Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam arkadaşlar benim dukan diyetimin ikinci ayı bugün doldu. toplam olarak 16,2 kg verdim. çok mutluyum. dukan amcam sağolsun... hepinize bol azimli günler diliyorum.

.bu arada kilom 90,6. imzamı değiştiremiyorum net cafeden girdiğim için.

tarif harika! Tarifler sayfasına ekleyelim miiiii

ouu hocam kurbağalama yüzmek bacak içlerini de sıkılaştırır yalnız. Ben kurbağalama yüze yüze bacak içlerimi sıkılaştırdım, dukanla da yağlarını erittim
şimdi azıcık da olsa ayrıklar yapışmıyolar o kadar
ama favori stilim kelebek

iyi yüzmeleeerrr

Arkadaşlar bu sabah itabariyle mr dukanın verdiği hedefe ulaşmış bulunuyorum. yani 55. ama benim hedefim 52 olduğundan seyir devam ediyor. bir haftadır +400 +600 falan çıkıyordum. ama bugün bir baktım ki hepsi gitmiş. bu diyetin en çok bu yönünü seviyorum. tam artık veremeyecğim herhalde hem dukanın hedefine de indim bundan sonra gitmez dediğim anda kiloların birden gitmesini seviyorum. bence veremeyenler ya da yavaş verenler üzülmesin eninde sonunda gidiyor işte. bu arada tatilden gelenler ve aramıza yeni katılanlar hoşgeldiler.

Berrincim ve yolandacım sevgili hemşolarım siz de üzülmeyin gideceğine inanın. bakın Mustlu harikalar yaratıyor. Ve hedefine az kalan birçok arkadaş başardılar herkes başarabilir. yaşasın dukan diyeti kardeşliği...

hahahahahaha ay işte onların türkçesi de biziz
ahanda balııınnggg görüyonnuuu diye salak salak birbirimize haraket çekip duruyoz suyun altında,sanki suyun altında manda görmeliymişisz gibin

hahahahahaha ay işte onların türkçesi de biziz
ahanda balııınnggg görüyonnuuu diye salak salak birbirimize haraket çekip duruyoz suyun altında,sanki suyun altında manda görmeliymişisz gibin

aaay ay vuvuu ablaa amanın valla ölüyodum sesime dekan çıktı hayrola diye
adamın şükür ki keyifli günü valla kızardı yoksa

ahahaha manda ay hala gülüyorum

ben muğlalıyım:) şuan muğladayım ben de önümüzdeki ay gökçeadaya tatile gidecem.marmarise fethiyeye bodruma doyduk dışarı açılıyos:)))

tam balina o yaaa...kendine yakışmayan kıyafetleri giysin dursun sadce..ben beğenmiyorum da kendisini pek..
bu arada aynen senin gibiyim ben de..o yüzden deyip duruyorum ya ben sebze günlerinden sonra kilo veriyorum genelde diye..aynen geçen akşam spor yapmıştım ve ertesi gün hiç gitmemişti,dün yapamadım ve bugün 200 gr gitmiş..bu bana çok oldu o yüzden tesadüf değildir diyorum..kaslarla alakası var kesin..ama yine de bu düşünce beni spordan soğutmadı çünkü şuan 65 kilodan daha az görünmemi yine ona borçlyum..sonuçta önemli olan görüntü...o yüzden sen de çok takılma bu duruma..haa ama yapamadığım zaman da çok iyi geliyor bu his,tüh yapamadım diye kafama takmıyorum,motivasyon oluyor...

süpersin mustlu..walla çok çok iyisin..sen ve sadeca ile iftihar ediyoruz...
inşallah herkesin ağzı açık kalır..çok güzel bir his..ben sadece 10 kilo vermiş olmama rağmen sünnet düğününde gözler üzerindeydi...eşimin 2 tane salak yengesi var,ikisi de patavatsız sevimsiz şeyler...beni her gördüklerinde "ohhh sen de fena kilo almışsın" deyip duruyorlardı.hatta düşünün bir tanesi onlara yemeğe gittiğimizde tam yemek masasında söyledi bunu böyle hem de 2 kere..terbiyesizliği düşünebiliyormuusnuz..ben de birdaha uğramadım bile evine..yemeği de yemedim..
işte bu 2 salak süzüp süzüp durdu beni..tüm diğer akrabalar sürekli iltifat ediyor bunlardan çıt yok...ohhh walla içimin yağları 2 kilo daha eridi sayelerinde

oooh yarasın valla vuvuu abla seni onların görebileceği noktaya koyalım da onlar seni süzsünler sen eri de eri
ehehehe şaka bi yana maşallah hepinize ya benim şurada 1 kilom var onu veremiyorum ehehehe
nazar değmesin du

:))) ilahi vuvucum salak yenge haa üzülme tatlım her evlilikte salak yengeler eltiler vesaireler mevcuttur:)) kilo aldığını çekinmeden hadsizce dile getirenlerin zayıflayınca o dilleri bi yere gidiyo ne hikmetse:)) ohhh çatlayında patlayın uyuslar size inat zayıflıyoruz işteee

Dün kaçırdım dondurma yedim walla....Sonrasında 1.5 saat koşu bandında 800 kalori yaktım..
Bu sabah tartıldım 400 gram gitmişşşşşşşşşşşşşşşş
56.1 geldimmmmm çok mutluyummm...
Bu akşamda yemek var dışarı çıkacağız dikkat etmem lazım..
Greçi bugünda 1.5 saat bantdaydım....
Darısı sizlere arkadaşlar burası acaip motive ediyor insanı..

Şu rojiberyy diye bişey söylüyorsunuz nedir ve ne işe yarar ??????
miyecek bişey olduğunu anladım da

Son düzenleme:
o benim kızım 2,5 yaşında Alaz Ada....bekleriz teyzesi dudaklarımız yanaklarımız öpücüğe hazır

oy masallahhh allah bağışlasın ismide kendi gibi çok güsel...bahtı şansı açık olsun fıstığımızın...inşallahhh hayat boyu kilo sorunu olmasın tığ gibi fit bi kız olsunnn...dukan topiğindede anca böle bi dua olurdu zaten:))

maşallah maşallah da siz koşu bandını 1.5 saat boyunca hangi tempoda kullanıyorsunuz?
Afiyet olsun ama bu dukanın en güzel özelliği restoranda rahatlıkla yiyebilecek şeyler bulmamız :)))
gojiberry genellikle Türkiye'de aktarlarda bulabileceğimiz kurt üzümü olarak geçen kurutulmuş bir meyve. Kendisi kabuzlığa iyi geliyor bu arada söylemeden edemeyeceğim. Migros'tan aldım ben dün akşam kilosu 60 tl mi idi yanlış hatırlıyor olabilirim. Anadolu yakasında oturanlar için göztepe minibüs caddesi üzerinde bostancı yönüne giderken sağ şeritte bir yer var kayseri pazarı sanırım adı, 202 numara. Orada kilosu 50 tl idi. ucuzdur vardır illeti demedim valla gayet normal gözüküyolardı, toptancıymış orası ama perakende de satıyor, o yüzden öyle ucuz herhalde.

hehehe harikasın sadeca abla, dua tam yerini buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…