vuvucuuuuum hemen mızıkçılık yapma bebeeeeem:)) geçen haftalarda da sen bana neredeyse fark atmıştınreglimin 5, günü bugun ondan hızlı bi düşüş oldu diye tahmin ediyorum yoksa cino yine aynı cino yaniiiii:)) ümitsizliğe kapılma yaaa onun için söylemedim ki ben sana senin hedefine şurada ne kalmış ki zaten benim daha 4 ,7 kilom vaaarr
yaa dün yediklerimi yazsam you kant biliivv it evııırr nevııır hem deeeabur cubur dolabını temizledim, yarım yarım paketlerde neler çıktı neleeeeeeer bayatlayı bayatlamadıklarını kontrol etmek için biraz tatlarına baktımmm sadece bilerek ve isteyerek 1 kase kiraz yidiiiiim, yaptım evet bunu isteyerek yaptım hem deeeee kızlar meyveyi ben de yiyom hergün yaaa napayım, yavaş giderse gitsin...kışın burada hiç doğru düzgün meyve olmadı, yazın olanlarda en doğalından burada yetişenler, yemeyim de ne yapayım karşılarına geçip seyredemem ama tabiii yesem de gidiyo olayı biraz cesaretlendirmiyo değil, daha kolay kaçamak yapıyosun ahanda bööle dürtüyo şeytan
vuvuş ve yoliş tatil için düşündüklerinize katılıyorum, senede 1 kere oliiiyii zaten, ben olsam ben de keyfini çıkarırdımmmm:82:
seviyoreeeeee hepsinisiiiiii
zayıf ve yalnız hehehehe bunu sevdim kulağa hoş geliyor
sevmediğim insanlara anlatıyımda yokolsunlar
Valla öyle bende sitedeki dombili doktorlardan biriyim. verdiğim kilolar sayesinde hastanedeki 3 doktor daha dukana başladı.Yani giderek çoğalıyoruz :)
ben de sevmiştim kemeri..ama en güzel koyu phaselis..çok güzel gerçekten..yeşillik seviyorum ben çok.o yüzden kemeri ve muğlanın heryerini seviyorum...ama kemerin havası gerçekten çok fena..bodrumu ben de tercih ederim..ya da marmarisi..boğulacam sanmıştım ilk gün gittiğimde...
ama yine de sakin tatil isteniyorsa favorim DATÇA...süper tatlı bi yer bayılıyorum...
muğlalı olan varmı aranızda yaa..çok isterdim muğlalı olmayı çok şanslısınız walla..kesin oraya yerleşirdim...ya yalıkavağa,ya datçaya ya marmarise..offff offf...
bu arada zeynep aplam hoşbuldum..hepinizi ösledim walla...ben tatilden 1 hafta sonra gökçeadaya gidiyorum...
evet canım ben de baktım resimlerine gerçekten şahaneymiş ama fiyatı temmuzda 500 lire kişi başı bir gece..çüşş diyorum walla
bu arada çeşmenin de denizi süperdir...ben en çok datçanın ve çeşmenin denizini sevmiştim...bodrumun da koyları süper tabii çok iyi bilmiyorum..ya walla ben de deniz gözlüğü bağımlısı oldum..onsuz giremiyoruz denize eşimle 2 senedir..amma zevkli oluyormuş ama yaa çok komiğiz denizin altında salak salak birbirimize balıkları,kayaları gösteriyoruz sanki çok ilginç birşeymiş gibi
112'den burakamlara düşmek muhteşem bir başarı.
Azimli bir insan olmalısın. Tiroid hormonlarında bir problem olup olmadığına baktırdın mı?
Ülkemizde çok yaygın. Eğer var ise ilaç takviyesi ile metabolizman hızlanabilir.
ciddi misin,yok ciddi olamazsın..yok yok ciddi misin.sen sinoplu diilmiydin kısss??
bana bak muğlalıysan git taşın şuraya ,her ay misafirinim...her ay bir kasa magnum alıp seni ziyarete gelcem :))
Bizim hastanede de herkes pür dikkat beni izliyor. Bazılarının bakışlarında "biz çok gördük bu rejimleri yine başlar bitiremez" ifadesi var.
Bu sefer bitsin isiyorum. 40'ıma bastım bu ay. Bundan sonra böyle bir problemim olmasın ve tüm yüklerimden kurtulayım istiyorum.
Canım ben de aralık ayında 34 olduğumda gaza geldim zaten. Dedim ki 35'e de böyle girersen artık hayat boyu sürer gider. 35'ime ince girme isteği çok tetikledi beni. Şu da benim şarkım olacak aralıkta 35 yaşımdayken:
O ne biçin manita
Otuzbeşinde lolita
Aman tanrım
Canım ben de aralık ayında 34 olduğumda gaza geldim zaten. Dedim ki 35'e de böyle girersen artık hayat boyu sürer gider. 35'ime ince girme isteği çok tetikledi beni. Şu da benim şarkım olacak aralıkta 35 yaşımdayken:
O ne biçin manita
Otuzbeşinde lolita
Aman tanrım
Canım kesinlikle çooooooook muhteşem bir duygu. Gerçi kilolu olduğum dönemde hor görüldüğümü pek söyleyemem. Genelde bana bu kiloyu nasıl böyle taşıyabiliyorsun, biz olsak çok fena görünür, giyecek hiçbir şey bulamazdık ama sen yine de güzel görünüyorsun diyorlardı. Ben hiçkimseye şikayet etmezdim neden kiloluyum diye, çünkü hiç sevmem aciz görünmeyi ve biliyordum ki gerçekten kilo vermek benim elimdeydi. Tabi ki çok memnuniyetsizdim kilolu olmaktan. Sanırım ben çok şanslı bir insanım ki eşim de beni her halimle çok beğendiben zaten evlendiğimde 90 kiloydum. Ama şimdi onun da çok hoşuna gidiyor bu hallerim. Çok çekici buluyor, hele yeni yeni güzel kıyafetler giydiğimde gözünü alamıyor
Yalnız kilo verip herkesten iltifatlar duymak harika bir duygu. Ben üniversitede öğretim üyesiyim ve bizde herkes beni konuşuyor. Geçende eski rektör hocamıza veda yemeği vardı, gecede en çok benim kilo vermem ve ne kadar iyi göründüğüm konuşuldu :)))
Kilosu fazla olan arkadaşlar, sıkın dişinizi. İnanın sonucunu görünce çabalarınıza değecek. Hem sağlık, hem de görünüş açısından! İnanın çok enerjik ve sağlıklı yepyeni bir insan olacaksınız. Ve tabi ki DUKAN SAYESİNDE BU SON OLACAK VE VERDİĞİMİZ KİLOLARI GERİ ALMAYACAĞIZ!!!
Herkesi kocaman öpüyorum.
inanmıyorum sadeca süpersin...o kadar verdiğin kiloların üzerine 1 hafta tatilde bunları kaçamaktan bile saymam ben...meyveyi zaten ben rutine bağladım.birtek profiterol yemişsin olarak bakıyorum...ve süper hiç almamışsın..işte sende güçlendirme yapmış oldun resmen 1 hafta..süper walla maşallah..korkarım sabaha kilo bile vermiş olabilirsin..ya da sabaha olmasa da reglin bitince direk 1 kg gidecekmiş gibi duruyor..hoşgeldin tekrar..
ben tatilde direkt bozmayı düşünüyorum..yani ekmek yemem kesinlikle,öyle pilava makarnayı da yemem ama yemeklerden hertürlü yerim..içki içerim ve meyve yerim ,üzerine de gelince ramazan ohhh vuvu olsun mu sana 70 kilo
olmasın di mi olmasın
bu arada birisi magnum deyip duruyor sanki ama kim olduğunu çıkaramıyorum birtürlü...alla allaaaa:44::44:
kızlar günaydın.
bu sabah haa +800 de olmama ragmen 59,8 çktım. sonunda yine ellidokuz okkay gördüm şükür.
ve ben bi karar aldım. haftada bir kez sadece cumartesileri tartılcam. zira en hafif çıktığım gün cumartesi oluyor. dukanın önerisi üzerine her gün tartılmak beni yoruyor. artılar moral bozuyor bıkkınlık yapıyor.
sadecam hoşlgemiş sefalar geitrmiş. ve hiç artısız gelmiş harika
vuvucum sende hoşgeldin canımcım bende tatilde diyet miyet yapamam. yanikarbo az olur ama meyve yerim et filan yerm dondurma da yerim yani yılda bir kez tatile çıkıyorum tabi ki tadını çıkarıcam. ama bol bol yürüyüş ve yüzmede olacak. ofiste o kadar hareket etmiyoruz ki. bide insan denizde çok acıkıyor. ayın 22 den sonra tatile çıkıcam
cino valla pess bende ay kant bilivv it yaa. sen bizi yiyon mu kızım kaçamak yapıyorum diye. sonra da kg veriyorum diyorsun. bence arada kaçamak şu açıdan iyi. beden diyete alışmıyor. sonra diyeti bırakınca hoop gelceeene işte arada bana olduu gibi hoop geliyorr. o yüzden ben her hafta sonu yine kaçamak larıma devam edicem. aylardır böle yaptım uzun sürdü ama bence saglıklı olan bu :))
mustlucum iltifat almana çok sevindim. bende 72 kg evlendim eşim bana o zamanda aşıktı şimdi de aşık ama hakikaten şimdi daha bir begeni ile bakıyor kıskanıyor hafiften eskiden bu kadar değildi. hayatının aşkı böle düşününce insan daha bi mutlu ouyor diyete sarılıyor. incelene kadar devammm .. inceden inceliyoruz hepimiz
kızlarr ben metabolizmamı anlayamadım ya hiç kaçamak yapmadığım günler kilom düşmüyor , kaçamaklı günün ertesi günü en az -500 gr düşüyor bende ara sıra metabolizmamı şaşırtmak için kaçamak yapıyorum örneğin 1 haftadan beri kilom sabitti dün patates kızartması yedim bugün -600 gr daha azım
45. günümdeyim bugün verdiğim toplam kilo 5.700 gr sizce nasıl iyimi? yavaş mı kilo veriyorumm
hepinize iyi günler diliyorum
hehehe sadeca ablam orası hilton olmuş ya ondan coşmuşlar bence
böle metoya can kurban valla:) ama sen genede şaşırtcam die yoldan çıkma tatlım..o çok ince bi çizgi allah muhafaza insan bi saptımı kontrolü zor sağlıyo bida aman dikkat..vuvunun önerilerine katılıyorum...bide yürüyüş saatlerinde oynama yapabilirsin..sabah çıkıyosan 2 gün akşam yap sporunu...kilo verme hızı kişiden kişiye değişiyo benim o kadar fazla kilom vardı ama ilk ay sadece 4.5 kilo verebilmiştim mesela..sonuçta veriyosun yavaş hızlı farketmez verelimde önemli olan o cnm
Kıslar daha önce de bahsetmiştim. Cumartesi yakın bir arkadaşım evleniyor ve şenlikler başladı. Bu akşam kına var, straplez üst ve dar kumaş pantolonla ince topuklu ayakkabı giyiyorum. Düğünde de straplez, uzun ve kalın korse kemerli bir elbise giyiyorum. Ay böyle bir elbise giyebildiğime inanamıyorum yaw.
Bu arada yarın akşam da otelde kızlarla hamam sefası ayarladım. Kese de attırıcaz. Şöyle 1 kg kir çıksa da 70 küsür görsem ne güzel olur di mi!
Kıslar daha önce de bahsetmiştim. Cumartesi yakın bir arkadaşım evleniyor ve şenlikler başladı. Bu akşam kına var, straplez üst ve dar kumaş pantolonla ince topuklu ayakkabı giyiyorum. Düğünde de straplez, uzun ve kalın korse kemerli bir elbise giyiyorum. Ay böyle bir elbise giyebildiğime inanamıyorum yaw.
Bu arada yarın akşam da otelde kızlarla hamam sefası ayarladım. Kese de attırıcaz. Şöyle 1 kg kir çıksa da 70 küsür görsem ne güzel olur di mi!
ya yukarıdakı çizelge dogrumu 94 den 71 e vay beee harikasın maşallah bende başlıcamda çözemedim bu diyetı ben herkes bişe anlatıyo kitabıda temin edeyimde ama harika maşallah yaa kaç günde gitti bu kılolar
O ne biçin manita
Otuzbeşinde lolita
Aman tanrım
Herkese merhabaaa...
Bu sabah yine -400 gr ile uyandım Allahıma bin şükür.. 58,800 ü gördüm inanamıyorum.. Doğum sonrası kilolarımın hepsinden kurtulduğum gibi üzerine kilo bile vermiş bulunuyorum.. Çok mutluyumm çok..
İkide bir ben bu dukan diyetini çok sevdim deyip duruyorum..Ama napiiimm gerçekten çook sevdim..
Bu arada sabah kendime ıce tea yaptım bayılırım kendisine..1 litre Yeşil çay demledim içine 8-10 splenda birde limon aroması almıştım dün marketten yarım şişede limon aroması karıştırdım attım buz dolabına şimdi yemeğin yanında buzz gibi içtim....
ayy inşallah kilo vermelerim bu hızda devam eder.. bu kadar hızlı olmasada en azından durmasın ..
Kızlar ben denize kaçıyorum. Bu aralar bol bol kurbağalama yüzüyorum, kollarım sıkılaşsın diye.Bir de spor hocamın yaz için verdiği bacak hareketlerini suda yapıyorum. Bol bol da suyun içinde zıplayarak yürüyorum. Tatilde denizde olanlara tavsiye ederim.
Hocam süpersiniz, eminim o kiyafetler cok yakisacak üstünüze, etraftakiler cok begenecek hatta catlayacaklar:)
Bu arada 15 gün sonra da benim en yakin arkadasimin dügünü, kinasi var, kina gecesi ertesi biz de kizlar arasinda bekarliga veda yapicaz, sampanya felan icmeyi planliyorlar, off ben o gün icin kendime kacamak izni vermeyi planliyorum, sampanya, birazcik pasta gibi. Ama cok acaip, fena korkuyorum, ya hemen ertesi günü 1- 2 kilo felan almis olursam diye :)
Bu arada arkadaslar ben bgn -500 uyandim, 54.3 oldum, ehe :) Ama cok ilginc ben spor yaptigimin ertesi günü eksiyi göremiyorum. Mesela sali günü güzel spor yaptim bir de üstelik saf p günümdü ona ragmen dün ne arti ne eksi ayni ciktim,hatta canim sIkIldI, bunun üzerine dün hem p+s günümdü hem de hic spor yapmadim, bgn sabah -500. Biliyorum kaslar sisiyor spordan ondandir diyeceksiniz ama can sIkIcI yani. Neyse, azcik sevineyim dedim.
Bu arada tvde Sibel Can var, ayh yazik ben bu kadina cok aciyorum, naparsa yapsin kilo veremiyo, verse de koruyamiyo bu güzel kadin. O kadar da güzel ki... Ona da Dükani söylesek keske, gerci biliyodur, bilmez mi hic :)
ben yarın tatile gidicem.tartı 74 75 arasında kararsız.hangisinde dursam diye düşünüyo sanırım((...öyle olunca bende saldım kendimi valla ...demin yarım ekmekle melemen yedim.dev bardaklada fanta içtim (((....doğumdaki göbeğim hiç gitmedi.halen 9 aylık hamile gibiyim.ama yavaş yavaş sarkamaya başladı göbeğim (((.televizyondaki reklamlara çıkan sarkık karınlı kadınlar gibi oldum sanırım (...ablamda moral vermeye çalışıyo.ordaki herkes şişmandır boşver sende bikini giy diyo.napsamki acaba ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?