Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin canım en kısa sürede sen de başlarsın inşallah dukan a

moralim çok bozukkkk valla oturup ağlıcam birazdan kaç gündür aynı kilodayım üstüne bugün yeni telimi suya düşürdüm ve çalışmıyor

aaaaa yapma böyle ben 3-4 gün +1100kg da gezdim hem de bu topiğin eli oklavalısı olarak ;hiç kaçamak yapmadığım halde.:82:en azından artış yok canım.biraz bekle seyirde bu durum normal. 15 gün seyir gecsin hala veremezsen yumruk yaparsın

kilo bildirimi yapılacakmı bilmiyorum geçmişi okudum ama soranlarada cvp gelmemiş ben erken saatte giremediğim için şimdiden bildiriyorum
BOY:1.72
BAŞLANGIÇ TARİHİ:09/05/2011
BAŞLANGIÇ KİLO:80
HEDEFLENEN KİLO:67
GEÇEN HAFTAKİ KİLO:71.500
ŞUANKİ KİLO:71.000
HAFTALIK FARK:500
2haftadır iyi gidiyordum -1800 -1700 ama bu hafta sadece -500 ama regli olucam 4gündür durdu kilo vermem bunada şükür veremediğim gibi ya üste alsaydım

tatlım süt ve diyet kola tavsiye edebilirim bana iyi geliyor bir dene istersen

ay berrin nerelerdesin seeen? Kimse yoktu dün pazar tabii kaçtınız hepiniz keyfe, canım +1100 gitti mi? Bana da olmuştu ya ödüm patlamıştı. Şimdi regl için bekliyorum +1000im ben de :)
bu arada benim de problemim var kabızlıkla ilgili ben de denicem senin kola ve süt taktiğini :)))

Ay benim de 3 gündür aynı kilom 60.4 çıkıyorum hep acep regl olunca gidicek mi ki? :44:

ayyyy yine ben.. moralim çok bozuluyuuu benim yaaa. bakın şimdi atakta 3,5-4 kio verdim (7 gün atak) seyire başladığımda81.9 idi kilocuğum sonrası kötü oldu
3temmuz:81.9
4temmuz:82.2
5 temmuz:83
6temmuz:82.5
7temmuz:82.5
8temmuz:81.7
9 temmuz:82.2
10temmuz:82.2
11 temmuz:82.6
bu ölçümler hep sabah tuvalete gittikten sonra aç karnına ölçümler bir kez kaçamak yapmak zorunda kaldım. kpss sınavında öğle arası 1 kaşarlı tost ve 1 ayran içtim. oda gittiğim yerde light birşey bulamadığımdan ha bide atak dahil en fazla 2 defa tuvalete çıkabildim birde kabızlık sorunu var yani süt içiyorum acaba süt kabızlık yapar mıı napcem bilemedim ben ya bu arada 1+1 yapıyorum seyiri...
aman kızlar derdime bir çareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...:84: :18:

Kızlar hepinize günaydınlar cumadan beri giremedim malum haftasonu..
hoşgeldin dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
Gelelim durumuma. Cuma sabahı 61,4 kg ile başldığım atak evremi bu sabah itibari ile kazasız belasız bitirmiş bulunmaktayım..
cumartesi sabah 60.3 kg, pazar sabah 59,5 kg geldim herşey çok güzel giderken bu sabah tartıda 59,9 görünce moralim düştü biraz.. Ama tabi 3 gündür tuvalete çıkmamış olmam yada regli dönemime 3 gün kalmış olmasıda etkiliyor olabilir diye düşünüyorum..
Atak bittiğine göre bugün seyir evresine geçiyorum.. bu evrede hergün değil sadece saf protein günlerinin ertesinde tartılacağım... Tartıda artı görmek istemiyorum.. Ama yinede şükürler olsun çoook uzun bir zamandan sonra 50 li rakamları gördüm 59,9 bile olsa 50 li rakam sonuçta

Son düzenleme:
Hanımlar günaydınlar

Herkese iyi bir hafta diliyorum, çalışanlara işlerinde, ev hanımlarına ev işlerinde, ve okuyanlara da derslerınde sınavlarında kolaylıklar.

Dün yani pazar sabahı; arkadaşlarımın aklına uyup kahvaltıya gittim, Anadolu Hisari'nda bir yer, değişiklik olur deniz havası alırım, yumurta peynir felan yerim dıger seylerden yemem dedim, ama oyle bir yere gotureceklerını bılemedım ki; yok yok tabii yedim, abartarak değil ama cogu seyin tadına bakarak, veee bu sabah bunların geridonusunu tartıda cok guzel sekılde gordum; 59,9 kg uyandım

Merhaba Baharcım, hoşgeldin, iyi ki geldin. Tam yerindesin. Merak etme sen diyetini yaptıktan sonra o kilolar gidecek ve kendini yeniden doğmuş gibi hissedeceksin. Yeterki aralarda birkaç saniyelik zevk için kendini kaybetme. Gör bak bu diyette her tür yemeği yiyoruz biz ve biz direnince yağlarımız direnemiyor!:80:

Afferin kız sana, helal olsun!

innukcum tebrik ederim; eminim reglin bittiğinde ve tuvalete cıktıgında da gramlar gidivericek zaten; azimle devam

selam dukancılar..bugün itibarı ile bende dukan diyetine başlamış bulunmaktayım:))

bende bende
gecen 15 gün önce dukan yapıp 10 günde 3,5 kilo verdim..
ve bugün itibariyle atak dönemine tekrar başlıyorum 4 yada 5 günlük...
en az 3 kilo daha vermeyi planlıyorumm :92:
seni bi yerden tanıyorum ama dur bakiimm nerden..

Günaydın kızlar nasılsınız,bakıyorumda aramıza yeni arkadaşlarda katılmış...................Hepiniz hoşgeldiniz...şunu söyliyim bu topikte müthiş bir dayanışma var...tabi bununla birlikte fazlasıyla motivasyon vaaarrr..bu arada -500 de benden hedefe 3 kilo kaldı....bakalım ne zaman hedefime ulaşacağım....bide bi şey sorucam ben her pazartesi ve perşembe protein günü uyguluyorum...sizde bu şekildemi uyguluyorsunuz yoksa günlerinizi karmamı belirliyorsunuz......hepinizi öpüyorumboooooooooool --------------------(eksili) günler diliyorum..

seni bi yerden tanıyorum ama dur bakiimm nerden..

tanırsın tanırsınnn dobişlik arkadaşıyız biz senle

kızlar bu arada dukan yaparken dikkat edin protein zehirlenmesi diye birşey var biliyorsunuzdur.
ben gecen dukan yaptıgım gün gece bayıldım acile getirdi eşim beni sabaha kadar 3 serum yedimm..
vücut dengeni tamen bozmuşsun demişti bana doktor..
gün boyu yediğim sadece şuydu
süt peynir tonbalıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…