slm dukancı kankalarım hafta sonu kaçamağımı yaptım geldim maşallah yokluğumu ruhunuz duymamış demekki gelmesem kimse beni aramıycak öle olsun küstüm size ben şimdi bi geçmişe yolculuk yapim gelim çeneniz hiç durmamış tam 10 sayfa var okunacak
hoş bulduk ablasının koşkası kız ben hiç farketmedim ya çizelgeyi değiştirdini bende sana rica etcektim lolitam değiş şunu diye demek sen halletmişsin bilemmmmmm kız çizelgemi götürseler ruhum duymuycak heeeeee
hoşgeldin zeynep abla. sen geldin topik şenlendi vallahi. bu sabah tıkırını yine 67 yaptıum ben geçen şişkinlik gitti dediğin için. şimdi ne alemdesin bilmiyorum ama valla değiştirmem kusura bakma gelenleri şutla gitsin o kadar...
mesela bende ellidokuz okka çekmiyorum daha agır ama tıkırımı her allahın günü değiştircek deeeelim heraldee.ellidokuz okka çektik bi kerem dikkat edersem ellidokuz okka yagsız yoli olailirim demüüü
3 gündür ben de pek giremedim ablacım yoksa ben farkederdim iki yazdım çıktım.misafir varsen farkedilmeyecek kadın mısın? ablammm benim
hoş bulduk ablasının koşkası kız ben hiç farketmedim ya çizelgeyi değiştirdini bende sana rica etcektim lolitam değiş şunu diye demek sen halletmişsin bilemmmmmm kız çizelgemi götürseler ruhum duymuycak heeeeee: valla yolim o 67 orda öle dursun ben onun altına inmeye çalışayim bari pazar akşama doru kaçtık eşimle şileye gittim allahım iyiki ben köyde yaşamıyorum daha köy sınırlarına girer girmez nasıl bir iştah anlatamam ya neler yemedimki köy ekmeğinden tutda patates kavurma kuru yemiş taş fırın simidi daha saymıyim dedim ayvayı yedim aaa sabah baktım 68.1 ehh çok iyi dedim yürüyüşe gittim geldim neskafe ve çayda içmiştim vee 67.7 nekaa güzel dimi canım ben yürüyüp gelim aç halimden daha az çıkıyom sabah şişliğini derhal atıyorum tanımam yürüyüşün üstüne sporrrrryani 700 gr cık fazlayım yolicim yarın telafi ederim ben onu
ayy misafirler sizde bu berrinlerden hiç çıkmıyonuz ya kızcazımın canı çıkıyo valla helak ediyo kendini e tabi okadar hizmete bende olsam çıkmam sizin evden berrincim ablam sınavlara girmişin bide inş sonuçları dilediğin gibi olur allah gönlüne göre versin tüm sınava giren yavrularımıza diliyorum inş istedikleri gibi olur sonuçlarınız
ablaların birtanesi sağol canım benim.dualarını eksik etme inşallah iyi gelir
Merhaba herkese kolay gelsin dedikten sonra sorumu sorayım :))
Yulaf kepeğini nerden bulabilirim ?
hoş bulduk ablasının koşkası kız ben hiç farketmedim ya çizelgeyi değiştirdini bende sana rica etcektim lolitam değiş şunu diye demek sen halletmişsin bilemmmmmm kız çizelgemi götürseler ruhum duymuycak heeeeee: valla yolim o 67 orda öle dursun ben onun altına inmeye çalışayim bari pazar akşama doru kaçtık eşimle şileye gittim allahım iyiki ben köyde yaşamıyorum daha köy sınırlarına girer girmez nasıl bir iştah anlatamam ya neler yemedimki köy ekmeğinden tutda patates kavurma kuru yemiş taş fırın simidi daha saymıyim dedim ayvayı yedim aaa sabah baktım 68.1 ehh çok iyi dedim yürüyüşe gittim geldim neskafe ve çayda içmiştim vee 67.7 nekaa güzel dimi canım ben yürüyüp gelim aç halimden daha az çıkıyom sabah şişliğini derhal atıyorum tanımam yürüyüşün üstüne sporrrrryani 700 gr cık fazlayım yolicim yarın telafi ederim ben onu
vallahi öle onuregecim allah yardımcınız olsun yani ben yıllardım şu köye gidiş lafını duydummu ayaklarım gerigeri çeker beni tmm çok çok güzel herşeyiyle ama doyumsuz bir yer yani otta pişirseler bir lezzetli geliyor anlatamıyom ya ben hayatta abur cubur yiyen bir insan olmadım ki bubu tanıyanlar hayretle karşılar hele onlar için diyet bozacam giderim börekle bozarım diyetimi ilk köye vardık çay istediler kapıda verandada içiyoz çayı evde hazır keklerden vardı gofrat falan bende koydum çayın yanına allah kahretsin en çok onlara üzüldüm yani bennnn pankek ve gofret yedim yaköyde yaşamak aynen öyle...sıcak sıcak tereyağlı yufkalar ,tereyağlı köy yumurtaları,bazlamalar (mayalı ekmek) ,et ve ot börekleri ,mısır ekmekleri vs...üstüne bol oksijenli havası güzel iştah açıyor.yoksa ben kilo alacak hatun değilim yani
buraya taşındığımda 70_72 kilo arasındaydım .birde baktım 83 .....oha falan olmuştum.dukan olmasa +++ lar ekleniyordu kiloya
vallahi öle onuregecim allah yardımcınız olsun yani ben yıllardım şu köye gidiş lafını duydummu ayaklarım gerigeri çeker beni tmm çok çok güzel herşeyiyle ama doyumsuz bir yer yani otta pişirseler bir lezzetli geliyor anlatamıyom ya ben hayatta abur cubur yiyen bir insan olmadım ki bubu tanıyanlar hayretle karşılar hele onlar için diyet bozacam giderim börekle bozarım diyetimi ilk köye vardık çay istediler kapıda verandada içiyoz çayı evde hazır keklerden vardı gofrat falan bende koydum çayın yanına allah kahretsin en çok onlara üzüldüm yani bennnn pankek ve gofret yedim yaama nasıl lezzetli geliyor yok böle bişey dahada durduramadım içimdeki canavarı ben orda yaşasam 100kg olmam garanti yani
haklısın yolicim valla bende en çok tiksindiğim şey denize girmek öle şeyler gördümki bende giremiyom zaten eşimle kovalamaca oynuyoz resmen ensonunda yakalıyo beni doru denize milletten utanıyom artık bağırmaya gerçekten içine ettiler yani caaaaaanım memleketin yolişkam sorun hafta sonları değil bence sende ben gibi kocişi görünce iştahın açıllıyor benimki öle bir yerki onun karşısında kendimi hep yerken buluyom ama dışarda evde uymuyom ben ona eee seninkide bütün hafta yok diyet iyi gidiyo o gelince bozuluyor aslında onları dukan amcayla tanıştırmak lazım ama neyyyyyyyse
ay koşkan kurban olsun sanaa. ben tıkırını değiştirmek için senin kg vermeni bekliyorum tetikte valla. ama senin tıkırını evde yaptığım için anca evde değiştiremiyorum dün akşam anca fırsat bulabildim değiştirdim.
ay ben şileyi çok seviyodrum yakın diye ama geçen sene artık çok pisti denzin yüzeyinde kadın bagı gördüm çok tiksindim acayip derecede artık hiç bi gün beni o denize sokamaz artık. ama çok güzel yer şile ne şanslısın. oh yemiş yemiş gelmişsin valla patates kavurmaa taş fırın ekmee afiyet olsun sen atarsın onu bi iki gün yürümeyi artırakrak süpersin valla ablam harika gidiyorsun. benim düzen alt üst oldu kaç gündür yine artılardayım haftasonu kaçamaklarım bana pahalıya mal oluyor ama her allahın günü diyet çekilmiyor arada bi kaçamak yapmazsam ben hepten sogurum diyetten benim aylardır düzenim böyle ve ben bundan memnunum bedenim alışmasın diyete bırakınca hepsi hoop geri gelmesin ama işte artılar gibi acı tarafları da var . geç kg veriyorum bu sayede ama veriyorum onaltı kg benden çıktı genç bi çocuk çıktı resmen yaa bi kaç kg da elbet gider er yada geç
haklısın yolicim valla bende en çok tiksindiğim şey denize girmek öle şeyler gördümki bende giremiyom zaten eşimle kovalamaca oynuyoz resmen ensonunda yakalıyo beni doru denize milletten utanıyom artık bağırmaya gerçekten içine ettiler yani caaaaaanım memleketin yolişkam sorun hafta sonları değil bence sende ben gibi kocişi görünce iştahın açıllıyor benimki öle bir yerki onun karşısında kendimi hep yerken buluyom ama dışarda evde uymuyom ben ona eee seninkide bütün hafta yok diyet iyi gidiyo o gelince bozuluyor aslında onları dukan amcayla tanıştırmak lazım ama neyyyyyyyse
çokkkkkkkk berrinim çok pişman oldum çünkü yicem şeyler değildi yani ben onların yüzüne bakmam ama işte o havası yokmu havası insanın iştahını zıvanadan çıkarıyor kaynanam haftaya yine gelin böle olmadı bu sefer börek açcam size diyo hahahah karı eğleniyy benleeablam benim kıyamam pişman mı oldun sen?ben bir yürüyüşe gidem gelem. yanağından öpem de moralin yerine gelsin
yap kız yap en güzel diyet birlikte yapılandır ne o öle ayrı gayrı sen yaparsında ben hayatta yapamam kocamın hiçbişeyinden korkmam birtek açlığından korkarım ben onu aşılamaya çok çalıştım dinliyo izliyo beni ama ben yapamam diyo ben aç kalırsam seni bile yerim valla diyo
ayy ne güzel zeynep ablam hala aşıksınız birbirinize enişte seni kovalıyo atıyo denize cuppp ne güzel...
evet ablam memleketin içine ettiler bu yüzden bizde denize gitmek için güneye inmek zorunda kalıyoruz ne yazık ki. benim ki de çok iştahlıdır bende onu görünce aşka geliyorum napim. hele bi gelsin o buraya bende onu dukanist yapmazsam adım da yoli deeldir
çokkkkkkkk berrinim çok pişman oldum çünkü yicem şeyler değildi yani ben onların yüzüne bakmam ama işte o havası yokmu havası insanın iştahını zıvanadan çıkarıyor kaynanam haftaya yine gelin böle olmadı bu sefer börek açcam size diyo hahahah karı eğleniyy benlee
çokkkkkkkk berrinim çok pişman oldum çünkü yicem şeyler değildi yani ben onların yüzüne bakmam ama işte o havası yokmu havası insanın iştahını zıvanadan çıkarıyor kaynanam haftaya yine gelin böle olmadı bu sefer börek açcam size diyo hahahah karı eğleniyy benlee
yap kız yap en güzel diyet birlikte yapılandır ne o öle ayrı gayrı sen yaparsında ben hayatta yapamam kocamın hiçbişeyinden korkmam birtek açlığından korkarım ben onu aşılamaya çok çalıştım dinliyo izliyo beni ama ben yapamam diyo ben aç kalırsam seni bile yerim valla diyo
oyyyyyy sakın ablam sakın hemde kemalpaşa aman orda kalsın onun paşalığı nasıl tuz gölü var oda şerbet gölü valla çok sıkışırsam keşkül yerim kazndibi yerim olmadı hütlaç yirün ama o paşayı yimem ben senede aferin kocaman hemde yememişsin ayrıca enişte tam dukanlık olmuş
benimki gitmese ben hayatta bu kadar kg veremezdim. insan görünce hopp atar agzına valla demin dukanist akşam yimeemi ısıtmak için mıtfaa indim dolabı açtım ne görüüm kemalpaşalar göz kırpıyii. hadi gel bizi ye ye diyii. vallahi elim üstüne uzandı diger elimle çatt diye vurdum çektirm elimi. dedi ki içimdeki ses amaan nolcak bi taneck yee. ama yemedim işte. yemedim..
oda artık inşalla kg vermek istiyiii zira 101 kg oldu
anamm benim kocişin iki katı nerdeyse..
benimki gitmese ben hayatta bu kadar kg veremezdim. insan görünce hopp atar agzına valla demin dukanist akşam yimeemi ısıtmak için mıtfaa indim dolabı açtım ne görüüm kemalpaşalar göz kırpıyii. hadi gel bizi ye ye diyii. vallahi elim üstüne uzandı diger elimle çatt diye vurdum çektirm elimi. dedi ki içimdeki ses amaan nolcak bi taneck yee. ama yemedim işte. yemedim..
oda artık inşalla kg vermek istiyiii zira 101 kg oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?