günaydın arkadaşlar bende dükkan diyeti yapmak istiyorum ama liste yi nerden bulabilirim
mrb hoşgeldin aramıza 17günde 4kilo hiçte az değil bende ilk 20günde 5kilo verdim ayrıca sizden daha fazla kiloda olan arkadaşlarımızda var azimle devam eden bende az değildim 80le başladım boyum 1.72 şuan 71 kiloyum 2ayda 9kilo verdim hedefimede 4kilo kaldı ve şuan 5gündür tartı oynamıyor regl olucam onun için olduğunu biliyorum moralimi bozmamaya çalışıyorum
Günaydın kızlar, dukan diyetindeki kabızlık meselesi çok canımı sıkıyor. Çokta karnım hatta bağırsaklarım ağrıdı sabah mahvoldum valla
Tartım son zamanlarda sapıttı, en az 10 kere tartıldım. 1inde 74.9 , 4'ünde 75.1 , 5'inde de 75.4 çıktım, sanırım 75.4 doğru olan. 100 gram almışım yani, İlginç...
Akşam spor yaptıktan sonra tartılayım en iyisi bide...
SABAH: 1 yulaf kepekli poğaça
NOT: Atak evresinde 3. günüm
bu arada son 3 yıldır 90 ın altına ınmemıstım o yuzden yerlesık kılolarımla savasıyorum .. ama yenıcem
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım :) ama dukan diyetini 17 gundur yapıyorum ve 4 kilo verdim.seyir evresinde bir alıp bir verdiğim için bu kadar az verdim kilo.birde hiç benim gibi 1.70 boyunda 85 kgda başlayan arkadaşlar yok.hep zayıflar yapıyor bu diyeti moralim bozuldu vallahi :)
bu arada yazılarınızın altında çıkan kilo gösteren şeyi nasıl yapıyoruz.sevgilerimle...
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım :) ama dukan diyetini 17 gundur yapıyorum ve 4 kilo verdim.seyir evresinde bir alıp bir verdiğim için bu kadar az verdim kilo.birde hiç benim gibi 1.70 boyunda 85 kgda başlayan arkadaşlar yok.hep zayıflar yapıyor bu diyeti moralim bozuldu vallahi :)
bu arada yazılarınızın altında çıkan kilo gösteren şeyi nasıl yapıyoruz.sevgilerimle...
amaaaannnn nolmuş bu foruma böyle bi hafta kayboldum çok sessiz olmuşsunuz bakın bırakırım diyeti heeeee
Günaydın arkadaşlar,
Bu sabah 400 gram daha eksik uyandım.
Herkese güzel bir gün diliyorum.
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum ve kitabı mutlaka edinmelerini tavsiye ediyorum. :79:
:86:
canım bende 168 boyundayım ve 109 kilo ile başladım.Zayıflar yapmıyor bu diyeti.Bu şekilde bir genelleme yapıp moralini bozma.İnşallah başarılı olursun.
merhaba yeşilelma,
ben 12 Nisanda 86 kilo ile başladım Dukana. (boyum seninle aynı)yani bugün tam tamına 3 ay doldu.tickerimde gördüğüm kiloların tamamı Dukanla ve 3 ayda verildi.hatta benden daha azimli olursan daha fazla verebilirsin. çünkü benim klasik vazgeçemediğim haftada 1 kadeh rakım,haftada 2 kez diyet dondurmam mutlaka var.
Ve de spor yapamıyorum.
en güzeli de şu an olduğumdan daha az kiloda görünüyorum ve 68 kilodayken giydiğim pantalonlarım oluyor.yani bu diyette sıkılaşma müthiş.bu açıdan azmini kaybetme,ben de arada motivasyonumu kaybediyorum,kilo vermem duruyor ama bu topikten hiç ayrılmazsan tekrar motive olabiliyorsun.forumda bu konuda benden çok deneyimli arkadaşlar var emin ol hepsi destek vereceklerdir.
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?