Herkese merhabaaa...
Bu sabah yine -400 gr ile uyandım Allahıma bin şükür.. 58,800 ü gördüm inanamıyorum.. Doğum sonrası kilolarımın hepsinden kurtulduğum gibi üzerine kilo bile vermiş bulunuyorum.. Çok mutluyumm çok..
İkide bir ben bu dukan diyetini çok sevdim deyip duruyorum..Ama napiiimm gerçekten çook sevdim..
Bu arada sabah kendime ıce tea yaptım bayılırım kendisine..1 litre Yeşil çay demledim içine 8-10 splenda birde limon aroması almıştım dün marketten yarım şişede limon aroması karıştırdım attım buz dolabına şimdi yemeğin yanında buzz gibi içtim....
ayy inşallah kilo vermelerim bu hızda devam eder.. bu kadar hızlı olmasada en azından durmasın ..
Kızlar ben denize kaçıyorum. Bu aralar bol bol kurbağalama yüzüyorum, kollarım sıkılaşsın diye.Bir de spor hocamın yaz için verdiği bacak hareketlerini suda yapıyorum. Bol bol da suyun içinde zıplayarak yürüyorum. Tatilde denizde olanlara tavsiye ederim.
selam arkadaşlar benim dukan diyetimin ikinci ayı bugün doldu. toplam olarak 16,2 kg verdim. çok mutluyum. dukan amcam sağolsun... hepinize bol azimli günler diliyorum.
hehehehe bu fikri ben de sevdim yaa
allaaam her güne bir doktor kampaynası mı başlatsak napsak
datça da çok güzeeeeeelllll ben de çok sevmiştim datçayı küçüktüm ama yine de tadı damağımda kaldı, şimdi gitsem daha bile keyifli gelir kesin
hahahaha ay sorma vuvuu abla ya biz de tatilde tekne turuna çıktık gerçi benim yavıklı gözlük kullanmiyi ama bende gözlük var, turistlerden biri geldi sordu iz it vörkin diye ben de didim kap gel bi dene denize inek de gör
sonra o dombili sevgilisini aldı yanına (elimde olsa elin toristine de dukan anlatacaktım ama kız zaten agresifti didim aman tokadı yapıştırmasın bana sen bana şişko mu diyosun diye) niise sonra indik amanın ben bunlara gözlük taktırıp balıkları gösterdim mi bunlar bi bağırmaya başladılar suyun üstüne çıkıp "fiiiiişşşş fiiiiişşşş" diye
ay ölüyodum gülmekten, az kaldı boğulacaktım kendi kahkahamda
hahahahahahaay işte onların türkçesi de biziz
ahanda balııınnggg görüyonnuuu diye salak salak birbirimize haraket çekip duruyoz suyun altında,sanki suyun altında manda görmeliymişisz gibin
ben de sevmiştim kemeri..ama en güzel koyu phaselis..çok güzel gerçekten..yeşillik seviyorum ben çok.o yüzden kemeri ve muğlanın heryerini seviyorum...ama kemerin havası gerçekten çok fena..bodrumu ben de tercih ederim..ya da marmarisi..boğulacam sanmıştım ilk gün gittiğimde...
ama yine de sakin tatil isteniyorsa favorim DATÇA...süper tatlı bi yer bayılıyorum...
muğlalı olan varmı aranızda yaa..çok isterdim muğlalı olmayı çok şanslısınız walla..kesin oraya yerleşirdim...ya yalıkavağa,ya datçaya ya marmarise..offff offf...
bu arada zeynep aplam hoşbuldum..hepinizi ösledim walla...ben tatilden 1 hafta sonra gökçeadaya gidiyorum...
selam arkadaşlar benim dukan diyetimin ikinci ayı bugün doldu. toplam olarak 16,2 kg verdim. çok mutluyum. dukan amcam sağolsun... hepinize bol azimli günler diliyorum.
ben muğlalıyım:) şuan muğladayım ben de önümüzdeki ay gökçeadaya tatile gidecem.marmarise fethiyeye bodruma doyduk dışarı açılıyos:)))
bu avatardaki bebecik kim kim bana söyler misiniz lütfen!!!
allahım dudaklarını koparıcam saçlara bak bi de maşşşşallah
o benim kızım 2,5 yaşında Alaz Ada....bekleriz teyzesi dudaklarımız yanaklarımız öpücüğe hazır
Hocam süpersiniz, eminim o kiyafetler cok yakisacak üstünüze, etraftakiler cok begenecek hatta catlayacaklar:)
Bu arada 15 gün sonra da benim en yakin arkadasimin dügünü, kinasi var, kina gecesi ertesi biz de kizlar arasinda bekarliga veda yapicaz, sampanya felan icmeyi planliyorlar, off ben o gün icin kendime kacamak izni vermeyi planliyorum, sampanya, birazcik pasta gibi. Ama cok acaip, fena korkuyorum, ya hemen ertesi günü 1- 2 kilo felan almis olursam diye :)
Bu arada arkadaslar ben bgn -500 uyandim, 54.3 oldum, ehe :) Ama cok ilginc ben spor yaptigimin ertesi günü eksiyi göremiyorum. Mesela sali günü güzel spor yaptim bir de üstelik saf p günümdü ona ragmen dün ne arti ne eksi ayni ciktim,hatta canim sIkIldI, bunun üzerine dün hem p+s günümdü hem de hic spor yapmadim, bgn sabah -500. Biliyorum kaslar sisiyor spordan ondandir diyeceksiniz ama can sIkIcI yani. Neyse, azcik sevineyim dedim.
Bu arada tvde Sibel Can var, ayh yazik ben bu kadina cok aciyorum, naparsa yapsin kilo veremiyo, verse de koruyamiyo bu güzel kadin. O kadar da güzel ki... Ona da Dükani söylesek keske, gerci biliyodur, bilmez mi hic :)
Kıslar daha önce de bahsetmiştim. Cumartesi yakın bir arkadaşım evleniyor ve şenlikler başladı. Bu akşam kına var, straplez üst ve dar kumaş pantolonla ince topuklu ayakkabı giyiyorum. Düğünde de straplez, uzun ve kalın korse kemerli bir elbise giyiyorum. Ay böyle bir elbise giyebildiğime inanamıyorum yaw.
Bu arada yarın akşam da otelde kızlarla hamam sefası ayarladım. Kese de attırıcaz. Şöyle 1 kg kir çıksa da 70 küsür görsem ne güzel olur di mi!
süpersin mustlu..walla çok çok iyisin..sen ve sadeca ile iftihar ediyoruz...
inşallah herkesin ağzı açık kalır..çok güzel bir his..ben sadece 10 kilo vermiş olmama rağmen sünnet düğününde gözler üzerindeydi...eşimin 2 tane salak yengesi var,ikisi de patavatsız sevimsiz şeyler...beni her gördüklerinde "ohhh sen de fena kilo almışsın" deyip duruyorlardı.hatta düşünün bir tanesi onlara yemeğe gittiğimizde tam yemek masasında söyledi bunu böyle hem de 2 kere..terbiyesizliği düşünebiliyormuusnuz..ben de birdaha uğramadım bile evine..yemeği de yemedim..
işte bu 2 salak süzüp süzüp durdu beni..tüm diğer akrabalar sürekli iltifat ediyor bunlardan çıt yok...ohhh walla içimin yağları 2 kilo daha eridi sayelerinde
süpersin mustlu..walla çok çok iyisin..sen ve sadeca ile iftihar ediyoruz...
inşallah herkesin ağzı açık kalır..çok güzel bir his..ben sadece 10 kilo vermiş olmama rağmen sünnet düğününde gözler üzerindeydi...eşimin 2 tane salak yengesi var,ikisi de patavatsız sevimsiz şeyler...beni her gördüklerinde "ohhh sen de fena kilo almışsın" deyip duruyorlardı.hatta düşünün bir tanesi onlara yemeğe gittiğimizde tam yemek masasında söyledi bunu böyle hem de 2 kere..terbiyesizliği düşünebiliyormuusnuz..ben de birdaha uğramadım bile evine..yemeği de yemedim..
işte bu 2 salak süzüp süzüp durdu beni..tüm diğer akrabalar sürekli iltifat ediyor bunlardan çıt yok...ohhh walla içimin yağları 2 kilo daha eridi sayelerinde
o benim kızım 2,5 yaşında Alaz Ada....bekleriz teyzesi dudaklarımız yanaklarımız öpücüğe hazır
Dün kaçırdım dondurma yedim walla....Sonrasında 1.5 saat koşu bandında 800 kalori yaktım..
Bu sabah tartıldım 400 gram gitmişşşşşşşşşşşşşşşş
56.1 geldimmmmm çok mutluyummm...
Bu akşamda yemek var dışarı çıkacağız dikkat etmem lazım..
Greçi bugünda 1.5 saat bantdaydım....
Darısı sizlere arkadaşlar burası acaip motive ediyor insanı..
Şu rojiberyy diye bişey söylüyorsunuz nedir ve ne işe yarar ??????
miyecek bişey olduğunu anladım da
oy masallahhh allah bağışlasınismide kendi gibi çok güsel...bahtı şansı açık olsun fıstığımızın...inşallahhh hayat boyu kilo sorunu olmasın tığ gibi fit bi kız olsunnn...dukan topiğindede anca böle bi dua olurdu zaten:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?