Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

heheheh üyeden çok ziyaretçi var forumu okuyan

sadeca, yolanda, zeynep, vuvuu ablalarım nerelerdesiniz?
61.5 çıktım şimdi tartıda o sinirle gör bak yer misin yemez misin hodri meydan

heheheh üyeden çok ziyaretçi var forumu okuyan

sadeca, yolanda, zeynep, vuvuu ablalarım nerelerdesiniz?
61.5 çıktım şimdi tartıda o sinirle gör bak yer misin yemez misin hodri meydan

burdayım beberongom
ya ikimizde kg alıyoruz yada ikimizin tartısı da bize oyun yapıyor bende 61.5 geldim delircem

Beberongom ilk başlarda öyle oluyordur. ben yürüyüşe alışık değildim seninkiyle aynı şey değil ama devam ettikce bir müddet sonra hiç bıkkınlık yada sıkıntı hissetmeden gidiyorsun. Hatta kendini ne kadar iyi hissettiğini fark edip daha bi hevesle gidiyorsun eskiden bi-fite de gitmiştim ondanda her yanım ağrıyarak gidiyordum kendimi müthiş enerjik ve zinde hissederek çıkıyordum ilk başlarda . sonra hevesle gitmeye başlamıştım. sen zorakide olsa kaldır kendini.

Yahu spor salonuna kayıt oldum, günlerce spor yapmak için deliren ben ayaklarım geri geri giderken buluyorum kendimi. Nedendir acep? Mutsuzum, halsizim ve isteksizim :44:

Yahu spor salonuna kayıt oldum, günlerce spor yapmak için deliren ben ayaklarım geri geri giderken buluyorum kendimi. Nedendir acep? Mutsuzum, halsizim ve isteksizim :44:

Nedenini hemen söyleyeyim sana, sabırsızsın da ondan. Şöyle 1 hafta falan git, varsa selülitlerinin nasıl düzeldiğini, vücudunun nasıl sıkılaştığını, bacaklarının belinin nasıl inceldiğini gör, sonra gitmek için can atıcaksın :) Ben 1 haftadır falan parktaki fitness aletleriyle çalışıyorum, gerçekten gözle görülecek derecede fark ettiriyor ve daha zinde oluyorsun. Bacaklarım falan inceldi. O kaba saba görünümdenj kurtulduğumu söylüyor herkes.

Son düzenleme:

yahu nurcikim ben sporcu insanım, yerimde duramam normalde. Koşudan başlayıp badmintonına kadar yaptım zemaaanında. Çok süper yüzerim ehehehe. Ama diyetin etkisi mi diye sorayım dedim. Hani bende böyle bir şey olması anormal.

burdayım beberongom
ya ikimizde kg alıyoruz yada ikimizin tartısı da bize oyun yapıyor bende 61.5 geldim delircem

ay melek ablaaaa nasıl bir oyundur bu bize lanet gelsin lanet gitsin hoop hoop tartı yüzünden dolaptaki şarap şişesine elim gitti gitti geldi gitti gitti geldi resmen efkarlandım yaa neyse içmedim ama. Yok kaçamak yapacağımdan değil, yıllanmış şarap yani bu sinirime heba etmeyeyim dedim. Ama dediğim "bu" sinirle 100 gram lor 2 yumurta büyük bir bardak kola zero ve 250-300 gram yoğurt yedim. yer misin yemez misin demiştim yedim. :82:

çiğ köfte yedim. çok mutluyum.

Allah arttırsın ehehehehe

Kizlar bisey sorcam
ben bu hafta sabahciyim, ve is yerinde sürekli arabada oldugum icin ve molam olmadigi icin
dogru düzgün kahvalti yapmam mümkün degil

böyle diyete uygun pratik arabada yenilebilecek ne götürebilirim yanimda bi fikriniz var mi?

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım :) ama dukan diyetini 17 gundur yapıyorum ve 4 kilo verdim.seyir evresinde bir alıp bir verdiğim için bu kadar az verdim kilo.birde hiç benim gibi 1.70 boyunda 85 kgda başlayan arkadaşlar yok.hep zayıflar yapıyor bu diyeti moralim bozuldu vallahi :)
bu arada yazılarınızın altında çıkan kilo gösteren şeyi nasıl yapıyoruz.sevgilerimle...

Hımmmmm anladım aşkım bu durum beni aşar tabikinede. ben hiç doğru dürüst spor yapmayan birisi olarak bifite gittiğimde bir kaç ay oda ve kilo durunca şimdi başladığım yürüyüşün bende yarattığı etkiyi ancak biliyorum. zihinsel yorgunluklarda bazen enerjimizi tüketiyor canım elimiz kolumuz kalkmaz oluyor. eğer öyle birşeyse bol bol kahkaha at. sevdiğin müzikleri dinle new age tavsiye ederim. zihnini kendini sakinleştirecek şeylere odakla.:76:

nurcikimmm yürüyüş yaptım geldim valla ne koşu ne yüzme en güzeli yürüyüşmüş ehehehe şöyle bi 45 dakika falan yürüdüm keyfim yerine geldi yahu :)))
new age uuu çok çok olmasa da dinlerim severim new age, ben de chill out, lounge, trip hop pek severim ama bu halsizliğin nedeni regl herhalde ha geldi ha gelicek canım benim bi ziyaret etse beni belki şu fazla kilolar da gidicek. Her zaman vakitsiz gelir bu ay 1 gün gecikti
normalde takmam da bu ameliyattan sonraki ilk reglim ya, dört gözle bekliyorum ne olacak diye.

ama tavsiyelerin tam benlik yalnız. Bol bol kahkaha tavsiyesi herkesten gelmez öyle :))))
sarılcam

selam olsun tüm dukandaşlara... bugün 2 .ci günüm atak evrem.vallahi 77.500 çıktım eczanede tartıldım..menumü yazayım bu gün ki
sabah krep yulaf kepeğiyle yapılmış..lor şekersiz çay
arada ayran
öğlen balık ızgara diyet kola
akşam diyet yoğurt.çay içiyorum bide biri tarhun dedi tarhun çayı yaptım içtim vücuttaki ödemi ve tuzu atıyormuş.kanı sulandıurıp enerji veriyormuş vs vs bi sürü faydası varmış.çorbaların üstüne( yoğurtlu tabi)çok güzel oluyordu.çayıda fena değil..
yarın yeni bir menumla görüşmek üzere..ii gecelerrrrr.kızlarrrr...

selam kizlar bende dukan yaptim geçen ay bitti benimki 2 gün atak 18 gün falan seyir 1 ay da güçlendirme yaptim 54.5 kilodan 49.9 a kadar düştümki 2 yildir kilo veremiyordum şimdi çok mutluyum misafrilerim falan vardi acaiiiiip yedim ve kesin en az bir kilo aldim derken baktim ki hiiiç kilo almmaişim çok sevindim yaa kilosu az olanlarin kilo vermesi daha zorken kilosu çok olanlar daha kolay kilo verecektir gerçekten herkese tavsiye ederim

yanına diyet dil peyniri alabilirsin, arada atıştırılıyor, dukan kurabiyelerinden yapabilirsin, haşlanmış yumurta olabilir, bir de termos edinip çayla doldurabilirsin

busonolsunnn canım benim çok teşekkür ederim desteğin için sanırım barıştım erkek arkadaşımla..sanırım diyorum bir anda eskisi gibi olmuyor çünkü:) bu aradaaaa kilom bu gün itibariyle 62.8 tabii son 2-3 gündür diyete uyamadım ve hiçbişey yemedim denebilir ama iyi tarafından bakıyorum bir hafatada 7 kilo:

bir haftada 7 kilo mu :44: :44: :44:

mrb hoşgeldin aramıza 17günde 4kilo hiçte az değil bende ilk 20günde 5kilo verdim ayrıca sizden daha fazla kiloda olan arkadaşlarımızda var azimle devam eden bende az değildim 80le başladım boyum 1.72 şuan 71 kiloyum 2ayda 9kilo verdim hedefimede 4kilo kaldı ve şuan 5gündür tartı oynamıyor regl olucam onun için olduğunu biliyorum moralimi bozmamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…