ay eveeettt!!! Sıkıntıdan patladım kimseler yok!!!
Cv hazırlıyorum ben de
Heyyy maşşaaaalaaaaahhhh canım sende bayağı abartmışsın hele bide gece ne yersen günlerce yerleşiyoooo...günaydınlarrr hepinizeeeee ben bu sabah +1,5 la uyandım((( ama sebebi şuuu dün bütün gün protein şeklinde devam eden diyetimi akşam yemeğinde salatalar z. yağlı sebzeler ve 1 küçük üçgen dilim karpuz ekleyerek ve üstüne saat 11.00 de pişirdiğim dukan usulu biber dolması yiyerek protein+extra çok sebzeye çevirdim sinir oldum kendime bugunde ps günüm ama sabah kahvaltısında ceza verdim kendime sadce biraz light beyaz peynirle hindi jambon yedim.
birde sizle birşey paylaşmak istiyorum ben normalde pek spor yapmıyorum ama arada sadece yürüyüş yapıyorum haftada 1 gün 45 dk falan ve ne zaman yürüyüş yapsam akşama doğru kaçamak yapma isteği doğuyor bende mesela bir kase kuruyemiş :78:
yani şunu demek istiyorum ki buna daha önceleri gittiğim diyetisyenlerde söylemişti eğer spor yaşam şekliniz değilse sırf diyet yapıyorum diye spor yapmayın
günaydınlarrr, bugün yumruk harekatı sonrası tartıldım yine ve yumruk öncesine göre 1 kg ya yakın gitmiş bulunuyor. amaaaa iş yerinde görenlerden çok olumlu tepkiler alıyorum hatta çok verdiniz artık vermeyin diyen bile var ama ben eski kiloma göre hala daha 20kg fazlayım. Dün bir arkadaşım pek diyet yapmadan 1 ay boyunca tonalin cla kullanmış, günde 1 tane, barsakları çok çalıştırdığını söyledi, tesadüfen kabızlık sorunu olan diğer arkadaş da bir tane hemen aldı ve 1 saat kadar sonra o da etkisini gördü. CLA yı kullanan arkadaşın bel bölgesinde oldukça fazla bir incelme vardı, şimdi onu inceleyeceğim ve bi de üzerine yağlar gidiyorsa hemen almaya başlayabiliriz, sizlere bilgi vereceğim bekleyin..
Bence bu tür ilaçlarla zayıflamaya çalışmak çok sağlıksız.....bi kere bağırsakların çok çalışması iyi bi şey değil vucudumuzun ihtiyacı olan önemli besinlerde vucudumuz tarafından kullanılmadan dışarı atılıyor...Ve bu tür durumlarda uzun süre kulllanım ile birlikte vucutta geri dönüşü olmayan harabiyetlere neden oluyor....Aynı şey kabızlık sorunu için de geçerli kabızlıktan kurtulmak için ilaca başvurulduğunda bağırsak florası bozulur ve ilaç kullanmadan tuvalete çıkılamaz...en sağlıklısı kabızlığı önleyici ilaç değilde kabızlığı önleyen posalı besinler tüketmek ...siz siz olun zayıflamak için ilaç kullanmayın..(yüzde yüz doğal denilse bilee)günaydınlarrr, bugün yumruk harekatı sonrası tartıldım yine ve yumruk öncesine göre 1 kg ya yakın gitmiş bulunuyor. amaaaa iş yerinde görenlerden çok olumlu tepkiler alıyorum hatta çok verdiniz artık vermeyin diyen bile var ama ben eski kiloma göre hala daha 20kg fazlayım. Dün bir arkadaşım pek diyet yapmadan 1 ay boyunca tonalin cla kullanmış, günde 1 tane, barsakları çok çalıştırdığını söyledi, tesadüfen kabızlık sorunu olan diğer arkadaş da bir tane hemen aldı ve 1 saat kadar sonra o da etkisini gördü. CLA yı kullanan arkadaşın bel bölgesinde oldukça fazla bir incelme vardı, şimdi onu inceleyeceğim ve bi de üzerine yağlar gidiyorsa hemen almaya başlayabiliriz, sizlere bilgi vereceğim bekleyin..
Bence bu tür ilaçlarla zayıflamaya çalışmak çok sağlıksız.....bi kere bağırsakların çok çalışması iyi bi şey değil vucudumuzun ihtiyacı olan önemli besinlerde vucudumuz tarafından kullanılmadan dışarı atılıyor...Ve bu tür durumlarda uzun süre kulllanım ile birlikte vucutta geri dönüşü olmayan harabiyetlere neden oluyor....Aynı şey kabızlık sorunu için de geçerli kabızlıktan kurtulmak için ilaca başvurulduğunda bağırsak florası bozulur ve ilaç kullanmadan tuvalete çıkılamaz...en sağlıklısı kabızlığı önleyici ilaç değilde kabızlığı önleyen posalı besinler tüketmek ...siz siz olun zayıflamak için ilaç kullanmayın..(yüzde yüz doğal denilse bilee)
Merhaba,
Hastanemizin diyetisyeni tüm diyetisyenler gibi bu diyet sağlıksız kilo verirseniz kastan sudan verirsiniz diyip duruyordu bana;
1 haftalık protein diyeti sonrasındaki sonucu açıklıyorum;
1 hafta evvel 77.3, bugün 74.9, 2.7 gram yağ kaybetmişim. Kas kitlem ve suyum artmış.
Kalçam ve uyluk bölgelerimde 3 cm kadar incelme var, karnım iki cm'e yakın azalmış.
Boynum bile incelmiş :))
1+1 ile devam etmeyi düşünüyorum.
Hepimize kolay gelsin...
Merhaba,
Hastanemizin diyetisyeni tüm diyetisyenler gibi bu diyet sağlıksız kilo verirseniz kastan sudan verirsiniz diyip duruyordu bana;
1 hafta evvel 77.3, bugün 74.9, 2.7 gram yağ kaybetmişim. Kas kitlem ve suyum artmış.
Kalçam ve uyluk bölgelerimde 3 cm kadar incelme var, karnım iki cm'e yakın azalmış.
Hepimize kolay gelsin...
Merhaba deridoktoru sanırım siz de dermatologsunuz:)
yalnız ben 2,7 kg yaga takıldım 2 kg 700 gr yag mı demek istiyorsunuz anlamadım ? bu sonuçlar bana çok moral oldu zira ben bu aralar yine + görmeye başladım. karnımda bi şişlik var reglim yeni bitmiş olmasına rağmen dün regl mişim gibi agrılarım oldu. yumurtlarken de mi su tutuyoruz acaba
Yolanda canim, benim de regly bittikten sonra 4-5 gün böyle asiri sislik oldu, hatta ben de anlam veremeyip demek ki kilo aldim diye üzülüyordum bgne kadar, ama bgn 700 gr eksik uyandim ve sisligim de gitmis. Demek ki regly bittikten sonra da oluyor böyle sislikler. Seninki de ondan bence. Üzülme.
Bir de kabizlik veya regly dönemi olmadan olan sislik sorununa cözüm bulsak tam süper olacak.
Merhaba deridoktoru sanırım siz de dermatologsunuz:)
yalnız ben 2,7 kg yaga takıldım 2 kg 700 gr yag mı demek istiyorsunuz anlamadım ? bu sonuçlar bana çok moral oldu zira ben bu aralar yine + görmeye başladım. karnımda bi şişlik var reglim yeni bitmiş olmasına rağmen dün regl mişim gibi agrılarım oldu. yumurtlarken de mi su tutuyoruz acaba
Ama bu ilaç kabızlık için geliştirilmemiş.İlacın tanıtımında diyet yapmadan zayıflayabilirsiniz deniliyo...yani kabızlık için değil zayıflamak için kullanılıyor...bi de kaldıkı dukan diyetinde tükettiğimiz yiyecekler vucudumuz için gerekli eğer ilacıda kullanırsak ne yediysek hoooppp dışarı eee bize ne kaldıı...bi aralar altın çilek vardı çokta popülerdi bi arkadaşım kullandı zayıfladı ama sonunda hastanelik olduu...kadın hayalete döndü siması bile değiştii....tercih sizin sevgiler.....melangecım ben de zaten bitkisel vs dense bile ilaçla zayıflamaya karşıyım, ama diyetimiz esnasında neredeyse hepimizin derdi olan bir wc sorunumuz var, cla yı da şu anda pubmedden araştırıyorum, yapılmış çalışmalar var onları bir okuyayım size bilgi vericem, ama dün gördüğüm hemen soruna çare olması zararsız ve hatta az da yararlı bişeyse destek olur diye düşünüyorum
canım sıkma canını artık alıştık biliyosun bu dukan diyeti mehter marşı gibi..iki ileri bir geri öyle öyle gidiyoo.Günaydın kızlar
Bugün düne rağmen -200 de olmama rağmen +1400 ile uyandımbide saf prodayım. canım sıkıldı. yine altmışları görmekten nefret ediyorum (((
demek ki 59 a indiğimde sadece su vermişim yağ değil((
Evet dermatoloğum..Doktor olunca bu işler daha zor.
Hem doktorsun hem de antin kuntin bir yöntem ile zayıflıyorsun muamelesi.
Siz çok güzel kilo vermişsiniz, moralinizi bozmayın.
Kadınlarda her evrede hormonal değişiklikler olabilir..
Bana gelince yanlış yazmışım, 2 kg ve 700 gr yağ demek istemiştim :))
vallahi tebrik ettim!!! Yeminle tebrik ettim!!! Maşallah Maşallah
ilaç meselesine gelince;
Ben de dün l-carnitini araştırdım.
Aslında ben omega-3 ve c-b kompleks vitamin takviyesi almayı düşünüyorum.
+1500 moralimi çok bozduğu ve spora başladığım için l-carnitinden de faydalanmak istedim. Bodybuilding sitelerinde olumlu yorumlar var. l-carnitin vücudumuza spor yaparken ya da efor sarfederken enerjiyi yağlardan almamızı sağlayan bir madde.
Olumlu görüşlerinizi esirgemeyin efem özellikle sevgili hocam mustlu, bu tür kimyasallar hakkında bilgisi varsa bizimle paylaşabilir belki :44:
canım l carnitin sporsuz hiç bir işe yaramıyor malasef...
ama CLA oturduğun yerden yağ yakmaya yönelik...
dukanın bize sürekli et ve süt ürünleri yedirmesinin sebebi proteinin vücutta zor yakıldığı ve o yakmaya çalıştığı sırada fazla enerji harcatması değil mi...
işte CLA da aynı mantık aslında...
mesela yemekten yarım saat önce alıyorsun yediğin yemeğin sadece yağını ayırıp depolanmadan vücuttan atılmasını sağlıyor...
ama yağsız yemek yediğimizde yani diyet destek ürünü olarak kullandığımızda ise vücutta depolanmış yağları kaslardan ayırıp idrarla atılmasını sağlıyor...
kabızlık için kullanıldığını ilk defa duydum ben...
bence sen de l carnitin yerine CLA al...ben de yarın falan başlarım inşallah bu gün gelirse tabi...
ben satış temsilcisi falan değilim bu arada yanlış anlaşılmasın..
altın çilekle bunun arasında dağlar kadar fark var...
Merhaba,
Hepimize kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?