ben muğlalıyım:) şuan muğladayım ben de önümüzdeki ay gökçeadaya tatile gidecem.marmarise fethiyeye bodruma doyduk dışarı açılıyos:)))
anammmmm çooookk şanslısın çooookkk.inanamadım yaa..herköşesi bi cennet sanki muğlanın..bildiğimiz tüm yerler muğlada bir de bilmediklerimiz de harika...aman walla oralarda yaşamayı çok isterdim..şöyle ufak bi bahçem olsun bikaç zeytin,bikaç badem bikaç da incir ağacım olsun..çeşit çeşit ege otları olsun bahçemde..off offf...
anammmmm çooookk şanslısın çooookkk.inanamadım yaa..herköşesi bi cennet sanki muğlanın..bildiğimiz tüm yerler muğlada bir de bilmediklerimiz de harika...aman walla oralarda yaşamayı çok isterdim..şöyle ufak bi bahçem olsun bikaç zeytin,bikaç badem bikaç da incir ağacım olsun..çeşit çeşit ege otları olsun bahçemde..off offf...
Kızlar bir not geçmem lazım hemen, dukan diyetindeyim biliyorsunuzki, yalnız artık 1 adım bile atamıyorum, bacaklarım yere yığılıyor. Aşırı derecede bir yorgunluk var, yapacak arkadaşların bilgisi olsun diye yazıyorum.
Kızlar bir not geçmem lazım hemen, dukan diyetindeyim biliyorsunuzki, yalnız artık 1 adım bile atamıyorum, bacaklarım yere yığılıyor. Aşırı derecede bir yorgunluk var, yapacak arkadaşların bilgisi olsun diye yazıyorum.
Yukarı PTTye kadar zor gittim.
Bu arada çisimi de yapınca74.5 kilo geldim. Çok mutluyum.
canım o yorgunluk diyet yapan herkesde oluyo..yada bendede olmuştu öyle söylemek daha iyi..ama bi müddet sonra vücut az yemey alışıyo ve az yemekten kaynaklanan yorgunluk ve mutsuzluk hissi kayboluyo..biraz daha sabret..sen daha işin başındasın..Kızlar bir not geçmem lazım hemen, dukan diyetindeyim biliyorsunuzki, yalnız artık 1 adım bile atamıyorum, bacaklarım yere yığılıyor. Aşırı derecede bir yorgunluk var, yapacak arkadaşların bilgisi olsun diye yazıyorum.
Yukarı PTTye kadar zor gittim.
Bu arada çisimi de yapınca74.5 kilo geldim. Çok mutluyum.
Yorgunluk bende de var. Enerji almadığımız için. Bol su içince azalıyor sanki. Bir de ben bugün pharmaton ve ekinesia başladım destek için.
ayyyyyy ben çok acıktım yaaaaaa
imdaaaaaaaaatttttttttt ben bu diyeti yapamıycam galiba çok sıkıldıııımmm
canım o yorgunluk diyet yapan herkesde oluyo..yada bendede olmuştu öyle söylemek daha iyi..ama bi müddet sonra vücut az yemey alışıyo ve az yemekten kaynaklanan yorgunluk ve mutsuzluk hissi kayboluyo..biraz daha sabret..sen daha işin başındasın..
öyle cennettir ben aslen Trabzonluyum üniversite okumak için 13 yıl önce geldim muğlaya çok sevdim bi de evleniverdim muğlalıyla:) aynen anlattığın gibi bahçeli zeytinli cevizli incirli bir evim varsağlık olsun herşey olur bekleriz seni de komşu olmaya:)
tansiyon düşüklüğü mü var ki acabaaa?? ne kadar zaman oldu ki başlayalı?? evet ilk atak günlerinde biraz yorgunluk olabiliyor ama...bende de hipotansiyon var ama başladığımdan beri hiç şikayetim olmadı?? aksine önceden ayağa kalktığımda gözlerim kararırdı hep, şimdi o da kalmadı... yorgunluğunun başka bir nedeni olabilir mi acaba??
Yani, günde 20 dakika yürüyüş yap diyor ya, onu bile yapacak durumda değilim, ilk günler böyle değildi. Dün ve bugün böyle oldu. Neyseki bugün bitiyor atak evresi. Peki sebze yemeye başlayınca hala devam ediyomu seyirde de yorgunluk?
yazyağmırım vuvunun soya soslu tounu yaptım nefis olmuş gel birlikte yiyelim sana bide ligt dondurma eşantiyon ikram yaparım hıııııı ne dersin gııııııııayyyyyy ben çok acıktım yaaaaaa
imdaaaaaaaaatttttttttt ben bu diyeti yapamıycam galiba çok sıkıldıııımmm
sebzeye başlayınca biraz daha azalır kanımca....birde sen yenmesi serbest olanlardan fazla yemiyosun değilmi?çok az kalori ile besleniyosun doğal olarak enerjinde az....hızla kilo vermek istiyosun ama kendinide yoruyosun..o zaman diyetdende çabuk bıkarsın veya bıkkınlık hissi oluşur..bence öğünlerini biraz daha fazlalaştır..Seyirde de devam edecek mi bu yorgunluk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?