Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkes birbirine katılıyor,ben de yoliye ve sana katılıyorum..hem kaçamak hem meyve konusunda ..diyet biterkene (yani 2-3 kilo kalmışsa verilecek) kaçamağı acık acık yapmak gerekiyor meyve filan gibi ki sonra kilo almayasın..ama baştan yaparsan zate veremezsin ki di mi bebeeemmm...
çok tatlısın bu arada..inşallah caanım yetişirim sana...bekle(me) ben geliyom

zayıf ve yalnız hehehehe bunu sevdim kulağa hoş geliyor

sevmediğim insanlara anlatıyımda yokolsunlar

hehehehe bu fikri ben de sevdim yaa

Valla öyle bende sitedeki dombili doktorlardan biriyim. verdiğim kilolar sayesinde hastanedeki 3 doktor daha dukana başladı.Yani giderek çoğalıyoruz :)

allaaam her güne bir doktor kampaynası mı başlatsak napsak

datça da çok güzeeeeeelllll ben de çok sevmiştim datçayı küçüktüm ama yine de tadı damağımda kaldı, şimdi gitsem daha bile keyifli gelir kesin

hahahaha ay sorma vuvuu abla ya biz de tatilde tekne turuna çıktık gerçi benim yavıklı gözlük kullanmiyi ama bende gözlük var, turistlerden biri geldi sordu iz it vörkin diye ben de didim kap gel bi dene denize inek de gör
sonra o dombili sevgilisini aldı yanına (elimde olsa elin toristine de dukan anlatacaktım ama kız zaten agresifti didim aman tokadı yapıştırmasın bana sen bana şişko mu diyosun diye) niise sonra indik amanın ben bunlara gözlük taktırıp balıkları gösterdim mi bunlar bi bağırmaya başladılar suyun üstüne çıkıp "fiiiiişşşş fiiiiişşşş" diye
ay ölüyodum gülmekten, az kaldı boğulacaktım kendi kahkahamda

baktırdım tirroid yada hormon sorunum yok bizde ailede var kilo genlerden yani

ciddi misin,yok ciddi olamazsın..yok yok ciddi misin.sen sinoplu diilmiydin kısss??
bana bak muğlalıysan git taşın şuraya ,her ay misafirinim...her ay bir kasa magnum alıp seni ziyarete gelcem :))

muğlanın sinop köyündenim hehehehehehe

benim memleketim daha güsel bi kerem

Canım ben de aralık ayında 34 olduğumda gaza geldim zaten. Dedim ki 35'e de böyle girersen artık hayat boyu sürer gider. 35'ime ince girme isteği çok tetikledi beni. Şu da benim şarkım olacak aralıkta 35 yaşımdayken:

O ne biçin manita
Otuzbeşinde lolita
Aman tanrım

ay çok sevdim benim de favori şarkılarımdan biri o, hihihihi hocam çok tatlısınız
maşallah kilo vermeniz hiç durmadan devam etsin 60ları da görün en yakın zamanda

ay çok alemsin wallla, öldüm gülmekten

valla mutlucum fazlasıyla hakkettin o iltifatları iltifatta deil gerçek ayrıca:) sahiden inanılmaz bi duygu allah zayıflamak isteyen herkesi dukanla tanıştırsın inşallah ya bizi ancak biz anlarız bu konuda...

canım benim tşkr ederim vuvumm..valla regl bitince sanırım 75 leri görücem inşallah..senide allah korusun deliii deme öle 70 falan noluyo tatilde o kadar hareket edince zaten makul miktarda kaçırınca alınmıyo meyve falan bişi yapmaz cnm..valla ne yalan söliyim profitrolü yediğime pişman bile olmadım enfesdi ya:))meyve yerken eşim sanki ömründe ilk kez meyve yiyo gibisin yavaş dedi:)valla değerini anladım meyvenin resmen bu diyette..6 aydır feci hasretmişim..güçlendirmeyi iple çekiyorum...bu arada bodrumdaki otel fiyatı sahiden çüşş ohaa hatta..bizim gittiğimizde müdürü bi arkadaşımızın tanıdığıydı baya indirmişti yoksa hayatta verilcek paralar deil yani..beberongocum öğrenci işi deil demiş ama valla bu rakamlara sabancı falan olmak lazım zaten:)

canım hoşbuldum tatlım...zaten gerçek aşk şekle şemale bakmaz yolitam..ama 100 kiloyken beni isteyen seven adama aşık olmazsında naparsın dimi:)benimkindede kıskançlık turları başladı hafifden ama olcak o kadar artık...tek derdimiz bu olsun zaten benim gözümde eşimden başka bişi görmüyo problem yok:)

böle metoya can kurban valla:) ama sen genede şaşırtcam die yoldan çıkma tatlım..o çok ince bi çizgi allah muhafaza insan bi saptımı kontrolü zor sağlıyo bida aman dikkat..vuvunun önerilerine katılıyorum...bide yürüyüş saatlerinde oynama yapabilirsin..sabah çıkıyosan 2 gün akşam yap sporunu...kilo verme hızı kişiden kişiye değişiyo benim o kadar fazla kilom vardı ama ilk ay sadece 4.5 kilo verebilmiştim mesela..sonuçta veriyosun yavaş hızlı farketmez verelimde önemli olan o cnm

böle metoya can kurban valla:) ama sen genede şaşırtcam die yoldan çıkma tatlım..o çok ince bi çizgi allah muhafaza insan bi saptımı kontrolü zor sağlıyo bida aman dikkat..vuvunun önerilerine katılıyorum...bide yürüyüş saatlerinde oynama yapabilirsin..sabah çıkıyosan 2 gün akşam yap sporunu...kilo verme hızı kişiden kişiye değişiyo benim o kadar fazla kilom vardı ama ilk ay sadece 4.5 kilo verebilmiştim mesela..sonuçta veriyosun yavaş hızlı farketmez verelimde önemli olan o cnm[/QUOTE]

doğru sölüyosun canım çok yapmıyorum kaçamak sporda yapamıyorum sabah 9 akşam 8.30 çalışıyorum eve gitmem 9,30 u buluyo o saatten sonrada spor olmuyor

hehehe sadeca ablam orası hilton olmuş ya ondan coşmuşlar bence

onlara hayırlı coşmalar o zaman tatlım:) güzelim ülkemizde daha ne koylar var bi tek hiltona kalmadık hııııhhh

doğru sölüyosun canım çok yapmıyorum kaçamak sporda yapamıyorum sabah 9 akşam 8.30 çalışıyorum eve gitmem 9,30 u buluyo o saatten sonrada spor olmuyor [/QUOTE]

hımmm haklısın cnm o zaman ne diyim ne ara yapcan sporu...ben yürüyüşün çok faydasını gördüm...spor salonlarında haldır haldır yapamıyorum bana göre deil..ama yürüyüş imkanın olsaydı sahiden farkı görebilirdin..sağlık olsun sonuçta dukanla sporsuzda gayet başarılı zayıflanıyo

Kıslar daha önce de bahsetmiştim. Cumartesi yakın bir arkadaşım evleniyor ve şenlikler başladı. Bu akşam kına var, straplez üst ve dar kumaş pantolonla ince topuklu ayakkabı giyiyorum. Düğünde de straplez, uzun ve kalın korse kemerli bir elbise giyiyorum. Ay böyle bir elbise giyebildiğime inanamıyorum yaw.

Bu arada yarın akşam da otelde kızlarla hamam sefası ayarladım. Kese de attırıcaz. Şöyle 1 kg kir çıksa da 70 küsür görsem ne güzel olur di mi!

ya yukarıdakı çizelge dogrumu 94 den 71 e vay beee harikasın maşallah bende başlıcamda çözemedim bu diyetı ben herkes bişe anlatıyo kitabıda temin edeyimde ama harika maşallah yaa kaç günde gitti bu kılolar

Hocam süpersiniz, eminim o kiyafetler cok yakisacak üstünüze, etraftakiler cok begenecek hatta catlayacaklar:)

Bu arada 15 gün sonra da benim en yakin arkadasimin dügünü, kinasi var, kina gecesi ertesi biz de kizlar arasinda bekarliga veda yapicaz, sampanya felan icmeyi planliyorlar, off ben o gün icin kendime kacamak izni vermeyi planliyorum, sampanya, birazcik pasta gibi. Ama cok acaip, fena korkuyorum, ya hemen ertesi günü 1- 2 kilo felan almis olursam diye :)

Bu arada arkadaslar ben bgn -500 uyandim, 54.3 oldum, ehe :) Ama cok ilginc ben spor yaptigimin ertesi günü eksiyi göremiyorum. Mesela sali günü güzel spor yaptim bir de üstelik saf p günümdü ona ragmen dün ne arti ne eksi ayni ciktim,hatta canim sIkIldI, bunun üzerine dün hem p+s günümdü hem de hic spor yapmadim, bgn sabah -500. Biliyorum kaslar sisiyor spordan ondandir diyeceksiniz ama can sIkIcI yani. Neyse, azcik sevineyim dedim.
Bu arada tvde Sibel Can var, ayh yazik ben bu kadina cok aciyorum, naparsa yapsin kilo veremiyo, verse de koruyamiyo bu güzel kadin. O kadar da güzel ki... Ona da Dükani söylesek keske, gerci biliyodur, bilmez mi hic :)

Son düzenleme:
ben yarın tatile gidicem.tartı 74 75 arasında kararsız.hangisinde dursam diye düşünüyo sanırım((...öyle olunca bende saldım kendimi valla...demin yarım ekmekle melemen yedim.dev bardaklada fanta içtim(((....doğumdaki göbeğim hiç gitmedi.halen 9 aylık hamile gibiyim.ama yavaş yavaş sarkamaya başladı göbeğim(((.televizyondaki reklamlara çıkan sarkık karınlı kadınlar gibi oldum sanırım(...ablamda moral vermeye çalışıyo.ordaki herkes şişmandır boşver sende bikini giy diyo.napsamki acaba((

Canım sen bir de Sadeca'yı gör. O da 101'den inmiş.:13:
Ben 23 ocaktan beri çabalıyorum. İlk 15 kilom düşük kalorili diyetle gitti. Son 7,5 ise 23 mayıstan beri dukanla. Spor ise hep vardı ve hep olacak işallah!

Herkese merhabaaa...
Bu sabah yine -400 gr ile uyandım Allahıma bin şükür.. 58,800 ü gördüm inanamıyorum.. Doğum sonrası kilolarımın hepsinden kurtulduğum gibi üzerine kilo bile vermiş bulunuyorum.. Çok mutluyumm çok..
İkide bir ben bu dukan diyetini çok sevdim deyip duruyorum..Ama napiiimm gerçekten çook sevdim..
Bu arada sabah kendime ıce tea yaptım bayılırım kendisine..1 litre Yeşil çay demledim içine 8-10 splenda birde limon aroması almıştım dün marketten yarım şişede limon aroması karıştırdım attım buz dolabına şimdi yemeğin yanında buzz gibi içtim....
ayy inşallah kilo vermelerim bu hızda devam eder.. bu kadar hızlı olmasada en azından durmasın ..

Kızlar ben denize kaçıyorum. Bu aralar bol bol kurbağalama yüzüyorum, kollarım sıkılaşsın diye. Bir de spor hocamın yaz için verdiği bacak hareketlerini suda yapıyorum. Bol bol da suyun içinde zıplayarak yürüyorum. Tatilde denizde olanlara tavsiye ederim.

bencede süper parça kıpır kıpır

senin adına sevindim insanın istediği kiloya kavuşması çok güzel birşey.
ama benim nacizane tavsiyem yeni başlayanlara ataktan sonra kendinizi çok kasmayın salıverin demiyorum kasmayın yoksa benim gibi hedefe yaklaşmaya yakın sıkılırsınız.

cup cup cup hadi yüzmeyeeeeee

bende karın ve kol çalıstıran hareketleri yapmıştım gerçekten faydalı:)

söyle bi gözümde canlandırdım mmmm süper olcaksın mutlucum...üzerine bi nazar boncuğu iliştir valla beğeniyle bakılsa bile göze gelme sakınnşimdiden 41 kere masallah arkadaşımıza:)

canım sporda kaslar su tutuyo ondan fazla çıkıyosun muhtemelen..ama fazlasıyla gidecek merak etme cnmm..
oldum olası sibel canı anlamış deilim zaten...ya benim diyet listemi hazırlıcak birsürü çalışanım olsa harfi harfine yaparım..ondaki nasıl bi kilo alış veriş çözemedim:) kesin biliyodur dukanı hatta istese gidip kiliniğinde bile zayıflama şansı var..ama işte olmayınca olmuyo demekki...gerçi yakından bu kadar değilmiş bi arkim görmüş yıllar önce allahtan tv camiasında değilim yoksa elli bile olsa kilom ben şişko çıkardım:)

ah be tatlım yedin noldu mutluda olmamışsın anladığım kadarıyla...yapma bak zayıfladıkca hoşuna gidecek ve kaçamak yapmayı düşünmiceksin bile...hayatta ikisinden birini seçmek zorundayız ya yemenin zevki ya giyinmenin zevki...hoş bizim tariflerle yemeninde zevki tam anlamıyla devam ediyo şahsen...sen bi konsatre ol doğru düzgün bak nasıl yapıcaksın sistemli olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…