Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kolayla sütü karıştırmaya gitmedin inşallah...

Ayy ne bilim o kadar çok tarif okudum ki yemin ederim artık herşeyi bir birine karıştırıp deneme cesaretine sahibim o derece yani...
şaka bir yanada galiba ben kabızlığa bir formul buldum gibi bir çay markasının maydanozlu limonlu bir form çayı var ondan aldım bir bardak için hareketlenmeler başladı.. işe yararsa arada kurtarıcı olarak içerim..

ben sana benim formülü vereyim
sabahları aç karına ve gün içerisinde 2 bardak daha yeşil çay ve yoğurda bol miktarda kırmızı pul biber..
inanki ben tuvaleten çıkamıyodum pulbiberi kestim siyah çay içmeye başladım düzeldi baya...
tartılmadım iki gündür yarın tartılayım bakalım gelişme var mı...

Çok ilginç... Nasıl kilo aldınızki, doğru yaptığınızdan emin misiniz diyeti? Kaçamak falan varmış gerçi 1 kere olmuş.. Kabızlık etkiler tabi ama süt tam tersi bağırsak yollarını açar. Ben de 1+1 yapıcam, acaba yapmasam mı :S 5+5 mi yapsam ödüm koptu şimdi bende kilo alırım diye :S

Genel olarak gün içerisinde neler yediğini yazar mısın rica etsem?

Wooooww diyorum 17 kilo vermişsin Ne kadar sürede verdiğini çok merak ettim? Dukanla mı verdin sırf?

Wooooww diyorum 17 kilo vermişsin Ne kadar sürede verdiğini çok merak ettim? Dukanla mı verdin sırf?

nerdeyse 10 ay oldu canım ve ben dukana yeni başladım.. yani dukan ile verdiğim kilo 2 kg kadar öncesini bildiğimiz dengeli beslenme ile verdim son 4 aydır da artık sarkmalar olmasın diye spor ve plates yapıyorum dukan yapmamın nedeni giden kilolar geri gelmesin istiyorum yani artık son kalan 8 kg kadarını dukan ile verip koruma vs. evreleri yapıp o kiloda kalmak amacındayım..

Harika valla:) Ben diyete başlayalı 18 gün oldu 3.8 kilo verdim 4 kilo da diyebiliriz. Önce kendi çabamla yaptım bir kaç gün, sonra lahana çorbası diyeti yaptım, şimdide dukanda 2. günüm. İnş hepimiz kilolarımızdan kurtuluciiz :) Gerçi sen bayağı kurtulmuşsun

Saol canım ama bu iş gerçekten sabır işi.. Ama kararlılığını bozmazsan sende verirsin inan. bende başladığımda hiç gitmeyecek bu kilolar sanıyordum.Ama işin güzel yanı başlarda çok kolay veriyorsun çünkü hem günlük kal. ihtiyacın fazla oluyor hemde fiziksel olarak taşıdığın yük daha ağır zayıfladıkça daha zor gitmeye başlıyor artık..Yılmadan devam edersen birazdda sabır gösterirsen sen bile kendine şasırırsın..

Evet ben şimdiden bile kendime şaşırıyorum, aslında daha önce diyet deneyimim olmadı benim. Böyle oturupta ciddi ciddi hiç diyet yapmadım. Bu ilk ve gerçekten karar verdim. Yılmicam:)

Herkese merhaba,
Dukan diyetinin 7. günü yarın sona eriyor.
Diyetin ilk bir haftasında maydanoz ve deri otu yemek ve iki gün pastırma yemek (yağsız çemensiz) bir kaçamağım olmadı.
77.6 kilo ile başladım (bu rakam oğlumun doğumu sonrası dahil hayatımda ulaştığım en yüksek rakam). Diyeti yaparken sizlerden güç almak istiyorum.
Bu sabah tartıldım, 75.6'ya inmişim, yarın sizlere tam rakamı söylerim..
Hepimize kolay gelsin..

herkese merhabalar ve iyi haftalar..yumrukta 4. günüm yarın sonucu göreceğiz tabii farklı tartılarda tartıldım ne kadar verdiğimi nasıl anlayacağım bakalım..ama 7 li rakamları yeniden gördüm neyse ki..

Yahu spor salonuna kayıt oldum, günlerce spor yapmak için deliren ben ayaklarım geri geri giderken buluyorum kendimi. Nedendir acep? Mutsuzum, halsizim ve isteksizim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…