Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım hosgeldin; biz de seni ozledik

Tatilinin iyi geçmesine çok sevindim, olan olmuş, şimdi tam gaz Dukana devaö, o 1 kg da hemen gidiverir zaten.

hoşbulduk canım aynen canım tatildeyken iştahım açıktı istanbula geldim sabah yumurtayı zor yedim

Hoşgeldin yaz yağmuru :))

hoşbuldum ablacımm

bu arada geciktirici kullandım regl dönemimdeyim oldum olacak bugun bıraktım hapı,buna rağmen 1 kilo almış olmak çok güzel.

teşekkürler dukaannnnn amcaaaa

:79:1 aydir sizi izliyor ve dukan diyeti yapiyorum yurt disinda yasiyorum ve sizi takip ederek motivasyonumu guclendiriyorum bunun icin size tesekkur ederim.dun dukan sitesini inceliyordum iki tane satisi yapilan sey dikkatimi cekti belki size faydasi olur diye dusundum doktor degilim ama aramizda sanirim doktor arkadaslar var ve bizi daha iyi aydinlatabilirler 1.si hus agaci suyu diye bir sey satiyorlar ufak capli incelemelerimde cok akllima yatti bu cunku vucudu toksinlerden arindiriyormus dukan sitesinde satiliyor bu su ama turkiyede eminim tum aktarlarda vardir karacigeri ve bobrekleri temizliyormus Sève de Bouleau Bio diye satiliyor aciklamasinda" Kilo kaybı ve huş ağacı sapi;
Kilo vermek için etkili bir urun vücut yağını yakar ve atık ürünleri kaldırılır, gereklidir. Aksi takdirde, atık tarafından tıkanmış bir vücudun kendi yağ rezervleri yakmaya devam edemez ve kilo verme yavaslar gibi dir seyler yaziyor".dukanin sitesinde satilan ilgi cekebilecek 2.urunde Dévorcal diye bir hap bu hapin acilimida bildigimiz elma sirkesi ve pektinmis seyir asamasinda kilo vermenin yavaslamasinin bertaraf edildigi ve rejimin 4 asamasindada kullanilmasinin faydali oldugunu soyluyor fransada yasiyorum bazi eczanelerde dukan urunleri satiliyor bugun bunlari alacagim ama eminim turkiyede yasayan arkadaslar aktarlardan rahatlikla bulur bu urunleri.ablamada dukan diyetini bulastirdim hatta buradan yulaf kepegi bulunmuyor diye paket paket yolladim kizcagiza onun kollestrolu yuksek diye hus agacini ve elma sirkesini soyledim oda doktoruna soracak umarim siz farkinda olmadan bana bu kadar yardimci oldunuz rejime motivasyonum icin bende azicik sizlere yardimci olabilmisimdir hepimiz insallah istedigimiz kilolara saglikli ve kisa surelerde geliriz

Günaydınnn Ben de tam Yolanda ablam nerelerde dıye dusunuyordum

yettim bacikolar yettimö gaaaarii...
bugün servisi kaçırmışım daa uyuyakalmıştım akikikooooo
artılardayım cinocum emme takmiim gayrii paso geliyi yolliyim yine geri geliyii..
hırgız kedi tooogunu çalınca ben niye aklına geliyorum kaaa. o kedi de dişimiydi baktın mı koşka mıydı. benim evdeki koşkam aç kalsa yemek çalmaz ama olur olmadık yerlerde gezer ben uyurken hahaa
kızlar çok takılamıcam işler çok boş zamanlarımı da derse vermek istiyorum göürüşüz.
liste yapoarsaınız benden 300 gr gitti diyebilirsiz.

kızlar sizden menülerinizi yazmayı istesem çokmu şey istemiş olurum..heleki atak aşaması için yazarsanız çook minnettar olurum..

tatlım 2 gündür giremedim pek kpss sınavı vardı ctesi 12 ye kadardı ama pazar akşam 6 ya kadar sürdü sınav ondan yoktum.özledim hepinizi

ay hadi inşallah iyi gelir sonuçların canım yaa sınav mınav bitmiyo şu sınavlar

bugün tartıya çıktığımda gözleirme inanamadım 1 kilo daha gitmiş dün moralim çok bozuktu herşeyi yiyesim vardı,ama sizlerin sayesinde dieti bozmadım kızlarrrr...İyiki varsınızzzz

ay süper yaa valla azim diye ben buna derimmmm

ben hala 60.4 üm

valla benim gidiyor geçen ayda 13gün durmuştu hem regli oldum hemde 4gün yumruk peşpeşe olunca iyi gitti

kızlar sizden menülerinizi yazmayı istesem çokmu şey istemiş olurum..heleki atak aşaması için yazarsanız çook minnettar olurum..

walla tarif sayfasına da bi bak isstersen orada da güzel paylaşımlar var ama ana hatlarıyla ben yidiklerimi süüleyim;
haşlanmış tavuk, suyuna yapılmış çorba, yayla çorbası, sulu küfte, sabahları krep omlet felan....tabii bunların hepsi dukana uyarlanmış şekilde olacak...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html bu da tariflerin sayfası...şimciden afiyet olsuuun

Arkadaşlarım slm..
sabah kahvaltısı olarak mantarlı menemen yaptım yağsız 3 yumurta ikisinin sarısını kullandım hepsini hüplettik oğlumla beraber sonra spora gittim şimdi yeni geldimve hiç acıkmadım ne güzel.. spordan gelirken markete uğradım ve bişeler aldım diyet için özellikle kabızlık için çay vs. bişeler aldım bugün atamazsam yarına fena olacak...
Bu arada şu yulaf kepekleri hala gelmedi sabah aradım kargoyu yolda dediler şimdi yine mi arasam napsam canım çok fena kek istedi bugün..
Oburluğum üzerimde birde marketten light puding aldım ama baktım içinde mısır nişastası varmış. Heralde güçlendirme evresine kadar bekliycek napalım
ee kızlar sizden ne haberler...

mrb tatlım yumurta , tavuk ve balık bu diyette gerçekten tok tutan besinlerkabızlık için arkadaşlara da önerdim inanmıycaksın ama kola veya süt iyi gelio süt içemeyenlere zero var ya onu önerdim.kabızlık filan kalmadı bende

Son düzenleme:

nasıl yani kola ve sütü karıştırıp mı içiyorsun?kabızlık yapar diye biliyom.. ama bi denemek lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…