Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben muğlalıyım:) şuan muğladayım ben de önümüzdeki ay gökçeadaya tatile gidecem.marmarise fethiyeye bodruma doyduk dışarı açılıyos:)))

anammmmm çooookk şanslısın çooookkk.inanamadım yaa..herköşesi bi cennet sanki muğlanın..bildiğimiz tüm yerler muğlada bir de bilmediklerimiz de harika...aman walla oralarda yaşamayı çok isterdim..şöyle ufak bi bahçem olsun bikaç zeytin,bikaç badem bikaç da incir ağacım olsun..çeşit çeşit ege otları olsun bahçemde..off offf...

canlarım,tatilden dönenlerin hepsi hoşgelmiş.tatil kaçamaklarını saymıyoruz onlar af kapsamında.bu aralar kilo kayıplarıda baya çok,verenleri candan kutluyorum veremeyenlerede sabır diyorum tek çözüm o zira.sıra sizede gelir.aramıza yeni katılanlarda hoş geldiniz ne iyi ettinizde geldiniz.dukan ailesi çığ gibi büyüyor.hepinize sevgiler:80:

acep biri benim yaramı mı deşiyor neler oluyor?
sanki kulaklarım çınladı, hayallerim gözümün önünden geçti bir bir

Son düzenleme:

öyle cennettir ben aslen Trabzonluyum üniversite okumak için 13 yıl önce geldim muğlaya çok sevdim bi de evleniverdim muğlalıyla:) aynen anlattığın gibi bahçeli zeytinli cevizli incirli bir evim var sağlık olsun herşey olur bekleriz seni de komşu olmaya:)

Kızlar bir not geçmem lazım hemen, dukan diyetindeyim biliyorsunuzki, yalnız artık 1 adım bile atamıyorum, bacaklarım yere yığılıyor. Aşırı derecede bir yorgunluk var, yapacak arkadaşların bilgisi olsun diye yazıyorum.

Yukarı PTTye kadar zor gittim.

Bu arada çisimi de yapınca 74.5 kilo geldim. Çok mutluyum.

Son düzenleme:

o ev bi an gözlerimin önünde canlanıverdi wallaaa:)) ege otlarını geçtim taze barbunya bile bulamıyorum burdaaaaaaaaaaaaaaa

tansiyon düşüklüğü mü var ki acabaaa?? ne kadar zaman oldu ki başlayalı?? evet ilk atak günlerinde biraz yorgunluk olabiliyor ama...bende de hipotansiyon var ama başladığımdan beri hiç şikayetim olmadı?? aksine önceden ayağa kalktığımda gözlerim kararırdı hep, şimdi o da kalmadı... yorgunluğunun başka bir nedeni olabilir mi acaba??

Bugün dukan atakta son günüm. İlk hedefime olan yolu yarıladım. 4.6 kilo verdim toplamdaki diyet maceramda, verecek 4.6 kilom kaldı

Dukan amca atak döneminde 1.9 kilo verceksin demişti, 1.7 kilo verdim:) Kabızlık durumu olduğu için tam kilom belli değil, bir de regl olduğum için. Gerçekten doğru söylemiş dukan amca:) Dukana devammmmmm.

Yalnız çok büyük bir sorunum var, aşırı derecede yorgunluk, hastalık derecesinde hareket edememe

Ve bunun üzerine bir sorum olacak 1+1 seyir yapan arkadaşlar, sebzelerden sonra yorgunluk durumunuz devam etti mi? Ben bir de günde 1 adet erik falan yemeyi düşünüyorum seyirde. Bazende şeftali ya da elma.O günler yürüyüşü biraz arttırırım. Hiç etkileyeceğini düşünmüyorum kilo vermemi. Ben zaten normalde çok az yiyorum, öyle dukanın dediği gibi listedeki herşeyden istediğim kadar yemiyorum:)

Yorgunluk bende de var. Enerji almadığımız için. Bol su içince azalıyor sanki. Bir de ben bugün pharmaton ve ekinesia başladım destek için.

canım o yorgunluk diyet yapan herkesde oluyo..yada bendede olmuştu öyle söylemek daha iyi..ama bi müddet sonra vücut az yemey alışıyo ve az yemekten kaynaklanan yorgunluk ve mutsuzluk hissi kayboluyo..biraz daha sabret..sen daha işin başındasın..

Yorgunluk bende de var. Enerji almadığımız için. Bol su içince azalıyor sanki. Bir de ben bugün pharmaton ve ekinesia başladım destek için.

Yani, günde 20 dakika yürüyüş yap diyor ya, onu bile yapacak durumda değilim, ilk günler böyle değildi. Dün ve bugün böyle oldu. Neyseki bugün bitiyor atak evresi. Peki sebze yemeye başlayınca hala devam ediyomu seyirde de yorgunluk?

ayyyyyy ben çok acıktım yaaaaaa

imdaaaaaaaaatttttttttt ben bu diyeti yapamıycam galiba çok sıkıldıııımmm

Seyirde de devam edecek mi bu yorgunluk?

ooooo sen çifte şanslı gelmişsin dünyaya..trabzon da ayrı bi cennettir yani...walla çok sevindim adına..bizler için de ye o incirlerden zeytinlerden

Valla tuz da almıyorum o yüzden mi oldu acaba bilemiyorum, annem şimdi bana dukan usulü yayla çorbası yapmış, içine de biraz tuz koymuş. Azcık kendime geldim. Ben başlayalı bugün 5. günüm yani ataKTAki son günüm

sevgili lolavinia az yediğinden olmasın bu durum? Kaslarının az da olsa karbonhidrata ihtiyacı var, protein de gerçi şekere dönüşüyo vücudunda ama belki hakikaten az da olsa karbonhidrat iyi gelebilir.. Karbonhidrat oranı yüksek dukan listesindeki serbest besinlerden birinden tüket, mesela yoğurt..
aklıma bu gelebildi sadece benim

Seyirde de devam edecek mi bu yorgunluk?
sebzeye başlayınca biraz daha azalır kanımca....birde sen yenmesi serbest olanlardan fazla yemiyosun değilmi?çok az kalori ile besleniyosun doğal olarak enerjinde az....hızla kilo vermek istiyosun ama kendinide yoruyosun..o zaman diyetdende çabuk bıkarsın veya bıkkınlık hissi oluşur..bence öğünlerini biraz daha fazlalaştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…