Merhaba arkadaşlar :)
Topik ilk açıldığı zamanlarda denedim bu diyeti, daha sonra da birkaç denemem oldu ama sonuna kadar götüremedim. Eski üyeler sık sık gelmiyor artık gördüğüm kadarıyla ama ben her fırsatta yazılanları okuyorum, sizleri takip ediyorum. Ben şu an başka bir diyet yapsam da arada burada neler yazıldığını okumadan edemiyorum
70 kiloya geldikten sonra hedefime ulaşana kadar bu diyetle devam etmek istiyorum, öncelikle 70'i bir göreyim de :)
Bu başlık hem üyeler hem de ziyaretçiler tarafından çok okunuyor, aslında bugüne kadar kim, ne kadar sürede kaç kilo verdi gibisinden bir tablo hazırlanıp ilk sayfaya eklense herkes için daha açıklayıcı olur diye düşünüyorum
Çok istikrarlı bir şekilde devam eden arkadaşlar var, kendilerini tebrik ediyorum, daha doğrusu hepinizi tebrik ediyorum kızlar, sakın pes etmeyin :)
Yakın zamanda nihai hedefe ulaşma yolunda sizlerle olmak dileğiyle
moralim çok bozukkkk valla oturup ağlıcam birazdankaç gündür aynı kilodayım üstüne bugün yeni telimi suya düşürdüm ve çalışmıyor
Aaa, diyet kola denerim, süt içemiyorum sevmediğim için. Bir de bu kola meselesi beni korkutuyor. Dukan kitabında içebilirsiniz diyor ama kola kilo aldıran bir şey :/ bilemiyorum. diyet falan yazıyo ama...
aslında tatlandırıcı ile içecekleri pek sevmiyorum ama gerçekten kızlar da tavsiye etti zero var ya ondan içiyorum tatlı yeme isteğini bile bastırıyo beni tuvalete de çıkarıyor hemen
Maaaaşallah
İnşallah ben de senin gibi en az 9 kilo veririm 2 aydaofff hayali bile güzel
tatlım süt ve diyet kola tavsiye edebilirim bana iyi geliyor bir dene istersen
kilo bildirimi yapılacakmı bilmiyorum geçmişi okudum ama soranlarada cvp gelmemiş ben erken saatte giremediğim için şimdiden bildiriyorum
BOY:1.72
BAŞLANGIÇ TARİHİ:09/05/2011
BAŞLANGIÇ KİLO:80
HEDEFLENEN KİLO:67
GEÇEN HAFTAKİ KİLO:71.500
ŞUANKİ KİLO:71.000
HAFTALIK FARK:500
2haftadır iyi gidiyordum -1800 -1700 ama bu hafta sadece -500 ama regli olucam 4gündür durdu kilo vermem bunada şükür veremediğim gibi ya üste alsaydım
aslında tatlandırıcı ile içecekleri pek sevmiyorum ama gerçekten kızlar da tavsiye etti zero var ya ondan içiyorum tatlı yeme isteğini bile bastırıyo beni tuvalete de çıkarıyor hemen
Tamamdır o zaman bende zero alayım:)
Merhaba beni de aranıza alırmısınız?
99 bıle olmustum bu yaz, once kendı cabamla 97 oldum arkasından dukana basladım . Bana ınternetten ogrendıgıme gore 70.6 ymıs ıdeal kıloma ma bakalım kısmet ne kadar ınersem o kadar mutlu olacagım.
Calısıyorum hemde bır plazada yaz gunu kısa kollu gomlek gıymekten bıle utanıyorum her yanımdan sarkan yaglar var.
ben bu dıyetın ılk evresını 10 gun yaptım. bu arada 3 kılo verdım tamda soyledıgıı gıbı, arkasından 2 gun bı yakınımın soz ve nısanı derken hem yedıklerımden hem oturmaktan bırde adet donemınden nerdeyse 1 haftadır aynı kılodayım artmadı hıc kılom ama hareket yoktu. ta kı bugune kadar bu arada saf proteıne devam etmeye calıstım ama kacamak bıle yapsam yagsız sut yerıne tam yaglı, yagsız yogurt yerıne yaglı yogurt yıyerek yaptım
hala sadıgım oyle degılmı, sıfırdan baslamak yerıne 2. evre kurallarını mı uygulamalıyım ne dersınıız?
ve bundan sonra bende destegınızı beklıyorum
hoscakalın
oh bee kazasız belasız günü atlattım kızlar.valla hiç kaçamak yapmadım.kışkırtmalara uymadım sunulan herşeyin yağlı olduğu,kızartmaların fink attığı,tatlıların elden ele gezdiği ortamda ben inatla gojili yulafkepekli kekimi yedim.yağsız tavuklardan kemirdim .yanımda taşıdığım 0 yağlı yoğurdumu lüplettim veeee günü kazasız tamamladım kendimi kutluyorum sizlerden gelecek kutlamalarıda severek kabul ederim.bu arada kilomla ilgili harika övgüler aldım.çok güzeldi herkesleri bi şaşırttımki demeyin gitsin
Kızlar hepinize günaydınlar cumadan beri giremedim malum haftasonu..
hoşgeldin dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
Gelelim durumuma. Cuma sabahı 61,4 kg ile başldığım atak evremi bu sabah itibari ile kazasız belasız bitirmiş bulunmaktayım..
cumartesi sabah 60.3 kg, pazar sabah 59,5 kg geldim herşey çok güzel giderken bu sabah tartıda 59,9 görünce moralim düştü biraz.. Ama tabi 3 gündür tuvalete çıkmamış olmam yada regli dönemime 3 gün kalmış olmasıda etkiliyor olabilir diye düşünüyorum..
Atak bittiğine göre bugün seyir evresine geçiyorum.. bu evrede hergün değil sadece saf protein günlerinin ertesinde tartılacağım... Tartıda artı görmek istemiyorum.. Ama yinede şükürler olsun çoook uzun bir zamandan sonra 50 li rakamları gördüm 59,9 bile olsa 50 li rakam sonuçta
selam dukancılar..bugün itibarı ile bende dukan diyetine başlamış bulunmaktayım:))
seni bi yerden tanıyorum ama dur bakiimm nerden..bende bende
gecen 15 gün önce dukan yapıp 10 günde 3,5 kilo verdim..
ve bugün itibariyle atak dönemine tekrar başlıyorum 4 yada 5 günlük...
en az 3 kilo daha vermeyi planlıyorumm :92:
seni bi yerden tanıyorum ama dur bakiimm nerden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?