- 11 Temmuz 2011
- 369
- 31
- 98
hoşgeldin yeşil elma, ne kadar sabırsızsın
çizelgenin nasıl yapıldığını aşağıdaki linkte bulabilirsin:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
bende 3,5 aydır burdayım ve verdiğim kiloların hepsini dukanla verdim arada kaçamaklarım oldu hemen hemen hiç spor yapmadım mesela bugün +1,5 çıktım ama biliyorum ki diyetime normal devam edersem fazlasıyla vericem sakın bozma moralini
Merhaba,
Hastanemizin diyetisyeni tüm diyetisyenler gibi bu diyet sağlıksız kilo verirseniz kastan sudan verirsiniz diyip duruyordu bana;
1 haftalık protein diyeti sonrasındaki sonucu açıklıyorum;
1 hafta evvel 77.3, bugün 74.9, 2.7 gram yağ kaybetmişim. Kas kitlem ve suyum artmış.
Kalçam ve uyluk bölgelerimde 3 cm kadar incelme var, karnım iki cm'e yakın azalmış.
Boynum bile incelmiş :))
1+1 ile devam etmeyi düşünüyorum.
Hepimize kolay gelsin...
Bence bu tür ilaçlarla zayıflamaya çalışmak çok sağlıksız.....bi kere bağırsakların çok çalışması iyi bi şey değil vucudumuzun ihtiyacı olan önemli besinlerde vucudumuz tarafından kullanılmadan dışarı atılıyor...Ve bu tür durumlarda uzun süre kulllanım ile birlikte vucutta geri dönüşü olmayan harabiyetlere neden oluyor....Aynı şey kabızlık sorunu için de geçerli kabızlıktan kurtulmak için ilaca başvurulduğunda bağırsak florası bozulur ve ilaç kullanmadan tuvalete çıkılamaz...en sağlıklısı kabızlığı önleyici ilaç değilde kabızlığı önleyen posalı besinler tüketmek ...siz siz olun zayıflamak için ilaç kullanmayın..(yüzde yüz doğal denilse bilee)
bişeyler yiyince 76,4 oluyorum.yemeyince 74,8 oluyorum.ben napıyım şimdi(((
Bende Dukan diyetine başlamak istiyorum ama nasıl olduğunu hala çözebilmiş değilim
canım nede olsa tonbalığıda sonuçta balık yani sütlen pek sevmezler birbirlerini ee sende gün boyu onları birarada tutunca normal yani rahatsızlanman geçmiş olsun
tanırsın tanırsınnn dobişlik arkadaşıyız biz senle
kızlar bu arada dukan yaparken dikkat edin protein zehirlenmesi diye birşey var biliyorsunuzdur.
ben gecen dukan yaptıgım gün gece bayıldım acile getirdi eşim beni sabaha kadar 3 serum yedimm..
vücut dengeni tamen bozmuşsun demişti bana doktor..
gün boyu yediğim sadece şuydu
süt peynir tonbalıgı
slm dukancı kankalarım hafta sonu kaçamağımı yaptım geldim maşallah yokluğumu ruhunuz duymamış demekki gelmesem kimse beni aramıycak öle olsun küstüm size ben şimdi bi geçmişe yolculuk yapim gelim çeneniz hiç durmamış tam 10 sayfa var okunacak
arkadaşlar cla ile ilgili okuduğum yayınlanmış makalelerden edindiğim bilgileri şöyle özetleyebilirim:
Bir çok hayvan ve insan deneyinde cla karışımları ya da tek başına cla alımında yağlanmanın azaldığı gösterilmiştir, insanlardaki değişikliklerde ise kullanılan isomerlerin cinsi, alınan doz ve kişisel nedenler(yaş,kilo,vücut yağı) farkı yaratmıştır. Oluşan bu antiobezite özelliğinin nedenleri ise 1- iştahı baskılayarak enerji alımını azaltmak 2- beyaz yağ dokusunda, kasta ve karaciğer dokusunda enerji harcanmasını arttırarak, bazal metabolizmayı arttırarak 3-vücutta yağ depolanmasını ve oluşumunu azaltarak 4- yağ yıkımını arttırarak ve 5-yağ hücresi stresi, enflamasyon ve veya insülin direnci yoluyla metabolik döngü için gerekli olan hücre ölümünü sağlamak(bu organizma için gerekli ve yararlıdır)
Tüm bu olaylara dayanarak cla alımı insülin direncini arttırabilir, eğer enerji harcaması yeterli olmazsa artmış serbest yağ asidi düzeyleri sonucunda hiperlipidemi(kanda kolesterol, trigliserid, ldl artışı), hiperglisemi(kan şekerinde artış) ve lipodistrofi(selülit) meydana gelebilir.
Sonuç olarak; cla yağ kütlesini azaltır ancak enerji açığa çıkarır(yukarıda anlattığım yollarla) ve bu enerjiyi spor yaparak iyi yönde kullanırsak kas kütlemiz artar dolayısıyla enerji harcamamız artar ama spor yapmazsak insülin direnci, yüksek kolesterol ve yüksek kan şekerine maruz kalabiliriz. Cla nın diğer etkileri olarak ise bir çok kanser türüne karşı koruyuculuğundan bahsediliyor , kar zarar hesabı yapıp en efektif kullanabileceğimiz şekilde seçimimizi yapmak gerekiyor diyorum ve cla konusunu burada kapatıyorum
ha bi dakika kapatmadan belirteyim kabızlıkla ilgili bir ürün olarak lanse etmedim sadece kullanan kişilerin böyle bir etkiyi de gördüklerinden bahsettim. Ayrıca yedikten sonra ne alırsak alalım, hemen barsak boşaltımı gerçekleşirse bilin ki o çıkanlar en az 12-18 saat önce yediklerinizdir, sindirim denen bişey var ve saatler alır, hemen hareket olması gastrokolik refleks nedeniyledir, barsağın son bölümündekiler atılır, daha geridekileri çekip çıkarmaz
Evet dermatoloğum..Doktor olunca bu işler daha zor.
Hem doktorsun hem de antin kuntin bir yöntem ile zayıflıyorsun muamelesi.
Siz çok güzel kilo vermişsiniz, moralinizi bozmayın.
Kadınlarda her evrede hormonal değişiklikler olabilir..
Bana gelince yanlış yazmışım, 2 kg ve 700 gr yağ demek istemiştim :))
arkadaşlar cla ile ilgili okuduğum yayınlanmış makalelerden edindiğim bilgileri şöyle özetleyebilirim:
Bir çok hayvan ve insan deneyinde cla karışımları ya da tek başına cla alımında yağlanmanın azaldığı gösterilmiştir, insanlardaki değişikliklerde ise kullanılan isomerlerin cinsi, alınan doz ve kişisel nedenler(yaş,kilo,vücut yağı) farkı yaratmıştır. Oluşan bu antiobezite özelliğinin nedenleri ise 1- iştahı baskılayarak enerji alımını azaltmak 2- beyaz yağ dokusunda, kasta ve karaciğer dokusunda enerji harcanmasını arttırarak, bazal metabolizmayı arttırarak 3-vücutta yağ depolanmasını ve oluşumunu azaltarak 4- yağ yıkımını arttırarak ve 5-yağ hücresi stresi, enflamasyon ve veya insülin direnci yoluyla metabolik döngü için gerekli olan hücre ölümünü sağlamak(bu organizma için gerekli ve yararlıdır)
Tüm bu olaylara dayanarak cla alımı insülin direncini arttırabilir, eğer enerji harcaması yeterli olmazsa artmış serbest yağ asidi düzeyleri sonucunda hiperlipidemi(kanda kolesterol, trigliserid, ldl artışı), hiperglisemi(kan şekerinde artış) ve lipodistrofi(selülit) meydana gelebilir.
Sonuç olarak; cla yağ kütlesini azaltır ancak enerji açığa çıkarır(yukarıda anlattığım yollarla) ve bu enerjiyi spor yaparak iyi yönde kullanırsak kas kütlemiz artar dolayısıyla enerji harcamamız artar ama spor yapmazsak insülin direnci, yüksek kolesterol ve yüksek kan şekerine maruz kalabiliriz. Cla nın diğer etkileri olarak ise bir çok kanser türüne karşı koruyuculuğundan bahsediliyor , kar zarar hesabı yapıp en efektif kullanabileceğimiz şekilde seçimimizi yapmak gerekiyor diyorum ve cla konusunu burada kapatıyorum
ha bi dakika kapatmadan belirteyim kabızlıkla ilgili bir ürün olarak lanse etmedim sadece kullanan kişilerin böyle bir etkiyi de gördüklerinden bahsettim. Ayrıca yedikten sonra ne alırsak alalım, hemen barsak boşaltımı gerçekleşirse bilin ki o çıkanlar en az 12-18 saat önce yediklerinizdir, sindirim denen bişey var ve saatler alır, hemen hareket olması gastrokolik refleks nedeniyledir, barsağın son bölümündekiler atılır, daha geridekileri çekip çıkarmaz
ben bir haftadır falan bu diyete başlamayı düşünüyorum da haftaya şehir dışına çıkıcam gittiğim yerde de uyma olasılığım pek olmayabilir. hem biraz daha düşüneyim olmazsa dönünce başlarım diyordum. şu yazdığınız nasıl içimi rahatlattı anlatamam. atılan hep sudur diyordum, şimdi böyle güvenilir kaynaktan neyin ne kadar gittiğini görünce, incelmeleri görünce... allaaaaaaah nasıl hevesle başlarım ben buna.
çiğ köfte yedim. çok mutluyum.
teşekkür ederim sayın doktor hanımcığım. ben kgların çogunu dukanla vermedim sadece son üç kg ama kalanı biraz daha hızlı gitsin istedim. moralimi bozmamaya çalışıyorum ama elimde değil. sonra tıkırıma bakıyorum diyorum ki yolanda bu 16 kg da veren sensin korkma kalanlarda gidicek ama zaman alacak tabi..
süper yag vermişsiniz vallahi benim dukana olan inancım arttı ama kaçamakları hiç affetmiyor.. yaz günü ne pro pro tavuk tavuk hiç ama hiç çekilmiyor. hele evde değil de işyerinde iseniz ve alternatifleriniz çok az ise. allah çalışan dukanista kardeşlerime sabır versin
vaguscuum doktor olduğun için bu paylaştığın bilgiler daha bir değerli bizim için uzmanlığından faydalandık teşekkür ederiz. demek ki neymiş spor yapanlar için Cla idealmiş benim de gnc tonalin cla 'm var ama satın aldığımda bana sporla beraber yararını görürsünüz demişlerdi bu sıcakta eve varınca pekte spor yapabildiğimi söyleyemem o yüzden almıyorum ama bende alayım birazda hareketi artırayım gitsin şu üst bacak yagları yahuuu
teşekkür ederim sayın doktor hanımcığım. ben kgların çogunu dukanla vermedim sadece son üç kg ama kalanı biraz daha hızlı gitsin istedim. moralimi bozmamaya çalışıyorum ama elimde değil. sonra tıkırıma bakıyorum diyorum ki yolanda bu 16 kg da veren sensin korkma kalanlarda gidicek ama zaman alacak tabi..
süper yag vermişsiniz vallahi benim dukana olan inancım arttı ama kaçamakları hiç affetmiyor.. yaz günü ne pro pro tavuk tavuk hiç ama hiç çekilmiyor. hele evde değil de işyerinde iseniz ve alternatifleriniz çok az ise. allah çalışan dukanista kardeşlerime sabır versin
vaguscuum doktor olduğun için bu paylaştığın bilgiler daha bir değerli bizim için uzmanlığından faydalandık teşekkür ederiz. demek ki neymiş spor yapanlar için Cla idealmiş benim de gnc tonalin cla 'm var ama satın aldığımda bana sporla beraber yararını görürsünüz demişlerdi bu sıcakta eve varınca pekte spor yapabildiğimi söyleyemem o yüzden almıyorum ama bende alayım birazda hareketi artırayım gitsin şu üst bacak yagları yahuuu
24 haziran cuma 79.1 (diyete başlangıç günü)
3 temmuz pazar 76.4
4 temmuz pazartesi 76.2
5 temmuz 76
8 temmuz cuma 76.3
10 temmuz pazar 76.2 akşamında ise 75.8 (dukan diyeti başlangıç günüm)
11 temmuz pazartesi 75.3
12 temmuz salı 75.1 (bugün)
toplamda 19 günde 4 kilo verdim.
keşke vücudumu da ölçseydim kaç cm inceldiğime bakardım, en iyisi şimdi ölçeyim
amin diyorum sabır dileklerine valla işteyim bu hafta ofis işi bu aralar yoğunlukta ve yanımda getirdiğim yemekten başka yemek yiyemiyorum ben de yakında yine mi touk yine mi touk diyerekten çekik gözlü olucam, sıcakta balık da gitmiyor valla sabır sabır ya sabır diyorum bi de ikimiz de artılardayız sıkkınlığımı anlarsın dukanista aplam :))
vagus dukanist tohtur muydu yaaa ay tohtur hanım tohtur hanım benim böbreklerim ağrıyo pek bi bakıverseniz? Bir de benim fibromiyaljim mi varmış ne varmış.. bi de anksiyete bozukluğu var bende.. bi de stresten saçımın içinde yaralar çıkıyor.. gastrit şüphesi var ama endoskopiden korkuyorum.. bacaklarımda tüylenmenin ardından kıl köklerim iltihap oluyor, batıklar aldı başını gidiyor ağda kullanmama rağmen, yara bere içindeyim.. ölüyorum imdaaaaakkkk :95::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?