kolayla sütü karıştırmaya gitmedin inşallah...nasıl yani kola ve sütü karıştırıp mı içiyorsun?kabızlık yapar diye biliyom.. ama bi denemek lazım..
kolayla sütü karıştırmaya gitmedin inşallah...
Tamamdır o zaman bende zero alayım:)
zeroyu aldım içiyorum
Yulaf kepeğide buldum sonunda
Ayy ne bilim o kadar çok tarif okudum ki yemin ederim artık herşeyi bir birine karıştırıp deneme cesaretine sahibim o derece yani...
şaka bir yanada galiba ben kabızlığa bir formul buldum gibi bir çay markasının maydanozlu limonlu bir form çayı var ondan aldım bir bardak için hareketlenmeler başladı.. işe yararsa arada kurtarıcı olarak içerim..
ayyyy yine ben.. moralim çok bozuluyuuu benim yaaa. bakın şimdi atakta 3,5-4 kio verdim (7 gün atak) seyire başladığımda81.9 idi kilocuğum sonrası kötü oldu
3temmuz:81.9
4temmuz:82.2
5 temmuz:83
6temmuz:82.5
7temmuz:82.5
8temmuz:81.7
9 temmuz:82.2
10temmuz:82.2
11 temmuz:82.6
bu ölçümler hep sabah tuvalete gittikten sonra aç karnına ölçümler bir kez kaçamak yapmak zorunda kaldım. kpss sınavında öğle arası 1 kaşarlı tost ve 1 ayran içtim. oda gittiğim yerde light birşey bulamadığımdan ha bide atak dahil en fazla 2 defa tuvalete çıkabildim birde kabızlık sorunu var yani süt içiyorum acaba süt kabızlık yapar mıı napcem bilemedim ben ya bu arada 1+1 yapıyorum seyiri...
aman kızlar derdime bir çareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...:84::18:
Ayy ne bilim o kadar çok tarif okudum ki yemin ederim artık herşeyi bir birine karıştırıp deneme cesaretine sahibim o derece yani...
şaka bir yanada galiba ben kabızlığa bir formul buldum gibi bir çay markasının maydanozlu limonlu bir form çayı var ondan aldım bir bardak için hareketlenmeler başladı.. işe yararsa arada kurtarıcı olarak içerim..
Wooooww diyorum 17 kilo vermişsinNe kadar sürede verdiğini çok merak ettim? Dukanla mı verdin sırf?
nerdeyse 10 ay oldu canım ve ben dukana yeni başladım.. yani dukan ile verdiğim kilo 2 kg kadar öncesini bildiğimiz dengeli beslenme ile verdim son 4 aydır da artık sarkmalar olmasın diye spor ve plates yapıyorum dukan yapmamın nedeni giden kilolar geri gelmesin istiyorum yani artık son kalan 8 kg kadarını dukan ile verip koruma vs. evreleri yapıp o kiloda kalmak amacındayım..
Harika valla:) Ben diyete başlayalı 18 gün oldu 3.8 kilo verdim 4 kilo da diyebiliriz. Önce kendi çabamla yaptım bir kaç gün, sonra lahana çorbası diyeti yaptım, şimdide dukanda 2. günüm. İnş hepimiz kilolarımızdan kurtuluciiz :) Gerçi sen bayağı kurtulmuşsun
Saol canım ama bu iş gerçekten sabır işi.. Ama kararlılığını bozmazsan sende verirsin inan. bende başladığımda hiç gitmeyecek bu kilolar sanıyordum.Ama işin güzel yanı başlarda çok kolay veriyorsun çünkü hem günlük kal. ihtiyacın fazla oluyor hemde fiziksel olarak taşıdığın yük daha ağır zayıfladıkça daha zor gitmeye başlıyor artık..Yılmadan devam edersen birazdda sabır gösterirsen sen bile kendine şasırırsın..
herkese merhabalar ve iyi haftalar..yumrukta 4. günüm yarın sonucu göreceğiz tabii farklı tartılarda tartıldım ne kadar verdiğimi nasıl anlayacağım bakalım..ama 7 li rakamları yeniden gördüm neyse ki..
yahu gözümüz yollarda kaldı yani.. Nerelerdesiniz efeeem?
Bu da sizin için o haldeee
Dailymotion - Melihat Gülses & Koray Safkan - Bekledim de gelmedin - Müzik Kanalı
herkese merhabalar ve iyi haftalar..yumrukta 4. günüm yarın sonucu göreceğiz tabii farklı tartılarda tartıldım ne kadar verdiğimi nasıl anlayacağım bakalım..ama 7 li rakamları yeniden gördüm neyse ki..
Kızlar bu yumruğu biri bana açıklayabilirmi?
Kızlar bu yumruğu biri bana açıklayabilirmi?
yumruk kilo vermen durduğunda yani 10veya 15 gün durduğunda uygulanan 4 günlük yapılan saf protein dir ben yaptım faydasınıda gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?