Berrinim özledik seni; inşallah iyi geçti sınavların?
canım hosgeldin; biz de seni ozledik
Tatilinin iyi geçmesine çok sevindim, olan olmuş, şimdi tam gaz Dukana devaö, o 1 kg da hemen gidiverir zaten.
Hoşgeldin yaz yağmuru :))
seyirde hep oluyor canım bu korkma.vereceksin sonra.birden gidiyor
tatlım ctesi günkü güzeldi ama pazar çok zordu
çıtırlar selaaaaaaammm, özledim wallla hepsinisiiii...h. sonu yazamadım ama aralıklarla girip okudum hepppp...
aramıza yeni katılan arkidişlerrrr ve tatilcileeeeeeeeerrrr hoşgeldiniiiiiiiiiiiizzz
bu aralar maşallahım var, canım hiiiiiç kaçamak yapmak istemez oldu, neden bilmiyorumdün regl olmama rağmen tartıda 65,2 yi gördüm wallahhh gözlerime inanamadıııım vücudumun ödem yapıp suyu tutacağına o kadar hazırlamıştım ki kendimi her gün -100 200 görünce ehuehue şoooook olduuuuumm ne acaipiz biz kadınlar de mii vücutsu tutar neden tuttu acaba, vücut su tutmaz alla alla bi terslik mi var, regl öncesi kilomun takılması lazımdı felan diyorum neyse böyle diye diye bugun sabit kalmış oldum, bu sabah da 65,2 yim...
yoliiişşko ve vuvuşko nerelerdesiniz uleeeeeeeeeeynnn ses verin heleee:76::76:
seeeeeeeeennn seeeeeeeeennn nerdesiiiiiiiiiiinnn seeeeeeeeennn:)) dün gece mutfağa kedi daldıııı, bugun için haşladığım davığııı götürdü wallaaaaaa, aklıma direk sen geldiiiiiiiiinnnehuehueuhe way koşka seniiii dedim peşinden koştum
GünaydınnnBen de tam Yolanda ablam nerelerde dıye dusunuyordum
bugün tartıya çıktığımda gözleirme inanamadım 1 kilo daha gitmişdün moralim çok bozuktu herşeyi yiyesim vardı,ama sizlerin sayesinde dieti bozmadım kızlarrrr...İyiki varsınızzzz
tatlım 2 gündür giremedim pek kpss sınavı vardı ctesi 12 ye kadardı ama pazar akşam 6 ya kadar sürdü sınav ondan yoktum.özledim hepinizi
bugün tartıya çıktığımda gözleirme inanamadım 1 kilo daha gitmişdün moralim çok bozuktu herşeyi yiyesim vardı,ama sizlerin sayesinde dieti bozmadım kızlarrrr...İyiki varsınızzzz
ay berrin nerelerdesin seeen? Kimse yoktu dün pazar tabii kaçtınız hepiniz keyfe, canım +1100 gitti mi? Bana da olmuştu ya ödüm patlamıştı. Şimdi regl için bekliyorum +1000im ben de :)
bu arada benim de problemim var kabızlıkla ilgili ben de denicem senin kola ve süt taktiğini :)))
Ay benim de 3 gündür aynı kilom 60.4 çıkıyorum hep acep regl olunca gidicek mi ki? :44:
yaww sen ne tatlı dilli bi arkadaşsın öle.. ağzından bal damlıyor.. çok teşekkür ederimm gerçekten sıkıntı oldu benim için sağol
İnşallah her ikisi de çok iyi sonuçlanır Berrinim
kızlar sizden menülerinizi yazmayı istesem çokmu şey istemiş olurum..heleki atak aşaması için yazarsanız çook minnettar olurum..
sağol canım............walla tarif sayfasına da bi bak isstersen orada da güzel paylaşımlar var ama ana hatlarıyla ben yidiklerimi süüleyim;
haşlanmış tavuk, suyuna yapılmış çorba, yayla çorbası, sulu küfte, sabahları krep omlet felan....tabii bunların hepsi dukana uyarlanmış şekilde olacak...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html bu da tariflerin sayfası...şimciden afiyet olsuuun
ay hadi inşallah iyi gelir sonuçların canım yaa sınav mınav bitmiyo şu sınavlar
inşallah birtanecim.valla hayatımız sınav bitmiyor doğru söylüyorsun
Arkadaşlarım slm..
sabah kahvaltısı olarak mantarlı menemen yaptım yağsız 3 yumurta ikisinin sarısını kullandım hepsini hüplettik oğlumla beraber sonra spora gittim şimdi yeni geldimve hiç acıkmadım ne güzel.. spordan gelirken markete uğradım ve bişeler aldım diyet için özellikle kabızlık için çay vs. bişeler aldım bugün atamazsam yarına fena olacak...
Bu arada şu yulaf kepekleri hala gelmedi sabah aradım kargoyu yolda dediler şimdi yine mi arasam napsam canım çok fena kek istedi bugün..
Oburluğum üzerimde birde marketten light puding aldım ama baktım içinde mısır nişastası varmış. Heralde güçlendirme evresine kadar bekliycek napalım
ee kızlar sizden ne haberler...
mrb tatlım yumurta , tavuk ve balık bu diyette gerçekten tok tutan besinlerkabızlık için arkadaşlara da önerdim inanmıycaksın ama kola ve süt iyi gelio süt içemeyenlere zero var ya onu önerdim.kabızlık filan kalmadı bende
nasıl yani kola ve sütü karıştırıp mı içiyorsun?kabızlık yapar diye biliyom.. ama bi denemek lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?