valla benim günde neredeyse 200-300 gram yoğurt yediğimi varsayarsak
ama faydasını gören arkadaşlar var süt işe yarıyor diyordu yolanda
Döndüm ablalarım döndüüüümmmmmm
evet efem tatile gidecekler için tecrübelerimi paylaşıciğim sizinle.
1) yemekleri tüketirken aklınıza takılan bir şey olursa mutlaka aşçıya ya da restorandaki görevlilere içinde ne olduğunu sorun.
2) yüzme biliyorsanız mutlaka sabah erken kalkıp yüzün.
3) 3 öğün beslenme gayet yeterli oluyor.
4) yanınıza giderken yaptığınız kekler, muffinler mutlaka kurtarıcınız, atlamamanız gereken en önemli nokta o.
5) açık büfeye dayanamayacağınızı düşünüyosanız yanınızda bolca adaçayı buundurup için, peyniri bol tüketin ya da sizin için birinin yemek almasını rica edin ki o tatlıları gözünüz görmesin.
6) akşamları paticiklerinize güzel ayakkaplarınızı geçirin ve yürüyün, yürüyün, yürüyün...
7) mini barınızda mutlaka kuru et ya da füme et bulundurun. Bazen otelin yemekleri sizin için uygun olmayabiliyor. O dönemlerde kurtarıcınız bu kapalı ambalajdaki etcikleer.
Benim ilk işim bir market bulup böyle besinler almak oldu. Hindi pastırması işimi çözdü çünkü içinde sadece 3 gram yağ var, karbonhidrat yok ve protein değeri yanlış hatırlamıyosam 20 gram civarlarında.
Evet efem şimdi de okuduğum kitaptan sizlere bilgiler paylaşıcam.
Beyniniz için günde 1 yemek kaşığı zerdeçal tüketin.
Vücudunuz için omega-6 / omega-3 oranı 4:1 olmalıdır. Bu oranı dengeleyemediğimizde karaciğerimiz dahil göbeğimizle birlikte vücudumuz yağlanıyor. Bu nedenle omega-3 içeren semizotunu, keten tohumunu, balığı (en iyi tercihler somon, mahi mahi, yılan balığı, dilbalığı ve alabalık) mutlaka tüketin. (ceviz ve fındık da var burada ama dukan diyetine ihanet etmek istemiyorum)
Efendim her gün zencefil ve tarçın da tüketmemiz gerekiyormuş.
Keten tohumuu günde 2-3 yemek kaşığı olacakmış.
En önemlileri bunlar. Aslında tüm kitaplarımı mixleyip anlatmak istiyorum sizlere
Bu arada reglime 3 gün falan kaldı, tatile 59.5 ile gittim. Güçlendirmeye geçicem diyordum ya hani, gözüm doymadı ps şeklinde devam ettim ve 1 tane dahi kaçamak yapmadım. Mado bulup diyet dondurma yedim canım istediğinde, onun için de metrelerce yürümek lazım geliyordu zaten kikikiki.
Her gün en az yarım saat yüzdüm ve 2 saat kağnı hızında olsa bile yürüdüm. Çünkü dediğim gibi otelde aman diyet yapıyodur bu insanlar yağsız tavada kızartalım demiyorlar, mutlaka her şeyse sıvı ya da katı artık bilmiyorum yağ vardı. Peynirler, yoğurtlar zaten light değildi onları saymıyorum bile.
Şimdi tartıldım 60.1 çıktım ablalarım yani +600le döndüm. Ödemdir bu biliyorum kikikikiki
Efendim son olarak vücudumuzun protein ihtiyacı kilo başına 2-5 grammış. Fakat 5 gram profesyonel sporcular için. Bizim için ideal birim kilo başına 2-3 gram kadar.
öpücüklerimi sunuyorum efeeem.
işte onu yapamamsüt içemiyorum ben, midem bulanıyor. yoğurtla idare edicem artık, bir de bol bol su
arkadaşlar
benim diyet süper gidiyo ticker ında hedefe yaklaşanları gördükçe daha bi gaza geliyorum.
Örnek:berkmine :)
süpersin beberongo
sadece 1.5 kg cık kalmış hoooop diye gider oda dukan amca sayesinde
beni şimdiden örnek alıp dukana başlayanlar var.
Harika bir diyet bu
asla 3 kg fazla veremiyordum.
bu arada beberongo çok tatlı bi nickname ne demek bana biberonu hatırlatıyor
moralim çok bozukkkk valla oturup ağlıcam birazdankaç gündür aynı kilodayım üstüne bugün yeni telimi suya düşürdüm ve çalışmıyor
ilk dört beş günde ama sonrasında gram oynamadı...gulumseee sen ne kadar zamanda verdin bu kiloyu?
moralim çok bozukkkk valla oturup ağlıcam birazdankaç gündür aynı kilodayım üstüne bugün yeni telimi suya düşürdüm ve çalışmıyor
ilk dört beş günde ama sonrasında gram oynamadı...
ilk başta hızlı kilo verip durunca insanın morali bozuluyor işte...1+1 yapıyordum 5+5 yapmaya başladım ....Kızlar siz siz olun suya düşen teli kurutma makinasıyla kurutmayınBen yaptım siz yapmayın
ilk başta hızlı kilo verip durunca insanın morali bozuluyor işte...1+1 yapıyordum 5+5 yapmaya başladım ....Kızlar siz siz olun suya düşen teli kurutma makinasıyla kurutmayınBen yaptım siz yapmayın
Aaa 1/1 yavaş verdiriyomuş önceleri ama soınra 5+5 yapanlara yetişiyomuşsun. Ben 1+1 yapıcam, eğer 20 gün falan kilo vermem durursa 5+5e dönerim belki
teşekkür ederim tatlım,güldürdün vallaşu an herşeyi yaptım ama yok yarın servise gidicem bakalım,yapcak bişi yok,saç kurutma makinasıyla kurutmam büyük zarar verirmiş arkadaşım öyle dedi kendi halinde kuruması lazımmış ama acelecilik işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?