Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar acil şu yulaf kepeği ile yapılan galeta tarifi arıyorum..bilenler insanlık namına tarifi yazabilirmi???

günaydınlarrr, bugün yumruk harekatı sonrası tartıldım yine ve yumruk öncesine göre 1 kg ya yakın gitmiş bulunuyor. amaaaa iş yerinde görenlerden çok olumlu tepkiler alıyorum hatta çok verdiniz artık vermeyin diyen bile var ama ben eski kiloma göre hala daha 20kg fazlayım. Dün bir arkadaşım pek diyet yapmadan 1 ay boyunca tonalin cla kullanmış, günde 1 tane, barsakları çok çalıştırdığını söyledi, tesadüfen kabızlık sorunu olan diğer arkadaş da bir tane hemen aldı ve 1 saat kadar sonra o da etkisini gördü. CLA yı kullanan arkadaşın bel bölgesinde oldukça fazla bir incelme vardı, şimdi onu inceleyeceğim ve bi de üzerine yağlar gidiyorsa hemen almaya başlayabiliriz, sizlere bilgi vereceğim bekleyin..

Heyyy maşşaaaalaaaaahhhh canım sende bayağı abartmışsın hele bide gece ne yersen günlerce yerleşiyoooo...neyse en azından yaşadığın suçluluk duygusu bir daha kaçamak yapmana engel olur...kuruyemişe gelince ben eskiden kuruyemiş hastasıydım hem de kabuksuz....taki artık eve kuruyemiş yasağı getirinceye kadar.....kesinlikle kuruyemiş almıyorum.....eeeeeeee evde bulamayıncada yiyemiyosun...

ben de uzun zamandır düşünüyorum...
l carnitinle CLA arasında kalmıştım...CLA da karar kıldım...
eczacımla konuştum bakalım CLA bulabilirse ben de alıcam...özellikle solgar tercih ettim diğerlerne pek güvenim yok...
inşallah faydasını görürüz...

Merhaba,
Hastanemizin diyetisyeni tüm diyetisyenler gibi bu diyet sağlıksız kilo verirseniz kastan sudan verirsiniz diyip duruyordu bana;
1 haftalık protein diyeti sonrasındaki sonucu açıklıyorum;
1 hafta evvel 77.3, bugün 74.9, 2.7 gram yağ kaybetmişim. Kas kitlem ve suyum artmış.
Kalçam ve uyluk bölgelerimde 3 cm kadar incelme var, karnım iki cm'e yakın azalmış.
Boynum bile incelmiş :))
1+1 ile devam etmeyi düşünüyorum.
Hepimize kolay gelsin...

Bence bu tür ilaçlarla zayıflamaya çalışmak çok sağlıksız.....bi kere bağırsakların çok çalışması iyi bi şey değil vucudumuzun ihtiyacı olan önemli besinlerde vucudumuz tarafından kullanılmadan dışarı atılıyor...Ve bu tür durumlarda uzun süre kulllanım ile birlikte vucutta geri dönüşü olmayan harabiyetlere neden oluyor....Aynı şey kabızlık sorunu için de geçerli kabızlıktan kurtulmak için ilaca başvurulduğunda bağırsak florası bozulur ve ilaç kullanmadan tuvalete çıkılamaz...en sağlıklısı kabızlığı önleyici ilaç değilde kabızlığı önleyen posalı besinler tüketmek ...siz siz olun zayıflamak için ilaç kullanmayın..(yüzde yüz doğal denilse bilee)

Son düzenleme:

melangecım ben de zaten bitkisel vs dense bile ilaçla zayıflamaya karşıyım, ama diyetimiz esnasında neredeyse hepimizin derdi olan bir wc sorunumuz var, cla yı da şu anda pubmedden araştırıyorum, yapılmış çalışmalar var onları bir okuyayım size bilgi vericem, ama dün gördüğüm hemen soruna çare olması zararsız ve hatta az da yararlı bişeyse destek olur diye düşünüyorum

Merhaba deridoktoru sanırım siz de dermatologsunuz:)
yalnız ben 2,7 kg yaga takıldım 2 kg 700 gr yag mı demek istiyorsunuz anlamadım ? bu sonuçlar bana çok moral oldu zira ben bu aralar yine + görmeye başladım. karnımda bi şişlik var reglim yeni bitmiş olmasına rağmen dün regl mişim gibi agrılarım oldu. yumurtlarken de mi su tutuyoruz acaba

harikaaaa tebrikler

Yolanda canim, benim de regly bittikten sonra 4-5 gün böyle asiri sislik oldu, hatta ben de anlam veremeyip demek ki kilo aldim diye üzülüyordum bgne kadar, ama bgn 700 gr eksik uyandim ve sisligim de gitmis. Demek ki regly bittikten sonra da oluyor böyle sislikler. Seninki de ondan bence. Üzülme.
Bir de kabizlik veya regly dönemi olmadan olan sislik sorununa cözüm bulsak tam süper olacak.

girly cim valla moral oldu umarım bi kaç güne bu şişlik gider pro filan da yaptım kar etmedi

Evet dermatoloğum..Doktor olunca bu işler daha zor.
Hem doktorsun hem de antin kuntin bir yöntem ile zayıflıyorsun muamelesi.
Siz çok güzel kilo vermişsiniz, moralinizi bozmayın.
Kadınlarda her evrede hormonal değişiklikler olabilir..
Bana gelince yanlış yazmışım, 2 kg ve 700 gr yağ demek istemiştim :))

Ama bu ilaç kabızlık için geliştirilmemiş.İlacın tanıtımında diyet yapmadan zayıflayabilirsiniz deniliyo...yani kabızlık için değil zayıflamak için kullanılıyor...bi de kaldıkı dukan diyetinde tükettiğimiz yiyecekler vucudumuz için gerekli eğer ilacıda kullanırsak ne yediysek hoooppp dışarı eee bize ne kaldıı...bi aralar altın çilek vardı çokta popülerdi bi arkadaşım kullandı zayıfladı ama sonunda hastanelik olduu...kadın hayalete döndü siması bile değiştii....tercih sizin sevgiler.....

canım sıkma canını artık alıştık biliyosun bu dukan diyeti mehter marşı gibi..iki ileri bir geri öyle öyle gidiyoo...

vallahi tebrik ettim!!! Yeminle tebrik ettim!!! Maşallah Maşallah

ilaç meselesine gelince;
Ben de dün l-carnitini araştırdım.
Aslında ben omega-3 ve c-b kompleks vitamin takviyesi almayı düşünüyorum.
+1500 moralimi çok bozduğu ve spora başladığım için l-carnitinden de faydalanmak istedim. Bodybuilding sitelerinde olumlu yorumlar var. l-carnitin vücudumuza spor yaparken ya da efor sarfederken enerjiyi yağlardan almamızı sağlayan bir madde.
Olumlu görüşlerinizi esirgemeyin efem özellikle sevgili hocam mustlu, bu tür kimyasallar hakkında bilgisi varsa bizimle paylaşabilir belki :44:

canım l carnitin sporsuz hiç bir işe yaramıyor malasef...
ama CLA oturduğun yerden yağ yakmaya yönelik...
dukanın bize sürekli et ve süt ürünleri yedirmesinin sebebi proteinin vücutta zor yakıldığı ve o yakmaya çalıştığı sırada fazla enerji harcatması değil mi...
işte CLA da aynı mantık aslında...
mesela yemekten yarım saat önce alıyorsun yediğin yemeğin sadece yağını ayırıp depolanmadan vücuttan atılmasını sağlıyor...
ama yağsız yemek yediğimizde yani diyet destek ürünü olarak kullandığımızda ise vücutta depolanmış yağları kaslardan ayırıp idrarla atılmasını sağlıyor...
kabızlık için kullanıldığını ilk defa duydum ben...
bence sen de l carnitin yerine CLA al...ben de yarın falan başlarım inşallah bu gün gelirse tabi...
ben satış temsilcisi falan değilim bu arada yanlış anlaşılmasın..
altın çilekle bunun arasında dağlar kadar fark var...

Kızlar ben geldim sabahtan ber okuyup duruyorum ama yazmaya bir türlü fırsat bulamadım..
dün seyir evresinini ilk günüydü tam kazasız belasız atlattım derkeneee akşam tatlı krizi tutan kocam ve kek canavarı oğluma yaptığım kekin kabını yaladım çok pişmanım..
Ayrıcana dün tatlandırıcılı içeceklerin envai çesidini içtim ancak şaşırıp yanılıp birde kahveli soda içeyim dedim içinde şeker varmiş içtikten sonra anladım ama geçmiş olaaa..
Bugün saf protein günüm ama ben onada yaramazlık yaparak başladım sabah kocama yaptığım peynirli ve sucuklu yumurtayı yarım bıraktığı için nasılsa onlarda protein diye bir saflık yapıp mideye gönderdim ama tabii koyduğum yağı ve ayrıca sucuğun ve peynirinde yağını hesaba katınca hiç iyi olmadı yani bugün kalori saymaya başladım bile...

ben altın çilektir şudur budur kullanmadım hiç, çevremde kullanan da yok etkisini hiç bilmiyorum
Sadece bir ara arkadaşımın aklına uyup, sonuç aldığını gördüğüm için maurers kullanmıştım, sonu hüsranla bitti.
Ama oturduğum yerden yağ yakımı yapan ilaçlar da bana güven vermiyor açıkçası.
Çünkü öyle bir şey pek mümkün değil. Ancak vücut ısımı çok çok düşürmesi lazım dukanın dediği gibi.
Ya da kalp atışımı yaşımla ilgili olarak 200ün %65-80i arasına getirmesi lazım ki maurers bunu çok iyi yapıyodu maşallah :)))
Yağların ayrıştırılması kısmını nasıl yapıyor onu merak ettim, kimyasal olarak anlatılırsa daha iyi anlarım aslında ben.
Şunu yapıyomuş bunu yapıyomuş gibi söylemler beni pek tatmin etmiyor.
Kişisel olarak algılamayın da

L-carnitin kullanmama gelince, ben 22 haziran'da ameliyat oldum, o yüzden spordan ayrı kaldım.
Normalde de spor yaptığım için, ve genel olarak hayatımın bir parçası olduğu için belki kısa bir süre hedefime ulaşana
kadar l-carnitin kullanabilirim diye düşünüyordum. C vitamini takviyesi protein ağırlıklı beslenmede yağ yakımına katkıda
bulunuyor diye biliyorum kullanan arkadaşların yorumlarını da merak ediyorum. Aslında vitamin takviyesini de kullanmamın
amacı yağ yakımı değil daha dinç bir vücuda sahip olmak. Bu aralar biraz yorgunluk hissediyorum çünkü. Bir de demir eksikliğim
var tavuktan balıktan etten demir alıyoruz bir sürü bu diyette emilimini arttırmak istiyorum c vitaminiyle.

işte benim de düşüncelerim bu yöndeee :79:

ben bir haftadır falan bu diyete başlamayı düşünüyorum da haftaya şehir dışına çıkıcam gittiğim yerde de uyma olasılığım pek olmayabilir. hem biraz daha düşüneyim olmazsa dönünce başlarım diyordum. şu yazdığınız nasıl içimi rahatlattı anlatamam. atılan hep sudur diyordum, şimdi böyle güvenilir kaynaktan neyin ne kadar gittiğini görünce, incelmeleri görünce... allaaaaaaah nasıl hevesle başlarım ben buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…