ay berrin nerelerdesin seeen? Kimse yoktu dün pazar tabii kaçtınız hepiniz keyfe, canım +1100 gitti mi? Bana da olmuştu ya ödüm patlamıştı. Şimdi regl için bekliyorum +1000im ben de :)
bu arada benim de problemim var kabızlıkla ilgili ben de denicem senin kola ve süt taktiğini :)))
Ay benim de 3 gündür aynı kilom 60.4 çıkıyorum hep acep regl olunca gidicek mi ki? :44:
Tamamdır o zaman bende zero alayım:)
al tatlım al sıcak havada soğuk soğuk güzel oluyor
ayyyy yine ben.. moralim çok bozuluyuuu benim yaaa. bakın şimdi atakta 3,5-4 kio verdim (7 gün atak) seyire başladığımda81.9 idi kilocuğum sonrası kötü oldu
3temmuz:81.9
4temmuz:82.2
5 temmuz:83
6temmuz:82.5
7temmuz:82.5
8temmuz:81.7
9 temmuz:82.2
10temmuz:82.2
11 temmuz:82.6
bu ölçümler hep sabah tuvalete gittikten sonra aç karnına ölçümler bir kez kaçamak yapmak zorunda kaldım. kpss sınavında öğle arası 1 kaşarlı tost ve 1 ayran içtim. oda gittiğim yerde light birşey bulamadığımdan ha bide atak dahil en fazla 2 defa tuvalete çıkabildim birde kabızlık sorunu var yani süt içiyorum acaba süt kabızlık yapar mıı napcem bilemedim ben ya bu arada 1+1 yapıyorum seyiri...
aman kızlar derdime bir çareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...:84::18:
selam dukancılar..bugün itibarı ile bende dukan diyetine başlamış bulunmaktayım:))
tanırsın tanırsınnn dobişlik arkadaşıyız biz senle
kızlar bu arada dukan yaparken dikkat edin protein zehirlenmesi diye birşey var biliyorsunuzdur.
ben gecen dukan yaptıgım gün gece bayıldım acile getirdi eşim beni sabaha kadar 3 serum yedimm..
vücut dengeni tamen bozmuşsun demişti bana doktor..
gün boyu yediğim sadece şuydu
süt peynir tonbalıgı
tatlım 2 gündür giremedim pek kpss sınavı vardı ctesi 12 ye kadardı ama pazar akşam 6 ya kadar sürdü sınav ondan yoktum.özledim hepinizi
benden de günaydın 53.7 olmuşum gelen +ların hepsi gitti.elisa vakti olursa ekler tabloya
Günaydın kızlaaaaaaaaarrrr
sizi çoookkkk özledim ve sonunda döndüm yine amma çok konuşmuşsunuz vıdı vıdı vıdı aaaaaaa
sevgili canlarım +1 kilo ile tatil sezonunu kapatmış bulunmaktayım:97: kızmayın bana olar mı çünküüüümm açık hava olduğundan dolayı birde yanımdakilerin yüzünden ne bulursak yedik:78:
aslında 2 gün dikkat ettim ama sonrasında ortama ayak uydurmak zorunda kaldığım için yapılan yemeklerden azar azar yedim yanlış anlaşılmayım diye
tatilde çok eğlendim keyif aldım ve evime döndüm bu hafta atakla o aldığım 1 kiloyuda veririm inşallah.açıkcası üzülmedim 1 kilo aldım diye çünkü o kadar yememe rağmen 1 kilo bence müthiş
neyse ben ağır ağır sayfaları okumaya çalışıyım öpüyorum hepinizi.
Günaydın kızlaaaaaaaaarrrr
sizi çoookkkk özledim ve sonunda döndüm yine amma çok konuşmuşsunuz vıdı vıdı vıdı aaaaaaa
sevgili canlarım +1 kilo ile tatil sezonunu kapatmış bulunmaktayım:97: kızmayın bana olar mı çünküüüümm açık hava olduğundan dolayı birde yanımdakilerin yüzünden ne bulursak yedik:78:
aslında 2 gün dikkat ettim ama sonrasında ortama ayak uydurmak zorunda kaldığım için yapılan yemeklerden azar azar yedim yanlış anlaşılmayım diye
tatilde çok eğlendim keyif aldım ve evime döndüm bu hafta atakla o aldığım 1 kiloyuda veririm inşallah.açıkcası üzülmedim 1 kilo aldım diye çünkü o kadar yememe rağmen 1 kilo bence müthiş
neyse ben ağır ağır sayfaları okumaya çalışıyım öpüyorum hepinizi.
Selam kızlar
herkese günaydınlar.
yine pazartesi yine haftasonu ertesi ben yine artıdayım. artık alıştım yahuuu sekiz aydır böle amaan vucut diyete çok ta alışmasın istiyorum pişman diyeeellim
günaydın kızlarrr
geçen haftaki kilom 81 di
bugünkü 80.300 gr
kıs korkutma şimdi milleti..:)
tanırsın tanırsınnn dobişlik arkadaşıyız biz senle
kızlar bu arada dukan yaparken dikkat edin protein zehirlenmesi diye birşey var biliyorsunuzdur.
ben gecen dukan yaptıgım gün gece bayıldım acile getirdi eşim beni sabaha kadar 3 serum yedimm..
vücut dengeni tamen bozmuşsun demişti bana doktor..
gün boyu yediğim sadece şuydu
süt peynir tonbalıgı
Selam kızlar
herkese günaydınlar.
yine pazartesi yine haftasonu ertesi ben yine artıdayım. artık alıştım yahuuu sekiz aydır böle amaan vucut diyete çok ta alışmasın istiyorum pişman diyeeellim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?