler aldım.çok güzeldi herkesleri bi şaşırttımki demeyin gitsin
hopidikk ve diğer kızlar aramıza hoşgeldiniz bu diyetle ve bizimle incelecenizden şüpheniz olmasın yeterki bizden ayrılmayınselam size ey dukancılar..bundan sonra bende bu topikteyim..
Hoşgeldin beberongoooo
Azminden ve kararlılığından dolayı seni çok çok tebrik diyorum. Tatilde tazelenmişsindir de.. Tam bir dukanistsin, harikasın! Bu da kupan:
Sen tatilde bile kararlılığını korurken ben oturduğum yerden bir kere iğne batırdım ve hala da toparlanamadım çok üzgünüm. Türkiye'ye dönmeme 3 gün kaldı şunun şurasında ben güya geçen haftadan bu yana 1,5-2 kg daha vermeyi planlıyordum ama çarşamba günü yediğim pizzayı taşıyorum hala şaka gibi :)) hala +dayım inanamıyorum.. Türkiye'ye gidince kg alacağımdan artık eminim hatta güçlendirmeye geçsem de alıcam sanırım nasıl bir bünyeyse kg vermeye dirençlii almaya hevesli..
Özlediğim o kadar çok şey var ki (simit, mantı, tantuni vs) Türkiye'ye 6 kg verip giderim, orda güçlendirme yaparım kalan 4kg'yu da özlem bitince tekrar bi gayret veririm diyordum. 4.4 kg su güzelce gitti sonra o ince hamur sade pizzayla +ya geçtim çarşambadan pazara bu kadar etkisi olmamalıydı.. Hergün yulaf kepeği yememe rağmen wc sıkıntım da cabası.. Ay şiştim
Umarım ben de senin kadar azimli olabilirim de şu son 5 kg cuktan bir an önce kurtulabilirim..
valla tebrik ediyorum canım seniidarısı tatile gidecek herkesin başına çok azimlisin maşallah ben hamurişlerine dayanacağımı sanmıyorum ama bakıcaz artık :44: :44: hindi pastırma demişsin hangi markanın olduğunu söyleyebilirmisin...
Afferem benim kısıma sen dukancıların yüz akısın valla. bende azmine hayran kaldım harikasın. ne diiim . hoşgeldin canım.
merhabalaaaar, bu ayın su tutturması işi ne zaman bitecekmiş? yumrukta 3. günüm ve hala mehter takımı modu devam ediyor, ama vücut inceliyor..bu da tesellisi olsun artık,devam ediyorum bakalım salı sabah ne olacak..:44:
benimde neredeyse 10 kg fazlam var
bu diyette aklıma takılan ara öğün yok mu,yoksa acıktıkça sınırsız proteinli gıdalar mı alabiliyoruz
Merhaba hanımlar.Öncelikle hepinize başarılar diliyorum diyetlerinizde.Ben birşey sormak istiyorum mümkün olursa.Ben şu an Amerikan Kalp Vakfı diyeti yapıyorum ramazana kadar.Ramazanda müsli diyeti ve 1 eylül itibariyle Dukan diyetine başlamayı düşünüyorum.İlk sorum hepiniz bu kitabı buldunuz mu,yoksa internetten mi indirdiniz ve eğer indirdiyseniz nerden?Bir diğeri de tavsiye ediyor musunuz,en ince ayrıntısıyla uygulayan var mı acaba?Şimdiden çok teşekkür ederim
selam size ey dukancılar..bundan sonra bende bu topikteyim..
offf o wc sorunu var ya.. öldürüyo beni.. tatili resmen koca bir bağırsakla geçirdim öyle diyeyim.. Ben de yulaf kepeği yiyorum her gün ama anlamıyorum niye kabızlık sorunu böbreklerimi ağrıtacak kadar ileri seviyede görülüyor bende.. goji berry de yiyorum üstüne 2-3 bardak su içiyorum sırf işe yarasın diye ama..
5 kilogram vallahi bir şey değil, gidiyor. Ben 1 aydır dukan yapıyorum, hiç kaçamağım olmadı ama spor yapamadım maalesef, 4 kilo vermiş gözüküyorum :)
en azından bu kiloyu diyetisyenle vermiş olsaydım yok 3 gram peynir, 5 gram karpuz, 8 kiraz.. Dukana güvenip azimli olmak dışında hiçbir şeye ihtiyacımız yok valla bir de birbirimizin desteğine
Güzel sözleriniz, iltifatlarınız için teşekkür ederim ve kilolar için de tebrik ederim :))))
Demek ikimiz aynı zamanda başlamışız ben 9 haziranda başladım yani tam 1 ayım doldu geçen çarşambaya kadar 4.4 kg vermiştim bu süre içinde. Geçen güne kadar hiç kaçamaksız gelmişken hatta diyeti kendime göre müslili falan yaparak güzel kilo verirken bikaç gündür sıkıntılıyım. Şimdi biraz şişkinliğim ve wc sıkıntım var. Ama genel olarak kendimi hafiflemiş hissediyorum çıkıntılar gitti kilo vermek hoşuma gidiyordu son hafta da 1.5-2 kg gider 6 kilo vermiş olurum diyordum ama yalan oldu. Yine de 3 ün 5 in hesabını yapmamak lazım buna da şükür. Bir çırpıda gitti anlamadan ne güzel.. Bu arada dün hep alışveriş yaptığım bi markanın birkaç elbisesini denedim, 1 beden küçülmüşüm :) kalanını da biraz gayretle verdim mi bir beden daha inecek
Dediğin gibi forumu okumayı aksatmamak lazım benim en büyük motivasyonum burası.. Zaten bu kaçamaklar da sınav zamanı fazla foruma giremediğim sırada oldu
Demek ikimiz aynı zamanda başlamışız ben 9 haziranda başladım yani tam 1 ayım doldu geçen çarşambaya kadar 4.4 kg vermiştim bu süre içinde. Geçen güne kadar hiç kaçamaksız gelmişken hatta diyeti kendime göre müslili falan yaparak güzel kilo verirken bikaç gündür sıkıntılıyım. Şimdi biraz şişkinliğim ve wc sıkıntım var. Ama genel olarak kendimi hafiflemiş hissediyorum çıkıntılar gitti kilo vermek hoşuma gidiyordu son hafta da 1.5-2 kg gider 6 kilo vermiş olurum diyordum ama yalan oldu. Yine de 3 ün 5 in hesabını yapmamak lazım buna da şükür. Bir çırpıda gitti anlamadan ne güzel.. Bu arada dün hep alışveriş yaptığım bi markanın birkaç elbisesini denedim, 1 beden küçülmüşüm :) kalanını da biraz gayretle verdim mi bir beden daha inecek
Dediğin gibi forumu okumayı aksatmamak lazım benim en büyük motivasyonum burası.. Zaten bu kaçamaklar da sınav zamanı fazla foruma giremediğim sırada oldu
slm kızlar,atak evremi 5 günde sonlandırıp bugün P+S yaptımtoplamda atak evresi boyunca 4 kg verdim ama yulaf kepeğim yok ve ben de 1.5 kaşık yerine 2 günde 1 kaşık yulaf ezmesi kullanıyorum sonucu nasıl olur bilmiyorum.ayrıca aspartamı hiç kullanmadım çayımı ve kahvemi şekersiz içiyorum.bugün adet dönemini onunla geçiştiririm die elimin altında olsa ii olur dedim.netten araştırdım biraz envai çeşit söylenti var.valla alsamda adetlerim rahat mı geçse yoksa kullnmadan işkence mi çeksem bilemedim.bilgisi olan yada kullana arkadaşlar deneyim ve bilgilerini bizimle paylaşırlarsa sevinirim
offf o wc sorunu var ya.. öldürüyo beni.. tatili resmen koca bir bağırsakla geçirdim öyle diyeyim.. Ben de yulaf kepeği yiyorum her gün ama anlamıyorum niye kabızlık sorunu böbreklerimi ağrıtacak kadar ileri seviyede görülüyor bende.. goji berry de yiyorum üstüne 2-3 bardak su içiyorum sırf işe yarasın diye ama..
5 kilogram vallahi bir şey değil, gidiyor. Ben 1 aydır dukan yapıyorum, hiç kaçamağım olmadı ama spor yapamadım maalesef, 4 kilo vermiş gözüküyorum :)
en azından bu kiloyu diyetisyenle vermiş olsaydım yok 3 gram peynir, 5 gram karpuz, 8 kiraz.. Dukana güvenip azimli olmak dışında hiçbir şeye ihtiyacımız yok valla bir de birbirimizin desteğine
Güzel sözleriniz, iltifatlarınız için teşekkür ederim ve kilolar için de tebrik ederim :))))
OFFFF bu kabızlık beni de korkutuyor. Yoğurt yemek işe yarar mı arkadaşlar? Tavsiye verir misiniz?
hoşgeldin sevgili hoppidicik ne güzel ismin var.
mrb teşekkürler hepimiz başarıcaz inş bu yazdığınız diyti ben kendi adıma hiç duymadım ilk sorunuza cevaben evet hemen hemen hepimizde var kitap bulamayanlarada yol tarifi yapıyoruz kitapsız olmaz çünki ben kitapçıdan aldım ama netten alan arkadaşlarımızda var kesinlikle tavsiye ediyoruz mesela 10yılı aşkın süredir 80kilonun altına düşmemiş biri olarak 2ayda 9 kilo verdim ve hedefime sadece 4 kilo kaldı
OFFFF bu kabızlık beni de korkutuyor. Yoğurt yemek işe yarar mı arkadaşlar? Tavsiye verir misiniz?
thanks canımm..:)hoşgeldin sevgili hoppidicik ne güzel ismin var.
lolaaaa..sendemi burdasın kıss..Maaaaşallah
İnşallah ben de senin gibi en az 9 kilo veririm 2 aydaofff hayali bile güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?