heheheh üyeden çok ziyaretçi var forumu okuyan
sadeca, yolanda, zeynep, vuvuu ablalarım nerelerdesiniz?
61.5 çıktım şimdi tartıda o sinirle gör bak yer misin yemez misin hodri meydan
çiğ köfte yedim. çok mutluyum.
Yahu spor salonuna kayıt oldum, günlerce spor yapmak için deliren ben ayaklarım geri geri giderken buluyorum kendimi. Nedendir acep? Mutsuzum, halsizim ve isteksizim:44:
Yahu spor salonuna kayıt oldum, günlerce spor yapmak için deliren ben ayaklarım geri geri giderken buluyorum kendimi. Nedendir acep? Mutsuzum, halsizim ve isteksizim:44:
Beberongom ilk başlarda öyle oluyordur. ben yürüyüşe alışık değildim seninkiyle aynı şey değil ama devam ettikce bir müddet sonra hiç bıkkınlık yada sıkıntı hissetmeden gidiyorsun. Hatta kendini ne kadar iyi hissettiğini fark edip daha bi hevesle gidiyorsun eskiden bi-fite de gitmiştim ondanda her yanım ağrıyarak gidiyordum kendimi müthiş enerjik ve zinde hissederek çıkıyordum ilk başlarda . sonra hevesle gitmeye başlamıştım. sen zorakide olsa kaldır kendini.
burdayım beberongom
ya ikimizde kg alıyoruz yada ikimizin tartısı da bize oyun yapıyor bende 61.5 geldim delircem
çiğ köfte yedim. çok mutluyum.
yahu nurcikim ben sporcu insanım, yerimde duramam normalde. Koşudan başlayıp badmintonına kadar yaptım zemaaanında. Çok süper yüzerim ehehehe. Ama diyetin etkisi mi diye sorayım dedim. Hani bende böyle bir şey olması anormal.
ay melek ablaaaa nasıl bir oyundur bu bize lanet gelsin lanet gitsin hoop hoop tartı yüzünden dolaptaki şarap şişesine elim gitti gitti geldi gitti gitti geldi resmen efkarlandım yaa neyse içmedim ama. Yok kaçamak yapacağımdan değil, yıllanmış şarap yani bu sinirime heba etmeyeyim dedim. Ama dediğim "bu" sinirle 100 gram lor 2 yumurta büyük bir bardak kola zero ve 250-300 gram yoğurt yedim. yer misin yemez misin demiştim yedim. :82:
Allah arttırsın ehehehehe
Hımmmmm anladım aşkım bu durum beni aşar tabikinede. ben hiç doğru dürüst spor yapmayan birisi olarak bifite gittiğimde bir kaç ay oda ve kilo durunca şimdi başladığım yürüyüşün bende yarattığı etkiyi ancak biliyorum. zihinsel yorgunluklarda bazen enerjimizi tüketiyor canım elimiz kolumuz kalkmaz oluyor.eğer öyle birşeyse bol bol kahkaha at. sevdiğin müzikleri dinle new age tavsiye ederim. zihnini kendini sakinleştirecek şeylere odakla.:76:
Kizlar bisey sorcam
ben bu hafta sabahciyim, ve is yerinde sürekli arabada oldugum icin ve molam olmadigi icin
dogru düzgün kahvalti yapmam mümkün degil
böyle diyete uygun pratik arabada yenilebilecek ne götürebilirim yanimda bi fikriniz var mi?
arkkkadddaaşşşlarrrrr ben geldimmm diyorummmm.destek diyorummm huuuu huuuuu
canım caponum. seni terkeden insan senin kıymetini anlamamış demektir. ya öyle insanı koyver gitsin yolver gitsin. hayır hadi kilo aldın ee bi de üstüne sigaraya başlanır mı caponbalığım yaa. şimdi kötü alışkanlıklarımızı terketme zamanı canım. herşey güzel olacak içini ferah tut ve ayırlısını iste.
busonolsunnn canım benim çok teşekkür ederim desteğin için sanırım barıştım erkek arkadaşımla..sanırım diyorum bir anda eskisi gibi olmuyor çünkü:) bu aradaaaa kilom bu gün itibariyle 62.8 tabii son 2-3 gündür diyete uyamadım ve hiçbişey yemedim denebilir ama iyi tarafından bakıyorum bir hafatada 7 kilo:
Teşekkürler canım:)
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım :) ama dukan diyetini 17 gundur yapıyorum ve 4 kilo verdim.seyir evresinde bir alıp bir verdiğim için bu kadar az verdim kilo.birde hiç benim gibi 1.70 boyunda 85 kgda başlayan arkadaşlar yok.hep zayıflar yapıyor bu diyeti moralim bozuldu vallahi :)
bu arada yazılarınızın altında çıkan kilo gösteren şeyi nasıl yapıyoruz.sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?