Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

beberongooooooo ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu bende herkese soruyorm

Biliyorum canım tekrar yapılacağından bile şüpheliyim

beberongooooooo ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu bende herkese soruyorm

ehehehe canım benim sor tebi merak etmek en doğal hakkın ama ben dukanla vermedim bu kiloyu bir arkadaş daha sormuştu, ben bi süre diyetisyenle kilo verdim 4 kilo kadar, sonra yeme krizleri halinde döndü bana daha da şiştim. Sonra ilaç kullandım, iştahım tamamen kesildi. Ama çarpıntı yapınca bıraktım ve bıraktıktan sonraki günlerde bir gün içinde yediğim yiyeceklerin listesini yazayım sana:

Sabah kalkınca 1 paket çikolata
sonra su krizi
üzerine alpella gofret, alpella rulo
yine su
daha sonra algida chocolate disc ve ardından cornetto clasico -hediye veriyolardı napim-
su su su
bir kavanoz fıstık ezmesi
su su su
bir paket pişmaniye
su su su
yine chocolate disc ve hediyesi cornetto clasico

artık uykum geliyordu ağırlaşıyordum ve uyuyordum.
Uykum gelmezse bim'deki karamel waffle lardan 2 paket ya da bir kutu bim kurabiyesi kavala, üzümlü, fıstıklı, un kurabiyesi.. Ne bulduysam.
Dukana geçtim de iştahım terbiyelendi çok şükür. 20 günde 4 kilo verdim canım ben dukanla. Sadece yürüyüşleri yapamadım ama yine de çok hareketli hayatım var ve ben hiç ama hiç kaçamak yapmadım. Sadece dukan tariflerini yaptım bazen.

Biliyorum canım tekrar yapılacağından bile şüpheliyim

olsun olsun bir şey olmaaaz üzme canını dur bakalım

yanıt da verilmiş bu soruya gerçi ama ben de yazayım kiyap internetten indirilse bile şahsen ben yine de aslını alırım çünkü kafana bişey takılınca tak diye açıp bakabiliyosun elimin altında olması duygusunu seviyorum..bu forumda düzenli yazan herkes de en küçük ayrıntısına kadar uyguluyor ve gayet güzel sonuç alanlar var başlamak istersen önce kitabı edinmelisin bence

arkadaşlar dukan diyeti nedir,nasıldır?

dukan diyeti: tam manasıyla anlayabilmek için bu forumun son 400-500 sayfasını okumak eğer ona ayıracak vakit yoksa dr.pierre dukan-dukan diyeti isimli kitabı okuyarak elde edilecek bilgidir.google araştırmasını pek tavsiye etmek çok yanlış bilgiler dolu

arkadaşlar yarın çizelge yapılacak mı acaba yaa?elisadayin de hastası vardı uğraşabilecek mi bu işle?bide en son mustlu sanırım yine cumalara dönsün demişti son durum nedir öyle mi devam etsek acaba?

waovvvv...ne kadar çok takipçisi var bu topiğin.. Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 5 ziyaretçi .

üzülme gülümse
bazen takılıp kalman çok normal önemli olan motivasyonunun kırılmaması
telefonada canını sıkma bütün parçaları saç kurutma makinası ile kuruttuktan sonra pirinç kavanozuna koy son kalan nemide pirinç alacaktır.

Beberongo harikasın
söyleyecek söz bulamıyorum
dukan amca hep bizim istediğimizden yüksek kilolar söylüyo

hosgeldin fıstığımmmm

hoşgeldin tatlım aramıza

hoşgeldin canım aramıza hepimizde kitap var ben zamanında internetten çok araştırdım ama indirilmiyor.zaten elinin altında olması daha iyi :82:kitabı internetten sipariş edebilirsin kargoyla evine kadar geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…