Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım 2 gündür giremedim pek kpss sınavı vardı ctesi 12 ye kadardı ama pazar akşam 6 ya kadar sürdü sınav ondan yoktum.özledim hepinizi

seyirde hep oluyor canım bu korkma.vereceksin sonra.birden gidiyor

Günaydın kızlaaaaaaaaarrrr

sizi çoookkkk özledim ve sonunda döndüm yine amma çok konuşmuşsunuz vıdı vıdı vıdı aaaaaaa

sevgili canlarım +1 kilo ile tatil sezonunu kapatmış bulunmaktayım:97: kızmayın bana olar mı çünküüüümm açık hava olduğundan dolayı birde yanımdakilerin yüzünden ne bulursak yedik:78:

aslında 2 gün dikkat ettim ama sonrasında ortama ayak uydurmak zorunda kaldığım için yapılan yemeklerden azar azar yedim yanlış anlaşılmayım diye

tatilde çok eğlendim keyif aldım ve evime döndüm bu hafta atakla o aldığım 1 kiloyuda veririm inşallah.açıkcası üzülmedim 1 kilo aldım diye çünkü o kadar yememe rağmen 1 kilo bence müthiş

neyse ben ağır ağır sayfaları okumaya çalışıyım öpüyorum hepinizi.

tatlım biz bunu bol su içerek önlüyoruz zaten 1,5-2 lt su içmeye gayret et gün içinde

canım hosgeldin; biz de seni ozledik

Tatilinin iyi geçmesine çok sevindim, olan olmuş, şimdi tam gaz Dukana devaö, o 1 kg da hemen gidiverir zaten.

Selam kızlar
herkese günaydınlar.

yine pazartesi yine haftasonu ertesi ben yine artıdayım. artık alıştım yahuuu sekiz aydır böle amaan vucut diyete çok ta alışmasın istiyorum pişman diyeeellim

Hoşgeldin yaz yağmuru :))

çıtırlar selaaaaaaammm, özledim wallla hepsinisiiii...h. sonu yazamadım ama aralıklarla girip okudum hepppp...

aramıza yeni katılan arkidişlerrrr ve tatilcileeeeeeeeerrrr hoşgeldiniiiiiiiiiiiizzz

bu aralar maşallahım var, canım hiiiiiç kaçamak yapmak istemez oldu, neden bilmiyorum dün regl olmama rağmen tartıda 65,2 yi gördüm wallahhh gözlerime inanamadıııım vücudumun ödem yapıp suyu tutacağına o kadar hazırlamıştım ki kendimi her gün -100 200 görünce ehuehue şoooook olduuuuumm ne acaipiz biz kadınlar de mii vücutsu tutar neden tuttu acaba, vücut su tutmaz alla alla bi terslik mi var, regl öncesi kilomun takılması lazımdı felan diyorum neyse böyle diye diye bugun sabit kalmış oldum, bu sabah da 65,2 yim...

yoliiişşko ve vuvuşko nerelerdesiniz uleeeeeeeeeeynnn ses verin heleee:76::76:

Selam kızlar
herkese günaydınlar.

yine pazartesi yine haftasonu ertesi ben yine artıdayım. artık alıştım yahuuu sekiz aydır böle amaan vucut diyete çok ta alışmasın istiyorum pişman diyeeellim

seeeeeeeeennn seeeeeeeeennn nerdesiiiiiiiiiiinnn seeeeeeeeennn:)) dün gece mutfağa kedi daldıııı, bugun için haşladığım davığııı götürdü wallaaaaaa, aklıma direk sen geldiiiiiiiiinnn ehuehueuhe way koşka seniiii dedim peşinden koştum

kıs korkutma şimdi milleti..:)

bugün tartıya çıktığımda gözleirme inanamadım 1 kilo daha gitmiş dün moralim çok bozuktu herşeyi yiyesim vardı,ama sizlerin sayesinde dieti bozmadım kızlarrrr...İyiki varsınızzzz

Günaydınlarrrrr hepinize çok çok iyi haftalar bende haftasonu hiç girmedim kuruyemiş kaçağı dışında iyi sayılırdı

geçen haftaki kilom(4 temmuz):91,40
bu haftaki kilom(10 temmuz):90,4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…