Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Benden selam olsun bolu beyine çıkıp şu dukanı yolmalıdır!

+400 ile uyandım bu sabah. +1000in üzerine toplam kilom 60.8 şu an.:85:

benn de olsam regl de şu 1.5 kilodan kurtulsam başka şey istemiyorum. Eski kiloma döneyim yeterr benim için :84:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, dukan diyetindeki kabızlık meselesi çok canımı sıkıyor. Çokta karnım hatta bağırsaklarım ağrıdı sabah mahvoldum valla

Tartım son zamanlarda sapıttı, en az 10 kere tartıldım. 1inde 74.9 , 4'ünde 75.1 , 5'inde de 75.4 çıktım, sanırım 75.4 doğru olan. 100 gram almışım yani, İlginç...

Akşam spor yaptıktan sonra tartılayım en iyisi bide...

SABAH: 1 yulaf kepekli poğaça

NOT: Atak evresinde 3. günüm

Son düzenleme:

Spordan sonra da kasların şiş olduğu için fazla çıkabilirsin canım hihi hazırlıklı ol :)))

yesılelma sakın yanlızsın dıye dusunme
ben bak 99 gordum tartıda ve mıladım oldu,
su anda 93.2 kılodayım ve cok daha fazla verıcem ama acele etmıyorum gec olsun ama kalıcı olsun ...
yaptıgım dıyetı cok sevıyorum. cok da mutluyum.
sadece ıs yerınde cok kafam bozuk bu aralar, eger bunlar yuzunden yemege saldırmadıysam ben bı daha saldırmam bu sefer olmustur bu benım ıcın, cocuklugumda bıle 60 kılo oldugumu hatırlamam en erken 78 falan hatırlıyorum. 80 oldu zamanla sonra kotu bı ask hıkayesı ve 99
bundan daha kotusu olamaz dedım, yalnız kaldım kımseyle konusmadım, elımı etegımı cektım herseyden ama bu benı uzenlerı sevındırdı sadece,

bırbırımıze destek oluruz sen hıc uzulme..

bu arada gercekten 5 kıloda takılı kaldım 15 gun saka gıbı nıhayet ınmeye basladı, cok mutluyum.
kılo bıldırımı yapıyomusunuz lıste falan, bende gırmek ısterım arkadaslar

bu arada son 3 yıldır 90 ın altına ınmemıstım o yuzden yerlesık kılolarımla savasıyorum .. ama yenıcem

günaydınlarrr hepinizeeeee ben bu sabah +1,5 la uyandım ((( ama sebebi şuuu dün bütün gün protein şeklinde devam eden diyetimi akşam yemeğinde salatalar z. yağlı sebzeler ve 1 küçük üçgen dilim karpuz ekleyerek ve üstüne saat 11.00 de pişirdiğim dukan usulu biber dolması yiyerek protein+extra çok sebzeye çevirdim sinir oldum kendime bugunde ps günüm ama sabah kahvaltısında ceza verdim kendime sadce biraz light beyaz peynirle hindi jambon yedim.

birde sizle birşey paylaşmak istiyorum ben normalde pek spor yapmıyorum ama arada sadece yürüyüş yapıyorum haftada 1 gün 45 dk falan ve ne zaman yürüyüş yapsam akşama doğru kaçamak yapma isteği doğuyor bende mesela bir kase kuruyemiş :78:

yani şunu demek istiyorum ki buna daha önceleri gittiğim diyetisyenlerde söylemişti eğer spor yaşam şekliniz değilse sırf diyet yapıyorum diye spor yapmayın

:86:
canım bende 168 boyundayım ve 109 kilo ile başladım.Zayıflar yapmıyor bu diyeti.Bu şekilde bir genelleme yapıp moralini bozma.İnşallah başarılı olursun.

merhaba yeşilelma,
ben 12 Nisanda 86 kilo ile başladım Dukana. (boyum seninle aynı)yani bugün tam tamına 3 ay doldu.tickerimde gördüğüm kiloların tamamı Dukanla ve 3 ayda verildi.hatta benden daha azimli olursan daha fazla verebilirsin. çünkü benim klasik vazgeçemediğim haftada 1 kadeh rakım,haftada 2 kez diyet dondurmam mutlaka var.
Ve de spor yapamıyorum.
en güzeli de şu an olduğumdan daha az kiloda görünüyorum ve 68 kilodayken giydiğim pantalonlarım oluyor.yani bu diyette sıkılaşma müthiş.bu açıdan azmini kaybetme,ben de arada motivasyonumu kaybediyorum,kilo vermem duruyor ama bu topikten hiç ayrılmazsan tekrar motive olabiliyorsun.forumda bu konuda benden çok deneyimli arkadaşlar var emin ol hepsi destek vereceklerdir.
sevgiler...

Günaydın kızlaarr

aramıza yeni katılanlar hepiniz hoşgeldiniz umarım istediğiniz kilolara kavusursunuz..

kilo alanlarda üzmesinler kendilerini yalnız değiller

amaaaannnn nolmuş bu foruma böyle bi hafta kayboldum çok sessiz olmuşsunuz bakın bırakırım diyeti heeeee

Günaydın arkadaşlar,
Bu sabah 400 gram daha eksik uyandım.
Herkese güzel bir gün diliyorum.
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum ve kitabı mutlaka edinmelerini tavsiye ediyorum. :79:

Günaydiiinn arkadaslaaaarrr :)

Hepinize mutluuu bir gün diliyorum :)

Ben de bgn - 700 le uyandim, 54.8 oldum, oh sonunda yani, günlerdir siskinlikten patlamak üzereydim, ya ben bu siskinlik sorunundan nefret ediyorum ya, benim diyet yapmadan da, normalde de hep bu derdim vardi, hala var, oofffff maydanoz sulari iciyorum, kekik sulari iciyorum yine caresini bulamadim.

Neyse - 700 ün keyfiyle bi kahvalti yapiyim ben, mujjxxx hepinizeee :)

Yeni gelenler de hosgeldileeeerrr :)

Günaydın arkadaşlar,
Bu sabah 400 gram daha eksik uyandım.
Herkese güzel bir gün diliyorum.
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum ve kitabı mutlaka edinmelerini tavsiye ediyorum. :79:

herkese günaydın. ben de +400 le gidiyorum. daha önce yaşamış olmama rağmen moralim sıfırın altında. çok kötü bir duygu.

Günaydın kızlar
Bugün düne rağmen -200 de olmama rağmen +1400 ile uyandım bide saf prodayım. canım sıkıldı. yine altmışları görmekten nefret ediyorum (((
demek ki 59 a indiğimde sadece su vermişim yağ değil ((

:86:

canım bende 168 boyundayım ve 109 kilo ile başladım.Zayıflar yapmıyor bu diyeti.Bu şekilde bir genelleme yapıp moralini bozma.İnşallah başarılı olursun.

bende 3,5 aydır burdayım ve verdiğim kiloların hepsini dukanla verdim arada kaçamaklarım oldu hemen hemen hiç spor yapmadım mesela bugün +1,5 çıktım ama biliyorum ki diyetime normal devam edersem fazlasıyla vericem sakın bozma moralini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…