Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

oo sayın deridoktoru hanımefendi sizin alternatifler mükemmelmiş öyle olsa valla benim de kolay olurdu sanırım ama yok işte .. bide sanırım siz yeni başladınız umarım zamanla asla bıkkınlık olmaz sizde.benim bu ayın 25. de iki ay olacak hala 3 kg gitti onun da 1,5 kg geri geldi hahaha

ayol beberongooo sende yurdum insanı gibi doktorum diyene oram şöyle buram böyle demeye mi başladın. hani olur ya makine mühendisiyim diyene amcalar oglum madem öle bizim şu çamaşır makinesine de bi bakıver. elektrik mühendisitim diyene ah evladım ampul patlak değiştiriver diyen teyzeler gibi atladın kıza heee deli domdom

hehehe öyle komik olsun diye yaptım zaten ehehehehe
bilgisayar mühendisiyim diyene format attırmak gibi hihihihih

canım nede olsa tonbalığıda sonuçta balık yani sütlen pek sevmezler birbirlerini ee sende gün boyu onları birarada tutunca normal yani rahatsızlanman geçmiş olsun

Protein zehirlenmesi doğru bir tabir değil, ama protein ağırlıklı diyetler mümkün olduğunca kısa sürmeli.
iki nedenle;
1. Ürik asit kanda artar, bu nedenle mutlaka bol su içilmeli, belki bu konuda sorun yaşamış olabilirsin
2. Kollesterol yükselmesi ancak uzun dönemde yağlar gideceği için bu sorun yaratmayacaktır, kalp hastaları ve ailevi kollesterol yüksekliği olanlar dışında tabi..

halk sağlığı doktoruyum ben, aile hekimi değil, ayrı bir branş, koruyucu hekimlik bir nevi

Buradakiler ister istemez bütün doktorlar şişman mı diyecek şimdi :))
Motivasyonu kaybetmemek için buradayız başlamak tabi kolay en zoru devam ettirmesi (bakınız geçmiş yaşamım)

hoşgeldin birtanem aramızaoooh ne güzel 7 gün geçmiş alışmışsındır artık diyeteinşallah çabucak verirsin kilolarını

yulaf kepeğiyle krep ya da kek yapabilirsin canım

hiç moralini bozma canım fazla kilosu olanlar daha çabuk veriyor.birden gidecek göreceksin.hiç üzülme canım benim

hoşgeldin zeynep abla. sen geldin topik şenlendi vallahi. bu sabah tıkırını yine 67 yaptıum ben geçen şişkinlik gitti dediğin için. şimdi ne alemdesin bilmiyorum ama valla değiştirmem kusura bakma gelenleri şutla gitsin o kadar...
mesela bende ellidokuz okka çekmiyorum daha agır ama tıkırımı her allahın günü değiştircek deeeelim heraldee.ellidokuz okka çektik bi kerem dikkat edersem ellidokuz okka yagsız yoli olailirim demüüü

Kabızlık çeken dukanist arkadaşlarım tariflerde yer alan yayla çorbasını denediniz mi,bence bağırsakları iyi çalıştırıyor,ki sulu bir gıda... Bende çok işe yarıyor,üstüne yeşil çayı içtiğim an bir saat sonra wcdeym Kabızlık problemini aza indirmek içinde yulaf kepeğini mutlaka tüketmelisiniz.Bunun dışında hap yerine bitkisel çaylar benim tercihim... sinameki içerikli bir çok çay satılıyor zaten,bağırsakları çok iyi çalıştırdığı da doğru ama bunları çok tüketmemiz gerekiyor,haftada en fazla iki kez dedi aktardaki bayan...

merhaba tatlım hoşgeldin güçlendirmede de kilo verdin dimi? süper ya 49 harikasın tebrik ederim darısı başımıza

çok sevindim canım harika bir haber

bursa dan kardeşim geldiği için fazla takılamadım forma.ama dukana sadık kaldım.kardeşim abla biz gittikten sonra yapsaydın dedi ama ben zaten onlar geliyor diye başladım .(tatil + misafir verdiğim tüm kilolar geri gelecekti)hiç kaçamak yapmadan 70.900 indim.geriye 1.400gr kaldı.tatile gitmeden önceki kilom. bu gün yumruk atakta 4.günüm.72.600 le başlamıştım.69.500 düşene kadar yapayım sonra seyire kaldığım yerden devam edeyim diyorum.
çok sıcak +misafir yürüyüşler kaldı.sonra ramazan geliyor hadi hayırlısı...

sinamekiyi hiç içmeseniz keşke..
Bana yulaf kepeği de yararlı olmuyor. Büyük tubaletim gelmesin istiyorum artık çünkü acı çekiyorum. böbreklerimde sızı hissediyorum bazen şaka maka vagus'a espriler yapayım diye yazdım ama doğru. Bu durumu çözmek için kefir mayalamaya başladım yine. Bir süre her gün içip sonucu yazarım size. Prebiyotik ürünler her zaman tercihimdir, diğer bitki çaylarını falan ancak antioksidan olarak falan kullanıyorum ben. Yeşil çay ve adaçayı -iştahı kestiği için- favorim. Ama şu kabızlıkla ilgili güncel durumumu anlatmayayım daha iyi.

Yanlış mıyım tohturuuummm

tıp doktoru teper , terzi söküğünü dikemez, kelin ilacı olsa başına sürer..bu böyle gider..insanız sonuçta

halk sağlığı doktoruyum ben, aile hekimi değil, ayrı bir branş, koruyucu hekimlik bir nevi

ay o ifadeyi görünce böyle sarılasım geldi tam olarak bu:

deridoktoru kullanıcısından alıntı
Merhaba,
Hastanemizin diyetisyeni tüm diyetisyenler gibi bu diyet sağlıksız kilo verirseniz kastan sudan verirsiniz diyip duruyordu bana;
1 haftalık protein diyeti sonrasındaki sonucu açıklıyorum;
1 hafta evvel 77.3, bugün 74.9, 2.7 gram yağ kaybetmişim. Kas kitlem ve suyum artmış.
Kalçam ve uyluk bölgelerimde 3 cm kadar incelme var, karnım iki cm'e yakın azalmış.
Boynum bile incelmiş :))
1+1 ile devam etmeyi düşünüyorum.
Hepimize kolay gelsin...

Sayfayı bulamadığım için böyle copy paste alıntı yaptım, acaba bu ölçümlerin nasıl yapıldığını bize de anlatabilir misiniz?
Ben de uzun zamandır böyle bir test arıyordum, tabii fiyatı da önemli

Bir de mesaim bitti, spora gidiyorum. :))
Evden yazıcam cevaplarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…